פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2 אלף צפיות
ברשותי מיצובישי לנסר GLX 1992 ובה מותקנת מערכת רדיו דיסק של CROWN עמוד המוצר בזאפ הבעיה היא שהרמקולים האחוריים חלשים והבאס בהם חלש מאוד, הייתי רוצה להחליפת ברמקולים איכותיים עם באס חזק יותר, אין ברכב מגבר ואין לי תוכניות להתקין אחד. אני צריך רמקולים שאינם דורשים מגבר אך נותנים צליל טוב עם באס חזק. המחיר כאן הוא גורם קריטי, אני סטודנט עני. אשמח לשמוע המלצות מחברי הפורום על רמקולים מתאימים.
הודעה אחרונה מאת lancer1992, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בנוסף לסאב שאותו אני עתיד להחליף, גם מגבר חדש אני שוקל לקנות. בינתיים חשבתי על הHifonics Olympus http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13984 שוב אני פונה ומבקש ביקורות וחוות דעת מאנשים שהתנסו איתו. ע"פ הביקורות עליו הוא מגבר מצויין, רציתי לדעת על אילו עוד מגברים בטווח המחירים הזה אתם ממליצים ? כמובן בעל 4 ערוצים. תודה תומר.
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 901 צפיות
מחפש משהו בערך אלפיה לא מעניין אותי אנימציות וסרטונים רק שישמעו טוב יש לציין שהמכשיר יחובר למגבר שלי(בחתימה)והרמקולים למגבר כמובן
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבד אני מתלבט בין התקנת המערכת בתצורה של שימוש בקרוס חיצוני של הקומפוננט או של הרדיו דיסק ,האם ישנו גם שליטה על התדרים מהמגבר?? (JBL GTO75.4) יש לי רדיו דיסק פיוניר 860MP ויש אופציה של שימוש 3N ולעומת זאת אני היום פשוט מחבר את היציאות של הסיגנל מהמגבר לקרוס של קומפוננט רוקפורד, מה עדיף???
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
שאלה לגבי סאב 1 2
מאת mohadib- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול מה אתם אומרים לגבי הסאב הנ"ל http://cheaper.co.il/product.asp?productid=416&CatCode=84 אני מעוניין בסאב ל SPL הרבה אנשים המליצו לי על L7 למרות שיש לי כמה חברים עם אותו סאב שנשרף להם הסאב אז אני קצת מפחד לרכוש אותו אשמח לעצה
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 895 צפיות
היום החלפתי את המגבר אודיו פייפ שלי ב JBL LC-A50A 4 X 105 RMS . בסוף לא לקחתי את ה GTO כי הייתה לי הזדמנות להחליף את המגבר שלי ללא תמורה והנתונים שלהם די דומים . שומעים פשוט מעולה , אין מה להשוות בכלל למגבר הקודם לא חשבתי שזה ישנה משהו (האודיו פייפ מוצהר כ 125 RMS ליציאה, לא יודע כמה זה נכון , אבל ממש לא ניראה לי) בסה"כ מאוד מרוצה שמח שהלכתי בסוף על JBL , לא היה לי ניסיון עם שאר החברות שהציעו לי מגברים שלהם (אוריאון , אינפינטי וכו..) אבל על ה JBL אני יכול ממש להמליץ ..
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 2 תגובות
- 743 צפיות
השאלה שלי היא למה מיועד המגנט בכל רמקול? אני יודע שזה קשור לעוצה שלו אבל ברמה המעשית בישביל מה זה ואיך זה פועל? הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי....
הודעה אחרונה מאת The Red, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם , אני מתכוון לרכוש HU חדש בקרוב. הסטאפ שלי כולל כרגע HU של PIONEER ישן מגבר 4 ערוצים של ROCKFORD וסאב של BAZOOKA שמתי לב שהאנשים פה לא מתים על מכשירים של קנווד ( אני מקווה שזה מתוך נסיון ולא סתם ) אז רציתי לדעת אם יש סיבה מיוחדת למה לדעתכם פיוניר במחיר דומה עדיף. אין לי תקציב גבוה מדי למכשירים הטובים של אלפיין וקלריון לכן אני צריך להתפשר על משהו באזור של 1000 שקל. המכשירים היחידים שמצאתי בטווח הזה הם KENWOOD ו PIONEER מה דעתכם על המכשיר הזה והאם יש במחיר שלו משהו שיתן תמורה טובה יותר ? http://www.go4it.co.il/Product.asp?Pid=KDCMP5028&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7&aff=Zap# תודה.
