פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי רובר משומשת (כמובן ). הגיעה עם 2 טוויטרים מקוריים + 2 רמקולים בדלתות קדמיות; ועם שני רמקולים אחוריים מחוברים למגבר קטן (לא יודע כמה חזק, אבל קטן פיזית ). הרדיו שמחובר הוא מעפן לגמרי, אני מחפש לקנות משהו סביר ולחבר לו את כל הרמקולים של הרכב. ב"משהו סביר" אני מתכוון 600-800 ש"ח, כלומר איזה pioneer סימפטי או דומיו, לא צריך עוצמה מיוחדת, רק רדיו דיסק שעובד ורמקולים מחוברים... יש המלצות לאזור ת"א? למישהו שגם ידע את העבודה ולא יעשה זאת כמו חאפר ויהרוס לי את החשמל ברובר היפה שלי?
הודעה אחרונה מאת dror99, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 761 צפיות
שלום לכל חברי הפורום נשבר לי כבר מהרדיו דיסק של פיוניר אני מעוניין להביא את ה 9855 של אלפיין יש דגם אירופאי ודגם אמיריקאי מה ההבדל ביניהם ?? ההבדל במחיר בסביבות 1000 ש"ח תודה לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה המידות של תיבה אטומה לקיקר L7? 30? או 33? מכל הצדדים זה אותה מידה נכון?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yanivbenedykt, -
- 0 תגובות
- 923 צפיות
שלום, אני רוצה להביא מאמריקה רדיו דיסק+זוג קדמיים שהבנתי שעדיף לי להביא קומפוננט וגם טוויטרים... בינתיים בתקציב הזה חשבתי על pioneer DHP7700 שעולה 200 דולר באמריקה ובארץ לקנות זוג קומפוננט 5.25" של MOREL שעולים 500 יחד עם טווטרים מדגםTW1 של מורל.... איך הסט הזה? באוטו שלי יש מקום רק ל 5.25" מקדימה.... אין לי מגבר ויש לי שני פיוניר 6X9 שקניתי פעם... תודה רבה רבה לכל העוזרים, ניר.
הודעה אחרונה מאת nirt1234, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
השאלה בכותרת אני מחפש מגבר מונו חזק ואיכותי שיפיק 1500 וואט ב 2 אום כל המלצה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמו שכתבתי בכותרת, אני פשוט לא מבינה למה לא שומעים טוב! המערכת חדשה, הרמקולים של פיוניר מקוריים, חדשים לגמרי. התחושה היא שהכוונון של המוסיקה לא נכון. שהחלוקה של ה"בס, מיד, היי" - לא נכונה. ניסיתי לשנות באקולייזר את הH\M\L וכמה ששיחקתי עם זה, ושמתי Loud וביטלתי Loud - עדיין לא שומעים טוב. זה תמיד נשמע או צורם או בסי מדי ובעיקר הצליל פשוט "מחולק". אין הרמוניה. איך אתם הכי ממליצים לשמוע? וזה רק אני או שהטוויטרים מקדימה עושים חור בראש אלא אם שומעים אותם על -6? יש מצב להעביר אותם אחורה?
-
- 1 תגובות
- 924 צפיות
האוטו שנת 2001 יש מישהו שיודע בוודאות מה גודל החורים לרמקולים שיש בדלתות הקידמיות ?
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
מחיר של L7
מאת avil84- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם הגיוני שסאב קיקר L7 יעלה בחנות 1500 ש"ח ללא תיבה הוא אומר שיש אחריות של שנה של אפריל טקליין האם יכול להיות שהוא מוכר לי משהו רפרביש או משהו כזה.? (החנות היא לא חנות שכונה או ימאים או תחנה מרכזית)
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ככה, יש לי בכל דלת מיד(סה"כ 4 מידים) ו 2 טוויטרים בדש. יש לי מגבר של 4 ערוצים שיכול לרדת ל 2 אום, וסאב 4 אום. מה שרציתי לעשות זה לגשר את 2 הערוצים האחוריים של המגבר בשביל להגביר את הסאב, ולחבר את המידים והטוויטרים במקביל לשני הערוצים הקדמיים, ולחתוך עם קרוס אובר בשביל לשפר את החיתוך. (כמו שזה מחובר עכשיו 2 מידים אחוריים על ערוצים אחורים של הרדיודיסק, 2 מידים קדמיים עם הטוויטרים במקביל על הערוצים הקדמיים[והסאב בבית]) מה אתם אומרים? אפשרי?
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
- 0 תגובות
- 749 צפיות
אז ככה עד היום הייתי די נעול על הפוקל 165V1 הלכתי עם חבר להתקין אזעקה אצל מישהו שעוסק גם במערכות ושאלתי אותו מה הוא אומר והוא המליץ לי ללכת דווקא על האלפאסוניק שמקביל לפוקל אני לא זוכר את הדגם אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור אני אודה לו מאד
הודעה אחרונה מאת GAL-R32, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 820 צפיות
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12943 מי שיכול לתת לי חוות דעת על הרמקול הנ"ל אני אודה לו מאוד pioneer TSA 6990 כמה עולה הרמקול מיד שניה? ואיך הוא בשילוב סאב 305 סי?
