פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
אני מעוניין לרכוש מכשיר DVD של פיוניר מדגם 5700 דרך אי ביי. האמת היא שממש לא בנתי\הסתדרתי עם האתר משומשים...חדשים..סלט שלם. אשמח לקבל הכוונה ממישהו שכבר הזמין בעבר או שיש לו נסיון באתר זה. תודה מראש דודו
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי כיום תיבה פתוחה לסאב לאנזר VIBEPRO התיבה בנפח 64 ליטר אם פורט לא זוכר בידיוק כמה הוא יצא. חשבתי לעבור לתיבה אטומה יש לי אחת 54 ליטר בבית השאלה האם הגיוני שבגלל תיבה אטומה הסליל ישרף? אם לא הגיוני אפשר קצת מידע כיצד יכול להשרף הסליל כי הסאב הנל כבר נשרף לי סליל בו שהוא היה בתיבה אטומה 45 ליטר
הודעה אחרונה מאת clarion, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 883 צפיות
א. רציתי לדעת בבקשה את ההבדל בין שתי הפונקציות הנ"ל: 1. PREOUT:S/W 2. PREOUT:FULL שתי הפונקציות שולטות על הRCA של הסאב, אני רק לא מבין מבחינה טכנית את ההבדל ומה צריך להיות מוגדר כאשר שני הRCA מחוברים למגבר, והמגבר מוציא יציאה אחת לסאב והשנייה לרמקולים. (מוסבר בעמוד 36/37/41 של חוברת ההדרכה) ב. רציתי לדעת בבקשה את ההבדל בין ארבעת האופציות הנ"ל: 1. COMP 1 2. COMP 2 3. BMX 1 4. BMX 2 (מוסבר בעמוד 18 של חוברת ההדרכה) תודה.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
מגברי לאנזר
מאת PLUSPLUS1- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש ברשותי מגבר של לאנזר 600 וואט 4 ערוצים דגם VIBE (השחור למי שמכיר) לפי דעתי הוא מאוד טוב אבל ברצוני להחליף אותו למשהו יותר חזק, במחיר של עד 1200 ש"ח גג וגם 4 ערוצים חשבתי לביא את הדגם http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35961 פשוט אני לא יודע מה יותר טוב סדרת הVIBE או היותר חדשים... אשמח אם מישהו יעזור לי בנוגע ללאנזר או שיש הצעות יותר טובות למגבר אמין וחזק
-
מתאם aux לפיוניר
מאת yakm- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק פיוניר deh p2500r ששולט על צ'ינגר. רכשתי מתאם aux-rca על מנת לחבר נגן חיצוני במקום צ'ינגר אך המכשיר לא מזהה אותו. כשאני עובר בין האפשרויות מקור שמע (רדיו, cd) אני לא מגיע בכלל למצב aux. מישהו נתקל בבעיה דומה? האם האפשרות לעבור למצב aux פעילה רק כשמחובר הקונקטור של הצ'ינגר?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
עזרה דחוףףף!
מאת linoy- 4 תגובות
- 798 צפיות
יש לי רדיו דיסק פיוניר KEH-P4020 ופיתאום לא שומעים כלום והרמקולים מחוברים הכול מחובר! מישהו יודע אולי מזה?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היום בלילה פרצו לי לבית ולקחו את המפתחות של האוטו ואת האוטו ביחד איתו באותו הייתה מורכת המערכת הבאה: קומפוננט מורל פולס 6*9 פיוניר 400 וואט מגבר אודיו ארט (ישן מלפני 14 שנה) שהיה מגבר עצבני מונובלוק של אס פי אל 500 וואט בצבע כסוף בוהק חדש דנדש שנקנה לפני שלושה ימים! סאב רד סאונד 600 וואט חדש דנדש שקניתי היום בצהריים!!! האוטו עצמו היה פולקסוואגן פולו קלאסיק ירוק מטאלי. אם מישהו שמע על מישהו שמוכר את הציוד הזה שישלח לי הודעה בבקשה. זה ממש חשוב....אני היום רק התקנתי את המערכת ופתאום בלילה גנבו לי אותה....רכיבים חדשים לגמרי! בקשה תעזרו לי מי ששומע!
