פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אין לי מקום לקופסה של סב בבגז'. האם אפשר להתקין את הסב על המדף האחורי ללא קופסה ? מה החסרונות והיתרונות של התקנה כזו? האם צריך סב מיוחד? תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת rotems, -
יצאו דגמי 2006 של ר"ד PIONEER באסיה
מאת Guest ®XploiteR- 3 תגובות
- 857 צפיות
דגם DEH-2850MP החידוש העיקרי בדגם הנ"ל הוא 5 סוגי אקווליזר שונים + 1 ידני (Custom), ו 2 סוגים של Loudness. ________________________________________________________________ דגם DEH-3850MPH החידוש פה הוא 5 סוגים של אקווליזר + 1 ידני, 3 ערוצים של אקווליזר פרמטרי (שהאמת אין לי מושג במה מדובר), שליטה מלאה על באס + 2 יציאות קרוס אובר HPF/LPF, ו 3 רמות של לאודנס + יציאה לסאב. ________________________________________________________________ דגם DEH-5850MPH בדגם הזה החידושים הם: יציאה + שליטה לIPOD, אקווליזר ביטמטרי, 5 סוגים + 1 ידני, 3 ערוצים לאקווליזר פרמטרי, 2 יציאות קרוס אובר (HPF/LPF), ו 3 רמות לאודנס + יציאה לסאב ו 2 יציאות RCA. …
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
מה אתם אומרים על סאבים של Planet Audio ? הציעו לי איזה סאב שלהם 12 אינץ.. 300 RMS אני לא יודע את הדגם שלו.. אם מישהו מכיר שירשום לי..
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אין לי את הדגם, אבל יש לי את התמונה שלו... יד שניה.
-
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 909 צפיות
היי אני מחפש המלצה למערכת לתומקאר... אני בעיקרון מערכת עם תצוגה יפה, שלט חובה, וממש חשוב שלא תקפוץ כי אני הולך לעשות איתו הרבה טיולי שטח, MP3 חובה, ופאנל נשלף גם חובה כדי שלא יגנבו אני מחפש בעיקרון יד שניה בסביבות ה700-900 שקל תודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת roykroy10, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאיפה אפשר להשיג את הדיסק הזה אני רוצה לבדוק את הבאסים בתדרים גבוהים ונמוכים אם משהו יכול להביא לי קישור לזה אני אשמח מאוד. תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת arik23, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 888 צפיות
זקוק לעזרה. רכב: פיז'ו 106. מוצר: רדיו דיסק בסיסי מחברה מוכרת אבל לא זבל מצוי. תקציב: 600-700 ש"ח. בגדול, אין הרבה דרישות, MP3 יהיה נחמד, הרדיו דיסק יעבוד ללא מגבר עם רמקולים 6.5" פשוטים. מה דעתכם על הדגם הזה של JVC, איך JVC בכלל? מעולם לא היה לי HU שלהם. מה עם הפיוניר הזה?
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 959 צפיות
שלום לפני כמה ימים קיבלתי את המשכורת שלי ואני מעוניין להשקיעה והרבה במערכת באוטו ...אני וכל חבריי תמיד עושים מסיבות פרעייות בכל מיני פארקים ואנו שומעים בעיקר טראקים כמו סקאזי אינפקטד וייב טרייב והרבה ראפ טוב...ובשביל זה אני רוצה להתקין מערכת אני מעוניין להשקיע כ1400 שח אליה אני מעוניין לסוע לפומפה שהיא ליד הבית שלי ולקנות את הדברים הבאים קומפוננטו5.25ואינטשוMorelוPULSE5.25) י ואת הרדיו דיסקרדיו דיסק לרכב DEHP4700 Pioneer) רציתי לשאול איך הם ילכו ביחד האם הם יפיקו את הבאס שהכי חשוב לי וגם אני מתקין במשכורת הבאה שלי מגש אחורי ורוצה לשם רמקולים 6*9 ורציתי לדעת איזה רמקולי אליפסה הילכו טוב אם הסט הזה ואיך הוא בכלל טוב?(הסט) וגם אני מעוניין אחר כך ל…
הודעה אחרונה מאת scorpion023, -
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
שלום לכולם אתמול קניתי רכב יונדאי גטס ועכשיו אני הולך להרכיב את המערכת שלי השבוע ב"ה יש לי מגבר של לאנזר VIBE420 הספק 100X4 RMS והקומפוננט שקניתי בזמנו הוא אודיובאן AS62Q שמוצהרים 90 RMS עכשיו אני רוצה להרכיב אותם מקדימה ולחבר אותם למגבר השאלה שלי האם ישמעו בהם טוב עם מגבר? יש מישהו מניסיון איתם כשהם מוגברים? כי הרמקול נראה ממש זול ומגנט קטן וקל ולחבר אותם לכזה מגבר גדול ? הם לא ישרפו? תודה לעונים עיזרו לי בבקשה אני יודע שדיברו כאן כבר על הרמקול הזה אבל אף אחד לא דיבר עליו מוגבר!
