פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, לאחר חיפושים על גבי הפורום לגבי המלצות לחניות אמינות שמוכרות מורל פולס,לא מצאתי תשובה.. ולפי מה שהבנתי מהודעות במשך הזמן, אנשים פה קנו מוצרים של מורל מחניות מסויימות וקיבלו בכלל סדרה שונה, ולא מה שהזמינו. ולכן החלטתי לשאול האם מישהו קנה ממקום מסויים, ונותן בערבות מלאה שהמקום אכן אמין, ואכן חבר שלי ייקבל את מה שיזמין ? למרות שמדבור במורל פולס, הסדרה הנמוכה בהחלט ארצה להמליץ על מקום אמין. תודה ! .. שמעון.
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר 1000000 פעם אבל זה רק שאלה קטנה לבעלי פיוניר צבעונית 8600\860 אחרי שעשיתי את כול השטיות בתוכנה שלהם ואחרי שצרבתי את הדיסק על מה לוחצים במכשיר ??? מניסיון קודם עם 8mp ועם 7500 לוחצים ent+6 או ent+disp ניסיתי את שניהם ב860mp שלי והיא לא נותנת לי את המסך של הdounloud dick מה עושים??? תודה[מנהלים בבקשה לא לנעול הרצתי חיפוש ולא מצאתי משהו שנוגע למכשיר שלי בתודה מראשpawer]
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום ! אני עומד לפני רכישת מגבר מונו , יש לי שתי אופציאות - אבל אני כמעט סגור כבר על אחת . אז ככה : ALPINE MRD-M1005 (אותו אחד שאני סגור עליו ) או ROCKFORD BD1001 מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום בדקתי באוטופרט ונגמר להם במלאי המגבר שרציתי לקנות 10001.BD מונובלוק .כרגיל שאני רוצה לקנות ברוב המקרים זה קורה לי. לאחר בדיקה יסודית הציעו לי את המגבר מסדרת הפאנצ' Punch P10002 שהוא מגבר של 2 ערוצים כאשר ב-4 אום הוא נותן כ-1250 W RMS הוא CLASS AB מה שאני רציתי לדעת אם בחיבור של 4 אום התנגדות לסאב שלי צריכת הזרם מהמערכת חשמל של הרכב תיהיה עדיפה משמעותית מחיבור של מונבלוק CLASS D בחיבור של 1 אום .והאם עדיף לסאב לעבוד בהתנגדות של 4 אום גם מבחינת איכות סאונד . אני חיב מחר לסיים את הסחבת הזו ואני מודה מראש לכל מי שיגיב. תודה .
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 3 תגובות
- 915 צפיות
5.25 או 6.5 רק למי שיש את האוטו שיתן תשובה כי כל אחד אומר משהו אחר תודה לעונים הבטוחים בתשובתם.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
באתר הזה יש תמונות אין סופיות של רכבים עם "מערכות סטרואידים" הכי מדהימות שיש בהרבה מהתמונות הנ"ל ניתן ממש ללמוד איך הכינו את המערכת עצמה... www.carstereo.com איך שאתם נכנסים לאתר - תרדו למטה ואתם תראו שני איזורים של תמונות של רכבים - הימני זה אלה שדורגו הכי גבוה והשמאלי זה המערכות החי חדשות שהתפרסמו באתר יש משהו כמו 40 דפים של רכבים... סוף הדרך - חוויה אמיתית
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מיצובישי כריזמה שנת 98 יש לי מאחורה רמקולים של 6.5 אינץ', אני מעוניין לשים שם רמקולים של 6*9 אינץ' האם זה אפשרי בלי לקדוח או משהו??
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה: קומפוננט מורל פולס מגבר JBL GTO 75.4 וסאב קיקר COMP C12 או cvr 12 קיקר צריך מהר תגובות מחר אני קונה לא לגבי המחיר אלה לגבי האיכות? איך זה ישמע ברכב? פיזו 206 קופה רק האוס!