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
-
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי סאב-וופר בזוקה לרכב. ואני מעוניין לקנות מגבר בתקציב של עד 700 ש"ח. חשבתי על המגבר הזה - http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=782 עכשיו ככה, אני מבקש ממשתמשים בעלי ניסיון עם המגבר להביע את דעתם ולומר מה הם חושבים עליו. *אם זה לא מגבר טוב מהנסיון שלכם, איזה מגבר אחר טוב יש בתקציב של 700 ש"ח? תודה.
הודעה אחרונה מאת Milk-Inc, -
- 8 תגובות
- 949 צפיות
ברשותי סאה של lanzar מהסידרה מקס 12 אינטצ'.... הרצתי חיפוש ואיניני מוצא מידות חד משמעיות לגבי גודל התיבה (פתוחה).... אולי מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש לכולם ***להבא אנא הקפד על כותרת עניינית***
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 3 תגובות
- 783 צפיות
במיקום הרגיל - ברחבת היוניברס לשעבר (עכשיו שופר סל) בנשר. בגלל שהחושך יורד עלינו מוקדם עכשיו אז שעת המפגש מוקדמת לשעה 14:30 נשמח לראותכם... אם אפשר בבקשה להדביק,תודה
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
- 3 תגובות
- 723 צפיות
שלום לכולם ! יום ראשון אני הולך להתקין את ה L7 ומגבר של פיניקס גולד ( 1000 RMS ב 2 אום) . בנוסף לזה יש לי עוד מגבר של אודיופייפ 1000 וואט. המתקין שלי אמר לי שאני אהיה חייב קבל , ולפחות של 2 פראד. האם זה באמת הכרכי ? האוטו ד"א פיזו 306 שנת 99.
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי ניסאן אלמרה, אני צריך להכניס 2 סאבים 15". עכשיו הסאב הוא של סוני דגם XS-L151P5 הנתונים מהדף שהגיע איתם: d (mm): 320 d (inch): 12.6 Rdc: 3.2 Fs (Hz): 22.2 Qts: 0.46 Qes: 0.50 Qms: 5.65 Vas (Lit.): 196.1 Vas (Cu.ft): 6.92 Mms (g): 235.8 Lvc (mH): 1.2 Xmax (mm): 7.0 Xmax (inch): 0.3 BL �: 14.4 Enc vol (Net): 60Lit/2.10cu.ft Recommended Ecnolusure: Sealed type. האם אפשר לבנות כמה סוגי תיבות? אני יכול לבנות אותה לבד? אם כן איזה חומרים אני אצטרך? שאלה נוספת: יש סיכוי שיהיו בעיות עם החשמל? כאילו אולי אצטרך להחליף מצבר? כי המגבר שלי הוא 1400 W והרמקולים כ"א 400W RMS, יש לי גם קבל אם זה עוזר (1 …
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
הרכיבים שלי בחתימה ,והפאנל שלי הוא דגם ישן מאדהוא רדיו טייפ ששולט על צי'נגר(רדיו טייפ)רציתי לדעת איך ישמעו והאם חייבים רדיו דיסק?(כי אני די פוחד מגניבות)יש לפאנל יציאה אחת למגבר זה הסוג של הפאנל רדיו טייפ SonyCDXC610Auto CD Deck199615w x4, CD changer control, detatch face, custom file, optional remote, station naming, 3 second ESP, program play, dual illumination
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים, בהמשך לבניית הסאב שלי אני מכין לו קרוס אובר. לאחר חיפוש מדוקדק ברשת והבנת העקרונות לבניית קרוסאובר התחלתי במלאכה. קניתי סליל של 10 מיליהנרי לקרוס אובר מדרגה 1 בתדר של 130 הרץ בערך. התוצאה בקושי הייתה מורגשת מבחינת התדרים - אבל מבחינת הווליום - הוא פשוט צנח בצורה דרסטית. בנוסף לכך יש מין דיסטורשן בצליל המתקבל מהרוטווילר שלי . היום החלטתי שאני משכלל אותו לדרגה 3 אבל מפאת חוסר הסלילים באזורי הגיע אלי רק קבל מתאים ככה שעכשיו אני בדרגה 2. ההבדל בתדרים עכשיו הוא משמעותי וסוף סוף זה מתחיל להשמע כמו סאב אבל מצד שני הווליום צנח עוד יותר עכשיו!! וגם הדיסטורשן נשאר. שאלותי הם: 1. קודם כל, הסליל שקניתי הוא לא כמו שראיתי ברחבי הנט - סליל תרתי משמע, אלא ה…
-
- 1 תגובות
- 869 צפיות
יש חיה כזאת? (זולות...)
