Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ההתנגדות של הסאב האחר שחיברת למגבר שלך גם 4 אוהם? אם התשובה היא כן, אז אתה בטח מתפלא למה המגבר שלך עבד טוב עם הרמקול האחר? נכון? אז ככה: לכל רמקול יש התנגדות חשמלית שונה, שבד"כ נמוכה מהאימפדנס של הרמקול. יתכן שההתנגדות החשמלית של הרמקול שלך נמוכה יותר מההתנגדות החשמלית של הרמקול האחר, למרות ששני הרמקולים בעלי אימפדנס זהה של 4 אוהם. ואז זו יכולה להיות אפשרות לכך שהמגבר יכנס למצב של הגנה. אפשרות נוספת יכולה להיות שהסליל של הרמקול שלך כבר עבד הרבה והו בחלקו "מבושל" כלומר מקוצר חלקית ואז ההתנגדות שלו קטנה יותר וכתוצאה מכך המגבר שלך נכנס למצב של הגנה. יתכן שהרמקול הזה יעבוד טוב על מגבר אחר שמסוגל לעבוד באופן יציב בהתנגדות נמוכה יותר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תודה על ההסבר

אבל דווקא יצא לי מוזר חיברתי את הסאב למגבר בייתי שעובד על 8 אוהם והסאב עבד טוב

זאת אומרת שההתנגדות גבוה לא?

ממש מוזר לי אני ינסה לחבר למגבר אחר

:-) just smile
פורסם

הדרך הפשוטה ביותר ליבדוק את ההיתנגדות החשמלית של הרמקול היא ע"י רב מודד דיגיטלי. ראשית יש לכוון את הרב מודד למצב של בדיקת היתנגדות, לערך הנמוך ביותר של המכשיר. לאחר מכן לקצר את שני ההדקים שמחוברים לכבלים שיוצאים מהמודד ולקרוא את הקריאה שמופיעה על הצג של המודד. בדיקה זו תספק את את ההתנגדות של הכבלים של המודד. לאחר מכן יש לחבר את המודד לרמקול, כמובן כאשר הרמקול מנותק מהמגבר. מהתוצאה שתתקבל מהמדידה הזאת יש להפחית את התנגדות הכבלים של המודד ואז תתקבל ההתנגדות החשמלית של הרמקול. אשמח אם תבצע את הבדיקה כמפורט לעיל, ותפרסם את התוצאה. לאחר מכן יהיה קל לקבל מסקנות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...