Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הלכתי היום למתקין באזור הקריות שאמר לי ככה...קומפוננט של קיקר ואללה נעלם לי הדף שהוא הופיע בו בזאפ.

רדיו דיסק של בוס MP33195R Boss

מגבר של בוס C600 Boss

כולל התקנה כולל חיווט בניה שנדרשת...ובניה לרמקולים שקניתי כבר של מורל מאחורה שצריך לעשות שם גם חיתוך בברזל או משהו...קיצר הכל 2500 שקל...ואם אני משלם במזומן 2400...מה אתם אומרים

פורסם

עזוב אותך קנה רדיו דיסק של פיוניר ב900 4750

מגבר של מאק אודיו ז4100בעוד 800

עוד מוראל פולס ב500

2200 ש"ח עוד 300 התקנה +חיווט 2500 שקל ודברים פי 10 יותר איכותיים

אם אתה מוכן ליד שנייה תוכל לעלות בהרבה ברמה....

פורסם

באותו מחיר אתה יכול לקנות

רדיו דיסק של פיוניר 7750 חדש - 1450

קומפוננטים של מורל פולס -550

ומגבר v12 2200 וואט 5 יציאות -650

התקנה 200 ש"ח אל תתקין ביותר- כולל כול החוטים ולחתוך מה שצריך.

יש עוד אפשרות שתביא דגם יותר פשוט של הפיוניר או אלפיין דגם פשוט ב1000 ש"ח אני המלצתי לך על דגם מצויין של הפיוניר- יקר יחסית לדרישות שלך.

הבנתי שאתה מהצפון אני יכול לשלוח אותך לחנות עם המחירים הכי זולים בארץ ב100%.

פורסם
עזוב אותך קנה רדיו דיסק של פיוניר ב900 4750

מגבר של מאק אודיו ז4100בעוד 800

עוד מוראל פולס ב500

2200 ש"ח עוד 300 התקנה +חיווט 2500 שקל ודברים פי 10 יותר איכותיים

אם אתה מוכן ליד שנייה תוכל לעלות בהרבה ברמה....

מצטרף להמלצה , אולי רק ברדיו דיסק שווה לך לחפש איזה פיוניר סידרה 7 , יד שניה ...

סה"כ כמו שנאמר , אותו מחיר - ריכבים בכמה הרבה יותר גבוה !

פורסם

אםלא סמתם לב אתם משבים את המורל פולס לקיקר??!!!!

הפילו הסידרה הכי נמוכה של קיקר יותר טובה מהמורל פולס!!!

רק לדעתי תחליף את הרדיו דיסק למשהו יותר טוב..(לפיוניר סידרה 7 ,למרות שאי לא והב פיוניר בכלל..אבל זה התקציב..) ותחליף גם את המגבר..(ורק לא למק אודיו או V12 לא מקורי...חבלעל הכסף..)

אם אתה תקוע קצת עם כסף אז עדיף לחקות עוד קצת ולהוסיף ואז להביא משהו טוב ולא להתבאס.

בהצלחה..

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

אני בכלל לא אוהב את הקומפוננט של קיקר , אז מה אם זה "קיקר" הפולס נותנים תמורה הרבה יותר גבוה למחיר שלהם !

אבל על טעם וריח אין מה להיתוכח , כל אחד אוהב סאונד של סט מסוים ...

פורסם

מאיפה אתם מביאים את השטויות האלו?

200-300 התקנה? כולל חיווט? איפה בדיוק? נראה לי שאתם הוזים או שאתם מעדיפים להוציא 2500 ש"ח על רכיבים והעיקר לחסוך על התקנה מחורבנת ואח"כ מתפלאים למה קורות לכם תקלות כל יומיים

התקנה של מערכת קומפלט (קומפוננט+HU+מגבר+סאב) כוללת חיווט היא באיזור ה500-700 ש"ח, תלוי באופן ההתקנה והשמיים הם הגבול, יש מספיק גורמים שלוקחים בחשבון כמו מתאמי HI POWER ל RCA במערכות בילט-אין , או התקנה של מדף אחורי על גב המושבים מצופה לבד או חומר אחר, בכל אופן המחיר של התקנה סטנדרטית הוא כמו שרשמתי , ו200 ש"ח זה פשוט תלוש מהמציאות.

מעבר לעלות החיווט, יש פה זמן עבודה רב, וזה אומר הרבה כסף על עבודה.

יש איזשהו סוג של "מחירון" שדי תלוי באוויר אבל הוא אומר משהו כזה:

התקנת HU באיזור ה80-120 ש"ח.