הודעה אחרונה מאת shimsh, -
-
שלום, קודם כל אני חדש כאן בפורום (וגם בעסקי האודיו לרכב בכלל), נראה פורום עם אנשים שמבינים, מקווה שתוכלו לעזור לי אז ככה, יש לי לאנסר 2001, נמאס לי מהרעשים שהרמקולים האחוריים (אין לי מושג מה הם וכמה וואט, הגיעו עם הרכב...) עושים בווליום גבוה והחלטתי להחליף אותם. אז מה אתם אומרים על רמקולים אחוריים 420W של פיוניר (TS-A6981S) 4 Way 25-33000 hz ? אני רוצה אחוריים בגלל הבאס, אבל אני מבין שכדי לנצל אותם כמו שצריך אצטרך להוסיף מגבר, לא? ובנוגע למגבר, אני אכן מתכוון להוסיף אחד כזה עוד חודשיים-שלושה, אז אם אוכל לקבל המלצות על מגברים שיתאימו למצב גם זה יהיה נחמד (לא במחיר גבוה מדי... 1000+\- ולא יותר...) כל עזרה, תשובה והמלצה יתקבלו בברכה...
הודעה אחרונה מאת Raz171, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 873 צפיות
אני צריך את היעוץ שלכם יש לי כמה שאלות... 1.על פי איזה מאפיינים אני מבין שרמקולים פשוטים או קומפוננט נחשבים לפי מה...למשל ואטים לםי עוצמה ...צלילות או RMS דברים כאלה 2.למה רמקולים קומפוננט אשר יותר טובים מרמקולים פשוטים עולים כמעט אותו המחיר כמו רמקולים פשוטים 3.כאשר כתוב ברדיו דיסק 4*53 זה אומר שיש לו 4 יציאות כלומר אם אני רוצה לחבר טויטרים מקדימה ורמקולים בדלתות מקדימה וגם רמקולים אחוריים ...אז זה לא אפשרי אני מחכה לתשובות יכם ולתגובות כי אני חדש במקצוע ואני רוצה לקנות מערכת טובה שלא תיהרס כל חודש ושתיהיה נהמנה והכי חשוב שיהיה איכות צליל גבוה בסים חזקים(בלי סאב) תודה... תודה...!!!!!!!! העבודה שאתם עושים פה היא פשוט של מלאכים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, לא מזמן התקנתי מערכת שכוללת קומפוננט MOREL HYBRID OVATION 6 (הדגם החדש), מגבר HELIX 5 ערוצים (חדש), וסאב OSIO 12". עכשיו כשאני מדליק את המערכת יש לי רעש SQUICK כזה מהטוויטרים... ממה זה בא, ואיך אני פותר את זה?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
חברה עם מגברים מרשימים:
מאת Guest תמיר .א.- 4 תגובות
- 823 צפיות
http://www.trutechnology.com/products.htm המגברים מיוצרים בקליפורניה (לא בום ! ) חברה יחסית חדשה, כ3 שנים פועלת. מגברי CLASS A\בשילוב עם CLASS AB: מגברי TUBE : מגברי ערוצים עם טרניסטורי TO-3 (ברזל): מגברי כוח: שווה הצצה. תמיר
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני כמה ימים חבר שלי בא אליי ואמר לי שיש לו בעיה בר''ד, אין לו הגברה יש לו רק ר''ד קנווד kdc 2020 וכשהוא מחבר את הרמקולים ליציאות של הר''ד אז ברמקול השמאלי קדמי שומעים רעשים מהרמקול... אז בהתחלה בדקתי אם זה ברמקולים(רמקולים קדמיים פיוניר אחוריים של inox), בדקתי את כל הרמקולים אצלי באוטו והם בסדר... אני חושב שזה בעיה ביציאה השמאלית קדמית של הר''ד... איזה פתרון יש חוץ ממעבדה? ואיך אפשר לבדוק את זה יותר לעומק?
