פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
ערב טוב, יש בידי כ3500 ש"ח להשקיע בשיפור המערכת הנוכחית כאשר אני לא רוצה לגעת לא בקומפומנט ברמקולים האחוריים ואו במגבר שיש לי כרגע באוטו אלא רק להחליף את הפנל להוסיף עוד מונובלוק וסאב חשבתי ללכת לכיוון הזה : מונובלוק של LIGHTNING AUDIO 250.1 = 850 ש"ח סאב pioneer 305C/306C (אשמח לקבל המלצות לאיזה כיוון) ואו אני מתלבט בין שני הסאבים האלו לבין הROCKFORD P2 פשוט אני לא כל כך יודע אם המונו הזה יכול להריץ את הסאב הזה ואם כן יותר טוב מאת הפיונירים? ופנל של PIONEER DEH-7750MP = 300 דולר בדיוטי פרי. יוצא בחישוב הכולל סביבות ה3-3.5 אלף ש"ח אם יש לכם הצעות למפרט אחר שאולי ירוץ יותר טוב אני ישמח לשמוע! בברכה, אבי.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 972 צפיות
שאלהיש לי מונובלוק רוקפורד 501BD מוציא כ 600 RMS ב 2אום עכשיו יש לי זוג סאבים רוקפורד פי 2 מה כדאי לחבר אותם איתו או למכור אותם ולהביא קיקר אחד L5 או L7 באיזה מהאפשרויות אני ינצל מקסימום ויגיע לעוצמת מקסימום תודה
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג סט קומפוננט בגודל 5*7??? ואם מישהו יודע אז אולי יכולל להמליץ גם על דגם מסוים? תודה רבה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לחבר סאב של רוקפורד פאנץ 200RMS לרסיבר בחדר האם זה אפשרי בכלל? והאם הרסיבר יוכל להחזיק כזאת עוצמה של אר אמ אס? תודה
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
התקנתי לחבר מערכת ברכב, לפני המערכת היה לו רדיו טיים פשוט, כשבאתי לחבר את הרמקולים (שני רמקולים) מצאתי רק שני חוטים, שניהם פלוס.... כדי לגלות בכל זאת מה קורה עם ה (-) פירקתי את הרמקולים וראיתי את צבע החוטים שלהם. חפרתי באיזולרבנד הרב שהיה שם ולבסוף מצאתי את הקצה של החוטים אך להפתעתי הם היו מחוברים אחד לשני ולגוף הרכב. כמובן שניתקתי את החיבור הזה וחיברתי הכל כמו שצריך אך אני עדיין לא מבין את החיבור הזה , אשמח להסבר.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
האם לשדרג את הסאבים? 1 2
מאת avil84- 21 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה ברשותי 2 סאבים של JVC 12 אינץ http://www.cardomain.com/item/JVCCSWG1200 כרגע הם עובדים ב4 אום על מגבר של הייפוניקס 1205D שמוציא 450 RMS ב4 אום אני מחפש יותר עוצמה ממה שהם נותנים לי אני לא יודע אם אפשר להגביה עוד את המגבר כדי שהם יתנו יותר עוצמה אבל עדיין שנהם צריכים 700 RMS ומקבלים 450 אז חשבתי למכור אותם ולהביא 2 קומפ וי אר שיעבדו על 900 RMS ב2 אום תכלס אין לי יותר מקורות להשיג כסף לשידרוג. אני מעדיף לא להוציא עוד שקל אבל כל עוד אני לא יהיה מרוצה זה ישגע אותי האם אני ירגיש הבדל גדול.? האם זה שווה השקעה כלשהי ? האם יש סאבים אחרים שיותר מומלצים בתקציבים האלה ? כמה אני יכול לדרוש על כל סאב של הJVC הנ"ל שימוש של פחות מחוד…
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה לחבר מכשיר חשמלי לרכב. הוא מקבל במקור 220V שממור DC 15-+ פעמיים אבל מגושר ל30 . אפשר לבנות מעגל לחקות את זה ברכב? בקיצור. מ12V ל 15V+- פעמיים שבגישור היה 30.?
