Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וצהוריים טובים!

אני מתכנן כרגע להחליף את הקומפוננט הקדמי שלי למשהו יותר חזק ובעיקר יותר איכותי. הסט שמותקן עכשיו הוא מגנאט המפורסם מדגם בול פוור. קומפוננט חמוד ביותר, אבל הגיע הזמן להתקדם קצת.

המגבר שיזיז את הקומפוננט הוא לוג'יק שמוצהר 125 רמס לערוץ, ובסביבות 90-80 בפועל.

חיפוש קצת בזאפ הביא אותי למספר אפשרויות שאף פעם לא שמעתי אותם\עליהם.

RAINBOW SLX-265

Infinity REF6010CS

FOCAL 165V1

משהו פעם שמע את הרמקולים האלה? למישהו יש אותם מותקנים באוטו?

ומה אתם אומרים על הפוקל? נשמעים טוב?

המוזיקה שאני ושמע היא מגוונת, זה יכול להיות גם טראקים, רוק, ראפ וכולי. ככה שאין סגנון מוסיקה מוגדר וחשוב שהסט ישמע טוב בכל סגנוני המוזיקה.

תודה לעונים!!

פורסם

את האינפיניטי קניתי - אבל כרגע רק הטוויטרים מורכבים - לגבי המידבסים אני עוד לא מסוגל לענות לך - אבל שמעתי את הסט הזה ברכב אחר והוא היה ממש טוב, בכלל אני מאוד אוהב את אינפיניטי.

הייתי ממליץ לך על הריינבואו - לפי מה שאני יודע זאת חברת על והסואנד שלהם מוגדר על פי רוב כמעולה - אבל מעולם לא יצא לי לשמוע.

הפוקל - חדים! חדים מאוד! אבל מדוייקים ונקיים, חברה מצויינת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קניתי אותם ב799 ש"ח בדיוק וכן - קיבלתי שקל עודף... ולא - אני לא לועס מסטיקים אז לא קניתי מסטיק בשקל... בפומפה.

הטוויטרים חדים ולא צורחים - מאוד מדוייקים - לצערי מוגברים קצת יותר מידי - אבל נראה לי שהבעיה אמורה להסתדר אחרי שאני אתקין את הקרוסים שהם אמורים לעבוד עליהם באמת (הם כרגע מחוברים לקרוס של מוראל מילניום שזה עד היום הסט שהכי אהבתי - רציתי לקנות את הדוטק אבל האינפיניטי משום מה קסמו לי יותר... אז קניתי!)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן - אבל הדגם היותר חדש - קודם כל המידבאסים אפורים ולא לבנים - הטוויטרים גם אפורים

הגרילים שונים ולקרוס יש שליטה על הטוויטרים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...