Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מגבר MAC AUDIO 4100 ארבע ערוצים כאשר ערוץ אחד ושתים עובדים יש זמזום חלש ונסבל שמתגבר עם הסלד. וברגע שאני מוסיף ערוץ נוסף הרעש מתגבר הרבה יותר, המצב חוזר גם לאחר שהצלבתי את הערוצים.

הרעש מופיע גם שהמנוע לא מונע אלה במצב ON ,במצב ACC אין רעש כלל. הרעש מופיע רק ברמקולים האחוריים.

הארקה של HU מחובר ישירות לגוף כבל הפלוס עובר בצד אחד של הרכב וה-RCA עובר בצד שני.

הכבילה היא 8GA .

למשיהו יש רעיון עברתי על כמה מדריכים ללא הצלחה

בתודה מראש

HU:Eclipse 7200 Amp:JL HD 600/4 COPM:Hertz MLK165

פורסם

איזה HU יש לך ?

תבדוק גם - למגבר אם מחובר טוב לשלדה ואם הורדת את הצבע...

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם
איזה HU יש לך ?

תבדוק גם - למגבר אם מחובר טוב לשלדה ואם הורדת את הצבע...

PIONEER DEH-P8600MP

פורסם

בעיה ידועה בפיוניר

תנסה לחבר חוט מהשלדה של הרכב ל - של כבל ה RCA סביר להניח שזה יפתור את הבעיה

תנסה ותעדכן אותנו

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

הסברתי בפרטי ואמרת שזה לא עזר

תריץ חיפוש ב FAQ יש שם הסבר מלא איך לפתור את הבעיה

פורסם

אם זה בא רק מהאחוריים ויש לך מגבר אחד (כפול - 4 ערוצים במילים אחרות) אז זה לא נשמע כמו בעיה בHU או במגבר - אני במקרה הזה הייתי מחליף את הRCA, מעריק אותו גם... ואם במקרה יש לך שתי יציאות מהHU - תחליף בין הRCAים ותראה אם פתאום הרעש עובר קדימה...

נשמע כמו RCA דפוק - תהדק אותם למגבר היטב ולHU היטב ואפילו תתפוס אותם (את הקונקטורים) עם אזיקונים... יכול להיות שמשהו רופף...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אם זה בא רק מהאחוריים ויש לך מגבר אחד (כפול - 4 ערוצים במילים אחרות) אז זה לא נשמע כמו בעיה בHU או במגבר - אני במקרה הזה הייתי מחליף את הRCA, מעריק אותו גם... ואם במקרה יש לך שתי יציאות מהHU - תחליף בין הRCAים ותראה אם פתאום הרעש עובר קדימה...

נשמע כמו RCA דפוק - תהדק אותם למגבר היטב ולHU היטב ואפילו תתפוס אותם (את הקונקטורים) עם אזיקונים... יכול להיות שמשהו רופף...

יש שתי יציאותהצלבתי הרעש נשאר מאחור שאני עובד עם שני ערוצים קדמי או אחורי אין שום רעש רק ברגע שאני מוסיף ערוץ מתווסף הרעש החלפתי בין הכבלים ללא הואיל אפילו פירקתי את HU וחיברתי עם RCA קצרים עזר מעט הרעש פחת.במידה ויש נצעות אשמח לשמוע

פורסם

אם כשאתה עובד רק עם שני ערוצים ולא משנה איזה אין רעש אני מאמין שחוט המינוס של המגבר לא מספיק טוב או שלא מחובר טוב

כי כשהמגבר עובד ב 4 ערוצים הוא צורך יותר חשמל ובזה נגרמת הבעיה עקב מינוס לא תקין

תנסה לחבר עוד כבל מינוס שיהיה קצר כמה שאתה יכול ולהוריד את הצבע איפה שאתה מחבר

תבדוק ותעדכן אחי

פורסם

אם הצלבת בין חיבורי ה RCA ועדיין זה קורה באחוריים , תנסה להצליב בין החיבורים של הרמקולים הקידמיים לאחוריים אם הרעש עבר לקידמיים אז היציאה של המגבר דפוקה

• תוכן חדש...