-
יעלות של קבל
מאת Soundman- 4 תגובות
- 841 צפיות
אני מתלבט. לקנות קבל 2.4 F או לקנות עוד אחד של 1 או 1.2 F בנוסף לקבל שיש לי היום. השאלה היא. מה יותר יעיל מבחית פריקת מתח. ויעילות בצריכה גבוהה. קבל אחד של 2.4 נגיד. או שני קבלים של 1F או 3 קבלים של 1F מה יתן יותר כוח למגברים.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מתכוון להשקיע בסביבות ה5 ,6 אלף שקל על מערכת .. רדיו דיסק- אני מתכוון לקנות פיוניר 8MP http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=249 סאב וופר- חשבתי על פיוניר 1000W או TSW126 או 306C אם משהו יגיד לי מה ההבדל ביניהם זה יעזור: http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=603 http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=199 רמקולים אחורים- פיוניר או 350 או 400. קומפננט אני צריך מידה 6.5- יש את הLANZAR VX6C 240W ב420 ש"ח ויש את הPULSE 6 MORAL 120W ב490 ש"ח מגברים עוד לא חשבתי אשמח שתיתנו עצות דעות מה אני יכול לבנות מהמחיר הזה ומה דעתך על הרדיו דיסק ושאר הדברים אני מחפש עוצמה ואיכות יותר לכיוון של העוצמה.. …
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 3 תגובות
- 849 צפיות
היום החלפתי תסאב שלי מי הפיוניר לאינפיטי רפרנס ואני מרוצה ממנו מה דעתכם אליו? הוא מוגבר בנתיים אם מגבר של לוגיק 1000 וואט רציתי חוות דעת מה דעתכם על הסאב הזה... ואם כבר פתחתי אשכול אז תציעו לי גם קומפננט עד 500 שקל 4 אינץ בבקשה ומגבר 2 ערוצים קטן גם לא ממש יקר אפשרי יד שנייה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Galant, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 953 צפיות
יש לי שאלה... יש לי סאב ג'י בי אל בזוקה והשאלה היא אם אני יחבר עם 4 זוויות מדף את הסאב לשילדה של האוטו זה יפגע בסאונד
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 0 תגובות
- 881 צפיות
שלום רב אנשים אני רוצה לקנות מגבר + רמקולים לפורד פוקוס הרכב הזה בעייתי כי אי אפשר לשים מאחורה 6*9 קיימת אופציה לרמקולים בדלתות יש לי ברכב רדיו דיסק KDCW431 Kenwood אני חייב המלצות ממכם. אני שומע לרוב טראנסים התקציב שלי עומד על 1000 ש"ח . אני רוצה מגבר סביר ורמקולים איכותיים לאחורה ואם השאר כסף אני יחליף את הרמקולים הקימים מקדימה. אודה מידד
הודעה אחרונה מאת מידד1, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יום טובב לכולם... בקשת עזרה קטנה: מה ההבדל בין סאב בזוקה לסאב הרגיל? מה יותר טוב? ואם אני רוצה לשמור מקום אחסון בתא המטען שלי איזה מהם עדיף? בהנחה שהאפשרות הקטנה יותר לא תגרע מהאיכות של הסאב כמובן..... תודה ויום טוב!
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, רציתי לדעת מה מחיר של מערכת מקורית של ניסן טראנו (הרכב שנת 2002)? תודה.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 977 צפיות
אז ככה תגידו מה שווה יותר להשקיע נגיד יש לי תקציב 2000 שקל לקומפוננט ולמגבר מה שווה יותר להשקיע בקומפוננט או במגבר? ונגיד אני מביא מגבר מפלצת (שאתם תגידו לי מה עלות של כזה מגבר)אבל עם טעם טוב.. מה כדי להחזיק עם המגבר הזה קומפוננט וסאב? או רמקולים האחוריים והסאב? תודה לכולם שיהיה לכם שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
