Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית ראיתי רק את המאגנאט פאנטום עובד על קיקר cvr והוא עשה את זה מצויין, בכלל שמעתי עליו הרבה המלצות

פורסם

הלאנזר הוא מגבר CLASS D משמע הוא נציל יותר.

אם אתה תפעל בהתנגדות 4 אוהם אז ההבדל בין המגברים קטן. אולם, אם תפעל ב 2 או 1 אוהם (הפאנטום לא יציב ב 1 אוהם) ההבדלים בין המגברים יהיו בולטים

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

ללאנזר יש יתרון שהוא יכול לעבוד ב1 אוהם . נוסף על כך ב1 אוהם הוא חזק יותר מהפנטום .

הפאנטום שלעצמו הוא מונו חזק [ אמנם 675RMS הוא לא!] בזמנו אלי [MERAN80] ואיתי[סאונד בראש] עשו השוואה בניהם על זוג וי מקסים 10 ב2 אוהם ועל הפאנטום הם נישמעו חזק יותר וטוב יותר .

יתרון בולט נוסף של ה1200D על פני הפנטום הינו שהלאנזר מגבר מסוג CLASS D לעומת הפאנטום שהוא AB מה שכן הצריכה החשמלית של הפנטום היא כימעט זהה לCLASS D.

על פניו לדעתי ב2 אוהם הייתי בוחר בפאנטום של מגנט .

אם הייתי זקוק ל1 אוהם הייתי כבר הולך על ה1200D ,עד רבה-אם שניהם מוצעים לך במחיר זהה אז תיקח את ה1200D סה"כ המונובלוקים הללו עושים את העבודה שניהם.

לי למשל יש את הפאנטום כבר חצי שנה ואני מרוצה מאד מתפקודו. בעבר הוא הרים לאנזר MAX ואחרי 3 חודש וטיגן לו קלות את הסלילים .ולאחרונה הפאנטום שלי מרים COMP VR ומזיז לו את הצורה אתה מחר מוזמן לשמוע אם אתה מגיע למפגש.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הנתונים הם

לאנזר 400W RMS ב 4 אום

800 ב 2 אום.

ובערך 1000 ב 1 אום.

הפנטום.

400 ב 4 אום

645 ב 2 אום

1 אום. לא עובד!!!

אבל שניהם מבחינת איכות סבירים.

הלאנזר יותר חזק. !!

אבל הלאנזר. הוא מדגם בעייתי. (היתה בעיה בסדרה הזו.) וגם לי היה אחד כזה 1200D והוא חזר ליבואן.

ברגע שהוא נשרף פעם אחת. הוא מתקלקל כל הזמן.

לברר מי משניהם מגיע עם שלט לקדמת הרכב. אתה רוצה להגביר פוקל 33A.

הוא 4 אום. (עם אני זוכר נכון.)

אני הייתי יורד מהפנטום. (לדעתי הוא חלש מדיי)

והלאנזר פצצה של מגבר. אבל להזהר מהמחלות שלו.

אבל עדיין הייתי שוקל לחפש מונו יותר איכותי ממנו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...