Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל הבן-אדם שהוא מרוצה ! מה אתם רוצים ממנו ?! למה שישפר משהו , חבל על הכסף , שישמור אותו.
גם אני הייתי מרוצה מהמערכת לפני שהשקעתי עוד איזה 5K אז מה???

זה חיידק אחי

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

אני מבין את זה אבל אם כרגע הוא כבר סגר את הנושא. ואנשים שואלים אותו עוד ומציעים לו עוד דברים לשפר.

גם במערכת שלי אפשר עוד לשפר בהמון כסף , אבל אני מרוצה אז אני לא אשפר כרגע.

כמוהו אני חושב שאם הוא מרוצה אין לו למה להוציא כסף על שידרוגים.

פורסם

אומנם הוא פתח את הנושא אך לאחר כמה הודעות זה מה שהוא רשם :

אני מרוצה מהסאונד אני שוקל להחליף את הרדיו דיסק לדיוידי של רוקפורד השאלה אם כדאי או שזה מיותר ששווה להשאיר את המערכת כמו שהיא

מה שמראה שהוא הבין שאם הוא מרוצה מהסאונד אין לו מה לשדרג כל כך ,

כולה חשב להחליף את ה HU לאחד שקורא DVD וזהו.

פורסם

אז ככה האוטו שלי כבר אטום כולו בדינמייט ואני כבר מרוצה מהסאונד והחלטתי כמו שאמרו לי פה שחבל על הכסף סאבים אני כבר לא יוסיף היו לי 3 של רוקפורד בתיבה אחת והעפתי אותם זה יותר מדי אבל שוב אני אומר לכם תודה על העזרה והזמן. דניאל

פורסם

האמתי זה מה שחשבתי וכבר אני מתחיל לעשות קבעתי עם המתקין שלי שיעשה לי בנייה

בבגא'ז לקומפוננט אין לי בניה אבל מאחורה אני יעשה משהו יפה

• תוכן חדש...