Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי MP8 ואני לא מרוצה ממנה

יש לה 6.5V

ויש לה אלף תצוגות והיא פשוטה לתפעול

אבל זה לא מה שאני מחפש

אחלה רדיו דיסק אבל לא לי

פורסם

פיוניר ואלפיין, שהן חברות ברמה, על זה אין בכלל עוררין.

לדעתי, לא מה שהיו פעם, והולכות ומתרחקות מהמוצרים שעשו להן את המוניטין.

וזאת בגלל המצב בשוק, המחייב ליין מוצרים "עממי". מה שקרה כבר מזמן עם רוקפורד.

לעומת זאת פנסוניק וקלריון נראות (לפי המוצרים) כמתפשרות פחות. השיקול הכלכלי נראה כנותן את אותותיו בכל פאן אפשרי בשוק, כמו גם הייצור הזול במזרח הרחוק בכלל, ובסין בפרט.

חברות נמכרות ב"גרושים" והופכות ל"מותגי מדבקה" סיניות כמו למשל : ALTEC LANSING , LUXMAN ועוד (שלא עולים לי כרגע בראש) כנראה שנצטרך לחכות להתאוששות עולמית כדי לראות ממה שהיה פעם.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי, האמת שאלפיין בליין החדש שלה ל2006 ממש לא פונה לקהל העממי..

יותר ויותר פונה לקהל שונה ממה שהתכוונה בליין הקודם.

בכל אופן קלריון אכן מציגה ליין ללא פשרות, נתתי סקירה קצרה על המוצרים שלהם ושל אלפיין, עדיין לפי דעתי אני נשאר אוהד של קלריון ולא ממש מחבב את אלפיין למעט מוצרים ספציפיים, אין ספק שפאנסאוניק נותנת תמורה נהדרת למחיר, אך יחד עם זאת באותו כסף הייתי מוצא מקומות אחרים לשים את מיטב כספי עליהם.

בכל אופן מה שנאמר פה לגבי הפיוניר הוא לא נותן 6.5V, גם לא ע"י עזרה חיצונית מהשגחה עליונה..

פיוניר לא הייתה ולא תהיה חברה אמינה מבחינת הצהרות...

צר לי, אבל בנושא הזה אקליפס די מנצחת עם ליין גבוה של 2 מכשירים בעלי פריאווט של 8V, והליין הנמוך "מסתפק" "רק" ב5V ליציאה...

כנראה שזה יהיה הפאנל הבא שלי לאור העובדה שאין שום הענות משום יצרן, למכשיר באמת איכותי במחיר שפוי.

מה זה איכותי מבחינתי? פריאווט גבוה, 24 ביט , אקולייזר גרפי סטנדרטי, לא מעניינים אותי שאר הפיצ'רים העיקר שיהיה את מה שפירטתי וזה מספק אותי.

ואת זה מהחברות הנ"ל מספק רק מכשיר אחד:

DXZ745MP, של קלריון, 24 ביט , 4V פריאווט ואקולייזר מינורי, האמת שאם היה מכשיר 24 ביט עם יציאה אחת של 2V, הייתי מעדיף אותו בהרבה על כל מכשיר אחר(פשוט משתלב עם האקולייזר שלי ואני לא רואה שום צורך במשהו מעבר לזה)אה...פאנל נשלף..., אך עוד לא מצאתי אחד כזה במחיר שפוי, אם תתקלו באחד כזה תגלו לי את הקסם, אני ישים עליו את ידי במיידית...

אני מוכן גם לוותר על רדיו,ID-TAG, וכל פיצ'ר אחר שלא מוסיף לסאונד.

under construction..

פורסם

אלפיין מובילים כבר לא מעט שנים את תחום הHU בכל הנוגע לקרוס, אקולייזר וטיים דילאי. האם יצאו לפנסוניק או קלריון מוצרים מקבילים שמציעים משהו קרוב?

במבט זריז הDXZ865MP של קלריון מציע קרוס עלוב ואקולייזר פרמטרי עלוב של 2 ערוצים. על טיים דילאי לא מצאתי אזכור (אך המבט זריז, אם מישהו יודע אחרת - שיתקן).

אנשים לא אוהבים לשבח את מה שנפוץ ובגלל שאלפיין ופיוניר נפוצים יותר בארץ נח להם לומר שחברות אחרות טובות יותר.

לטעמי אלפיין נשארה החברה המובילה לHU. אם אתה אדם שאוהב לשמוע עם העיניים אז הכיתוב של ה24ביט כנראה ישמע טוב יותר. במקרה כזה לקלריון יש יתרון על אלפיין במוצרים מקבילים. איזה יתרון יש לפנסוניק? ממש לא ברור לי.

פורסם

השליטה על הבאס/ טראבל / דציבלים בתדרים השונים היא לכלל המערכת כלומר לכל הרמקולים ביחד, כמובן שעל הסאב השליטה והחיתוך הוא ניפרד

בשיפוצים

• תוכן חדש...