פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 768 צפיות
שלום האם מישהו יכול לחדד לי את הנושא שאני מצטט מתוך מאמר של אוטוסאונד בבקשה. http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/05-02-2002-DIY-Kick-Panels.html "הכוון המושלם זהו השלב הכי חשוב בפרויקט ומשפיע מאוד על התוצאה הסופית. קחו את הקיר האחורי שהספיק להתיבש לגמרי, חברו אליו את המסגרות עם הרמקולים בעזרת פסי אלומיניום גמישים והרכיבו בפינות המתאימות. את הרווחים בין המסגרת לקיר כסו עם מגבת או בד אחר כדי ליצור תנאים שדומים למבנה סגור. תבחרו כמה שירים שאתם מכירים היטב (כלומר אתם יודעים איך השיר צריך להשמע ואיפה כל כלי צריך להמצא) ותתחילו להאזין. נסו לשחק כמה שיותר עם הכוון של הרמקולים (לשם כך נועדו פסי האלומיניום אותם ניתן לכופף בכל כיו…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתמול שמעתי אצל איזה מישהו שיש לו מגבר סאב וקומפוננט של חברת אוריון, האיכות והעוצמה שהקומפוננט הזה מוציא קשה מאוד לתאר, אני אישית לא האמנתי לו שכל העוצמה והאיכות הזו מגיעים מקומפוננט אחד הייתי המום! בקיצור ביררתי והקומפוננט הזה עולה 1500 שקל אני אישית מאוד אהבתי את השמיעה שלו ממש התלהבתי...ואני מתכוון להביא אותו, הוא לא סתם צועק יש לו איכות מטורפת. בקיצור זו ההמלצה שלי בשבילכם.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
יעוץ להתקנת מערכת בפולקסווגן טרנספורטר(נערך)
מאת Guest RAFIZ- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי טרנספורטר. לאחרונה החלטתי להרכיב מערכת נורמלית . האם כדאי קומפוננט או רמקולים קדמיים ואחוריים 9*6 ? אינני רוצה לפגוע בסקאי שעל הדלתות ויש לי הרבה מקום ליד הרגליים האם יש צורך בתיבות תהודה...? אני די חדש בתחום אז לאט לאט עם הסברים ... תודה רפי
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי... יש למישהו מושג??? תודה מראש לכל מי שמגיב.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן! בתכנון שלי ללכת על PIONEER לרכב מדגם 4700MPB הדגם השחור [שיתאים לפאנל הרכב]: http://www.atlantix.lv/shop/catalog/images/deh4700mpb.jpg 1.האם הדגם הזה סביר בכלל? הבנתי שדווקא סבבה [בארץ עולה 800-900 שקל] 2.הסתובבתי ב-EBAY וראיתי חבר'ה בריטים מוכרים אותו... האם שווה "להסתכן" בקניית מכשיר כזה מחו"ל? [גם ככה בטח האחריות בארץ שווה לתחת] והכי חשוב...האם יהיו מצבים של אי-התאמה לארץ? כנראה במיוחד בקטע של הרדיו ותדרים!?? הנה לינק לדוגמא של מישהו שמוכר את הדגם הכסוף...שימו לב למפרט הטכני שלו ולתדרי הרדיו כי לי אין מושג: http://cgi.ebay.com/Pioneer-DEH-4700MP-MP3-CD-Tuner_W0QQitemZ5828979039QQcategoryZ39762QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Frequency ra…
הודעה אחרונה מאת cowboy8, -
גודל של תיבה ל L7 1 2