- 3 תגובות
- 991 צפיות
יש לי את המגבר הזה ואני לא יודע עליו נתונים אם מישהו יוכל לתת לי אני אשמח!!! לגבי הסאב יש לי אותו בתיבה פתוחה הסאב הוא רוקפורד פאנצ 200 אר אמ אס הרכב הוא סיאט איביזה ללא אטומים מה לדעתכם יהיה יותר טוב אטומה או פתוחה? הוא מחובר בגישור למגבר אלפין
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 1 תגובות
- 716 צפיות
שלום לחברי הפורום.. אני קצת חדש בעניין של המערכות הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול למצוא חומר על מערכות מגברים סאבים וכו' ? את הבסיס אני יודע כמו הספקים SPL/SQ התנגדויות עובי חוטים ואפילו לחבר הכל כמו שצריך באוטו אבל לאחרונה שעיינתי בפורום קיבלתי את הרושם שיש הרבה דברים מעבר לזה שאני לא יודע כמו נצילות יחס אות לרעש איך מתאימים מגבר לסאב או לרמקולים התקנה נכונה של מגבר ומערכת איך מכוונים מערכת בצורה טובה מה זה כל נתון של סאב או מגבר וכו... אם למישהו יש קצת חומר שיכול להעשיר אותי בנושא אני יודה לו מאוד. נ.ב את האתר AUTOSOUND אני מכיר וקראתי את הכל שם פשוט רוב הדברים שם הם בסיסיים. תודה רבה ! טל
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז ככה, הבאתי מסך (מסך בלבד) לרכב, ברכב כבר מותקן רדיו דיסק, האם אפשר לקנות ר"ד DVD, לשים אותו בתא כפפות לדוגמא, שיעבוד עם הרדיו דיסק הקיים? ז"א לחבר את שניהם למערכת רמקולים הקיימת ברכב? ככה שאני לא יצטרך לבחור רק אחד מהם ואני ישתמש ב DVD רק מתי שאני רוצה לראות סרט\קליפ וכו'. שאלה שניה זה, האם יש למישהו המלצה לרדיו דיסק DVD פשוט שעושה את העבודה כמו שצריך? רק חשוב שיקרא צרובים ואם אפשר שיהיה עם שלט. תודה.
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דרישות שאני רוצה שיהיה: כפתור MUTE/Pause/ATT(חובה על הפאנל) MP3(אופציונאלי) אייכות סאונד(הכי חשוב לי) שלט(אופציונאלי) עד 1000 שקלים אנא לציין דגם מלא+קישור אם יש.....
הודעה אחרונה מאת Nature, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי אולי מה ההבדל ביניהם? ולמה ההפרש ביניהם יחסית גבוה...?
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מגבר 4 יציאות הסכום בסביבות 2000
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני לעשות סדר בכל הדברים שקשורים להתקנה נחונה ברכב מה צריך מה לא צריך. אני מביא דוגמה, שלי וכל אחד כבר יתאים את המקרא שלו מתחילם! אצלי באוטו אלטרנטור רגיל משהו כמו 70 אמפר, מצבר ווארטה 74 אמפר לא עשיתי שינויים! עכשיו, המגברים שלי הם מחברת היפוניקס אחד מונובלוק ו אחד 4 ערוצים ב מונו יש פיוז של 80 אמפר, ב4 ערוצים שני פיוזים של 50 אמפר = 100 סה"כ מהמצבר אולך חוט של 4AWG עד המפצל ו מפוצל ל שני חוטים גם 4 AWG ל שני המגברים! חוט מינוס הוא גם 4 AWG ב עורך של כ 50 ס"מ מחובר ל מפצל ו מפוצל ל שני מגברים גם! השאלה שלי כדי לנצל את כל היכולות של המגברים מה חייב לשנות, להוסיף, להחליף, להוריד? גדלים של כבלים? ערכים של פיוזים במפצלים איזה צריכים להיות, איזה פיוז ראש…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עם מישו מכיר מקום שיגיד איפה ותמונות של עבודות יתקבלו בשימחה. מקווה שזה המקום הנכון
הודעה אחרונה מאת מקס555, -
- 5 תגובות
- 781 צפיות
כבר כמה פעמים אני מנסה להבין מה ההבדל בין רמקולי קומפוננט ורמקולים פשוטים כמו למשל 6.5 הסבירו לי מה זה? אני חדש במקצוע ורוצה לדעת יותר כדי להיתקדם ולדעת יותר...
