פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
אהלן! בשעה טובה קיבלתי את המערכת קנווד שלי, כיום מותקן אצלי רדיו טייפ ישן עם צמה עבה מאד של איזה 16 חוטים שונים והרב בצבעים דומים. אני יודע איך לחבר את המכשיר החדש רק שאני לא יודע מה לעשות עם החיבור הישן? לנתק אותו זה ברור אבל השאלה אם לחתוך, להשאיר ככה או שזה לא משנה בכלל. הצמה מתחברת לשני רמקולים קדמיים שקיימים כרגע בדשבורד שאותם שבוע הבא אני אחליף ב4*4 חדשים, אבל הצמה היא עבה ממש ככה שאני לא יודע למה משמשים כל החוטים. יש לי חוטים בבאג מאחורה אבל הם נראים לי מתאימים לברקסים אם ארצה להוסיף ולא לחיבור של רמקולים. מצורפת תמונה של החוטים מאחורה:
הודעה אחרונה מאת big, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי כבל RCA איכותי מאוד ברכב אבל לצערי עשיתי טעות של טירון וניתקתי את ה-RCA בזמן שהמערכת עובדת. כתוצאה מכך נהרס הסיכון ויש רעשי אלטרנטור חזקים מאוד. החלפתי כבל והכל עובד מצויין. השאלה היא יש מה לעשות כדי להציל את הכבל שנהרס כי הוא באמת איכותי או פשוט לזרוק לזבל ??
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום יש לי עוד שאלה לגבי המערכת שמטריפה אותי אז כך - יש לי שלושה מגברים 1 - JL AUDIO 500.1 שמחובבר לשני סאבים ROCKFORD PUNCH 200 RMS כל אחד 2 - מגבר ROCKFORD 100A2 שמחובר לזוג קומפוננט מקדימה 3 - מגבר KENWOOD 75*2 שמחובר ל 7X10 של KENWOOD יש לציין שאת המגברים לרמקולים "שתי הזוגות" אני מחליף בקרוב למגבר של JL AUDIO 300.4 העברתי חוט של + בעובי 4 GAUGE שמתחבר לקבל MONSTER CABLE ומשם למפצל ולמגברים כבי ה - אותו סיפור השאלה שלי היא האם הכבל שהעברתי מספיק חזק ועבה להפעיל את המגברים שיש לי \ שיהיו לי או שאני צריך ערכה של 0-2 GAUGE ? הכבל שיש לי כרגע תוצרת ROCKFORD אשמח לעצות ותגובות .... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
- 0 תגובות
- 721 צפיות
האם למישהו בפורום המכובד הזה יש את המונבלוק של ROCKFORD 10001.BD הוא כל אינפורמציה בגינו אני אשמח לשמוע + איפה אני יכול לקנות אותו חדש או משומש במחיר טוב חוץ מאוטופרט והאם לדעתכם הוא יתאים לסאב שלי ROCKFORD RFR 3110 POWER +תעזרו לגבי גודל תיבה אשמח גם לקבל חוות דעת ממנהלי הפורום הנכבדים.
הודעה אחרונה מאת BREITLING, -
- 30 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם... קניתי לפני יומים נוקיה 6230 ובקרוב אני הולך להתקין את הדיבורית לרכב, האם יהיה ניתן לחבר אותה למערכת ברכב? אם כן, איך התפעול אמור להיות? בנוסף, באיזה סוג של דיבורית מדובר במקרה של ORANGE ? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 1 תגובות
- 658 צפיות
שלום יש לי כרגע ברכב [106] קיקר 1 אני רוצה לשים עוד אחד עכשיו הבעיה פה שאין מקום לעוד תיבה כזו עכשיו מה יותר ממולץ[spl גבוהה] לעשות שני תיבות קטנות או אחת כפולה ועוד דבר בבקשה למי שיש המחשה [תמונות\מפרט של איך בונים את זה ] של תיבה כפולה או שניים נפרדות אני מאוד אשמח תודה מראשpawer
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
- 1 תגובות
- 825 צפיות
מבחינתי יכול לענות גם מישהו שיש לו ניסיון רק עם הרוקפורד. שכן את הקיקר אני מכיר טוב.טוב מדיי... איך הוא בתדרים הנמוכים ובכלל - התרשמות ממי שיש לו ניסיון עם הסאב הזה.
