פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לבדוק את הסאב בבית אבל שומעים גם את הטרבל בסאב ואני לא מצליח להיפתר ממנו....
הודעה אחרונה מאת asaf.m, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי דברים כאלו שמחברים את זה איפה שהמושבים וזה לא ממש בתיבה איפה יש כאלו קישורים יהיה טוב לא תיבה שתתפוב לי חצי מהתא מטען
הודעה אחרונה מאת gil bachar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 924 צפיות
שלום !!!!,אניי חדש פה ואני מאוד מעריך את מה שאתם עושים פה יש לי כמה שאלות למומחים ביניכם בתחום המולטימדיה באוטו. לחבר שלי יש עוד חודש יום הולדת ויש לו אוטו עבודה של ההורים אבל הוא לא מרוצה ממנו הוא קישט אותו עשה ממש יפה שם אבל הבעיה היא אחת הוא מאוד רוצה לשם רמקולים קטלניים באוטו .הבעיה היא שבאוטו כזה אין מגש אחורי ואני ועוד חבר רוצים להכין לו מגש שכזה וגם להתקין רמקולים אחוריים 6/9...מאיזה חומרים אני ממש פנטזיה זו ואיך בדיוק...רמקולים קדמיים יש לו אבל הוא לא מתקין אותם בגלל שהוא לא יודע ואני קצת מבין בנושא זה אז אנא עיזרו לי הוא ממש חבר טוב ואני רוצה לתת לו מתנה שלא ישכח בשביל זה יש חברים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 766 צפיות
אני מחפש מגבר חזק שיכול להחזיק סאב 1000 וואט.. (מחפש מגבר ממש ממש ממש זול!) העליתי תנושא של הפיוז אז הלכתי לחבר שמבין בדברים האלה שאלתי אותו הוא אמר לי נדפק המגבר.. עכשיו אני רוצה לדעת איזה מגבר יכול להחזיק תסאב שיש לי : PUNCH XLC דרך אגב המגבר הלא טוב שלי הוא מסוג LIGHTNING AUDIO S4.300 מה המחיר שלו אם מישהו יודע והאם כדאי לקנות אותו בשנית.. בתודה , אמיר
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זה יציאה לחיבור למגבר?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חיפשתי הרבה ולא מצאתי, איפה ניתן לרכוש את הסאב של פוקל 33A ? אני מתכנן להריץ אותו עם מגבר של מאגנט פאנטום. בתודה, אבי.
הודעה אחרונה מאת sssmr.s, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם למישהו יש נסיון איתם? והאם מישהו יודע אם הם באמת מספקים את מה שהם אומרים? אני חושב על לקנות את הדגם הזה: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=6062&CatCode=585
-
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
הציעו לי לקנות את האזעקה ב 650 לא כולל התקנה שווה??
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 4 תגובות
- 772 צפיות
מה עדיף,קומפוננטים של Morel או של Blaupunkt ומה הקומפוננטים הכי טובים לרכב עד 500 שקל?
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז כמו שנאמר בכותרת אני מבקש ח"ד על המגבר pyle 4170 http://www.rak.co.il/Product.asp?Pid=32165481&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=33 מישהו יודע כמה ואט אר אמ אס זה ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ultras_shash, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מתלבט בין HU של פיוניר או אלפיין DEHP1Y Pioneer RCA PRE OUT 6.5V או CDA9855 Alpine RCA PRE OUT4V http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152723 אלפיין http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35771 פיוניר מה עדיף מבחינת איכות?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, לא יודע אם זה משנה אבל החוות דעת היא בשביל חבר לא בשבילי, לי אין תקציב לדברים כאלה http://cgi.ebay.com/BOSTON-ACOUSTICS-Z6-6-5-COMPONENT-SET-New-Seperates-04_W0QQitemZ5840352905QQcategoryZ32819QQtcZphotoQQcmdZViewItem אם מישהו שמע\מכיר או בכללי לפי המפרט יכול לתת חוות דעת זה יהיה מצוין. בברכה, מתן.
הודעה אחרונה מאת Matan-Net, -
-
בעיה בסאב
מאת nahag-pesha- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
הסאב המדובר הוא רוקפורד P1. הסאב ברשותי שלושה חודשים. היום התחילה בעיה מוזרה בסאב. לאחר שהמערכת עובדת 5 דקות, הסאב מתחיל לחרחר ולהשמיע רעשים בלתי נסבלים. אם מכבים את המערכת, ומדליקים מחדש, הכל עובד דקה, ואז שוב פעם חרחורים ורעשים. מישהו נתקל בבעיה ?
