Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מגבר לרכב שלי (גולף שנת 2000).

התקציב שלי הוא 1000-1400 שקל.

המגבר יהיה מחובר לרמקולים אחוריים 6X9 של קאדנס+ רמקולים קידמיים של מורל דוטק 6.5 אינטש.

כל זה מתחבר למערכת של פיוניר (דגם חדש לא זוכר בידיוק את שם הדם, זה שיש לו חיבור לDVD אם זה אור למישהו משהו).

המגבר הנוכחי שיש לי הוא X5 כן כן עגלה למי שמכיר, והגיע הזמן לאחר שנתיים בערך להחליף אותו.

הבעיה היא שיש בניה בבגאג' (משהו צנוע לא מיוחד) שמגביל את המידות של המגבר שאני יכול לשים שם, לכן הוא צריך להיות פחות או יותר במידות של הX5 הנוכחי שיש לי.

אשמח לקבל תגובות.

*חשוב לציין שאת המגבר עצמו אני יקנה מזה שהרכבתי אצלו את כל המערכת משום שבמחירים הוא מסדר לי את הכי זול שיש אבל ההיתי רוצה עיצות ממכם לגבי איזה מגבר לקנות.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

פניקס גולד

קאדנס

מק אודיו

( פשוט נימאס לשמוע המלצות רק על ה JBL , ולא לכל אחד יש גישה לדיוטי פרי )

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

הקיקרים?

מחירם בארץ מופקע! המגברים עצמם מעולים אך במחיר שלהם יש אופציות עדיפות בהרבה שכוללות את המוצרים מבית AUDIOVOX אירופה -> מאק אודיו, מאגנט ופייז וכן המוצרים מבית הרמן -> אינפיניטי ו-JBL.

גם הקאדנס יכולים להייות אופציה טובה, במיוחד המגברים מסדרת Z (יש Z4000 בלוח יד שניה).

ציינת שיש לך "בנייה". כדאי שתציין את המידות המתאימות לך מאחר ומגברים איכותיים כוללים HEAT SINK גדול כדי לשפר את עמידות המגבר. מגברים של 100*4 הם לא בדיוק קומפקטיים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

במידות הן דייי אוניברסליות המידה היא כמו של המגבר X5, אבל אם יהיה משהו שבאמת ישתלם לי להרחיב בישבילו אז אני ירחיב.

הבעיה שהעלתם כ"כ הרבה מגברים וההיתי רוצה שתעשו לי קצת סדר בבאלגן....

לקנות בדיוטי פרי אין לי גישה לא לפחות בחודש וחצי הקרובים, וגם אני מזמין את המגבר מהמתקין שלי כי הוא מצליח לסדר לי את המחירים הכי טובים לאודיו.

אז אם תוכלו להסביר לי מה זה כל מגבר שעלה ולהרחיב לי מה ייתן את התמורה הכי טובה וכמובן המחיר זה יעזור מאוד.

תודה לעונים.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם
הקיקרים?

מחירם בארץ מופקע! המגברים עצמם מעולים אך במחיר שלהם יש אופציות עדיפות בהרבה שכוללות את המוצרים מבית AUDIOVOX אירופה -> מאק אודיו, מאגנט ופייז וכן המוצרים מבית הרמן -> אינפיניטי ו-JBL.

.

אני עברתי על המחירים של קיקר 350.4, מחירו 1600~. מה כ"כ מוגזם במחיר הזה.

• תוכן חדש...