מאת swiftoren- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למישהוא אולי יש סירטוט של הגודל של התיבה שצריך לבנות ל L7 ? (לא ה 90 ומשהו ליטר, אלה האטומה ה 50 ומשהו ליטר..) אני פשוט לא מבין את הסירטוט שיש בחוברת שמצורפת עם הסאב ... בתודה מראש לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי שוב אופציה אבל יש לי יומים להחליט מה להביא לארץ! אני יכול להביא קומפוננט. ואולי גם סט נתקנה של 2G. אני שוב מתלבט איזה סט קופמוננט להביא. אבל יש הפעם שינוי עקרוני. אני שוקל בין כמה אפציות נוספות כמו מורל אילייט. 2 WAY. (שמעתי שהוא חלש בתחום המיד.) פוקל אוטופיה הישן 2/3 WAY. מה שנמצא. דימונד אודיו HEX S600S. או M661. או QSD 216 של MBQ או אולי (דווקה שמעתי אותו והוא נעים וחזק. וגבי פירוט אני לא סגור ) אינפיניטי פארפאקט. 6.1 המטרה של הסט היא SPL אבל! גם SQ. אבל אני מחפש סט חזק.!!! שגם בווליום גבוה מעוד עדייין מדוייק. וברור. כמובן עם כיוונים טובים. ובלי עיוותים מהמגברים. ולכן לפונקציה של הנצילות והעוצמה והעמידות של האלמנטים בוולים גבוה ח…
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב לכולם. החלטתי לרכוש את הסאב הנ"ל: http://www.d-sound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=65&catId= עכשיו אני הייתי רוצה לבנות לו תיבה , חבר שלי אבא שלו נגר והוא יעשה לי את זה בלי בעיות עכשיו אני צריך עזרה בבחירת התיבה (מידות וכו.) הרכב שברשותי הוא סיטרואן ברלינגו ואני צריך את המקום בבגאז' מאחורה. עכשיו אני רוצה שהתיבה תיהיה כמה שיותר קטנה מבחינת הרוחב (). מקסימום 45 ס"מ. בבקשה תעזרו לי. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה לפי בדיקות שעשיתי יש מס' מצומצם של המונובלוק ROCKFORD 10001.BD בטווחי מחיר של 3000 ועד 4000 ש"ח במקביל אני מתעניין גם לגבי חלופה שנקראת מונובלוק ORION 1200D ורציתי לשמוע את חוות דעתכם לגבי המגבר הזה ואם אתם יודעים טווחי מחירים חוץ מ"עדי מערכות "שהוא היבואן ושם זה סביב 3800 ש"ח.בנוסף האם לדעתכם הוא איכותי אמין והאם אפשר להשוות אותו לרוקפור אני חייב עוד השבוע לקנות ולסיים את הפרשה הזו.. כי אם לא אישתי שמתחילה לגלות סימני עצבנות תעשה "למחלה" שלי סוף....אז תגלו הבנה ותעזרו Class-D Monoblock Amplifier RMS Power Output: 425 watts x 1 chan. @ 4 Ohms 725 watts x 1 chan. @ 2 Ohms 1200 watts x 1 chan. @ 1 Ohm Intelli Q bass optimization circuit an…
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב אני מעוניין לקנות בשבוע הקרוב מכשיר של ALPINE ראיתי את הדגם 9855 יש כמה הצעות מחיר שנעות בין 3000 ל 3600 ההבדל הוא שאחד מהמכשירים הוא 9855 והשני 9855R האם יש הבדל בין שני המכשירים חוץ מה RDS?? או שלא ההבדל הוא איזה 600 ש"ח ואני לא ממש צריך RDS אשמח לתגובות
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כרגע אני לא זוכר את הדגם המדויק של המגבר, אז הייתי מעוניין לדעת בנתיים האם SoundStorm היא חברה טובה. (טובה = אם החברה ידועה כאחת המתמחה בנושא המגברים לרכב, אם יש לה מגברים אמינים, וחוות דעת כללית עליה) תודה.
הודעה אחרונה מאת Metaleon, -
- 3 תגובות
- 819 צפיות
שלום רב! בשעה טובה קניתי קליו B. ברכב הישן שלי הייתה מותקנת מע' שמע הכללה שני רמוקלים PIONEER 6X9 300WAT, טוויטרים של MOREL רמקוליים קדמיים זבאלה שנשארו ברכב הישן ורדיו דיסק MP3 של פיוניר. כל הציוד הנ"ל בן שנה במצב מצויין. ברצוני להתקין את הHU הישן שלי ואת הטווטירם, אבל מה לעשות עם הרמקולים אני לא יודע? לעשות חורים במגש אני לא רוצה. מה האופציות שלי כשאר אפשר להגיד שיש לי חצי מערכת כבר בבית. חשבתי קומפוננט עם מגבר וסאב. אבל אני לא רוצה לזרוק את הרמקולים האחוריים שלי ואין לי מקום בבאגג' לסאב קיצור מה אתם אומרים? כמה עולה להתקין מע' שמע בלבד?