הודעה אחרונה מאת מקס555, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם הדגם הנ"ל :http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=USC9980&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap# יחזיק לי 4 רמקולים האלה.... MOREL PULSE 6 ו ROCKFORD FOSGATE FRC3269
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב, אז ככה , אין לי כל מושג בכיוון המערכת , כל הזמן היה לי המגבר של JBL וזוג רמקולים של פיונייר סדרה צהובה , המגבר היה 4 ערוצים , ניצלתי כל הזמן 2 ערוצים .. והוא היה על פלאט ככה שאין הרבה מה לכוון חוץ מהגיין. היום התחדשתי בסאב P1 של רוקפורד , חיברתי למגבר שמתי על LP והרמקולים על HP , וזהו! אני שומע ונהנה מהבאסים העמוקים , אך ניתן להבחין שהכיוון ממש לא בסדר , לא ניסיתי לכוון כי ממש אין לי מושג איך לכוון את הגיין , האם לחבר הסאב בנפרד ואז לכוון גיין , ואז הרמקולים בנפרד , או כשהם מחוברים ביחד , בנוסף.. איך לכוון ולחתוך תדרים במגבר הנ"ל .. ממש אשמח אם מישו במיוחד ויש לו אותו מגבר ( ולא חסר כאלה) יסביר לי ככה בקצרה כדי שאוכל להפיק את המקסימום מהמערכת. תודה…
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מגבר POWER ACOUSTIK 2 יציאות 112 RMS כל יציאה. חיברתי עליו ROCKFORD 6/9 ו MOREL PULSE 6 . האם הרמקולים נפגעים פיזית ומבחינת בלאי (טוויטרים) בגלל שהמגבר עובד על 2 אום? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. מבקש המלצה למגבר 2 ערוצים איכותי!!! להגברה של קומפוננט DLS UR6S 100RMS. בבקשה רק איכותיים, עד 2500 ש"ח. כרגע הם מוגברים ע"י JBL המפורסם.
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
-
infinity 1211a
מאת elik0- 1 תגובות
- 761 צפיות
מישהו יודע ויכול לקשר אותי עם מקום בארץ שאני יכול להזמין ולקנות בו את המגבר הנ"ל? תודה
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי באוטו רדיו דיסק של פיונר מחובר עליו קומפונט אין לי מושג של מי קיבלתי תבורה שלי מאבא ושומעים ממש טוב עכשיו אני רוצה מגבר וסאאב תקציב 1500 יש רעיונות?
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השאלה שלי היא... האם יש קומפ' שהוא גם SQ אבל יחסית הוא SPL? למרות שחברים אמרו לי שעוצמה ואיכות לא הולכים ביחד, אני עדיין מחפש משהו כזה.
- 1 תגובות
- 803 צפיות
יש לי מגבר V12 1000 האם אפשר לחבר 2 סאבים על אותם יציאות ( 2 סאבים על 2 יציאות ) ?
הודעה אחרונה מאת Fiat_Uno_1100, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכשתי מערכת שכוללת סאב מגבר וזוג קומפוננט מגבר של CLARION 400 וואט סאב של PHASE וזוג קומפוננט MAC AUDIO 80 RMS שאלתי היא היכן כדאי למקם את הקומפוננט? במקום הרמקולים הקדמיים או במקום האחוריים?
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רציתי עזרה בקומפוננט איזה יותר עוצמתי 6.5 מוראל או פוקל?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי סאב של מורל 15 אינטש והייתי רוצה לבדוק אותו במודד של SPL אין לי ציוד מדידה גם חוות דעת עליו בצפון ממישהו רציני אני אשמח לקבל והערכת מחיר ממקצוען (אני בצפון ואגיע עד לבן אדם)
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
Kenwood 7020
מאת ZetLAW- 3 תגובות
- 843 צפיות
מישהו לאחרונה הציע לי לקנות ממנו את ה7020 שהיה בשימוש כמה חודשים האם מחיר של 500 שקל נשמע סביר ?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 898 צפיות
תודה על העזרה עידו
הודעה אחרונה מאת ido224, -
המלצה לסאב חלש ואיכותי 1 2
מאת samc- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני צריך עזרה לבחירת סאב חלש- עד 150 RMS או אפילו פחות, ושיהיה איכותי.... חברות טובות.. תודה לכל העונים.. סם.
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 1 תגובות
- 864 צפיות
אני רוצה לברר כמה פרטים בנושא החלפת המערכת במגאן 2. מה הגודל של הרמקולים בדלתות? כשקנינו את האוטו הציעו לאבא שלי עוד זוג רמקולים לאחור ב400 שקל אמרתי לו שיוותר ובהזדמנות כבר נשקיע ונחליף הכול השאלה שלי היא אם אפשר לעשות משהו עם הרמקולים הקדמיים? חשבתי להעביר אותם לדלתות מאחור ומקדימה לקנות קומפוננט האם זה מומלץ?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 3 תגובות
- 843 צפיות
יש לי צ'יינג'ר רגיל בבית שאני רוצה לחבר אותו להד-יוניט שקורא אמפי3 השאלה שלי אם אני מחבר את הצ'יינג'ר להדיוניט הפאנל יוכל לפענח אמפי3 שבא מהצ'יינג'ר? או שזו סתם השערה שלי תודה
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם ובכן סימתי להרכיב את המערכת שלי רציתי לדעת את חוות דעתכם עליה על הרכיבים .. לקח לי הרבה זמן אבל ב"ה אני ירכיב אותה בשבועות הקרובים תלוי בצה"ל חח =] HU : Pioneer Deh 7450 \ Rockford 9120 תלוי מה יתחשק לי עודל א החלטתי. .. AMP : Lightning Audio Storm X1.800.4 Cerwin Vega XL 300.4 Comp: Morel Elate 6 Cerwin Vega Hed 12 אחד לאחורה אחד לקדימה... Sub: Cerwin Vega Hed 12 קבל: 2 פארד של פאוור אקוסטיקס מה אתם אומרים ? מצטער על האי דיוק של הרכיבים פשוט אני לא יודע תדגמים המדויקים של הסרוין ושל הסאב ...
הודעה אחרונה מאת shibby,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 611 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- איציק נ.
- amosbmw
- PASHUT
- עדי-אל
- SlowRide
- hans
- סולל הדרך
- nadavd4
- ModChiP
- ברונקו
- Pavlik
- BoazB11