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לכל חברי הפורום שלום, עקב דיכאון מהחדר המשעמם שלי והרבה אהבה למוזיקה צץ לו הפרוייקט הבא: השתלה של מערכת אודיו העושה שימוש ברכיבים של אודיו לרכב (שיקולים עיצוביים נטו). הפרוייקט יכלול שידרוג כרטיס הקול של המחשב, חיבור הכרטיס למגבר (יש צורך בשנאים?) ומשם לסאב, 6*9 וטוויטרים. בר ביצוע? נא לא להתרגש יותר מדי מהזוועה שהכנתי בפוטושופ. אני מודה מראש מכל מי שישקיע מזמנו על מנת לעזור, מאור.
-
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מעוניין לקנות קומפוננט 6.5(חדש בלבד) בתקציב של עד 2000 שח. העדפה לקומפ" איכותי . . . יוגבר ע"י rockford 8004 punch או power הכל פתוח. מבקש הצעות וחוות דעת. ומעוניין לדעת איפה ניתן לשמוע דוגמניות (סטים) בפעולה. בחניות או רכבים... שבוע טוב ותודה.
הודעה אחרונה מאת dormor, -
- 3 תגובות
- 969 צפיות
חוץ מבתא מטען ומתחת לכסאות הקדמיים? יש אפשרות להתקין מתחת למושב האחורי?
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 1 תגובות
- 703 צפיות
ברכב הקודם שלי היה לי סט קומפוננט AlphaSonik series 400 PFR525 5.25" , 120 RMS ואז הם היו ללא הגברה, ועל רדיו דיסק די פשוט בנוסף, הם היו הרמקולים הקדמיים והיחידים ברכב. ככה שלא ממש הייתה לי אפשרות לשמוע מה הם שווים (לא רציתי להשקיע ברכב הקודם ברמקולים, מגבר וכו'.. כי ידעתי שאני אמכור אותו מהר) מה דעתכם עליהם? שווה להשאיר אותם ולהרכיב ברכב הנוכחי, (מיני קופר), או למכור אותם להביא משהו אחר? ומה הערך שלהם , מישהו יודע? תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת נבדקי רכב, -
בניית במה
מאת lanosforce-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי במת צליל לא רעה ברכב - הגובה מאוזן נחמד והצליל ממורכז יחסית יפה - כרגע... יש לי סט חמש ורבע של מוראל - מילניום - הטוויטרים מורכבים על המשולשים הפנימיים של המראות ומופנים כלפי פנים הרכב והמידבאסים נמצאים מאחורי הפאנלים של הדלתות במיקום הנורמאלי. קניתי עכשיו סט חדש של אינפיניטי 6510CS החדש ואני רוצה להרחיק את הבמה מעבר לשמשה הקדמית - אני מתכוון לבנות פודים בקיק-פאנלים בשביל המידבאסים החדשים. אבל אני מתלבט בקשר לטוויטרים. קודם כל אני חושב או להפנות את שניהם כלפי השמשה הקדמית ולנצל את ההחזרים - או להפנות את השמאלי (צד הנהג) לשמשה שיחזור לאמצע הרכב ואת הימני כלפי הנהג - ככה יווצר עיכוב קטן לטוויטר השמאלי ואז זה אמור לאזן את הצליל. אבל אני עוד ל…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
אוקיי, ברשותי הדיוניט של קנווד KDC-MP4026, ושני רמקולים של פיוניר 6x9 מאחורה, 260W, פלוס 2 טוויטרים מקדימה. כשקניתי את האוטו, די התלהבתי מהעוצמה שיש לרמקולים האחוריים למרות שהם רק 260W. כרגע אני מעוניין לשדרג, בדלתות אין לי חורים, והחורים שיש לי מקדימה לרמקולים, הם כאילו על הדש בורד קרוב לשמשה הקדמית, והם נלקחו/הוסרו או אני לא יודע מה עשו להם, ושם מודבקים הטוויטרים. כל אחד אומר לי משהו אחר ואני כבר מבולבל, מה עכשיו הכי חשוב שאני אשים באוטו? אני רוצה מגבר וסאב, אבל אמרו לי שקודם כל שאני אשים קומפוננט איכותי מקדימה ומגבר, אפילו לנתק את האחוריים. קומפוננט = רמקולים מקדימה, תקנו אותי אם אני טועה. התקציב שלי כעקרון עומד על 2500-2000 אך יש אפשרות לחריגה, הע…
הודעה אחרונה מאת Deagle]Pwnd, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישו מכיר את החברה?. מישו מכיר את הדגם ESA216?? חוות דעת בבקשה.