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני בהתלבטות ולא יודע מה לבחור מתוך המכשירים האלו מה נותן הכי תמורה למחיר,הכי משתלם? כי כולם הבדל של 200 שקל אחד מהשני ככל שהסדרה גבוה יותר... DEH-P5750MP DEH-P6750MP DEH-P7750MP חשוב לי שתהיה איכות צליל יותר מאשר התצוגה.. הרדיו דיסק יחובר לשתי מגברים.. תודה מראש לעוזרים!
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
מתי המפגש אודיו הבא?
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
-
- 1 תגובות
- 889 צפיות
אהלן! היום התקנתי את הרדיודיסק החדש (4029 קנווד), והבעיה היא שכל פעם שאני מכבה את האוטו הוא לא שומר לי את התחנות בזיכרון. קראתי כאן פעם שזה בעיה עם + קבוע או משהו כזה אבל חיברתי את האדום לפלוס קבוע, צהוב לסוויץ, עוד 4 חוטים לרמקולים והשארתי את החוטים ANT CONT, MUTE, P CONT בלי חיבור. רציתי לדעת מה לא חיברתי טוב כי זה מרגיז לכוון כל פעם מחדש. תודה!
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש מידות לתיבה אטומה של 10 אינץ' לסאב סרווין שלי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת alexwrx, -
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מגבר : JBL GTO 75.4 1.KICKER COMP VR 2.PHOENIX GOLD ZR 12 OCTANE 3.CERWIN VEGA HED 300RMS הדגש הוא יותר על עוצמה אבל איכות לא פחות...
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 2 תגובות
- 777 צפיות
שלום, הייתי מעוניין לקבל חו''ד על איזה סאב אתם יותר ממליצים על המגבר jbl gto 75.4. אני מעונין בסאב כמה שיותר מדויק ואיכותי ופחות עוצמה. תודה יוני
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אז ככה יש לי הונדה סיוויק 2001 קניתי את הרמקולים 6*9 של חברת Morel הם מוציאים 300 וואט ו150 RMS קיצר.. עדיין לא חיברתי אותם אבל חירבתי אותם אצל חבר כדי לשמוע אותם.. עכשיו הבעיה אצלי באוטו היא לא לחבר אותם.. אלה הקטע איך ישמעו.. יש להם טוויטר אחד ובקושי יוציא צלילים.. אני מתכוון לקנות את הקומפוננט של מורל ולהשלים את הסידרה ובהמשך אני יקנה מגבר קיבלתי איתם חינם גם טוויטרים של TnT Audio איך הם ידוע לכם עלייהם משהו? כי חיפשתי ולא מצאתי רשום שהם מוציאים 300 וואט אבל לא נראה לי קיצר מה אתם אומרים איך ישמעו? יקח קצת זמן עד שאני יקנה את הקומפוננט ויותר מאוחר אני יקנה גם מגבר... תודה לכל העוזריםם
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 0 תגובות
- 845 צפיות
מחפש מתקין טוב מאזור ירושלים..... עדיף מאוד שיהיה זול!! אבל הכי חשוב שיהיה אמין ולא ינסה להכניס לי אלמנטים שאני לא צריך וכו.... אני גם צריך שהוא יעשה לי בנייה בדלת ואולי גם איטום אז עדיף אחד שאתם יודעים מראש שהוא מנוסה בזה..... תודה מראש לכל הפורום התותח הזה!!!! עריכה: דרך אגב המערכת היא HU: KDCW431 Kenwood amp:lanzar vibe 421 comp:morel pulse 6.5 sub:lanzar max 12
הודעה אחרונה מאת ssbbaa, -
- 0 תגובות
- 600 צפיות
נראה לי ממש נחמד, שווה לקנות אותו ב500 ש"ח? ***עריכה: אתה עושה לעצמך יחצ"נות?***
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם ! במהלך השבוע הזה אני הולך לרכוש סאב ומגבר (סוף סוף ..) יש לי 2 הצעות , בשתי ההצעות הסאב הוא ה L7 . ההצעה הראשונה היא עם הסאב הנ"ל (יד שניה) + תיבה + ואיתו מונובלוק לאנזר 1200DVibe (יד שניה). ההצעה השני היא שוב עם הסאב הנ"ל (חדש) ללא תיבה, מונובלוק או של קליף דזיין או של פיניקס גולד (חדש). מה לדעתכם עדיף ? חשוב לציין שההצעה השניה יוצאת יותר יקרה ב סביבות ה 800 ש"ח - 1000 ש"ח והיא עוד לא כוללת תיבה לסאב. ואם עדיף אותה אז איזה מונו יותר כדאי לקחת איתה של קליף או של פיניקס גולד ? תודה מראש לכל העוזרים
