פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
שלום ברשותי פאנל של פיוניר 3 יציאות למגברים הוא מחובר למגבר של אלפיין mrv-f504 שאליו מתחברים קומפננט של רוקפורד 75 אר אמס וסאב של רוקפורד פאנצ' 200 אר אמ אס האחורים שלי הם קנווד 240 וואט מחוברים למגבר פשוט של רד בוקס החיווט של הרמקולים האחורים הוא די פשוט קיט התקנה של ה100 שקל שאר הר סי אי הם הרבה יותר טובים! הקבל מתח הוא 8 גייג'. השינוים שחשבתי עליהם: קבל 4 גייג' +מפצל +אר סי איי חדש לרמקולים האחורים העברת הקומפננט הקדמי של הרוקפורד למגש האחורי ולהחליפו בסט אחר או להביא 6*9 חדשים אכותים יש לי כמה אפשרויות: לקומפננט דוטק,אנפנטי רפרנס,פוקאל וי1 אני מעדיף להעביר את הקומפננט של רוקפורד אחורה ולשים את אחד הסטים שהצעתי קדימה השינוי במגברים הוא להחליף את …
הודעה אחרונה מאת ssss, -
I River לאוטו 1 2 3
מאת איתי הגיתי- עוקב אחד
- 39 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום חברים אני רוצה לקנות או איי-פוד או איי-ריבר, 20 ג'יגה. השימוש: ספריית סאונד באוטו, בלבד. מישהו, ואפילו יותר מאחד, הזהירו אותי מהאמינות הלא מושלמת של האפל. יש המלצות? הוא יחובר בהתחלה במשדר FM, ובהמשך בחיבור פיזי - AUX. תודה איתי
הודעה אחרונה מאת Fire Storm, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני להשקיע כ600 ואפילו 700 ברמקולים טובים לאוטו שאני ישים מקדימה או אפילו אם תיעצו לי אפילו בדלתות האחוריות אני רוצה בינתיים לקנות רק רמקולים ,רדיו דיסק כבר יש לי אני צריך להיתייעץ איתכם איז ה רמקולים יש בטווח המחירים האלה שבאמת שווים לשמיעה חזקה אם באסים בשביל מוזיקה כמו טראנסים וראפ מחכה לתשובתכם...
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אוקיי אז היום הלכתי לרמי מתומקאר בהוד השרון וסיימתי להתקין אצלו את המערכת שכוללת pioneer 670MP Morel millenium מאחורה הסדרה הישנה(והטובה) של פיוניר 180 וואט סאב של Phase Evolution בתיבה אטומה מגבר לאחוריים(4 ערוצים... 2 לא בשימוש-האם שווה להוסיף עוד רמקולים מאחורה?) DHD USA 600W מגבר לסאב ולקומפומנט(4 ערוצים) Phase CC480 בסה"כ המערכת נשמעת נחמד מאוד שמעתי עוד סאבים את הקיקר CVR12 ג'יויסי דואל וויס ועוד כמה סאבים שלא זכור לי כרגע השם שלהם ואת הפייז אהבתי הכי הרבה בתיבה אטומה שהותאמה אליו במיוחד. משהו שנראה לי מאוד תמוהה היה שהוא הנמיך את האחוריים מאוד לפי ההסברים שלו הוא טוען שהבמה צריכה לבוא מקדימה והאחוריים תמיד צריכים להיות מכוונים חלש יותר רק כדי שיעטפ…
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
-
- 1 תגובות
- 804 צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש באמת כלכך הבדל בין הקומפוננט של מURK PUKX 5.25?http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37553 לבין הקומפוננט של JBL GTO 506 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38884 הבנתי שיש הבדל בין המחירים של איזה מאה שקל אבל האם הוא באמת שווה את השקעה? כי לפי מה שכתוב למורל יש 110 RMS ולג.ב.ל יש רק 55 RMS עיזרו לי במבינים ממכם
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
שלום לכולם, בשעה טובה עברתי טסט והגיע הזמן להשקיע קצת באוטו הבעיה היחידה היא שבאוטו שלי יש מקום רק ל-2 רמקולים מקדימה ואני עדיין לא סגור אם זה 5.25אינץ' או 6.5. סביר להניח ש-5.25, איך בדיוק אני מברר? האוטו הוא סובארו דיאל סטיישן. אשמח לקבל המלצות לרמקולים ולרדיו דיסק גם כן. עד כה שמעתי המון דברים טובים על רדיו-דיסקים של אלפיין ועל רמקולים מורל. אשמח להמלצות אחרות, או הצטרפות להמלצות הקיימות. אשמח לקבל דגמים מומלצים וחנויות מומלצות. כמו כן, האם למישהו יצא לשמוע מערכת שבה יש אך ורק 2 רמקולים קדמיים? זה נשמע טוב? 2 רמקולים של 5.25 אינץ' לבד מסוגלים להפיק באס כלשהו? תודה רבה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת anatoli, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי להתקין ביונדאי גטס: מגבר 4 יציאות רמקולים קדמיים + טוויטרים רדיו דיסק והתקנה של חיווט מלא לכל האוטו כולל פיוז למצבר (יש לי את כל הקיט חוטים הזה) כמה תעלה לי כל ההתקנה הזאת? והאם מישהו מכיר מתקין טוב וזול שיעשה לי את העבודה?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2776781 ללא MP3 אין לי צורך גם ב MP3 כל כך אז מה אתם אומרים שווה? אם יש למשיהו איזה מציאה שיודיע לי. תודה!
