Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הספק זה ניופאן, הייתי עולה קצת, והולך על קנווד.

לגבי הרמקולים, אני הייתי הולך על קומפוננט, (כמובן כקדמיים) מורל פולס.

האתר של ניופאן: www.newpan.co.il או שרות הלקוחות: 1-700-700-727

תתחדש ותהנה

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

סט קומפוננט מקדימה לא יתן לך הרבה באס - עם או בלי מגבר - זה לא משנה כי הרמקולים פשוט קטנים מידי בשביל לספק באס נמוך ויציב.

במידה ואתה לא מתכוון ללכת על מגבר או לפחות לא בזמן הקרוב אתה חייב משהו שיספק לך באס טוב - החדשות הטובות הן שבשביל באס מספק - אתה לא צריך להתאמץ - תקנה את הרמקולים 6*9 הכי פשוטים שיש והם יעשו את העבודה. וכן, תשקיע באמת בסט הקדמי במשהו שיש בו קצת יותר מה"פשוט" ל"צמיחה עתידית".

עוד עצה - את הרמקולם 6*9 מאחורה תנסה למצוא משהוא שהוא 2way כלומר וופר ומיד - הטוויטרים ברמקולים הפשוטים והזולים הם משהו זוועתי - לא ממליץ בכלל שיצא לך צליל גבוה (ועוד מתכתי בטירוף) מאחורה...

אני מצרף לך לינק ל6*9 שלדעתי יעשו לך את העבודה מצויין

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=KFC6949&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408

עכשיו - אם אני קורא אותך נכון - אתה לא מחפש להשקיע יותר מידי, אבל - בגלל שאתה לא משתמש במגבר רצוי שהרמקולים מקדימה יהיו סט קומפוננט, כי לסט קומפוננט יש קרוסאובר שמגן על הרמקולים ולא מאפשר (כמובן לא אבסולוטי) לנגן צלילים שיהרסו אותם.

ממליץ לך על (משהו באמת פשוט שיספק אותך)

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=XP2K60C&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290

אמנם זה טיפה יקר יותר - אבל זה שווה את ההשקעה (תחשוב שאחר כך סתם תלך ותחליף רמקולים, קנה משהו לטווח ארוך יותר)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לסט קומפוננט יש קרוסאובר שמגן על הרמקולים ולא מאפשר (כמובן לא אבסולוטי) לנגן צלילים שיהרסו אותם.

אולי אני לא מבין משהו אבל איך בדיוק הגעת למסקנה מרחיקת הלכת הזו!?!

לפי הידוע לי, קרוסאובר, מטרתו לחלק את התדרים בין חלקי הסט השונים.

הגבוהים לטויטר והנמוכים למיד(בסט שני חלקים).

זהו!

אם העובדה שציינת הייתה נכונה, סט קומפוננט לא היה נשרף לעולם.

לפותח הת'רד:

זכיתי עכשיו ב 350 שקל ברדיו דיסק של פיילוט.

זה:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=40520

הוא לא הכי טוב שיש אבל הוא סביר, בדיוק מה שאני צריך.

מזל טוב לי.

מה אתם אומרים?, יש למישהו ניסיון איתו?

אני לא כל כך בטוח שזכית ושיש על מה להגיד מזל טוב.

אבל אם אתה לא אודיופיל והדרישות שלך מהמערכת לא גבוהות במיוחד, אז זה יספק אותך.

בברכת- אני הולך לישון, שי.

פורסם

מחיר טוב, והרמקולים נשמעים בסדר גמור.

לדעתי - עיקר ההשקעה צריך להיות מלפנים (סט קומפוננט טוב) ולא מאחור.

לכן, כזוג נוסף לקומפוננט - לא תצטרך יותר מזה, לא במחיר, ולא ב"איכות".

גל

• תוכן חדש...