מנהל חדש לפורום אודיו 1 2
מאת EyalR-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
איציק BlackB הצטרף לניהול הפורום. ברכות לבביות מצוות ההנהלה והעובדים
הודעה אחרונה מאת r0ny01, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רכשתי היום מונובלוק של אס פי אל דגם av031150 איזה סאב יתאים לי למגבר? לא מחפש משו יקר מדי 500-600 שקל
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה דעתכם על הפוקל 165V1 מבחינת עוצמה, איכות, ופירוט. 150 RMS בכמה אפשר להשיג אותו ואיפה? אני די נעול על הרמקול אבל אם יש משהו בסביבות המחיר שלו שבאמת שווה לקנות אז תציעו. תודה מראש **עריכה: אנא הקפד על כותרת עניינית**
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
עזרה בבחירת מגבר 1 2
מאת -Jok3r-- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מתלבט בין 3 מגברים מי שיכול לעזור לי מא כדאי לקחת ויפרט למה וכו... אני אודה לו מאוד. לא להתחשב במחירים זה לא קשור אני שואל רק על איכות המגבר ועוצמה המגברים הם רוקפורד 4004 אוריון 4004 קיקר 350.4 והשאלה העיקרית היא יש לי סאב של סרווין ווה וי מקס 600 וואט 200 ארמס ורמקולים של ג'י בי אל 300וואט 100 ארמס השאלה היא האם המגברים יחזיקו אותם כי לפי מה שראיתי כל אחד מהם נותן 50 ארמס לערוץ
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי את האתר שלה עכשיו משהו יודע משהו עליה הם טובים ואם ניתן להשיג את המוצרים שלהם בארץ? http://www.vr-3.com/index.html
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אחרי שנים עם מערכות מוגברות ורמקולים של Quart (עם קומפוננט מקדימה ובלי מאחורה) עברתי למזדה 3. איכות הסאונד רחוקה מלהספיק ולצערי את ה HU אין אפשרות קלה להחליף. אני בדילמה לגבי השאר. לאחר בדיקה מקיפה עם היבואן, הוספת מגבר למצבר גורמת לבעיות עם האחריות. היא לא מבוטלת, הם פשוט יבדקו על כל תקלה חשמלית עם החיבור למגבר לא קשור. 1. האם אתם מכירים מישהו שהחליף רק רמקולים וזה גרם לשיפור מספק? 2. האם אתם מכירים מתקין שמסוגל לתת אחריות על ההתקנה מול טענות של יבואן על נזק? שומע רוק קל ומוזיקה קלאסית תודה אלון
- 6 תגובות
- 786 צפיות
חברה, היום ניסיתי להרכיב את הקומפוננט אבל המיד שקניתי במידה של 6.5 אינץ ומה שיש באוטו הוא 5.25. בכל מקרה ידעתי את המידה באוטו שלי, אבל, אני לא מצליח לחשוב על פתרון, איך להתאים, הבנתי שצריך לעשות בנייה במיוחד ולקחת מידות , ולא מצאתי מספיק חומר בפורום על הבנייה,אז אל תשלחו אותי לחפש. למישו יש רעיון ממה להתחיל? איזה חומרים?,הערות?,הארות?, וכו'?. ניסיתי ליצור שבלונה מעץ. אבל הרמקול לא נכנס דרכה. תודה לעונים.
- 0 תגובות
- 744 צפיות
יש לי רדיו דיסק של פיוניר .... יש בו אפשרות להוריד אנימציות למכשיר .... איך אני עושה את זה ???? *** תריץ חיפוש, דובר על זה לא מעט, לא יזיק לך גם לקרוא את חוקי הפורום - אולי תלמד לתת כותרת עניינית. ***
הודעה אחרונה מאת yehudakfir,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 952 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- DareDevil
- itsik170
- טויוטה סופרה
- EliC25
- hwgeek
- Pika007
- פינדר
- yor2
- yuvk
- zvit
- garay
- ArikB