הודעה אחרונה מאת אונו 89, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן, אני צריך את עזרתכם בבחירת הרכיבים למערכת חדשה ברכב, אני ישתדל להיות כמה שיותר ספציפי. אני מעוניין ברדיו דיסק קורא MP3, סט קומפוננט 6.5", רמקולים 6X9\סט קומפוננט נוסף, סאב קטן ויעיל והגברה מתאימה. הרכב הוא מיני קופר , מקדימה יש הכנה בדלתות ל6.5 אינץ, מאחורה יש הכנה בצדדים ל6X9 (אין מקום על המגש!), תא המטען מאוד קטן, לכן אני מעדיף סאב קטן שלא יתפוס מקום רב ורצוי מגבר אחד שיעשה את העבודה. (שוב, עיניין של מקום, אבל אם צריך אני מוכן להתפשר על שני מגברים) אני שומע בעיקר מוזיקה שחורה, היפ הופ. חשוב לי איכות, אבל גם קצת עוצמה (לא מחפש לקרוע את הרמקולים ברמזור) התקציב הוא סביב ה5 אלף (לא כולל התקנה) רדיו דיסק חשבתי פיוניר: http://www.zap.co.i…
הודעה אחרונה מאת shibby, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, קוראים לי נועם אני חדש פה בפורום. ואני ישמח לקבל מכם עזרה על מנת לסיים סופית את המערכת שלי באוטו נכון לעכשיו יש לי: פאנל: pioneer DEH-3750 מגבר: SOUNDSTORM אני לא יודע בדיוק את הדגם. אבל אני יודע שהוא 4X150RMS ובעל גישור לסאב. רמקולים אחורים 6X9: פיוניר 420 קדמים: גם של פיוניר 1WAY ושתי טוויטרים נכון לעכשיו הרמקוילם האחורים מחוברים למגבר.. ושומעים נחמד.. אני רוצה להוסיף סאב להשלמת המערכת.. אבל אני לא יודע איך להתאים את הסאב.. משתי בחינות: 1. שלא יהיה יותר מדי/פחות מדי באס. שיהיה באיזון עם המערכת הקיימת. 2. שיתאים לפי הנתונים של המגבר. אשמח לקבל המלצות לסאבים. שיתאימו למערכת שכבר נמצאת באוטו.. בתקציב של 700-800 שקל. …
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 0 תגובות
- 624 צפיות
או קיי אז ככה חבר של אחי הביא לי מגבר alpine mrv-f400 עכשיו רציתי לדעת מפרט של המגבר, חיפשתי ואני לא מוצא אני כעיקרון צריך את המגבר הזה שיעבוד לי על 2 סאבים של רוקפורד פאנצ' זד 150 RMS לאחד זה דחוףףףףףףףףף ליי תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 5 תגובות
- 889 צפיות
שלום! יש לי רמקולים של פיוניר 420W ורדיו דיסק של פיוניר 50WX4 שאלתי היא אם אני מחבר אותם בלי מגבר האם יכול להיגרם נזק למגבר הפנימי של הרדיו דיסק או שלא,אני לא מעוניין לחבר מגבר...
