Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה.....

רציתי לדעת כיצד עליי לחזק תיבה לסאב מסוג KICKER S12L7

אני יודע שאני צריך משולשי תמיכה שו"ש 7.62ס"מ אבל כמה ???

האם 12 בין כל זוג פלטות בתיבה???? או שניתן לשים פחות???

תודה

פורסם

אכן בחוברת רשום של L7 של ה 12 , 15 אינץ צריך משולשי חיזוק בין כל הפלטות.

וב10 אינץ רק בין הפלטות העומדות.

אבל אם תבנה כמו שאמרתי את התיבה כמו שצריך עם אקדח סיכות \ מסמרים \ ברגים ולא רק מדבק

נגרים אז התיבה תהיה חזקה מספיק (אם אתה חייב לשים כאלה משולי תמיכה אז שים רק כאלה שיתמכו

בפלטה שיש בא את החור לסאב, שמה יש הכי הרבה לחץ..)

פורסם

אני בניתי תיבה כזאת אתמול

הרכבתי את המשולשים האלה גם בחזית (איפה שיושב הסאב) מלמעלה ומלמטה וגם על העץ של הפורט

וכל זה למרות שהתיבה הודבקה עם דבק וגם עם אקדח מסמרים וגם ברגים לכל צרה שלא תבוא :-)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

יש לך פה קישור לגבי גודל התיבה ואיך לבנות אותה יש גם לגבי תיבה אטומה ויש לגבי תיבה עם פורט

לגבי התיבה האטומ נראה לי שרשום שם רק הנפח של התיבה ובגלל שהיא קוביה אין בעיה לחשב את המידות של התיבה למרות שאני לא בטוח אם לא רשום מידות לגבי המידות

הנה הקישור

http://www.kicker.com/05/tech-support/manuals/manuals/04SL7%20Tech%20Brief.pdf

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

אני עשיתי תיבה אטומה של 53.5 ליטר (37 ס"מ אורך , 38 ס"מ רוחב , 38 ס"מ גובה + - לא זוכר בדיוק)

כמובן מ MDF בעובי של 20 מ"מ.

זאת לא תיבה ענקית , שומעים בא מעולה (לטעמי...) , אני שמעתי את הקיקר עם תיבה של 90 ומשהו

ליטר עם פורט , ולא אהבתי כל כך , וגם ניראה לי סתאם תיבה ענקית.

נ.ב

התיבה שלי בלי חיזוקים בכלל , לא ניראה כאילו זה היה משנה אם היה.

• תוכן חדש...