פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
כולם בוודאי מכירים איך שבמכוניות החדשות עם סגירת הדלת האור של תא הנוסעים מתעמעם לאט לאט... השאלה שלי היא : האם יש דרך לבנות מעגל כזה או לקנות מעגל כזה לרכב שבו התאורה נכבית מיד עם סגירת הדלת. יש בידי את הכלים, ידע טכני, מזומנים ורצון לבצע את לבד. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת ami123, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי את הדגם הזה במצב חדש לגמרי בכמה אני יוכל למכור אותו? מה הנתונים שלו? כמה הוא שווה?
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 1 תגובות
- 845 צפיות
הרותוני לרכוש רדיו דיסק במחיר יחסית נמוך ואני לא יודע איזה רדיו דיסק טוב ניתן לרכוש ושיתן הכי הרבה בסכום הזה... הסכום הוא 800 ש"ח... הייתי רוצה את הצעתכם בנושא... תודה.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
השאלה כמו בכותרת. ניראה לי שהטויטרים של (מורל דוטק) נשרפו הם נשמעים פשוט די מעווטים .... ואמרו לי שהמגבר שלי אולי ישרוף אותם כי הוא חלש מידי... (יש הגיון בכלל בדבר הזה ?!)
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אפשרי? תתקנו אותי אם משהו לא בסדר.. אני אשמח להערותת.. זאת המערכת העתידית שלי=] אלון.. אודיו קובץ word.doc
הודעה אחרונה מאת אלון פרקש, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה אני מעוניין לקנות קומפוננט 6.5 בסביבות ה1000-1200 שקל אם למישהו יש המלצות לקומפוננטים במחירים האלה ..תודה
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום לאחר כל כך הרבה זמן הסתיימה סופית התקנת המערכת , אשר כולל : Pioneer DEH-P7650MP Morel Dothech MKII 6.5 Pioneer 6X9 260 W שמוגברים ע"י : Audiopipe 4 X 250 W (שיוחלף תוך חודש אני מקווה ב רוקפורד P4004) Kicker L7 750RMS שמוגבר ע"י: Phoenix Gold OctanR 1000 RMS קבל : Power Acoustik 2 Farad המערכת נשמעת ממש אין מילים ! לא ציפית אפילו , והמתקין אפילו כיוון שהסאב לא נותן חצי ממה שהוא יכול והוא עדין מפציץ כמו גדול ! כנ"ל המגבר מרים את הקיקר בלי למצמץ בכלל. ההתקנה נערכה ב"ליאור מולטימדיה" ברחוב העצמאות בחיפה , באמת מקצוענים מהרמות הגבוהות. תודה מיוחדת ל: "סאונד בראש" אשר עזר עם החלקים וייעץ. ישנם תמונות שיעלו בימים הקרובים (אני מחר מעביר א…
- 0 תגובות
- 795 צפיות
ערב טוב מכיוון שאני צריך להחליף את שני הרמקולים האחוריים שלי באוטו (5.25) ומכיוון שהידע שלי בנושא שואף לאפס המוחלט, אני צריך עזרה: הרדיו דיסק הוא Pioneer4600MP (עוצמה 4x50 או 4x22 RMS) ואין לי מגבר (גם לא רוצה). הסתכלתי קצת ב-Zap וצמצמתי ל-2 אפשרויות: 1) זוג רמקולים של Pioneer - הספק 130 וואט (25 RMS) ו-2 way. 2) זוג של Magnat - הספק 90 וואט (40 RMS) ו-3 way. השאלה שלי היא האם ההבדל בין ה-2 way ל-3 way כזה משמעותי, האם במערכת ה"מפוארת" שלי אני בכלל אשמע הבדל ובשורה התחתונה - האם שווה להשקיע את העוד 100 שקל האלה (ה-Pioneer אולי 200 שקל). אם למישהו יש הצעות אחרות - אני אשמח. תודה, רואי
הודעה אחרונה מאת roeegr, -
- 3 תגובות
- 969 צפיות
יש לי רעש מוזר במערכת אין לי שום מגברים שום כלום והרעש מופיעה רק כאשר מנגן דיסק כאשר הרדיו מופעל אין רעש. מה זה יכול להיות? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת Rieno, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי פיוניר פריימר 740 מישהו יודע איך עושים ריסט לכשיר בבקשה ואם אני יעשה את הריסט האנימציות ימחקו?