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
בעיה הסאב גורם לויברציות ונראה לי שהברגים שתופסים את ההתקנה של המערכת מתחילים להשתחרר....יש למישהו רעיונות? יש מצב שגם הכיוונים של המגבר משתנים בגלל זה?
הודעה אחרונה מאת prigat_a, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 799 צפיות
מכשיר פיוניר "דולפנים" , גנבו לחבר שלי רק את הפנאל שלו ונשאר המכשיר, האם כל פנאל של פיוניר יכול להתאים? והאם הדגמים של פיוניר פריימיר גם.
הודעה אחרונה מאת nv-bikes, -
- 0 תגובות
- 663 צפיות
המגבר הוא מגנאט לאחר שהבנתי שסיני זה נחמד אבל כדי לשים עוד 200 שקל למשו קצת יותר טוב אז חשבתי על המגבר הזה http://www.home-car.co.il/product.asp?Pid=TheRock-400&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 המגבר ישמש אותי בישביל סאב המגבר הזה בכל מקום עולה 900 שקל הוא טוב?
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 7 תגובות
- 846 צפיות
או קיי אז ככה אני מחפש רדיו דיסק של פיוניר עם הדולפינים רצוי MP3 רמקולים קדמיים פיוניר 6 על 9 של JBL מגבר + סאב של פיוניר רצוני מגבר 4 ערוצים שיהיה אפשר לחבר עליו גם את האחוריים עד סביבות ה2000 שקל תודה.
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני יותר נוטה לכיוון המורל הייבריד אבל אשמח לקבל המלצות לקומפוננטים אחרים. רק מאד חשוב כי יהיו איכותיים כי אני לא מתכוון להחליפם תודה
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
-
מערכת למאזדה 5
מאת oferm- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם משהו מצא פתרון לשדרוג המערכת הקיימת במאזדה 5?
הודעה אחרונה מאת oferm, -
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לילה טוב לכל חברי הפורום... אני חבר פורום פול גז וותיק... עכשיו הצטרפתי לפה במטרה לקבל קצת מידע.... אני קונה מערכת לרכב, הרצתי כבר חיפוש בפורום ולא מצאתי את המידע שחיפשתי. קראתי גם את כל החומר שיש לגביי מערכות לרכב. אז אולי אתם תעזרו לי. אני מחפש רדיו דיסק עם סאונד נקי, אין לי את כל הסאב והרמקולים המפוצצים, יש לי רמקולים קדמיים + אחוריים. משהו פשוט, שלא יקפוץ ואמין. אני מתלבט בין crown - gold 8039 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=GOLD8039&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap לבין eagleroad - 45605 http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=23154&ref=12 אם מישהו מכיר את הדגמים האלה או שיש ברשותו את אחד מהם, שיגיב בבקשה…
הודעה אחרונה מאת eran-go, -
- 3 תגובות
- 858 צפיות
ברשותי מאזדה 5 ואני רוצה להגיע לכניסת האנטנה לרדיו. איך מגיעים לשם???? תודה
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום יש לי אתר מסוים שכתוב שהוא עובד עם ישראל מישהו הזמין משם כבר? http://www.sonicelectronix.com/item_4327.html
- 1 תגובות
- 743 צפיות
שלום לכל חברי הפורום..... אני מעוניין לקנות DVD (שיקרא צרובים ולא יקפוץ) ומסך(7', באיכות טובה מאד) נשלף בתקציב של עד 2500 שקל....... אשמח לקבל דגמים מאנשים שיש להם מה שאני מחפש, שמרוצים וימליצו לי עליהם, או על כל מיני דגמים ממולצים. חנויות ומתקינים ממולצים וזולים(אני מאזור השרון). תודה ........ עמית.