הודעה אחרונה מאת car pimp, -
- 7 תגובות
- 768 צפיות
יש לי רדיו דיסק MP3 של פיוניר וזוג רמקולים אחוריים 6X9 של פיוניר. עכשיו,אני רוצה להוסיף קומפוננטים,ואני לא יודע מה לקנות.. ההתלבטות שלי היא בין המורל פולס 5.25 לבין הפיוניר tsc1353. כרגע המערכת בלי מגבר אבל אולי יהיה בעתיד. מה מהם ישמע טוב גם בלי מגבר? או מי מהם ישמע יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת Matan-Net, -
- 1 תגובות
- 840 צפיות
תודה לכולם זה די דחוף
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב. רציתי לדעת איזה מגבר לשים לסאב בעל שני סלילים של שני אום. מגבר SPL 400W ארבע ערוצים או מגבר SPL 500W מונובלוק. http://www.spl-audio.com/product/90/281/296 תודה
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני חושב על בניית מערכת הרכיבים שאני מעוניין לקנות הם: קומפוננטים מגבר ומערכת לא מעוניין בסאב השאלה העיקרית היא האם הרכיבים הללו יתנו לי צליל באס סביר? כי בעיניין ההפצצות אני לא! ולא יכול לסבול סאב חזק. הרמקולים האחורים שכרגע מותקנים באוטו ישארו. חשבתי על קומפוננטים של סרווין ווגה או פוקל למיניהם. על מגבר הציעו לי את הלאנזר HTG414. לגבי מערכת אני נוטה ללכת לכיוון הפיוניר: DEHP6750MP Pioneer DEHP5750MP Pioneer מה דעתכם תודה
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 5 תגובות
- 879 צפיות
ערב טוב לכולם. הסאב הנ"ל קיקר קומפ VR מוגדר כ 4 אוהם DVC. יש לי שני סאבים כאלו. הסאב הוא 400 וואט RMS. המגבר שלי, מונו HIFONICS TX1005D ע"פ יצרן יציב 1000 וואט ב 1 אוהם. 700 ב 2 אוהם ו 350 ב 4 אוהם. מבקש חוות דעת של חברי הפורום בנוגע לחיווט האופטימלי בין כל אחד מהסלילים. לפי דעתי הכי טוב יהיה לחבר את ארבעת הסלילים במקביל, לקבל התנגדות שקולה של 1 אוהם. האם למישהו יש הצעה טובה יותר? תודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
- 0 תגובות
- 749 צפיות
אז ככה אני רוצה לבנות לי מערכת נחמדה + נוטה למפציצה בווליום אז ככה בנתיים יש לי מערכת רדיו דיסק של DEHP7750MP Pioneer הדולפינים הכחולים קבלו לינק http://goop.zap.co.il/model.asp?model_id=13493 ורמקולים של פיוניר 350w שזה בערך 80rms נקי אני רוצה לדעת מה אני צריך בשביל להוסיף לה שתהיה מערכת מפציצה אז ככה אני רוצה זוג קומפוננט במחיר סביר לא מהמותג הכי מוביל איזה יש לכם להציע לי? ומגבר..אז ככה..כמה מגברים צריך בשביל להפעיל זוג קומפננט ורמקולים אליפסה של פיוניר 350 ? וכמובן את המערכת (הפנאל) ובע"ה גם אם נביא סאב. וכמה וואט אני צריך מגבר? ואם 2 מגברים אז מה לחבר למה ואיך? וגם בקשר ליציאות כמה.. ומה אתם ממליצים מגבר נגיד בוואט גבוה במיוחד או שתי מגברים…
הודעה אחרונה מאת Golf-VR-6, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם יש כאן מישהו כזה אז בבקשה שיעזור לי יש לי את התוכנה של פיוניר אבל משם אני לא מבין כלום.... אם יש פה מישהו עם ניסיון בזה אז בבקשה שיעזור
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 5 תגובות
- 924 צפיות