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני לא מבין שום דבר בכל הקטע של אוודיו לרכב ורציתי לשאול על המלצות למערכת בסביבות ה3000-3500 ש"ח (כולל התקנה, אפשר טיפטיפה לחרוג). כרגע אין ברכב כ-ל-ו-ם (רק צ'יינג'ר ופאנל של קאסטות) אז אני צריך מערכת מא' עד ת' מה שחשוב לי זה באסים חזקים ומערכת חזקה (שתהיה איכותית כמובן אבל אני אוהב את הפוזה : ) בגלל הבורות שלי הכל העניין הזה של מערכות אני מאוד ישמח שתמליצו על מקומות לקנייה והתקנה כי אני לא מכיר בכלל. . . תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Shazzz, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני שומע כל כך הרבה על מורל אבל אף פעם לא שמעתי אותם עובדים.... מאוד קשה לי להאמין שהם יותר טובים מקומפוננטים של: JBL ,LIGHTINING, INFINITY קניתי אוטו ואני רוצה להתקין בו מערכת ואני ממש מתלבט איזה קומפוננטים לשים, אני אישית, מכור ל JBL אני חושב שזאת אחת החברות הטובות לרמקולים ולסאונד בכללי.... תנו את דעתכם לגבי איזה קומפוננטים אתם ממליצים, כמובן לא להגזים ולתת דגמים של אלפי שקלים..... ההשקעה היא בערך עד 700 שקל....
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איזה מגבר יותר מומלץ??? להגברת 4 רמקולים... http://www.agasi.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=58 או http://www.kolbi.co.il/shop/product_data.asp?Quant=1&ID=166&Vendor=28 תודה.
הודעה אחרונה מאת barbars, -
- 3 תגובות
- 797 צפיות
מגבר: JBL 75.4 קידמיים: Morel dothec 5.25 ( במידה ותיהיה התאמה באוטו גם 6.5 זאת אופציה ...עדין לא בדקתי עם אני יכול) אחורים אני מתלבט בין 6*9 של מורל או הקומפוננט מורל פלוס 6.5 ...מה עדיף? קחו בחשבון שכרגע כאחוריים יש לי 6.5 ואם אני אקח את הקומפוננט זה יחסוך לי התקנה וכסף. איזה מהאחוריים יתן באסים יותר חזקים והאם זה משמעותי? תודה
הודעה אחרונה מאת Rst, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבת שלום! אני צריך המלצה לרדיו דיסק - פשוט יחסית. לא חובה mp3. מה שחשוב לי זה שהדיסק לא יקפוץ, שקליטת הרדיו תהיה טובה, RDS יכול להיות מאוד יעיל. המחיר הוא עד 800 ש"ח... אפשר למשוך ליותר גבוהה אבל רק אם יש סיבה אמיתית. אני לא מעוניין להשקיע בעתיד במגבר\ קומפוננטים וכו' - לא הקטע שלי. (את הכסף אני מעדיף להוציא על הופעות בחו"ל) בקיצור, רדיו דיסק פשוט שיעשה את העבודה. מה דעתכם על Pioneer DEH 1700? הוא עולה סביב ה600 ש"ח, האם הוא יכול להתאים? תודה מארק
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
- 1 תגובות
- 819 צפיות
מתקין הציע לי כך להתקין רדיו דיסק... להתקין קומפוננט בדלתות+בנייה קטנה מ 5X7 ל6 וחצי להתקין מגבר וסט חיווט של קדנס 8 גיג 550 יקר? לכמה לגיטימי להוריד אותו?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 9 תגובות
- 978 צפיות
יש ברשותי סאב jbl gto-1200b ומגבר jbl gto301.1 יש לי אפשרות להחליף את הסאב הנ"ל ב-kicker cvr. האם כדאי? האם המגבר יתאים יותר בשביל הקיקר? מקווה לשמוע תגובות. תודה!
