Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי בכותרת, אני פשוט לא מבינה למה לא שומעים טוב! המערכת חדשה, הרמקולים של פיוניר מקוריים, חדשים לגמרי. התחושה היא שהכוונון של המוסיקה לא נכון. שהחלוקה של ה"בס, מיד, היי" - לא נכונה. ניסיתי לשנות באקולייזר את הH\M\L וכמה ששיחקתי עם זה, ושמתי Loud וביטלתי Loud - עדיין לא שומעים טוב. זה תמיד נשמע או צורם או בסי מדי ובעיקר הצליל פשוט "מחולק". אין הרמוניה.

איך אתם הכי ממליצים לשמוע? וזה רק אני או שהטוויטרים מקדימה עושים חור בראש אלא אם שומעים אותם על -6? יש מצב להעביר אותם אחורה?

פורסם

יש הגברה או שהרמקולים מחוברים לרדיו דיסק?

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

קצת יותר פרטים יעזרו על מנת שתקבלי תשובה איכותית יותר. באיזה רכב מורכבת המערכת? איזה רמקולים מורכבים ברכב מאחור? איזה רמקולים מורכבים ברכב מקדימה? ככל שהפרטים שתספקי יהיו מדוייקים יותר כך התשובה שתקבלי תהיה מדוייקת יותר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מכשיר טוב!!

למה את לא פונה למתקין כדי שיתן לך תשובות?

או שפנית ?

את יכולה לפרט יותר, וגם איזה רמקולים מותקנים , והכי חשוב, מה היה מותקן קודם ההחלפה למכשיר זה ואיך שמעו? האם שמעת ברכב זה עם מכשיר אחר והיה טוב יותר?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
קצת יותר פרטים יעזרו על מנת שתקבלי תשובה איכותית יותר. באיזה רכב מורכבת המערכת? איזה רמקולים מורכבים ברכב מאחור? איזה רמקולים מורכבים ברכב מקדימה? ככל שהפרטים שתספקי יהיו מדוייקים יותר כך התשובה שתקבלי תהיה מדוייקת יותר.

שלו.

מצטרף...

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
כמו שכתבתי בכותרת, אני פשוט לא מבינה למה לא שומעים טוב! המערכת חדשה, הרמקולים של פיוניר מקוריים, חדשים לגמרי. התחושה היא שהכוונון של המוסיקה לא נכון. שהחלוקה של ה"בס, מיד, היי" - לא נכונה. ניסיתי לשנות באקולייזר את הH\M\L וכמה ששיחקתי עם זה, ושמתי Loud וביטלתי Loud - עדיין לא שומעים טוב. זה תמיד נשמע או צורם או בסי מדי ובעיקר הצליל פשוט "מחולק". אין הרמוניה.

איך אתם הכי ממליצים לשמוע? וזה רק אני או שהטוויטרים מקדימה עושים חור בראש אלא אם שומעים אותם על -6? יש מצב להעביר אותם אחורה?

ממליץ על נסיעה למתקין טוב, לא סתם מתקין שיבדוק את הפאזות של האלמנטים, שיבדוק פאזות של הטויטר ביחס לרמקולים הקדמיים, ואם זה טויטרים ב9.90 שמקבלים איתם קרמבו מתנה, אז ממליץ לחבר נגד כך שהם ישמעו חלש יותר במידה מסוייימת, נגד של 32-16 אום 20W.

תמיר

• תוכן חדש...