פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי מגבר 4 יציאות בהספק 4X60 RMS. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר סאב למגבר כזה, ואם המגבר יסחוב... אם כן אז איזה סאב כדאי... תודה מראש, סם.
הודעה אחרונה מאת samc, -
שלום! השאלה שלי היא האם כדאי להתפשר בשאר רכיבי המערכת ולהביא HU טוב יותר? ה-HU שאני רוצה להביא הוא ה-770, אבל אם אני אחליט להתפשר (=לא להביא מונובלוק), אז אני אוכל להביא את ה-8600. מה אתם אומרים? שי.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. האם יש חשיבות למחיצה בתיבה עם 2 דרייברים או ששני סאבים יכולים להיות באותו חלל?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים. אני עכשיו חושב על החלפת סאב. ברשותי פיוניר 305C שהוא עכשיו למכירה , אני רוצה להחליף לסרווין ווגה וי מקס 12'. האם תוכלו לתת לי קצת חוות דעת על הסאב ?(הוא יוגבר עם גישור של2 יציאות מהJBL שלי) האם שווה לרכוש אותו במחיר של 800 ש"ח + תיבה עם פורט ? יד שניה
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
שלום לכולם יש לי פיוניר פרימר 740 היא הייתה מורכבת אצלי שבוע באוטו שמעו בה טוב מאווד היא הייתה מחוברת לשני רמקולים קידמים של פיוניר ורמקולים אחורים עם מגבר ורציתי לכוון את המערכת נגעתי במגבר פתעום לא שמעו ברמקולים הקידמים פירקתי את המערכת בדקתי אותה טוב טוב את המקולים גם וגם לא הצליח.. יכול להיות שנשרף משהו? נ.ב היציאות של המגבר במערכת עובדות כראוי
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 944 צפיות
מישהו יודע כמה אינץ' החור בדלתות הקידמיות של די אל 88 ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 2 תגובות
- 689 צפיות
שלום רב! אני מתקין ברכבי קומפוננט 5.25 של מורל פולס מקדימה ורמוקלים 6X9 300 WAT של פייוניר מאחורה. איזה מגבר מומלץ לי לקנות להגברת המערכת כמו שצריך? שאלה נוספת: איזה מגבר כדאי לרכוש אשר יכסה את המערכת הנ"ל ועוד סאב אם אני ירצה להתקין בעתיד? (שתי שאלות חבל לפתוח שני תראדים זהים). תודה...
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 761 צפיות
שלום לכולם ברשותי ישנו מגבר 2 ערוצים שמחובר לסאב ולפני מספר ימים קניתי מגבר נוסף 4 ערוצים שמחובר לרמקולים קדימה+אחורה. אחרי שחיברתי את המגבר (הרכבתי לבד) שומעים מהרמקולים מאחור זוועה(KENWOOD 280 6*9) אין בכלל באס ושאני מנסה להגביר באס שומעים כמו נקישות ולא בום. הפכתי +\- לא עוזר מה עוד הבעיה יכולה להיות? יש לציין שמהרמקלים הקידמיים שומעים נהדר ויש באס.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום! האם המוצר הזה יעזור ודאי....!!!???? מסנן רעשים RCA תודה. http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=NP104&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=171&aff=Zap
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי 2 מגברים אחד 4 ערוצים ואחד מונובלוק.. רציתי לדעת אם צריך מפלגים כדי לחבר את המגברים ? או שזה לא ממש משנה ? המגברים עוד לא מחוברים .. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אבל הם 4 אינץ' נראה לי. הם פחות מ5.25 מה שבטוח. אני מטלבת בין הקומפוננט שהוא הביא לי לבין MAGANAT 5.25
הודעה אחרונה מאת תמיר61, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
6X9 הספק: 400W וופר של 6x9 אינץ' מידרנג' של 2.5 אינץ' טויטר של 1.5 אינץ' פייזו סופר טויטר וקרוסובר מובנה מה אומרים?
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי שאלה אולי היא תשמע קצת טיפשית אבל לפחות תחדדו לי את הנושא האם מערכת שמוגברת וכששמים אותה על ווליום די גבוהה תשפיע על ביצועי האוטו מבחינת סחיבה ונסיעה ומבחינת הדלק? מערכת הכוללת מגברים וסאבים
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 895 צפיות
שלום חברה..... רציתי לדעת כיצד עליי לחזק תיבה לסאב מסוג KICKER S12L7 אני יודע שאני צריך משולשי תמיכה שו"ש 7.62ס"מ אבל כמה ??? האם 12 בין כל זוג פלטות בתיבה???? או שניתן לשים פחות??? תודה
הודעה אחרונה מאת yanivbenedykt, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אנשים אני מתקין מערכת עכשיו וסדרתי הכל ורק חסר לי דבר אחד בית פיוז ופיוז לפלוס אני שואל אותכם המנוסים אייפה אפשר לקנות אחד ! חיפשתי בהרבה חנויות וחפרו לי שזה בא רק עם קיט (בולשיט) איפה אני יכול לקנות אחד? האם יש באוטו דיפו בחוצות המפרץ? אודה לאנשים שזה סביבתם שגם הם קנו שם!