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 820 צפיות
שלום אני די חדש פה אז רציתי להתייעץ אתכם.. מספר אנשים הציעו לי לקנות את סט הקומפנטים : Morel Integra Ovation 6.5inch רציתי לשאול מה שווים של הרמקולים האלא בתור יד2 והאם זאת סדרה ישנה של הסדרה HYBIRD שיש היום של MOREL ואם כן האם יש הבדל משמעותי בינהם. ודבר אחרון אני מעונין לחבר אותם למגבר GTO-75.4... האם הוא יחזיק אותם כמו שצריך ומה דעתכם עליו נ.ב הציוד הנ"ל מיועד ליונדאי גטס 2004 5 דלתות, שכרגע קיים בה שתי רמקולים אחורים של פיוניר 330W ומגבר של BOSS 2 ערוצים שמגביר אותם. בתודהה ענקיתתת רועי!
הודעה אחרונה מאת qilz, -
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
יש לי יציאה אחת של מגבר מהHU עכשיו אני צריך לחבר שתי מגברים. אחד הוא שתי ערוצים לסאב והשני הוא 4 ערוצים לשתי קומפוננטים. אני מחבר את הRCA לHU ומשם אני צריך מפצלים כדי למלאות את הכניסות RCA למגברים כמה מפצלים אני צריך ?
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה: צצה לי אפשרות לקנות מגבר של XETEC ברוסיה. והחלטתי לבדוק מחירים: סדרת הPrestige: Prestige P-5 EVO - במחיר של 599 יורו (3300 שקל) (5 ערוצים, 100X4 + 1X360) XC P-4 EVO - במחיר של 429 יורו (כ2400 שקל) (4 ערוצים, 120X4) סדרת הGravity: XC 5G-900 - במחיר של 529 יורו (כ2900 שקל) (5 ערוצים, 100X4 + 1X360) XC 4G-600 - במחיר של 350 יורו (1900 שקל) (4 ערוצים, 110X4) כל הנתונים מתייחסים להתנגדות 4 אום, ושני המגברים בעלי 5 הערוצים, עושים שימוש בהגברה דיגיטלית בשביל הערוץ של הסאב. והמגבר מתוכנן להניע סט 3 חלקים של מורל (אלייט), 6*9 של פולס, וסאב (שעוד לא החלטתי איזה הוא יהיה - אבל אני מחפש SQ בלבד) עכשיו... שתי השאלות שלי הן כאלה: א. האם כדאי…
הודעה אחרונה מאת griber6, -
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
ואיך עושים זאת נכון? ואם בכלל אפשרי...
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצאתי מגבר של החברה YMR דיי בזול רציתי לשאול מה זאת החברה הזאת ועד כמה היא טובה/גרועה תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
שלום.. אני חדש בפורומים פה ואני מקווה שאוכל לתרום כמה שיותר ובנוסף ללמוד ממכם... עכשיו לעניין... קיבלתי בתור מתנה 2 מגברים ורמקולים .... חדשים בקופסאות אבל זבל ...לא משהו רציני.. ועוד סאב שלפי דעתי הוא טוב... 2 המגברים -prosound 900w שניהם אותו הדגם http://tapuz.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-Amplifier&model_id=18598&g=1 זוג רמקולים maxstar 430w ביחד. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-Speakers&model_id=23005&g=1 סאב - sound xtreem 800w http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1068&CatCode=233 עכשיו השאלות שלי: 1) אני רוצה לקנות את הקומפננטים של morel - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=T-Speakers&m…
הודעה אחרונה מאת barbars, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי מכשיר של אלפיין 9833 והבעיה היא שהמכשיר מוציא כל הזמן רעש של מאוורר שעובד בתוך המכשיר למרות שהפאנל לא מחובר ואפילו אחרי יום שלם שהמערכת לא עבדה הוא עדיין עושה את הרעש ... אין קשר עם המערכת פועלת או לא המאורר המציק יעבוד ויוציא זמזום מעצבן ייש לציין שלפני ה9833 היה לי 9830 שעשה את אותה הבעיה ולכן אז עשיתי את השדרוג הזה וחשבתי שיפתור את הבעיה הזו... יש מצב שזה נגרם עקב התקנה של משהו לא נכון ..?(התקנתי אצל מתקין מקצועי)
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
- 0 תגובות
- 878 צפיות
יש סאב וופרים שמצויין בחלקם סליל אחד בחלקם שניים מה ההבדל? תודה מראש סרגיי
