Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר'ה מה אתם אומרים על B-52 (מגבר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול היתקנו את המגבר הזה במיסחרית של חבר שלי לטובת סאב של ג'יביאל 125RMS

את האיכות שהסאב נותן אם המגבר הזה קשה לתאר במילים, צריך לשמוע כדי להבין.

מישהו מכיר את המגבר או את החברה הזאת?

אם אפשר גם חוות דעת.

http://www.b52audio.com/en/productos/amplifiers/zul/zl2080.html

פורסם

כן, הבאנו אותו ב 700 שקל בחנות אצלנו בצפון, אחרי ששמענו אותו החלטנו שהוא נותן הרבה ביחס למחיר הנמוך הזה.

רציתי לדעת מה אנשי הפורום אומרים עליו, מי שמכיר את המגבר הנ"ל.

פורסם

מגבר אמור להגביר את האות, הוא לא אמור להוסיף איכות רק לגרוע. אם זה אפילו באופן ממש אפסי.

תמיר

פורסם

המגבר הקודם בקושי הזיז את הסאב, וכשהפעלנו אותו אם המגבר החדש הוא ממש פתח את הסאב הזה

ואז באמת הרגשנו באס. לזה היתכוונתי כשאמרתי איכות....:smile:

פורסם

נחמד מאוד אני יעשה בדיקה למגברים הללו.

תמיר

פורסם

באמת חבר'ה מגבר תותח, לי יש את המגבר ZL-4140 4*125RMS אחלה מגברבאחלה מחיר, נותן הרבה תמורה למחיר הנמוך(הבאתי ב600 ש"ח במכרז)

פורסם

היה לי את המגבר שלהם שני ערוצים כל אחד 125 אר אמ אס - סה"כ מגבר טוב - מאוד חזק!

הרמתי איתו שני סאבים שמונה אינטש - בלי שום בעיה בלי עיוותים.

אבל עכשיו במקומו ובמקום המגבר הקדמי שהיה לי חיברתי מגבר היי-אנד ישן של JBL אבל זה עולם אחר לגמרי של צליל ואני חייב להודות שגם הבאס נשמע קצת יותר נכון - יותר אודיופיל.

אבל הb52 הוא פתרון מצויין למי שמחפש הספקים גבוהיים עם הספק נמוך - זה בסופו של דבר חברת בת של מאגנאט - למי שיבדוק אתם תמצאו דגמים זההים של מגנט לסדרת המגברים הזו - רק שהחליפו את המותג ולכן המחיר יותר זול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תיקון להודעה הקודמת "הספקים גבוהים עם" מחיר "נמוך"....

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...