תשמעו, קראתי את כל הדיון הקודם בעניין ויש לי שאלה מאוד פשוטה שאני רוצה לשאול בנושא. למי שמכיר - אצלי הבאס מהווה מרכיב משמעותי ועיקרי מאוד בסאונד ברכב, ולכן כל שיפור (אפילו קל) יתקבל בברכה. (כמובן בהנחה שהתמורה להשקעה תהיה מספקת)... מה סוגי החומרים הקיימים? איפה אני משיג? יתרונות של הטובים מול הפשוטים, ועלויות? אני יודע על שתי חומרים - ספוג ביצים (כמו של הכריות הנוחות) וצמר סלעים. אגב, הסיבה שלא העליתי את זה כחלק מהת'רד הקודם - הא כמות הריבים הבלתי פוסקת שם... תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת yossi-X-R-3-I, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! שאלתי היא כזו: כמה יעלו לי חומרים שכוללית ספריי, קיט 2Door של דיינמאט אקסטרים, ושני קיטים של דיינמאט אורג'ינל. כלומר, איטום של כל דלת בשתי יריעות; אחת אקסטרים ואחת אוריג'ינל. אני מתכוון רק למחיר העלות של החומרים בארץ מקווה שהייתי ברור. תודה לעונים, שי. עריכה: האם זה הגיוני שההצעה שקיבלתי על כל ההתקנה של המערכת, שכוללת את העבודה, כל החומרים של האיטום, והחיווט (4 רמקולים מגבר ו-HU), היא 1300 מרשרשים?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו יודע, איזה יצרן כדאי להעדיף בשביל קליטה איכותית של רדיו ברכב? יש לי בעייה סדרתית עם זה בסקודה, כבר החלפתי רדיו (הוחלף ע"י היצרן) וגם רכב (לאותו מודל) וזה נשאר אותו דבר. בשתי המכוניות היה רדיו טייפ מקורי של היצרן. לא נשאר על שום תחנה יותר מדקה, בכל הארץ. בין אם מכוון MANUAL או Auto SCAN; אני צריך גם דיסק וקורא MP3, אז חשבתי משהו כמו DEHP4750MP Pioneer שכתוב עליו שייש לו IIID SuperTuner- מה שזה לא יהיה. אבל מצד שני אין לכל הסדרה הזו RDS (לפי מה שהבנתי). האם ייתכן שלרדיו כה משוכלל ויקר לא יהיה פטנט פשוט כזה..? המלצות למערכת עם MP3 ו-RDS וקליטה טובה, יתקבלו בברכה. ד"א ברדיו אחר (Cadence) ראיתי הסבר שייש לו "רגישות ברדיו": 10dB-UV (-30dB)…
הודעה אחרונה מאת shauli, -
חבר'ה מה אתם אומרים על B-52 (מגבר)
מאת Guest Stas_KIA-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אתמול היתקנו את המגבר הזה במיסחרית של חבר שלי לטובת סאב של ג'יביאל 125RMS את האיכות שהסאב נותן אם המגבר הזה קשה לתאר במילים, צריך לשמוע כדי להבין. מישהו מכיר את המגבר או את החברה הזאת? אם אפשר גם חוות דעת. http://www.b52audio.com/en/productos/amplifiers/zul/zl2080.html
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים, השבוע רכשתי טויטה לנד קרוזר חדשה (דגם פרמיום אם המידע יכול לסייע) הייתי כבר בכמה חנויות סאונד לרכב, ושמעתי כל מיני תשובות לגבי הצורה בה אפשר לשדרג את המערכת ברכב. אשמח לדעת, האם קל לחבר מגבר במקום המגבר שמגיע עם הרכב? האם אפשר פשוט לשרשר אותם? האם יש פתרון אחר לשדרוג בכל מקרה מוקצב לי לנושא הסאונד ברכב כמה אלפי שקלים ובנוסף ציוד נוסף (מגבר, סאב, 4 קומפוננטים) שמגיעים איתי מהרכב הקודם. אשמח לשמוע אם מישהו כבר התנסה בהתקנת מערכת ברכב זה, ובהצעות אחרות לשדרוג הסאונד. תודה
הודעה אחרונה מאת eyalron, -
- 4 תגובות
- 967 צפיות
חשבתי על איזה משהו ... תגידו לי עד כמה אני הזוי ... בהנחה ואני יוצא לטיול עם כמה חברים שיש להם מערכות מוגברות ברכב ... כמה זה סיפור או אפשרי כדי לחבר את כל המגברים יחד ? משמע הד יוניט אחד מנגן ובכל הרכבים שומעים את אותו הדבר .
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 650 צפיות
סלחו לי על הבורות, אבל הקומפוננט שלי מוגבר כעת על ידי הרדיו דיסק. והמוזיקה שלרוב אני שומע בנוסף לראפ,היפ הופ וכו', היא מוזיקת רוק, פאנק רוק וכו'. הסאונד מהקומפוננט לא נשמע משו בסגנון רוק, ואני מרגיש כאילו אפשר ליותר, הבעיה היא פשוט בר"ד שאני יודע שהוא לא מתאים למערכת הנ"ל שלי שיש לה פוטנציאל למערכת טובה. חשבתי מה יקרה אם אני אגביר את הקומפוננט ע"י המגבר?. קומפוננט של MBQ. מגבר של פלאטיניום אודיו 1400, 4 ע'. הקומפוננט ישרף?, המתקין שהתקין לי את הקומפוננט אמר שאין צורך להגביר דרך המדבר בנוסף הוא עלול להשרף. הסאונד עלול להיות משובח יותר במידה ואפשר להגבירו דרך המגבר?. תודה לעונים ולמגיבים.
