Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותו דבר כמו שהיה לי באוטו הקודם קומפוננט טוב , ורמקולים אחוריים מחברה וסדרה טובה אבל רדיו דיסק של חברה סינית לא מוכרת , והייתי מרוצה מהסאונד

באוטו החדש החלפתי לרדיו דיסק טוב של JVC , ונשארתי עם אותם רמקולים אחוריים , אבל הקידמיים הם פשוטים 4'' וישנים , אבל עדיין איכות הסאונד הרבה יותר טובה מאשר במערכת הקודמת , וזה גורם לך לחשוב.....

פורסם
זה רק אני או מה קורה פה?

הHU הוא הדבר הראשון שמתחיל להוריד איכות מהדיסק שאותו אתה משמיע.(תמיד יהיה איבוד איכות)ככל שהHU הוא איכותי יותר תאבד פחות.נאמר לך שאם תיקח HI END אחד לעומת אחר לא תרגיש הבדל משמעותי אבל אם תיקח HIEND אחד לעומת רדיו פשוט יהיה הבדל גדול.

מן הסתם מדובר על איזושהי ירידת איכות (ברמה זו או אחרת), השאלה שלי לא הייתה האם יש הבדל באיכות אלא עד כמה ההבדל הזה מורגש.

והשאלה היא - נגיד ויש לי סוני מהסדרה ההכי טובה שלהם... (CDX-M9900)

האם יהיה הבדל ב-א-מ-ת משמעותי (או לפחות מורגש) בין איכות הסאונד שלו, לבין נגיד איכות הסאונד של הסדרה הכי גבוהה של קנווד/JVC/פיוניר/פנאסוניק?...

ואותה שאלה - האם יהיה הבדל בינו לבין הדנון/נקאמיצ'י?

והכי חשוב - במה זה יתבטא?? עוצמה של הסאונד? פחות "רעשים"? צליל יותר צורם/רך? יותר באס? פחות באס?

ושאלת המיליון דולר:

בעידן של דיסקים צרובים במהירות 50X(פגיעה באיכות), שמלאים בשירי MP3 (עוד קצת פגיעה באיכות)..... האם בכלל נשים לב להבדל?? כי הרי MP3 מלכתחילה מנחית למטה את איכות הסאונד! אז האם כל זה שווה בכלל?

בברכה!

יונתן.

פורסם

חברה באו נסכם את זה ככה נגיד מכשיר אלפיין אני אישית אוהב אותם כי הם נחשבים וזה עושה טוב בלב שיש לך אלפיין את מרגיש סיפוק אישי בלב כזה וואלה יש לי את אחד הטובים נו מי יכול אלי וזה ממש ככה ובלי בושה אני מוכן לשלם על זה יותר כן נגיד בו נגיד ככה פיונר סידרה 7 ו 9 אתה בחיים לא תישמע הבדל באוזן אבל מה יש הבדל מחיר של 400 שקל ואתה תשלם את זה עם חשוב לך שיהיה לך את אחד הטובים לא משנה שהוא עובד בדיוק כמו סידרה 7 ואין הבדלים זה מותגים איש זה כמו שאתה קונה נעליים נגיד ב 500 שקל כי הן אדידס אבל יש לך ליד זה נגיד משו ב 200 שקל זה לא אומר שהן פחות טובות הן פשוט לא אדידס אתה מבין בישביל מותג אנשים משלמים אוקיי

נגיד ברדיו דיסקים שעולים 1400 דולר כמו בלינק יגידו לך שהחליק שלו עשויים מחומרים סופר איכותיים נגיד זהב יש כאלה שהיו מוכנים לשלם בישביל זה כי כן אין את זה לאף אחד וזה מיוחד אולי בישבילם

הכל עיניין של מותגים את מבין

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

לא סרגיי אתה לא צודק.

ההבדל הוא לא בין אדידס לבין חברה ממותג לא ידוע.