יש לחבר שלי סאב לאנזר הריטג מדגם HRWDC12 הוא 1000W RMS ולפי היצרן דורש תיבה אטומה בנפח של 0.8 קיוביק פיט. זה הגיוני? כשתיבה פתוחה דורשת בין 1.2 ל1.5 קיוביק פיט.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 11 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום! המערכת שלי כוללת זוג קומפוננט קדמי 400 RMS עוד פעם RMS סה"כ + סאב וופר שהוא 750 RMS! סה"כ יש לי 1150 וואט RMS. 1150 W לחלק ל 12V זה יוצא בערך 95 אמפר. עכשיו אני מחליף עוד מעט את האלטרנטור שלי מ120 ישן שבטח לא מפיק כבר 120 ל 150 משופץ של JUMPY! השאלות שלי הם: 1 האם אני חייב להחליף חוטים מהמצבר לאלטרנטור? יש לי עכשיו 4 AWG מקורי. אם כן אז בחרתי אפשרות להוסיף עוד אחד במקום להריץ יותר עבה כי אי אפשר לימצוא בארץ 2 AWG, ואז גם להריץ עוד אחד נוסף ל4 AWG שיש לי מהמצבר ל מגברים וגם יש עוד שלוש חוטים של האוטו בעובי משהו כמו 8 ו6 AWG ןכל זה אני חייב לחבר לטרמינל אחד קטן שיש לי על המצבר! הכניסות שיש לי בטרמינל הם שני כניסות של 4 AWG ו זהו. יותר גדול גם בעיה ל…
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי פיאט פונטו וכיום מותקנת בה מערכת של sony די ישנה עם צ'נג'ר, וזוג רמקולים אחוריים של קנווד שלי הם נישמעים די סבבה. אני רוצה לקנות רדיו דיסק mp3 עם אפשרות לשלוט על הצ'נג'ר ומגבר פשוט ולא אימתני מדי. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח שמעתי על רדיו דיסק של pilot דגם charm שמאפשר usb לdisk on key. מישהו מכיר? http://tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=a80b37cc5a621e408580d1c756b9fb4b&productid=201 איך האיכות של pilot? אני צריך גם המלצה על מקום להתקין אותו. המטרה היא לא לחרוג מהתקציב גם בהתקנה.
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לפורום, כיצד ניתן "לשתול" CD במקום הטייפ המקורי כאשר הוא אינטגרלי בתוך הקונסולה הקדמית, בלי להרוס את יתר המערכות שם. צרפתי תמונה בלינק:http://forum.autohoje.com/uploaded/Carlos%20Batista/2004122004650_interior%20406.jpg למעלה רואים את תצוגת הרדיו, באמצע את בקרת האקלים ולמטה את הטייפ ובקרת הרדיו. תודה...
הודעה אחרונה מאת צ'קלקה, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 944 צפיות
יש לי רנו מגאן שנת 98, 5 דלתות אני מעוניין לקנות מערכת באיזור ה 1500 ש"ח כולל 4 רמקולים חשוב לי שהמערכת תנגן mp3 ושתתמוך ב idTag על איזה מערכות ורמקולים הייתם ממליצים בתקציב הזה ? והאם ברנו מגאן ההתקנה של המערכת היא פשוטה יחסית ?
הודעה אחרונה מאת מרטין מקפליי, -
- 1 תגובות
- 757 צפיות
מה המחיר נכון להיום שאפשר לקנות 9855 וגם 9855R ( מתכוון למחיר הכי נמוך ) מי שקנה לא מזמן יכול לספר בכמה קנה ואיפה ? אני מקווה שזה יעזור לא רק לי אלא להרבה אנשים.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעבר סיפרתי לכם שקניתי קומפוננט של מורל דוטק 140RMS קניתי עכשיו מגבר של לוג'יק 800 4 יציאות וסאב של פיוניר יהלום 600 וואט עכשיו אני מחפש רדיו דיסק חשבתי על משהו בסגנון KDG710 JVC מה אתם אומרים על הרדיו דיסק? מישהו מכיר? מציע משהו אחר במחיר הזה?
הודעה אחרונה מאת prigat_a, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב! איך אני יכול לבחור מגבר שיתאים למפרט שלי ברכב? רמקולים: קדמיים 5.25 120W אחורים 6X9 פיוניר 300WAT טוויטרים MOREL TW1 בעתיד גם סאב וקומפוננט של MOREL איזה מגבר לקחת?
הודעה אחרונה מאת R'n'B,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Liquidator
- נהג מירוצים ותיק
- עוזי ל
- stum
- Shay Shd Dave
- לירון .ה.
- RedLabel
- Pavlik
- PASHUT
- גולדן191
- falou
- Cycleman