Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cerwin Vega Vmax 12- חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני עכשיו חושב על החלפת סאב.

ברשותי פיוניר 305C שהוא עכשיו למכירה , אני רוצה להחליף לסרווין ווגה וי מקס 12'.

האם תוכלו לתת לי קצת חוות דעת על הסאב ?(הוא יוגבר עם גישור של2 יציאות מהJBL שלי)

האם שווה לרכוש אותו במחיר של 800 ש"ח + תיבה עם פורט ? יד שניה

פורסם

הסאב יעבוד נהדר על גישור עם הJBL.

בכל מקרה מחיר הגיוני לסאב כזה משומש, השאלה היא באיזה מצב הוא, ואת זה צריך לבדוק.

האם הוא בתיבה מקורית\תיבה מותאמת?

under construction..

פורסם

אני לא יודע בדיוק איזה תיבה, מה שאני יודע שיש לו אחריות 5 חודשים מאוטופרט ...

התיבה היא 32-34 ליטר פורטד...

בכללי הוא השתלב טוב עם הייברד (ישנים) +JBL ?

מה שנותר זה שאני חייב למכור את הסאב שלי דחוף !

פורסם

אם זה עם אחריות של אוטופרט אזי אין כלל בעיה, אתה יכול להיות רגוע, כי אם הסאב לא בסדר יש אחריות ולרוב אוטופרט נותנים אחריות רק עם לוקחים תיבה מהם שמתאימה לסאב ממניעים נזקיים.

וכן זה ישתלב עם ההיבריד אם אתה אוהב את הסאונד של הסאב הזה, זה לא ממש משנה עם איזה סט זה ישב במקביל השאלה היא אם אתה אוהב את סגנון הבאס הזה או לא.

אני אישית אוהב את הVMAX אבל זו דעתי ואתה יכול בשמחה לקבל\לא לקבל אותה.

ולכן זוהיא גם המלצתי.

under construction..

פורסם

תודה , נחכה שימכר הנוכחי ונלך עליו...

אני אוהב את הסאונד של הVMAX סאונד רך ומלטף , פחות פאנצ'י .... יורד נמוך מאוד ולא חסרה לו עוצמה.

• תוכן חדש...