הודעה אחרונה מאת רועי G, -
- 8 תגובות
- 924 צפיות
שמעו אני כבר היתפוצתי מהרעשים האלו יש לי במערכת רעשי שריקה וציפצוף כאלו והייתי רוצה לדעת אם זה קשור לכך שפיצלתי את המתח לשני מגברים . כאילו היה לי בהתחלה כבל מתח 4 גייג שהיה מחובר רק למגבר אחד ואז הבאתי עוד מגבר ופשוט הוצאתי מה4 גייג חוט של 8 גייג למגבר השני כך שיוצא שה4 גייג מתפצל לאחד של 8 גייג ואחד של 4 גייג (בנוסף הוצאתי חוט מתח קטן לכרוס אובר חיצוני מהחוט מתח של ה8 גייג מהמגבר השני). הפיצול נעשה על ידי הלחמה פשוטה יכול ליהיות שהרעשים באים מהבעיה הזאתי או שזה לא קשור. כבר ניסיתי את כל הדברים שקיימים אני מיועש כבר! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה חנות הכי טובה וזולה כדי לקנות רדיו דיסק פיוניר 770 חדש באיזור רח' סלמה בת"א? עוד שאלה... איך המגברים הזולים האלה בזאפ? באיזה 350-400 שקל? שווים משו? תודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי דיבורית מסוג מוטורולה ספירית. לדיבורית ישנם שלושה חוטים המיועדים לחיבור ברכב: אדום, שחור וירוק. האדום לפי הידע שלי הוא פלוס והשחור מינוס. מהו הירוק? תודה!
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עד עכשיו כל חנות שהלכתי אליה ואמרתי להם שאני צריך רק סאב כי תיבה כבר יש לי ושאלתי על אחריות הם אמרו לי שאין אחריות על סאבים שיוצאים משם בלי תיבה... מה הקטע?(????) כאילו אז יופי אתם בניתם את התיבה הכי טובה בעולם אז לזה אתם כן תתנו אחריות?(?!?) תקנו אותי אם יש פה במרכז חנות שמוכרת סאב ללא תיבה אבל עם אחריות כי אני כבר השתגעתי
הודעה אחרונה מאת omp, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הרדיו דגם 310 אני חושב
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 3 תגובות
- 798 צפיות
רציתי לדעת אם תיהיה לבנייה שתבוא על הכיסאות מאחורה בבגאז.... וממש תעשה מעין אטימה (פלטת עץ) השפעה על מעבר הסאונד מהסאב אל חלל הרכב..... תודה מראש....
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בגלל הגשמים וכל מה שהולך בזמן האחרון מסתבר שנכנס לי קצת מים לדלת והמיד שלי הפסיק לעבוד במבול האחרון המגבר לא נכנס לפרוטקשן לא היה ריח שרוף .. לא היה שום סימן למשהו חריג חוץ מהעובדה שהמיד הפסיק לעבוד פירקתי אותו ורובו היה ספוג מים יש דרך לסדר את המיד? ייבוש? משהו?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 3 תגובות
- 893 צפיות
רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי המגבר של PPI 1000.1 שלהם האם אתם ממליצים עליו והאם הוא ידחוף את הסאב שלי ROCKFORD RFR 3110. אשמח גם לדעת לגבי האיכות של המגבר + אמינות + מיצוב בהשוואה לחברות אחרות . תודה .