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני קורא בפורום יחסית זמן ממושך, ולא מצאתי תשובה מדוייקת לשאלתי. שמתי חיווט מאוד דק ברכב, כלומר חוטים מאולתרים כאלה שמוצאים בבית זרוקים. בכל אופן רציתי לשאול האם צריך להיות גודל מינימלי לחוטים? ואני מדבר על החוטים שמחברים בין המגבר לבטרייה, ולהארקה, לא החיבור לרמקולים. אני מודע לכך שיש קיט התקנה למגברים, מכל סוגי חברות, ואני מודע לכך שיש סדר של הספקים, שלפיו קובעים גודל חייוט (4,8 גייג וכו), אך מדובר על חיבור בין המגבר לרמקולים, וכבלי RCA איכותיים, ולא על זה אני שואל. אשמח לקבל תשובה, שמעון. נ.ב קניתי מחנות רגילה, חוטים שמשמשים לרמקולים ביתיים, עובי של 2.5 מילימטר וחשבתי להתקין אותם במקום החוטים המאוד דקים שיש לי כרגע, מה דעתכם ? יעשו את העבודה? …
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
זקוק לטלפון של ליאור מולטימדיה בחיפה? תודה
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 954 צפיות
שלום , עקב תגובות מאוד טובות של חברי הפורום ועצות מעולות של כולכם החלטתי לשתפר ולעלות דרגה אני ירשום לכם את הפרטים של המערכת ואני יעלה גם כמה תמונות ! ואם תוכלו בבקשה לגיד לי מה דעתכם אז השמח! ככה: הפנל שלי נשאר וישאר : ALPINE אני פשוט אוהב את האיכות שלהם ! אני חושב לעבור לדגם 9855 הטוב ביותר שלהם! לי יש את 9845 שאני מאוד מרוצה ממנו הקומפוננט שלי היה מורל מילניום עכשיו החלפתי אותו במורל דוטק ההסידרה היותר גבוה הם יושבים מקדימה היה לי מאחורה רמקולים של אינפיניטי החלפתי אותם בקומפוננט שהיה לי מקדימה המורל מילניום מגבר חדש שקניתי זה הרוקפורד 4004 החדש שמוצא 4X100 RMS ליצאה בעוצמה כללית של 1200 וואט מגבר חזק וטוב הוא מחזיק לי בצורה נקייה את השתי זוגות ק…
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 0 תגובות
- 999 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=97698
הודעה אחרונה מאת lior111, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני כרגע נמצא בשלבי התיכנון של התקנת המגבר ורציתי לשאול כיצר אפשר לחבר מתג שישלוט בהפעלתו וכיבויו של המגבר? המגבר מחובר לסאב ורמקולים, בנוסף לזוג רמקולים שמחוברים לרדיו דיסק. כול פעם שאבא שלי שומע את הבאסים הוא מבין איזה טעות הוא עשה שהוא הרשה לי לחבר סאב ולכן אני רוצה ל"חסוך" ממנו את התענוג. חשבתי לחבר מתג לחוט של הרימוט האם זה אפשרי? או שצריך לחבר מתג על החוט של המתח ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ultras_shash, -
-
מונובלוק נשמע חלש 1 2
מאת mohadib-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכל החברים יש לי מגבר ל HIFONICS 1205D שאמורלתת 900@2 אום למגבר הנ"ל מורכב סאב של KICKER L7 שההספק שלו הינו750 RMS כיוונתי גייןבמגבר כמו שצריך יש לי רדיו דיסק איכותי 9855 של אלפיין הבעיה היא שאני לא שומע את הבאסים בצורה טובה "לא חזקים" אם אני מכוון את המגבר ל 15DB BASS BOOST אז נשמע בסדר אבל איכות הבאס לא בשמיים. אם יש מישהוא שיכול להציע משהוא או שנתקל עם בעיה דומה אשמח לקבל תגובה תודה תאיר
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
אחים שלי אני צריך עזרה פרצו לי לאוטו ולקחו לי את המערכת שבמילא רציתי להחליף רדיו טייפ כזה עכשיו אני מחליף לרדיו דיסק mp3 ונתנו לי שתי חברות מסריחות נראה ליPILOT ו BLAUPUNKT עכשיו אני לא יודע מה יותר טוב לא הביאו לי בכלל את הדגמים אמרו לי תלך לשמה ותבחר לך איזה חברה אתה רוצה אז השאלה שלי איזה חברה יותר טובה ועל איזה דגם מדובר.. דרך אגב אני לקוח של סוכנות "אור" אני לא יודע אם זה יעזור אבל תעזרו לי בקשר לחברה והדגם תודה
הודעה אחרונה מאת Uber Scorpion,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 822 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SurfHigh
- matan_mil
- BoazB11
- rky
- mcshmupi
- איתי200
- `Infinity
- benny62
- פינדר
- אודי זק
- פיזיקאי שימושי
- yahaga