ההבדל שאתה ציינתה למעלה זה ההבדל בין רדיו דיסק פשוט של סוני/אלפיין/פיוניר וכו' (יענו אדידס) לאיזה רודסטאר או סאבא מעפאן.

ההבדל הוא אחר.

גם לאדידס יש 1,001 סוגי נעליים.

יש לדוגמא את נעלי הפקקים (נעלי כדורגל מקצעניות) שעולות 1,500 ש"ח נגיד. ויש נעלי קט-רגל רגילות שעולות 350 ש"ח.

עכשיו אם אתה משחק כדורגל בפעם בשבועיים עם כל החברה יום שישי במגרש בשכונה אין טעם שתשלם 1,500 ש"ח, שהנעלי קט-רגל הפשוטות יהיו דיי ויותר ובלי ספק תוכל להסתדר גם עם סתם נעלי ספורט ולא נעלי כדורגל מיוחדות.

וגם בתחום הנעליים יש כל מיני חברות שמייצרות נעליים שחלק גדול מהאוכלוסיה לא שמע עליהם ורק מביני עניין יודעים במה מדובר (בד"כ בחורות...) כל מיני בוטיקים יוקרתיים וכו'. - אלו כבר הנאקאמיצ'י ושות'.

בסיכומו של עניין נסכם את זה ככה - אם אתה לא יודע למה אתה צריך נאקאמי'צי ולמה הוא יותר טוב - כנראה שאתה באמת לא צריך אותו וזה בזבוז כסף.

המערכות שהיו לי ברכבים האחרונים היו כולם מערכות מדגמי כניסה של של יצרנים מוכרים (כמו 90% מהרדיו דיסקים בארץ) וירדתי מהעץ של לקנות את הכי טוב והכי משוכלל.

פשוט אין טעם. אני לא מחבר מספר מגברים, אני לא משתמש באופציות החיתוך. בשביל להגביר כמה קואקסיאליים ולשמוע דיסק מדיי פעם מספיק לי רדיו דיסק אמין ורגיל. אבל לי לשם שינוי אין את הרצון ללכת ולהסתובב ולהתלהב על כולם, וואלה איזה אלפיין/נאקאמיצי וכו' הבאתי - זה לא מרשים אף אחד וגם בטח מחר יבואו לדפוק לי את זה.

בקיצור,

שיהיה לכם המשך יום נעים ונתראה בכדורגל.

פורסם

אבל שוב עזבו את זה שה"חלקים" ממנו הרידו דיסק עשוי יותר איכותיים , השאלה הייתה האם באמת בתנאים שווים

רדיו דיסק של נקמצי ישמע יותר טוב מה 9855 של אלפיין (סתאם לדוגמא ..) , ובתכלס אף אחד פה לא אומר חד משמעית

כן , כי אולי באמת שומעים יותר טוב אבל לא בהבדל שהאוזן שלנו תבדיל , אז שוב כמו בנעליים מי שיקנה גוצי לא באמת יקבל

נעליים יותר איכותיות אבל רק יוכל להגיד שיש לו "גוצי" (ובטוח שהוא שילם עליהם פי 3, 4 מהרגילות...) בדיוק כמו הנקמצי ..

פורסם

ב-HU לרכב רוב האנשים משתמשים בו גם כפרוססור(שינויי צליל,חיתוך,טיימ קורקשיין ועוד.)

יש חשיבות מכרעת לפיצ'רים שיש בו ומכאן נובעים ההבדלים בין רוב הפאנלים(בצליל),

כלומר בשמיעה ב-FLAT בין כמה מכשירים השמיעה תהיה זהה(שוב בהתחשב בזה שהמכשירים

יהיו בעלי רמה סבירה ומעלה)ואני בספק אם משהו יוכל למצוא הבדל שמיע בינהם.

מה שכן חשיבויות נוספות נדרשות היום מפאנלים למניהם למעט אותם פיצ'רים שקשורים

לסאונד כמו:שימושיות,אמינות,תצוגה ופונקציונליות.

• תוכן חדש...