Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בלילה פרצו לי לבית ולקחו את המפתחות של האוטו ואת האוטו ביחד איתו

באותו הייתה מורכת המערכת הבאה:

קומפוננט מורל פולס

6*9 פיוניר 400 וואט

מגבר אודיו ארט (ישן מלפני 14 שנה) שהיה מגבר עצבני

מונובלוק של אס פי אל 500 וואט בצבע כסוף בוהק חדש דנדש שנקנה לפני שלושה ימים!

סאב רד סאונד 600 וואט חדש דנדש שקניתי היום בצהריים!!!

האוטו עצמו היה פולקסוואגן פולו קלאסיק ירוק מטאלי.

אם מישהו שמע על מישהו שמוכר את הציוד הזה שישלח לי הודעה בבקשה.

זה ממש חשוב....אני היום רק התקנתי את המערכת ופתאום בלילה גנבו לי אותה....רכיבים חדשים לגמרי!

בקשה תעזרו לי מי ששומע!

פורסם

משתתף בצערך...אגב, חשבת שיש איזשהו קשר בין ההתקנה לגניבה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
משתתף בצערך...אגב, חשבת שיש איזשהו קשר בין ההתקנה לגניבה?

באם רק אתמול התקנת, יש קשר מאד הגיוני.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

גם בבית יש צורך להחביא את מפתחות הרכב. השיטה של הגנבים של לפרוץ את הבית ואח"כ לקחת את מפתחות הרכב היא שיטה נפוצה ביותר. לצערי הרב אתה לא הראשון וכניראה גם לא האחרון שנופל לשיטת גניבה זו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם כבר מדברים על השיטה הזו - הקודנית לא אמורה למנוע מצב כזה?

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

את הקודן זה לא בעיה לעקוף - בייחוד כשהאזעקה מנוטרלת באמצע הלילה ולגנב יש זמן לעבוד מבלי שישימו אליו לב בכלל... יכול להיות קשר מאוד ישיר להתקנה ואני גם לא אתפלא עם בעל הרכב שמע בקולי קולות בשכונה שלו כשהחוק הראשון בשמירה על הרכב - היא לעולם לא להגביר את הווליום באזור שבו אתה גר!!! - לזה יש קשר ישיר יותר הגיוני - אנשים שיודעים איפה אתה גר כי הם רואים אותך כל יום נכנס לרכב ולבית...

חשוב מאוד - להחליף מפתחות לבית - כי מי שלקח את המפתחות של הרכב, גם לקח את המפתחות של הבית - למגן את הבית ובזמן הקרוב - לא להתקין מערכת סטריאו עצבנית ברכב כי היא שוב תגנב ובטח שלא להשאיר פאנל..

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
את הקודן זה לא בעיה לעקוף - בייחוד כשהאזעקה מנוטרלת באמצע הלילה ולגנב יש זמן לעבוד מבלי שישימו אליו לב בכלל... יכול להיות קשר מאוד ישיר להתקנה ואני גם לא אתפלא עם בעל הרכב שמע בקולי קולות בשכונה שלו כשהחוק הראשון בשמירה על הרכב - היא לעולם לא להגביר את הווליום באזור שבו אתה גר!!! - לזה יש קשר ישיר יותר הגיוני - אנשים שיודעים איפה אתה גר כי הם רואים אותך כל יום נכנס לרכב ולבית...

חשוב מאוד - להחליף מפתחות לבית - כי מי שלקח את המפתחות של הרכב, גם לקח את המפתחות של הבית - למגן את הבית ובזמן הקרוב - לא להתקין מערכת סטריאו עצבנית ברכב כי היא שוב תגנב ובטח שלא להשאיר פאנל..

אם תקרא טוב טוב, תגלה סוד כמוס שגנבו לו את המערכת עם האוטו.

ולפותח התרד, איזה רכיבים בדיוק גנבו לך, בד"כ הדברים נמכרים ממש בזול אחרי זה, ולפעמים שיש לך רכיב נדיר ניתן לעלות עליו ברגע שהוא נמכר,מכיוון שהוא נדיר.:).

under construction..

פורסם

אני לא חושב שהוא בא רק בשביל המערכת כי אם כן הוא היה פורץ רק את האוטו ולא את הבית עצמו

הרכיבים כתבתי בהודעה הראשונה שלי

אין לי קודן באוטו

אם מישהו שומע או רואה את הרכיבים האלה בזול בקשה שיודיע לי...חייבים לשים סוף לגנבים האלה

ד"א אני גר במושב סתריב ליד רחובות

פורסם

קודם כל אני גר במושב...והעובדה שגנבו לי את הרכב לא קשורה לזה שהייתה בו מערכת..זה כבר ידוע במושב שלנו שבאים לפה שניים שלושה בדואים בלילה ומתפצלים כל אחד לבית אחר פורצים ולוקחים את המפתחות

וחוצמזה אני התקנתי לבד את הרכיבים אז לא נראה לי שמישהו ידע על זה

דרך אגב מספר הרישוי היה 83-536-18

למכונית הייתה מראה שמאלית שבורה שהודבקה בדבק מיוחד

פורסם

ביטוח מקיף העיקר היה ?

הכל כסף, מה שנגמר ומתחיל בכסף, יש להגיד רק תודה לאל.

וכל אלו שאמרו שזה אולי פריצה מוזמנת בגלל ההתקנה, בולשיט, יש אנשים עם מערכת ברמה קצת יותר גבוהה, תפסיקו להיות פרנואידים :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אנשים פרנואידים , ובצדק. וזה לא משנה אם יש להם מערכת ב 1K או ב 20K , בשתי המקרים זה מעצבן שזה נגנב . היו מקרים של פריצות שהוזמנו בגלל המערכת , והיו מקרים שאנשים התקינו מערכות , ובמהלך ההתקנה שיכפלו להם מפתחות , לקחו להם קודים וכו .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ברוך השם יש ביטוח וברוך השם כסף זאת לא בדיוק הבעיה שלי

הבעיה שלי היא עם החוצפה ההולכת וגוברת של הגנבים שנכנסים לבתים באמצע הלילה וגונבים

וצריך לשים סוף לתופעה הזאת! ומהר! אני מעדיף למצוא את הבן אדם שגנב מאשר את האוטו

תשמעו לי כולם תשימו את המפתחות והארנקים שלכם מתחת לכרית בלילה!

מהיום זה מה שאני יעשה

• תוכן חדש...