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
שלום לכולם ראיתי כאן באתר שאנשים עושים דברים מאוד יפים מפיברגלס שאלתי הראשונה היא איפה אפשר לקנות את החומרים של הפיבר? ומה העלויות שלהם אני גר בראשון ושאלתי השניה מה אופן העבודה אם פיבר איך מעצבים דברים ואיך משתמשים בחומר הזה דרך הגב יש לי ידים טובות ואני מבין מהר דברים אז אני חושב שכדאי לי לנסות תודה מראש שלומי
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
צריך עזרה בנוגע לקומפוננט morel והגברתם help!!!!! 1 2
מאת Guest anakonda- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר התלבטות רבה ולאחר קנייה כוזבת של רמקולים אחוריים של פיוניר 250W שלא מתאימים למגבר בגלל חוסר ידע בנושא וחוסר חשיבה לעתיד!. בכל מקרה החלטתי לקנות רמקולים קדמיים של morel 6.5 אינץ לפיאט פונטו והשאלה שלי היא הרי את הרמקולים האחוריים לא ניתן לחבר למגבר כי הם יותר מידי חלשים ואין מצב להחליף אותם עכשיו(מבחינה תקציבית) השאלה היא במידה ואני רוכש את המורל פולס 6.5 איזה מגבר אני צריך בשביל שיתנו את המיטב שלהם כמובן אשמח שיהיה כמה שיותר זול שוב אני חוזר הוא צריך לתת עוצמה רק לרמקולים של מורל מקדימה אשמח לקבל מכירה או דגם או אתר שמוכר מגבר ספציפי או אפילו טלפון של חנות מסויימת. עדיף אם מישהו מכיר את רדיו יזיד ואת הסחורה שלו תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 2 תגובות
- 786 צפיות
אלה מגברי מונובלוק של היפוניקס. מה ההבדל בינהם הרי יש להם אותם הספקים? ומה עדיף?
הודעה אחרונה מאת arik23, -
מבקש עצות בקשר לסט-אפ 1 2
מאת elik0-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז ככה כיוון שיהיו לי 4 קיקרים יושבים על הראש אני אצטרך להוציא קצת מוזיקה מאיפשהו חשבתי לדחוף מקדימה סט או אפילו 2 של מורל הייבריד ומאחורה [זניח] סט 6*9 מורל פולס או קנווד 7*10 אפשר לקבל עצות והצעות אחרות לגבי המוזיקה? החלק הזה יוגבר מ cadence z4000 תודה רבה. אלי.
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
צריך עזרה תכלס בקשר לרמקולים קומפננט מורל ומגבר JBL!
מאת Guest anakonda-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם במקביל לדיון הקודם בנושא לפני מספר ימים(ביום שישי) שנוגע לפיאט פונטו והתקנת מערכת בתקציב מועט לאחר התקנה כוזבת של רמקולים 6X9 בעוצמה 250W שאינם מתאימים למגבר ולאחר עוד התקנה כוזבת ביום שבת של רמקולים רגילים לקדימה דגם:1640R עוצמה 160W החלטתי עקב חוסר ברירה וזכות של 250 שקל אצל המתקין לקנות רמקולים קומפוננט עד 500 שקל ומגבר בדיוטי JBL 75.4 (במקרה חברה של ההורים טסה ביום ראשון הקרוב)עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)האם הרמקולים של מורל פולס הם מומלצים או שאתם ממליצים על חברה אחרת(עד 500 שקל) 2)האם ידוע לכם אם המגבר במלאי ואם כן האם המחיר שלו הוא אכן 200$ והאם הוא שווה את מחירו? 3)האם אתם ממליצים על מגבר אחר?הבנתי שיש להם מספר דגמים בדיוטי. 4)במידה ואין\…
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
נסעתי אתמול (בשישי) בגשם, והמגבר הוא בבגאז' תפוס בחלק העליון שלו (סובארו לאונה) וכנראה טפטף לשם מים (הבנתי שצריך להחליף את הגומי שמסביב לדלת הבגאז') פתאום הרחתי ריח שרוף של גומי\מתכת (פעם גם הרחתי את זה וזה עבר) והרמקולים האחוריים הפסיקו לתפקד. איך אני יכול לדעת אם המגבר נשרף וצריך להחליף אותו (וגם גומיות חדשות בדרך) או שיש מצב כשיגמר הגשם המגבר יתייבש ויחזור לפעילות רגילה? מה עושים?? יוסי.
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
מי מחובר 24 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 855 אורחים (הצג רשימה מלאה)