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי שיודע מוזמן להשאיר כתובת וטלפון אם יש לו והכי חשוב שיהיה בזול ולא 75 שקל למטר תודה
הודעה אחרונה מאת optisub, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 986 צפיות
אהלן, אתמול התקנתי את המגבר, הסאב והקומפוננט באוטו. הכל הלך סבבה לחלוטין... גמרתי את ההתקנה, תליתי את המגבר על המושב האחורי, חיברתי ומיקמתי את הסאב, החזרתי פלסטיקים אחרונים של דלתות, ניקיתי שאריות חוטים וכו' וכו' ובקיצור נכנסתי לאוטו כשהכל היה מושלם. כשישבתי באוטו, אשר היה כבר מונע, שמעתי את הכל פועל ומותקן וזה היה ממש משביע רצון באופן מפתיע. לאחר חמש עשרה שניות בערך משהעברתי להילוך D והתחלתי לנסוע נסיעת מבחן עוצמת הסאב נחלשה בכמאתיים אחוזים לערך. לא היה כלום בבגאז' כך שהגיין לא יכל להשתנות ולזוז ככה סתם וכך גם לגבי כיווני התדרים. ממש התבאסתי מהעניין הזה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור או לנסות לעזור לי. נ.ב. - אם מתניעים מחדש את האוטו או שמשאירים אותו מונע על ה…
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט בין מספר מוצרים לרכישה למערכת ברכב. רשימת המוצרים נכנסת בסופו של דבר לברלינגו. למערכת (HU): (כולם בסביבות 1400 ש"ח אז החשיבות היא לאמינות, איכות שמע ותוספות) אלפיין 9845R http://www.alpine-europe.com/content/english/a584.det.CDE-9845RR-RB_CD---MP3---WMA-RECEIVER.htm קלריון DXZ646MP http://www.clarion.com.sg/products/2004/main_units/1dincd/index.cfm?fuseaction=products.details&maincat=main_units&subcat=1dincd&model_no=DXZ646MP פיוניר 6750 http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4039_150552873,00.html סאב (תיבה סגורה כי הבנתי שהצליל כך יותר מדויק ונכון וכן שהתיבה יותר קטנה): רוקפורד P1…
הודעה אחרונה מאת vampirus, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקיי אז קודם כל עשיתי חיפוש ולא מצאתי הרבה דברים בנושא אני מחפש דיוידי נייד בסגנון http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130602 משהו לבית ולאוטו אני לא מחפש משהו רציני אני לא רוצה להשקיע יותר מ1000 -1500 על הדבר הזה אני מעדיף להשקיע במערכת עצמה ולא בדיוידי אבל זה דבר חמוד ונייד ולא חייב אותו רק באותו אז אני מוכן להוציא את הכסף הזה הקיצר אני מחפש שיקרא לי DIVX VCD MP3 וכל השטויות האלו כי אני כנראה לא יראה בו סרטי דיוידי הוא בעיקר לקליפים שאני יוריד וסרטים מהאינטרנט ולא סרטי דיוידי מקוריים אני לא מחפש משהו קבוע לאוטו אז בבקשה לא להציע תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת avil84, -
שלום רב לכל הגולשים קיבלתי את ה L7 שלי בניתי תיבה לפי הגדרות היצרן (3.25 C.F ) שזו תיבת ה SPL לפי מה שרשום באתר (תמונות אני יעלה בהקדם) חיברתי את הסאב למגבר JL AUDIO שמספק לו 500 RMS המוזר שאני מרגיש שהסאב לא דופק כמו שהוא אמור עברתי אצל מתקין מקצועי וגם הוא אמר שלדעתו הסאבלא דופק כמו שצריך חיברתי שני סללים ++ ו - - כדי שייצא 2 אום לא שזה משנה למגבר אם יש הצעות אני אשמח
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
קיבלתי מחבר סוני XR4415EQאבל הוא לא עובד השאלה שלי עם כדי לתקן כמה יכול לעלות תיקון כזה ועם הוא מכשיר טוב תודה אוהד
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 3 תגובות
- 958 צפיות
איפא ניתן לקנות מתאם כזה בארץ.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
בדיקת סאונד
מאת R8082-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עם איזה סוג מוזיקה הכי טוב לבצע בדיקת סאונד
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כיום יש לי מערכת Kenwood 4029 (ללא מגבר וגם ללא כוונה להוסיף מגבר) עם רמקולים אחוריים Kenwood 6X9 250W ואני מעוניין להוסיף רמקולים קדמיים, ההתלבטות היא בין קומפוננט Kenwood 5.25 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129696 לבין רמקולים קנווד 6.5 אינצ' 3way http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37354 או רמקולים של קנווד 5.2 אינצ' 2way http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137870 (ב2 האופציות האחרונות אני אוסיף טוויטרים אשר מקבלים מתנה בחלק מהמקומות עבור קניה) איזה מבין האופציות תיתן לי את הצליל הכי נקי ? והאם יש לכם המלצות על רמקולים אחרים ?