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 2 תגובות
- 946 צפיות
רציתי לקבל חוות דעת על הסאב הנ"ל: http://www.lightningaudio.com/2004/products/product.asp?prodID=876 ממישהו שהיה לו אותו, איך הוא ואיך הוא בהשוואה לסאב של Rockford Punch P1
הודעה אחרונה מאת mazda f2, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה יותר איכותי?יתרונות?חסרונות? כזכור לי תמיד המליצו לי על 1 BIT במערכת לבית האם זה כך גם לרכב?
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך אני מכוון את השעון ברדיו דיסק של פיוניר דגם 4750 תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
- 0 תגובות
- 711 צפיות
שלום!!! אחרי 1309193 נסיונות לא הצלחתי לעלות למכשיר שלי תצוגות אולי יש פה מישהו שמעונין להביא דיסק איתו עם תצוגות ולהעביר לי למכשיר?? הדגם הוא 750 פריימיר תודה מראש!!! עם מישהו יכול שישלח הודעה
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 888 צפיות
אני מעוניין להחליף את הרמקולים שברשותי לרמקולים יותר טובים שכנראה יהיו בסביבות ה-100 RMS+- יש לי מגבר של BOLT 4X50 ומגבר נוסף של רוקפורד 2 ערוצים שיהיה מחובר לסאב רציתי לדעת אם אני יכול לתת לרמקולים מהמגבר BOLT 2 ערוצים לכל רמקול במקום ערוץ אחד???
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שאלה לבעלי CLARION /ALPINE אני מתלבט בין הדגמים של CLARION 20 BITלבין ALPINE 9855 1 BIT מה ההבדל באיכות השמיעה,מה ההבדל בין הסאונד של CLARION לבין הסאונד של ALPINE?
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. ההתלבטות היא איזה רדיודיסק למכור ואיזה להשאיר אצלי. 1. SONY CDX-R3300 http://www.dealtime.co.uk/xPF-Sony_Sony_CDX_R3300_CD_Receiver_All_CD_Receivers 2. PANASONIC C1300W http://www.wowcar.co.nz/shop/step1.php?number=275 הבעיה היא שהפאנל של סוני נגנב ופאנל חדש עולה בסביבות 400 שקל. האם כדאי למכור את הפנסוניק, לקנות לסוני פאנל חדש ולהשאיר אותו או שהפנסוניק יותר איכותי?
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 953 צפיות
שלום מישהו יכול להסביר בבקשה איך מכוונים את הטוויטר הנ"ל http://www.d-sound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=5&catId=3 תודה
Alpine BMW X5
מאת Stas'Ka-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.rustalk.com/motor/tuning.php?param=20.11.05&papka=tuning אך...הרוסים האלה ... תהנו !
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו אמר שאם אני רוצה אני יכול לקחת מגבר שלו (הקודם שלו). אך אני לא יודע כלום על המגבר או החברה כי גם מחיפוש לא עלה לי כלום,המגבר הוא 4 ערוצים של החברה שצוינה בכותרת והוא בצבע לבן ואם אני לא טועה הדגם זה A440X משהו כזה אם מישהו מכיר ויוכל לעזור לי לקבל פרטים עליו אני מאוד אשמח נ.ב רשום עליו 400W אולי יכול לעזור תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- 5 תגובות
- 730 צפיות
צריך לחתוך בדיוק בגודל של 6.5 אינץ או קצת פחות ? כי הרמקול עצמו הוא 6.5 לא ? או שהוא קצת יותר ואז זה יושב בול.?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 3 תגובות
- 854 צפיות
מישהו שמע על החברה הזאת?מישהו סיפר לי שהאיכות שלה טובה יותר מנקמיצי? אשמח לקבל פרטים וכו...
הודעה אחרונה מאת green monster,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 548 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- outnex
- אלי55
- menir1
- borsood
- benny62
- topop
- Fazer
- tan tan
- RBRB
- אריאלחדד
- פינדר
- avargel