הודעה אחרונה מאת יקירק, -
- 4 תגובות
- 800 צפיות
קיבלנו עם האוטו פאנל panasonic CQ-C1321NW קורא MP3\WMA. אני ואחי החלטנו שאנחנו רוצים שתי מגברים באוטו. אחד 4 ערוצים שיש לי בבית של JBL 50RMS לערוץ. נחבר אליו 2 קומפוננטים אחד MAGNAT ואחד Infinity. ואנחנו רוצים להביא מונובלוק ולחבר לו סאב של Infinity. מה אתם אומרים על הרעיון ? זה אפשר בכלל עם הפאנל הזה ?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
עכשיו חזרתי... מפגש עמוס מאד! המון אנשים לפחות לפחות 30-40 מכוניות. ולפחות 50 אנשים. הרבה SPL הרבה SQ ממש מפגש מוצלח. רק חבל שנאלצנו לעבור מקום בגלל שסגרו את החניה בגלל המשחק כדורגל שיש היום.
הודעה אחרונה מאת Galant, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, האם קיימת הכניסה הנ"ל ברדיו-טייפ המקורי שמגיע עם הרכב הנ"ל? אם כן - מה צבע החוט? (הדיבורית תותקן ע"י מתקין של אורנג' על חשבון הברון - אני פשוט לא רוצה לסמוך על ההיכרות שלו עם הרדיו הספציפי הזה או לא)
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
משדר FM לרכב
מאת wtlvh31-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
משהו כבר משתמש במשדר FM לרכב שמשדר את הנגן MP3 לרדיו ושומעים בכל האוטו? האם זה שווה משהו בכלל? איכותי?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
אני מעונין להחליף את הרמקולים האחורים הים יש לי 6/9 של JVCואני די מרוצה אבל הם כבר לא ממש שלמים ויש לי אפשרות ליקנות קנווד אבל אני לא יודע איזה דגם כדי ואני צריך עזרה אוהד
הודעה אחרונה מאת אוהד אפרת, -
ELATE מול DOTECH
מאת JMG- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז כמו שכתוב בכותרת: לפי מה שאני רואה כאן - להרבה מאוד מחברי הפורום יש את סדרת הדוטק של מורל... לעומת זאת, אני לא חושב שעד עכשיו נתקלתי במישהו פה, שיש לו את האלייט. לי כרגע יש קומפוננט - מורל מילניום (הסדרה הישנה לפני פולס), ואני חושב להחליף אותם מתישהו בתקופה הקרובה... הבנתי שהדוטק עולה כ1000 שקל, לעומת 3500 בשביל האלייט... ואם אני לא טועה, שני הסטים כוללים 8 חלקים (טוויטר, מיד, וופר, קרוס X2) אז אני מתעניין בהבדלים בין שתי הסדרות (דוטק ואלייט): האם מורגש הבדל כ--ל כ--ך חזק שמצדיק מחיר פי 3.5 יותר גדול בשביל האלייט?? או שאולי כבר עדיף לקנות דוטק, ומגבר איכותי באותו כסף? תודה!
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 8 תגובות
- 821 צפיות
ככה המוזיקה המועדפת עלי היא רוק. הצלילים המועדפים עליי הם הצלילים הגבוהים אני אוהב שכל מצילה נשמעת כמו מצילה כל פעם שהזמר עולה טיפה גבוה אז גם את זה שומעים כמו שצריך. אך גם אני שומע המון היפ הופ וטראנס. בהיפ הופ זה לא מוזיקה שכל כך מסובכת כמה שאני יודע רק צריכים באסים טובים בטראנסים שוב חשוב שכל צליל גבוה ישמע כמו שצריך. השאלה שלי בכלליות איזה חברות ודגמים יעשו את העבודה טוב לגבי הדרישות שלי. לא מדובר פה על עניין תקציבי....בכל אופן אבל שיהיה משו כמו 1000 שקל הקומפוננט הקידמי...יש מצב לחריגה. האם אוריון למרות היותם SPL ולא SQ יבצעו את העבודה בצורה טובה?
הודעה אחרונה מאת Rst, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 919 צפיות
יש לי קרוסים של ההיבריד אובישן + טוויטרים ומידים של דוטק רציתי לדעת עם אני מחבר תקרוס על הדוטק תהיה שמיעה אחרת? או שזה יהרוס את הרמקול?? ועוד משהו מה עדיף להשים מאחורה יש לי קומפוננט (לא זוכר תשם של זה) של אינטגרה אובישן 160 RMS או רמקול 6/9 של אינפיניטי 100 RMS במה ישמעו יותר יפה? תודה לעוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת ozaboza,