Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אותם זרוקים בבית אם אתה רוצה אני יביא לך אותם בחינם......

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

תשמע כל אחד עושה חשבון לעצמו , אני אישית חושב שחבל לבזבז 100 ש"ח על כאלה רמקולים , עדיף

כבר או לחפש יד שניה , או לחכות קצת ולקנות משהו יותר טוב (מ 250 ש"ח אפשר כבר להשיג רמקולים

סבירים אחוריים)

פורסם

היה לי פיוניר 350 ואט בפיאט אונו יומיים אחרי שהתקנתי אותם גנבו את כל האוטו בגלל זה כואב לי להשקיע עוד הפעם..

והסיבה שקניתי אותם זה בגלל שיש לי בבית רמקולים של Peerless והם דווקא מצוינים

פורסם

תשמע לי ח-ר-א של רמקולים....

פירלס בעצמם הביאו לי אותם(כמעט)בחינם...קניתי מהם טוויטר מזמן...קניתי אותו מקולקל(כנראה חרא של חברה)אז הם לא רצו להחליף לי אותו, אז בעד 20 שקל הם נתנו לי את הרמקולים האלה.....ממש אבל ממש בדיחה....

תגרד קצת כסף לפחות 370 שקל ותקנה עוד פעם פיוניר....רק הפעם שים במגש האחורי מגבת על הרמקולים או משהו ואל תשוויץ בהם ולא יגנבו לך....

גם לי יש לפחות 5500 שקל באוטו ואני משקיע עוד אבל אני לא משוויץ....

קיצר תאסוף כסף ישתלם לך....

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

גם לי יש לפחות 5500 שקל באוטו ואני משקיע עוד אבל אני לא משוויץ....

קיצר תאסוף כסף ישתלם לך....

נירא לי ש כן משוויץ

אבל אין מה להשוויץ כי 5000 זה מחיר של מגבר טוב ו זהו!

לפותח התרד

בקשר לרמקולים לא כדי לקנות זבל כי תזרוק אותם בסוף כמו כולם עושים.

חצי מהפורום פה גנבו משהו

תקנה משהו שתיהיה מרוצה ממנו ו תרפד מגש אחורי אם בד אקוסטי שזה לא ימשוך עיין

או שביכלל אל תשים רמקולים מאחורה, חייבים להשקיעה מקדימה.

פורסם

פירלס חרא של חברה? המממ...

נא להעיף מבט בלינק הבא:

http://www.tymphany.com/products_Peerless.html

(רמז, זה לא לינק של פירלס@נצרת.סיאו.אייאל)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא בטוח בדברי...

אבל יש כמו שאני מבין פירלס אמיתי שמייצר רמקולים מאוד אכיתיים לבית לא בטוח אם לרכב גם ו יש חיקוי "זבל סיני".

כמו נגיד חברה APEX שמייצרת מכשרי די וי די וכו' לבית חברה אמריקאיית שיש אותה באמריקה ו בישראל זה משהו אחר לגמרי זה חיקוי כי אין יבואן רשמי של APEX אמיתי אז פתחו חברה נתנו לה שם APEX, פתחו בית חרושת ב סין ו מייצרים שם את הAPEX הזה ו מוכרים ב 300 שקל די וי די זה הכל אני חושב ש אם פירלס אותו דבר

בישראל זה אפשרי!

פורסם

יש שני פירלס: פירלס "נצרת" ופירלס דנמרק.

פירלס (שהשמועה אומרת שמפעלם ממוקם בנצרת) גנבו \ שאלו \ לקחו \ משתמשים באותו שם של פירלס הדנית, שנחשבת לאחת מחברות הרמקולים הטובות בעולם.

המוצרים של פירלס הדנית לא מיובאים ארצה ביבוא סדיר, כמו מוצרים של ויפא וסקאן ספיק שמגיעים רובם ככולם מאותה חברה דנית ששמה טימפני (שלאחרונה התאחדה עם DST, שהם היו היצרנים של ויפא וסקאן ספיק).

המוצרים של טימפני נמכרים בכמויות קטנות יחסית ובבודדים, ז"א לא ניתן לקנות סט קומפוננט אלא קונים דרייבר של באס, דרייבר של מיד, קרוס והלאה. המחירים ברובם די סבירים יחסית לתמורה שמתקבלת עבורם. חבל שבארץ שלנו יש את "תופעת העדר" ואנחנו מאוד סגורים לחידושים ולתחום האודיו ההיי-אנדי.

אלה היו 60 שניות על מה אין בארץ ישראל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...