התקנת מגבר 300-400 ש"ח, תלוי בסוג המגבר וסוג החיווט.

התקנת קומפוננט קדמי כ120-150 ש"ח.

התקנת רמקולים אחוריים על מגש\קומפוננט\קומפוננט בדלתות גם כ100-120 ש"ח.

שוב הכל תלוי בסוג הרכב אבל בוא נהיה "קצת" מציאותיים...

under construction..

פורסם

זה שהפולס נותנים תמורה טובה למחיר!! זה לא אומר שהם טובים.. זה אומר שהם זולים.!!!!

זה אומר שהם זולים ויש להם איכות נחמדה... אבל הקיקר יש להם איכות פי כמה יותר טובה.!!!

אין בכלל מה להשוות!!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

אנני יודע אם הקיקר יותר טוב או לא , לא שמעתי . אבל דבר אחד בטוח אם יש לו במה אחורית של מורל עדיף לו שהקומפוננט יהיה עם אותו סוג של סאונד או קרוב אליו וזה אומר עדיפות למורל פולס.

2 אם תריץ חיפןש בזאפ במחיר של 1000 ש"ח תראה כמה אלפיין וקלאריון , ו(כמובן גם פיוניר) שמהם תוכל לבחור ואני בטוח שכל אחד שתבחר יהיה יותר טוב מהבוס שלך

3 אני בטוח שאם תקנה את כל הרכיבים במקום אחד המתקין יתחשב בך במחיר התקנה כך ש200 שקל זה לא יעלה לך אבל גם לא מה שגרין מונסטר אמר . סביר שזה יהיה משהו בין שניהם

אם כך נשאר לך בערך 500-600 למגבר זה מכריח אותך להשתמש בבוס , אבל אם תמצא עוד 400-500 ש"ח תוכל לבחור ממאק אודיו כפי שהומלץ וממגנט ומלנזר וכול אלו הרבה יותר טבים מהבוס.

ובכל אופן, מי שמוכר לך בוס נראה רוצה להרוויח ו/או לא יודע מספיק , אז תמצא מישהו אחר שרוצה להרוויח אבל רוצה שגם הלקוח יהיה מרוצה ויודע מה הוא ממליץ ומה הוא עושה ולא נותן עצות אחיתופל.

ושתהנ מהמערכת שתקנה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

בגדול התקנה של מערכת + מגבר + סאב + קומפוננט עולה בין 400 ש"ח ל 500 ש"ח ....

ואני לא סתאם זורק מספרים , רק לפני כמה חודשים אני עברתי אצל מס. מתקינים בחיפה (לפחות ימישה שישה..) ואלה

היו המחירים (בעיקר ה 400 ש"ח) אצל כולם גם התכוונתי לקנות עוד חלקים ב 1000 ש"ח (לא יודע אם זה מה ששינה את המחיר).

וקיט התקנה פשוט היום עולה 100 ש"ח.

אז נכון הערכה של 300 ש"ח לא הייתה רצינית בכלל , אבל 500 ש"ח - 550 ש"ח להתקנה + קיט נשמע מחיר סביר.

כמובן שמדובר על התקנה בסיסית בלי שום דבר מיוחד , וברמת מקצועיות של המקומות.

פורסם

לפי דעתי ואני חוזר רק לפי דעתי בד"כ כשאני הלכתי למקומות (אותם מקומות שאורן כנראה ביקר בהם בחיפה) אז ההתקנה הייתה כלולה במחיר של הקנייה של המוצרים ז"א אני קונה תרכיבים ותעבודה עושה בעל המקום (צריך להסתדר איתו לפני זה על ההתקנה)

אני לא מדבר על בניות וכו אבל התקנת 2 מגברים או 1 ולשים את הרמקולים במקומות שלהם ואני חוזר בלי שום בנייה מיוחדת

התקנה פשוטה לא אמורה לעלות עוד כסף אם הוא ירצה משהו מיוחד אז כמו להתקין על גבי פלטה עם לבד את המגבריםאו עם צריך לחתוך בשביל הרמקולים האחוריים או כל מיני מתאמים מיוחדים אז הוא יצתרך להוסיף...

אני לא יודע איך זה עובד במרכז אבל פה בחיפה אצל מי שהייתי לא שילמתי אף פעם על התקנה

פורסם

אמר ניר נכון, והמלצה שלי לר"ד, PANASONIC 1301WT .

לוקח את הפיוניר בכל פרמטר.

ולמי שטען לגבי הפולס, השיקול הוא תמורה (איכות סאונד,עמידות,אחריות) מול מחיר.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...