Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתאמת רמקולים קדמיים או קומפוננט

שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כיום יש לי מערכת Kenwood 4029 (ללא מגבר וגם ללא כוונה להוסיף מגבר) עם רמקולים אחוריים Kenwood 6X9 250W ואני מעוניין להוסיף רמקולים קדמיים, ההתלבטות היא בין קומפוננט Kenwood 5.25

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129696

לבין רמקולים קנווד 6.5 אינצ' 3way

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37354

או רמקולים של קנווד 5.2 אינצ' 2way

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137870

(ב2 האופציות האחרונות אני אוסיף טוויטרים אשר מקבלים מתנה בחלק מהמקומות עבור קניה)

איזה מבין האופציות תיתן לי את הצליל הכי נקי ?

והאם יש לכם המלצות על רמקולים אחרים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה נעול על רמקולים רגילים ולא קומפוננט של קנווד, אז אני ממליץ לך לחפש את הדגם 1625IE 200W, מניסיון אחלה רמקולים. צליל איכותי, מדויק לא מעוות, ובהחלט אלטרנטיבה מצויינת אם אין לך מגבר. צירפתי תמונה ע"מ שתבין במה מדובר.

kfc-m1625ie.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא מתכוון לחבר מגבר לך על הקנווד 6.5 אינץ 3Way , ואתה לא צריך לחבר את הטויטרים שתקבל

מתנה , יש לרמקול טויטר מובנה, והטויטרים שתקבל כניראה יהיה סתאם זבל שיהרוס לך את הצליל..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה יהיו ההבדלים בשמיעה בין ה 3Way לבין הקומפוננט ?

אגב, לגבי הרמקול של ה 200W של קנווד שהומלץ לי, לא מצאתי אותו בזאפ

יכול להיות שמדובר בדגם ישן ?

ושאלה לגבי טוויטרים, אם אני אקח רמקול בלי טוויטרים, איזה טוויטרים יהיה כדאי לקנות ובאיזה סכום בשביל לא להרוס את הצליל ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, לגבי הרמקול של ה 200W של קנווד שהומלץ לי, לא מצאתי אותו בזאפ

יכול להיות שמדובר בדגם ישן?

שלילי, שים לב באתר של קנווד אירופה, המצב הפוך... הדגם שבזאפ כלל לא נמצא, וזה שהמלצתי כן... אגב, יש אותם בארץ.

http://www.kenwoodeurope.com/products/ListCateg.aspx?k1=2&k2=7&k3=112

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה תיקח רמקול ולא קומפוננט אין לך מה להביא טויטר (שוב כי יש ברמקול אחד מובנה) , וטויטרים

שאיתם ממש תשמע הבדל בשמיעה יעלו הרבה ...(יחסית לרמקול כזה..)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפותח השירשור,

היתלבטת בין קומפוננט/2WAY שגודלו הוא 5.25 אינץ' לבין 3WAY שגודלו הוא 6.5 אינץ'. איזה רכב יש לך? האם ברכב שלך יש הכנה/מקום לרמקולים בגודל 5.25 אינץ' או לרמקולים בגודל 6.5 אינץ'?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רנו מגאן 5 דלתות, לפי מה שהבנתי יש מקום לרמקולים בדלתות של עד 6.5 אינצ' (מקווה שאני לא טועה)

השאלה היא מה היתרונות והחסרונות של רמקול 3way 6.5 אינצ' לעומת קומפוננט 5.25 אינצ'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לכם עוד הצעות לגבי רמקולים/קומפוננטים אני אשמח לשמוע, קיבלתי המלצה על קומפוננט של מורל (בטווח המחירים של 400-500 ש"ח אין לי דגם ספיציפי), איך הוא לעומת הקומפוננט של קנווד למערכת ללא מגבר ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אם יש לך ר''ד של קנווד אז לך גם על רמקול של קנווד....

אני אומר לך על הקומפוננט..זה גם יתן לך חלוקת צליל שונה באוטו(אם לא הבנתם אז וופר ומיד למטה וטוויטר למעלה).

ועוד משהו...אם תקנה רמקול רגיל ותקבל טויטרים ולא משנה איזה חברה אתה תצטרך קרוס וחבל להשקיע על קרוס לבד....

בכל אופן זה מה שאני מציע וחושב ככה....בהצלחה...

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המורל ב 500 ש"ח זה הפולס - אלה קומפוננט הרבה יותר איכותי מהקנווד ! נותן הרבה יותר תמורה לכסף

(בתווך מחיר הזה הוא הקומפוננט הכי מומלץ לטעמי לפחות)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המורל לא יתן לך כלום ללא מגבר

יש כמה אתרים באינרטנט שמוכרים קומפננטים שלא צריכים הגברה של מגבר אלא רק של הרדיו דיסק

ניראה לי שיש שם את הקומפננט של פיוניר שלא דורש מגבר...שוה חיפוש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לוקח רמקול קואקסילי שלא קומפוננט אז עדיף משהו ש לא עובר את ה 350 שקל בגודל 6.5 כי 6.5 בעיקרון חייב להפיק יותר באס מ 5.25 ו לא יותר מ 2-WAY כי 3 4 ו 5 WAY זה רק ביזבוז כסף ו זה הורס הכל.

אם אתה משלם כבר 500 שקל תיחפס קומפוננט עוד פעם 6.5 ו אם נצילות זאת אומרת SENSETIVITY גבוה.

זה הכל בנחה שאתה לא שם מגבר חיצוני.

ואל תקשיב לאנשים שלא מבינים בסיס באדיו לרכב לא נגיד את השמות.

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...