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
מידות לסאב KENWOOD 400 RMS
מאת Guest Stas_KIA- 8 תגובות
- 878 צפיות
שלום יש לחבר שלי את הסאב הנ"ל והוא בתיבה שקונים מהחנות, אם יש פה מישהו אם הסאב הזה או יודע מה המידות המדויקות לתיבה בישבילו שיכתוב בבקשה. ד"א את הספר של הסאב כבר אין לו אז אני לא יכול להגיד את הנתונים המדוייקים שלו. תודה מראש לכל העונים סטס
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המפרט שלי הוא כזה.. (זמני) Hu:Pioneer DEH-P2000MP Amplifier1:Rockford punch 400.4 Amplifier2:Alpine MRV-F400 Front:Morel Dotech MKII 6.5 Rear:Morel Pulse 6X9 כבלי מתח של Sound Quest 8G יתאימו למערכת ?? הרכב שלי הוא רנו קליאו כבלים RCA באורך 3 מטר יהיו מספיק ארוכים ?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ובכן ... אני וסימון [לומינהאלטיזד] עשינו היום בדיקה קצרה [ומעיקה] אצלו באוטו למה תורם או גורע כל אחד מהנ"ל לתיבה אטומה של סאב שני המקרים נבדקו על אותם שירים מסגנונות שונים [ראפ, טראנס, קלאב] וההבדלים בהחלט היו מורגשים עם החומרים הנ"ל הבאס היה פחות פאנצ'י .. לא חלק כמו שציפינו.. פחות "אגרסיבי" זה גרם לסאבים להיות יותר "רכים" במכות באס [הפלאפון שלי לא עף מהגג כמו שקרה בלי החומרים] חח אניוואי .. מי שרוצה יותר פאנץ' לפנים שיעיף כל סוג של ריפוד שיש לו בתיבות מי שרוצה פחות אסיפאל ובאס יותר "מושי" ורך ... שידחוף כ 50 אחוז מנפח התיבה בפוליפיל או צמר סלעים אנחנו העפנו את שלנו מהחלון How about you? אלי.
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום התקנתי את המגבר החדש שלי, ה Hifonics Z440, ובווליום גבוה, בכל באס יש ירידה בעוצמה של האורות(מילא האורות בתוך האוטו, אורות החזית של האוטו מהבהבים). אז הגעתי למסקנה הפשוטה שאני צריך קבל(תקנו אותי אם אני טועה). (אם זה משנה - ה GAIN של המגבר בערך על רבע) אז נשאלת השאלה איזה קיבול של קבל אני צריך? 0.5F? 1F? 2F?... תודה
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאיזה 6x9 יש את הבאסים הכי טובים והכי קרובים לסאב ? עצות יתקבלו בשמחה רק אם שמעתם אותם ולא אם ככה אומרים. אין צורך להתחשב במחיר. תודה....רם
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 868 צפיות
חברה ברצוני להתקין רמקולים 6 על 9 אבל אין לי מגש אחורי האם זה אפשרי לבנות להן בתים מיוחדים ופשוט לשם אותם מאחור כמו שעושים לסאבים? למשל בתים מיוחדים כאלה שתוכל נגיד לשם אותם מאחור ואז כאשר אתה שומע אתה פשוט שם אותם על המושבים האחוריים או שעדיף לבנות מגש אחורי וליגמור עם זה? מחכה לתשובה תודה
הודעה אחרונה מאת scorpion023, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=KFC-W300S&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177 זה הסאב איזה מגבר צריך שיהיה כמה שיותר זול תגיד יש מצב שהסאב הזה יכול לעבוד בלי תיבה?
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה, כבר החלטתי שאני מביא זוג של focal 33a ועשיו אני רוצה להוסיף את ה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18577 ליופי כמובן..והכל בתוך הקורולה.... השאלה שלי היא אם צריך להוסיף עוד מגבר לבזוקה? תודה מראש....
הודעה אחרונה מאת JMG, -
-
מי מחובר 67 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 439 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- BoazB11
- rolling_stony
- IsraCar
- פאר האורה
- zaf
- Night Driver
- yoav911gt2
- elibaba
- נולד לליסינג
- שחר 1
- amosbmw
- דובצע