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
שלום חברים ! אני עומד כרגע לפני רכישה של אלטרנטור חדש לשפיור המערכת הקיימת . אני חייב מינימום של 200 אמפר (מערכת חזקה,יש נפילות מתח גם עם קבל) מה הייתם ממליצים , ואיפה כדאי לקנות ? מהו טווח מחירים בשוק ? הרכב שבו יוחלף האלטרנוטור - טויוטה קורולה 03.
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מגבר לסאב ומגבר לשאר הרמקולים. אני צריך 2 יציאות או 3. ראיתי כתוב בפרט טכני של HU שייש לו 2 יציאות + שליטה על הסאב. האם זה אומר 3 יציאות? הקיצר מתיי צריך 3 ומתיי 2???[ תודה
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 811 צפיות
מה הגודל של רמקולים בפולו 2006 בדלתות? תודה מראש. חייב לשים קומפוננט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום התקנתי רדיו דיסק של פיוניר.. ו 2 רמקולים קידמיים פשוטים.. ומתי שהתחלתי ליסוע אני שומע רעשים שאני לוחץ על הגז... בל מגבר כך שלא מחובר שום RCA!! עשיתי חיפוש ולא מצאתי פתרון לבעיה מישהו יכול לעזור ? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 861 צפיות
- את המערכת ברכב התקין הבעלים הקודמים. - אני לא עושה שימוש בווליום גבוה (מעדיף לשמוע ת'מנוע ) - הסאב תופס המון מקום בתא מטען, והדבר מעיק כשהולכים לקניות... חשבתי לבטל את הסאב, אך לפני שאני ניגש לעניין רציתי להתייעץ איתכם: - האם באופן כללי הרעיון "אסור בתכלית האיסור"? - האם זה יפגע באיכות השמע בווליום נמוך? - האם צריך לכוון משהו במערכת/מגבר אחרי הניתוק? - מה עושים עם הכבלים החשופים - איזולירבנד? תודה, אלון
הודעה אחרונה מאת alexbak, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סרטון קשה למי שלא אוהב לראות סאבים נשרפים.. צפייה נעימה ! לחצו כאן לצפייה
הודעה אחרונה מאת alexbak, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 969 צפיות
שנת 2005?
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- 10 תגובות
- 998 צפיות
ערב טוב לכל חבריי הפורום ככה.. רציתי לדעת איזה מגבר להביא בסביבות ה- 1300k מינוס פלוס ויש לי כבר רמקולים האחוריים 6 על 9 של פיוניר 350 וואט אז גם תציעו לי בבקשה קומפוננט עד 1000k שיתאים לערכה הזאת כולל המגבר אני מחפש משהו שיפציץ חזק.. תודה מראש שיהיה לכם ערב טוב וסופף שבועע מצוויןן
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 2 תגובות
- 711 צפיות
חברה מה דעתכם על הרמקולים של פיוניר 360 וואט אני לא יודע אם הם חדשים ממש אבל שמעתי שהם טובים אגב הדגם הוא ( TSA6920) אני רוצה לחבר אותם בלי מגבר ... אם לדעתם יש רמקול שיתן צליל יותר טוב אשמח לשמוע ! תודה ...
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 929 צפיות
שלום לכולם קניתי דיסקמן VCD ואני רוצה לחבר אותו לרכב ואין אופציה בו להרכיב סוללות.. לכן הגיע איתו שני שצורך 4.5 ואט השאךה שלי עם אפשר לחבר בדר כולשהי את הדסקמן עם חשמל של הרכב ואיך?? ואיזה רכיב ברכב צורך 4.5 שאפשר לכחת ממנו חשמל?
-
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, סיימתי לבנות את התושבות לטוויטרים, צירפתי תמונות לגבי תהליך ההכנה - יצא פיצוץ! סוף הדרך! אבל יש לי בעיה אחת - גם אחרי שייבשתי לחלוטין את התושבות הן עדיין מסריחות בטירוף מהשרף של הפיבר ומהספריי דבק - למישהו יש מושג כמה זמן הריח הזה מחזיק מעמד??? אני אוסיף עכשיו לאט לאט את התמונות... שלוש הודעות...