הודעה אחרונה מאת shlomi213, -
HU alpine 1 2
מאת סאונד בראש- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שאלתי היא כזאת האם יש דגם של אלפיין שיותר טוב משמעותית מהדגם 9855 בארץ\חו"ל תודה מראש
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 699 צפיות
שלום קניתי מכשיר פיוניר דגם DEN-P760MP משומש תידרי הרדיו הם 95.1 95.3 100.1 103.5 ולא בתדרים הזוגים כמו התחנות בארץ האם מישהו יודע איך הופכים את התדרים או שצריכים לצרוב את המכשיר אם לצרוב את המכשיר מישהו יודע היכן או טלפון
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
- 0 תגובות
- 958 צפיות
מי יודע היכן מכילים תידרי רדיו לפיוניר P 760MP
הודעה אחרונה מאת Fiat_Uno_1100, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אוקיי הכל כבר התחיל ממפגש שעבר שבוע שעבר שסימון חבר טוב שלי בתחום עוד מימי התחרות באיה[הבחור עם הGTI הכסופה וקיקרים בועטים]בא וישב אצלי ברכב לשמוע את השילוב של התיבה החדשה והקיקר אבל התאכזב וכמוהו גם אני ועוד מאז הוא אמר לי לעבור לתיבה אטומה 1CFואני צחקתי לו בפנים שהרי תיבה של 2CF פתוחה לא עושה את זה קל וחומר שתיבה בגודל של סיגריות ועוד אטומה[רק שתבינו שאני כל החיים שלי עבדתי עם פורט] זה פשוט בדיחה גרוע בזמן לא טוב. אבל סימון לא התייאש וניסה לשכנע אותי לנסות ואני כמובן מטיבעי דחיתי את הצעתו כיוון שההגיון הבריא אמר לי שמדובר פה בשטויות . עבר שבוע והיום סימון הגיע אליי ביחד עם תיבה אטומה של 1CF שניבנתה בזמנו במיוחד על ידו בזמנו לCOMP VR לפני התיבות שלו כיום. כבר שהוא…
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
- 1 תגובות
- 935 צפיות
שלום לכולם... רציתי לקבל חוות דעת על סאב logic 300 rms (ככה הם טוענים) מאחר שלפני חודש הבאתי לאוטו סאב של inox pro והממברנה התחילה להתקלף לי והיום ראיתי שהקילופים מתחילים להיות חורים.. ישר הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו והראיתי למוכר, מרוב שהייתי עצבני הוא אמר לי שהוא יחליף לי אותו ל logic ושהוא יותר טוב ממנו אף על פי שעשיתי חיפוש וה inox יותר יקר ממנו.. אז מה אתם אומרים..? אמיר
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 943 צפיות
מחפש די וי די לא יד שניה עד 2000 ש''ח מי שיכול לעזור לי יבורך.....
הודעה אחרונה מאת sssmr.s, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שמי חגי ואני מעוניין להרכיב מערכת כמה שיותר חזקה בתקציב שלי....יש לי מגבר 4 ערוצים של לאנזר... 438 שמוצהר 175 RMS לערוץ...אני מאמין שהוא נותן בגישור בערך 200-250 RMS אני מעוניין לחבר עליו שני סאבים ..אילו סאבים מתאימים בתקציב נמוך של עד 600 שקל לסאב?
הודעה אחרונה מאת hagai022485, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחבר שלי יש תרכב הנ"ל... והוא רוצה לברר לגבי גודל המקולים המקוריים מקדימה בדלתות...ומאחורה על המגש.. תודה לעונים מנואל... ושבת שלום לכולם..
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מתנצל על מה שרשמתי מקודם ולוקח את דבריי בחזרה כל מה שנרשם אינו נכון וטעות. ואני מצטער על דבריי.
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
איפה ניתן לקנות MOREL PULSE 6 במחיר הכי זול עם הכי הרבה תשלומים
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. מחר אני קונה את המגבר של רוקפורד מונובלוק 10001.BD או את המגבר של AUDISON 1.400 מונובלוק עבור הסאב שלי RFR 3110 10" 1000 W RMS רוקפורד. אני אשמח לתגובות אף על פי ששאלתי את השאלות האלו בעבר ולא קיבלתי תגובות חותכות . בנוסף אני עדין מקווה שמישהו מכם ימסור לי את המידות עבור תיבה לסאב שלי אני רוצה תיבה אטומה וקטנה שתתאים לסאב שלי בצורה מדויקת עד כמה שאפשר. תודה מראש לכל מי שיגיב.
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר שגנבו לדוד שלי את הפאנל נשארה לו המערכת הלא ממש ישנה (חודשיים בשימוש), הוא קנה לעצמו חדשה ואני קיבלתי את השאריות של הקודמת. ולכן שאלתי היא כזו האם יש דרך לקנות פאנל היות והמערכת די חדשה וחבל לזרוק. למפקפקים בדבר (ומסיבה נכונה) יש לי קבלות לאמת את הסיפור.
הודעה אחרונה מאת sssmr.s, -
- 0 תגובות
- 618 צפיות
הסט הוא 120 וואט 40 RMS מה שמוזר שבפומפה רשמו שהוא 70 וואט... האם שווה להביא אותו חדש ב 150 שקל כולל משלוח? (אני יכול) או פשוט להביא משהו אחר? אני מעוניין לרכיב אותם בדלתות האחוריות ברכב שלי (יונדאי גטס) מקדימה יש לי סט של אודיובאן וסאב של פיוניר שמוגברים ע"י לאנזר 420 וויב
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 2 תגובות
- 771 צפיות
יש לי מכשיר של פיוניר דגם 7600 איך אני קובע שם תחנות של רדיו בארץ?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 886 צפיות
שלום רב אני מחפש רדיו דיסק לרכב המנגן MP3/צרובים המליצו כאן בפורום על מספר נגנים בתחום 600-700 ש"ח כולל JVC KDG310 השאלה אם יש לנגן (או לאחרים) כניסת LINE IN שאפשר לחבר נגן MP3 נייד כמו IPOD, IRIVER וכולי בלי הצורך להשתמש במשדר FM (שיש לי אבל יש המון הפרעות) תודה מראש עופר
הודעה אחרונה מאת oferbar,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)