הודעה אחרונה מאת מרטין מקפליי, -
האם למישהו יש ניסיון עם ר"ד DEH-P1Y? 1 2
מאת Guest ®XploiteR- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אם כן, אז בבקשה לכתוב יתרונות מול חסרונות, ובאופן כללי המלצות על המכשיר וחו"ד... תודה ושבת שלום. כ"כ, ביצעתי חיפוש. ולא מצאתי את מה שרציתי...
הודעה אחרונה מאת shlomi_kor, -
CARROZZERIA ?!
מאת tomcar- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר חיפוש מצאתי והבנתי שזו חברת מותג של פיוניר ביפן , כמו permier בארה"ב . הציעו לי מגבר של החברה הזאת, אבל לא הצלחתי למצוא שום נתונים על המגבר, גם לא בגוגל! הדגם הוא : cm-3360 . מקווה שתוכלו לעזור לי ולתת לי נתונים על המגבר . תודה , יותם.
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
סאב מפליץ!
מאת צחור11- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי ברכב סאב ג'יי אל W6 שמוגבר על מגבר אוריון 8004 בגישור של שתי יציאות הכל מעולה הוא דופק מצויין אבל יש בעיה מידי פעם בווליום גבוהה ובדפיקות חזקות ביחד... נוצר מן חירחור כזה מהרעידה של המימברנה...רציתי לדעת ממה נובעת הבעיה קצת נתונים המגבר הוא 100 RMS ליציאה הסאב 300 RMS סליל כפול אם זה משנה אז על השתי יציאות האחרות מחובר קומפוננט של ג'יי אל הסאב בתיבה אטומה רדיו דיסק אלפיין9831 על מצב פלאט לחלוטין כל הכיוונים והחיתוכים מהמגבר זהו כרגע...תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי מגבר של rockford punch 400a4 חיברתי את המגבר והמנורה של המגבר דולקת.. אבל שום ערוץ לא מגיב.. לא שומעים כלום כאילו המגבר שרוף.. רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן אותו ? אם כדאי בכלל ? ומה המחיר שיעלה לתקן אותו במקרה הכי גרוע..
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
-
- 20 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום! כמו שרשום בכותרת. מה ההבדל, ומה היחס בין המידות? תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
זה הרדיו דיסק שאני רוצה לקנות. http://cgi.ebay.com/Brand-New-Panasonic-CQ-C5310U-CD-MP3-Receiver_W0QQitemZ5778090755QQcategoryZ50560QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItem אני קונה אותו מחנות שעובדת עם EBAY ,יותר נכון אני שולח לאחותי לינק והיא תקנה לי היא בארה"ב עכשיו. יש איזה משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מבצע תקניה?.
הודעה אחרונה מאת amit20, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לשדרג את הסאב פיוניר שלי למשהו שטוב ממנו ב2 דרגות וחשבתי על הקיקר הנ"ל: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=COMPC12&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap# מדובר בסאב SPL נכון? אני מתאר לעצמי שתמליצו לי על ה"אח" הגדול שלו אבל מאחר שאני לא אחד ששומע בכלל בעוצמות גבוהות ( 100 אר.אמ.אס כבר יותר מדי בשבילי)עם הסאב אז סאב עם הספק כזה אמור לספק אותי לגמרי אני חושב,מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת samc, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שתי מגברים + שתי קומפוננטים + סאב. דיסקמן כבר מורכב. לא צריך לחתוך כלום באוטו. התקנה + כבלים. אם זה חשוב מותקן בשברולט אופטרה.
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התקציב הוא בערך 400¤ הרמקולים ישבו בפיאסטה 96... יש כרגע באוטו HU של קנווד, שכחתי את שם הדגם קומפוננט מקדימה של קנווד 6*9 של פיוניר הבעיה שהקדמיים נחלשו עם השנים ואני רוצה להחליף אותם מה יכול להיכנס בתקציב הקטן הזה? תודה
הודעה אחרונה מאת PMP, -
- 2 תגובות
- 983 צפיות
האם מישו מכיר , ויכול להגיד לי אם כדי לרכוש ...? כרגע יש לי Phase RS4 100x4 אני קצת רוצה יותר כוח מקדימה ומאחורה .... Ppi 1000.4 הבנתי שהו מגבר יותר חזק .? אבל קצת יקר .... האם יש מגברים שווים יותר בסכום שלו ? בארץ הוא עולה 5600 ש"ח... בחול 1000 דולר
הודעה אחרונה מאת Themanwithnoname,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 460 אורחים (הצג רשימה מלאה)