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
הסאב שיש ברשותי הוא Thriller Pro 12 של פייז http://www.phase-linear.de/produkte.asp?p=subwoofer&view=detail&grp=6&ser=47&nr=1361012&lang=EN מה מומלץ לסאב זה? תיבה אטומה או פתוחה? ואם מישהו יכול לעזור לי עם המידות.... תודה, אריק
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התקציב שלי הוא 1600 שקל איזה רדיו דיסק איכותי כדאי לי להביא? מוכן גם לקנות יד שניה אבל עם אחריות מה אתם מציעים לי? תודה
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה יקרה עם אני אחבר רמקולים אחוריים וקדמיים למגבר 2 יציאות? מגבר POWER ACOUSTIC השקוף. 2 יציאות, כל יציאה 112 RMS. רמקולים אחוריים רוקפורד 6/9 75RMS . רמקולים קדמיים - עוד לא החלטתי כנראה זה יהיה קומפוננט של מורל פולס. חשוב לציין שהקרוס במגבר במצב HP בגלל שיש לי עוד מגבר וסאב ואני לא צריך להפיק מהרמקולים באס. מקווה שתעזרו לי. ערב טוב.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
המיד שלי התרטב בגשם וכרגע הוא לא מוציא צליל אני חושב שהוא הלך לגמריי עכשיו כל ה 3 מידים האחרים שלי פועלים מצויין השאלה שלי האם ניתן לרכוש רק מיד בלי כל הסט של הקומפוננט?
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת איזה מערכת ורמקולים מגיעים עם האוטו הנ"ל תודה.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 8 תגובות
- 848 צפיות
שלום לכם. יש לי שאלה איך הקרוס לוקח 2 אלמנטים של 4ohm כל אחד והופך אותם לסט של 4ohm. לפי מה שאני יודע יכול לצאת מזה או 8ohm או 2ohm. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז ככה זה התחיל שקניתי רמקולים אחוריים של פיוניר וקומפוננט של מורל פולס וכמובן ה-hu של פיוניר פרימייר לא נשאר לי כסף למגבר טוב..אז התחלתי לחפש פתרונות לברוך הזה. יש תוכנה צריבה שקוראים לה נרו 6 אקספרס אני בטוח שאתם מכירים אותה...אז שמה יש אפשרות שאתה יכול להגביר את ה rms של השיר אז ככה שהווליום של השיר יכול לצאת גבוה מאוד. אני עכשיו שומע באוטו ממש ממש חזק וגם איכותי(כמובן תלוי באיכות של השיר!!) אז בקיצור למי שאין לו הרבה כסף ומעוניין להשתמש ברעיון שלי מוזמן...
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 0 תגובות
- 796 צפיות
חברה הציעו לי לקנות שתי מסכים לאחורה ב200 שקל כל אחד . המסכים בלי שם של חברה עליהם והם חדשים בלי אחריות... השאלה שלי זה האם המחיר שווה ואיך מתקינים אותם כלומר איך מעבירים את החוטים עד למשענות הראש בלי שיראו אותם??? והאם המסכים האלו הסינים נוטים להתקלקל?
הודעה אחרונה מאת tkalimia, -
- 1 תגובות
- 798 צפיות
מה הגודל של הרמקולים הקדמיים והאחורים בדלתות של רנו מגאן 2 . תודה .
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 2 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום. למישהו יש מושג לגבי עלויות התקנה של רדיו-דיסק ברכב? עלויות התקנה של רמקולים אחוריים, טוויטרים? אפילו סדר גודל - כי לי אין מושג. תודה.
הודעה אחרונה מאת yorambo, -
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
הד יוניט של פנסוניק דגם-CQ-C7401W RS65.2-קומפוננט קדמי 3 חלקים של קיקק דגם 100 rms KS65.2-קומפוננט אחורי של קיקר דגם 75 rms DS693-רמקולים אחוריים של קיקר דגם 70 rms CVR12 DUAL- זוג סאבים של לנזר דגם 800 וואט rms 400 HTG2600D-זוג מונובלוק של של לנזר דגם 2000 וואט VIBE431-מגבר של לנזר 4 ערוצים 1200 וואט דגם זוג קבלים של קדנס,חיווט של לנזר זהו בינתיים....מה אתם אומרים על המערכת הזאת?
הודעה אחרונה מאת sssmr.s,