Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , עקב תגובות מאוד טובות של חברי הפורום ועצות מעולות של כולכם החלטתי לשתפר ולעלות דרגה אני ירשום לכם את הפרטים של המערכת ואני יעלה גם כמה תמונות ! ואם תוכלו בבקשה לגיד לי מה דעתכם אז השמח! ככה:

הפנל שלי נשאר וישאר : ALPINE אני פשוט אוהב את האיכות שלהם ! אני חושב לעבור לדגם 9855 הטוב ביותר שלהם! לי יש את 9845 שאני מאוד מרוצה ממנו

הקומפוננט שלי היה מורל מילניום עכשיו החלפתי אותו במורל דוטק ההסידרה היותר גבוה הם יושבים מקדימה

היה לי מאחורה רמקולים של אינפיניטי החלפתי אותם בקומפוננט שהיה לי מקדימה המורל מילניום

מגבר חדש שקניתי זה הרוקפורד 4004 החדש שמוצא 4X100 RMS ליצאה בעוצמה כללית של 1200 וואט מגבר חזק וטוב הוא מחזיק לי בצורה נקייה את השתי זוגות קומפוננט של מורל

מגבר נוסף מה שהיה לי הדרגון פלאי ( זמני ) שעליו אני מחזיק את הסאב החדש שלי

כמובן סאב חדש של SPL בעוצמה של 1200 וואט 400 RMS וכן אני יודע אני חייב מונובלוק וזה יסודר בקרוב מאוד

זהו בעיקרון השמח לתגובות שלכם!

פורסם

אחלה רכיבים

תביא את המונובלוק וזהו בעצם

סאב אפשר גם לשדרג אני הייתי הולך על L7 עם רמקולים כמו שלך

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

אבל צריך לקחת בחשבון שאם מחליפים ל L7 (שעולה מינימום 1600 ש"ח) צריך גם מונו חזק (יעלה מינימום 1800 ש"ח) , ואולי גם איטום , ואז אולי הוא יצטרף להחליף חלק במערכת החשמל \ קבל , קיט התקנה של 4 גיג מינימום וכו..

אה וכמובן הסאב בא הלי תיבה , צריך לבנות \ לקנות אחת.

מה שאני אומר שכדאי לו לחשוב אם הוא רוצה L7 , האם הוא מוכן להשקיע - זה עסק יקר...

אם אתה רוצה להשקיע אז שיהיה לך בהצלחה (מומלץ..) אבל לדעתי גם אם תביא Kicker CVR12

לא תתצטער ..

• תוכן חדש...