Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סיפרו לי שאי אפשר להתקין מגבר הרדיו דיסק המקורי שמגיע עם הרכב (הונדה אקורד), ושאין את היציאה המתאימה בכלל, האם זה נכון?

263accord03155.jpg

פורסם

זה לא נכון שאי אשפר להתקין מגבר אבל זה נכון שאין לו יציאות

מה שכן ניתן לעשות זה לשים מתאם שאליו מחברים את חוטי הרמקולים הרגילים וממנו אתה מוציא את חוטי ה RCA

ואם אתה מתכוון לקנות אחד כזה תקח בחשבון שהאיכות לא תהיה אותה איכות ולקחת רק אחד ברמה גבוהה

כמו של רוקפורד למשל

חוץ מזה אם בא לך לשים רדיו דיסק של חברה כלשהי גם זה ניתן לעשות

אם תרצה פרטים דבר איתי בפרטי אשמח לעזור לך

פורסם

ברכב הזה קיים מגבר. בכל מקרה אם אתה חובב האודיו ניתן בקלות להתקין רדיו רגיל בתא התחתון במקום התא שקיים והיתרון הגדול זה שלא יראו אותו.

פורסם

אני חובב אודיו, אבל התקציב שלי לא חובב.

מה ז"א קיים מגבר? הHU המקורי מוגבר? יש לך מושג כמה?

מישהו יודע מאיפה משיגים וכמה עולה המתאם?

פורסם

גם אם ל - HU אין יציאת PRE OUT למגבר חיצוני, טכנאי אלקטרוניקה מקצועי יוכל לסדר לך יציאת PRE OUT. כמובן שזה מצריך פירוק של ה - HU מהרכב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אל תתייאש - מה שאתה צריך זה מתאם מכניסת היי-אווט ליציאת RCA שהיא line-out

מתאם כזה של רוקפורד עולה סביבות ה250 ש"ח - וזה לשני רמקולים - כלומר ערוץ אחד של מגבר.

של סטינגר עולה קצת פחות ויש כאלה גם של אודיו-גאדס שעולים מאה שקל בערך אבל הם רגישים לקרינה של מחשבי הרכב ואז גם יצרו לך רעש אלטרנטור - אל תקנה מתאם זול במקרה הזה. כך בחשבון שהמתאמים האלה קצת פוגעים באיכות וטיב השמע שיוצא מהמערכת המקורית הוא בהרבה מזו של יחידת HU נורמלית.

לגבי ההגברה ברכב הזה אני באמת לא יודע אם זה משהו חיצוני או לא אבל גם לא נשמע לי רציני במיוחד - מגבר חיצוני לדעתי עדיף ברוב המקרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר אז עדיף להביא מגבר עם כניסות HI AMP שמתאימות לרדיו דיסק ללא יציאות במקום לחבר מתאמים

ראיתי מגברים כאלה באינטרנט

תריץ חיפש ב ZAP או כל אתר מכירות אחר ותראה מה יוצא

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

לא הבנתי כל רדיו דיסק מובנה שיש במכונית אין לו יציאה למגבר?

למשל באוטו שיש לי סובארו בי4 שנת 2005 האם יש יציאה למגבר ברדיו דיסק המובנה או שצריך מתאם גם?

Component: Orion p5.2 100 RMS

Sub: Phoniex Gold Octan R12 250 RMS

Amplifier: JBL GTO 75.4 104RMS X 4

פורסם

בד"כ מערכת מקורית גם באה עם רמקולים שההתנגדות שלהם היא בכלל לא 4 אוהם

אתה תמצא שברוב הרמקולים המקוריים ההתנגדות היא 6 אוהם וראיתי גם 15 אוהם באחד המקרים אבל זה היה די נדיר. גם תשים לב שרוב הרמקולים המקוריים הם בעלי הספקים נמוכים מאוד.

זאת אחת הסיבות שיצרנים בכלל לא טורחים להשקיע ביציאה למגבר - המערכות הללו מתוכננות ספציפית כלפי הרכב לפי שיקולי היצרן.

בחלק מהרכבים היום המערכות המקוריות מאוד מושקעות ומפיקות צליל טוב - קדילק למשל ולקסוס בארה"ב עברו התאמה של אחד המתקינים הכי מפורסמים שם את שמו אני לא זוכר - אבל מערכות שהוא מעצב עולות הון.

פשוט תקנה מתאם או מגבר שיכול לקבל כניסת היי-אין

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם תקנה רק מתאם אחד - אז רק ערוץ אחד יוגבר

אבל אם תקנה שניים... הבנת אותי...

איפה קונים - אצל כל מתקין סטריאו שיש לו מרכז התקנה סביר, חאפרים בד"כ לא מחזיקים כזה ציוד.

אם אתה מראשון - תנסה את best sound או n-systems או אדי מערכות

אם אתה מחולון - צחי מערכות (בטוח יש לו כי שם קניתי אחד לאבא שלי, דרך אגב המערכת בטויוטה של אבא שלי היא מערכת מקורית שמחוברת בדיוק כמו שאתה מתכנן לחבר את שלך אבל הוא קצת יקרן) sr systems , island sound

רמת גן - אוטו דיפו (כמעט בכל סניף אבל הם מחזיקים ציוד זול שהוא ממש רגיש למחשבי רכב - זה יקלוט רעשים ויעביר אותם לרמקולים - מנסיון!!!)

פתח תקווה - סאונד סטורם, אוטו פארט (לא יודע אם יש להם) carzy stereo של ניר גורן

כפר סבא הוד השרון - מצקינטייפ, רדיו השרון (נדמה לי שככה קוראים להם - מול הנדסת החלומות אם אני לא טועה...

כמו שאתה רואה... לא חסר...

Pioneer TS-X150

פורסם

:) אף אחד לא באזור שלי..יש לך מושג למשהו באזור חדרה?

ועוד משהו, וסליחה על הבורות, בחיבור סאב למגבר משתמשים בשני ערוצים, לא?

• תוכן חדש...