הודעה אחרונה מאת shauli, -
- 2 תגובות
- 868 צפיות
היום קניתי מערכת לאוטו שכוללת; קומפוננט -mb Quart esa216 סאב+תיבה- cerwin - vega V-Max 10' ומגבר וואט 4 v12 1400 שמעתי את הרכיבים, ונשמע סוף מזלטוב לי!. כל עוד אין בנושא תמונות, פירוט, שאלות וכו' אין בו ערך לפורום.
הודעה אחרונה מאת GAL-R32, -
- 2 תגובות
- 913 צפיות
שלום לכולם, יש לי כבר כמה ימים ורק היום זה נהיה ממש גרוע איזה רעש כאילו משהו נישרט בתוך המערכת... אם אני מעלה וולוים אז אני לא שומע ואם אני מוריד אז זה מן כאילו רעש של שריטות שחוזרות על עצמן כל שניה או שתיים... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62997 אולי מישהו יודע מה הבעיה והאם זה מורכב לסדר את הבעיה? יש לי רוקפורד9120 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62997 תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 1 תגובות
- 767 צפיות
ככה אתמול חברתי תקומפוננט לדלתות הוא שומעים חזק יפה ופתאום נהיה חלש כזה מגעיל עם רעשים מזה יכול להיות? לא נגעתי במגבר בקרוס כלום
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
- 0 תגובות
- 869 צפיות
מגבר Storm 800.4 של חברת ליטנינג אודיו : http://www.dealtime.co.uk/xPF-Lightning_Audio_Lightning_Audio_X1_800_4 המגבר אמור להפעיל מורל אלייט בלבד. וקבל IMPEDANCE: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^4023,normal_sales תודה מראש ...
הודעה אחרונה מאת ::BluE::, -
- 7 תגובות
- 951 צפיות
שלום, רציתי לדעת האם הסאב המדובר הוא האינפינטי קאפה פרפקט, המילה פרפקט לא הוזכרה וכאן הבלבול, הנתונים זהים, ורציתי להעשיר את הידע שלי .. תודה.. ד"א אם זה דגם אחר (שאני בספק) אשמח לקבל עליו חוות דעת. הנה הלינק : http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3269,'normal_sales') תודה.. שמעון.
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אוקיי התחדשתי בקבל דיגיטאלי של לייטנינג אודיו 1 פראד[סטרייק] ואני לא זוכר את אופן חיבור הקבל לרכיבים את הסדר והצורה. לכן צירפתי מראש תמונה להמחשה וממנה אני אשמח אם תשרטטו לי שם את אופן החיווט והחיבור בין כל הרכיבים ביחד עם הקבל בצורה נכונה. דבר שני . הקבל מיד שניה הוא פרוק [בדקתי עם מנורה לביקורת] בכל מקרה תזכירו לי דגשים לחיבור קבל במערכת החשמל בשילוב עם שאר הרכיבים בצורה נכונה . מה בדיוק צריך לוודא וכיצד יש לפעול. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 928 צפיות
שלום לכולם . קניתי סאב חדש (פיוניר 800W ) ואני רוצה לחבר אותו , אך ישנה בעיה . כאשר אני מחבר את המגבר הנוסף שקיבלתי ( קיים מגבר אחד 4*200 ) ישנם רעשים בזמן ההעברה של השירים . למישהו יש מושג מה זה ? אולי בגלל שיש יותר מידי מפצלים ? (RCA1 ל 5 חיבורים ) . תודה . נ.ב - אם צריך עוד פרטים רק תגידו ואני אוסיף.
הודעה אחרונה מאת כפיר111, -
- 41 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אוקיי אז לאחר שהשארתי בהתחלה את הקיקר בתיבה אז שבניתי ללאנזר לא אהבתי את הבאס ושוב ניכנסתי למעגל של התלבטויות רבות בין האופציות לבנית תיבה ע"פ קיקר לבסוף החלטתי ללכת על תיבה פתוחה [פורט מחצה] 2.25CF 38HZ החומרים עלו 110 שח הבניה נעשתה על ידי וחברי. אין עוד רשמים היות והתיבה עדין בהליך בניה[איטום ברגע זה נעשה ע"י סיליקון אקרילי וכרגע התיבה בזמן המתנה של 20 שעות לייבוש והתאדות מלאה של האדים] אני מקווה לא להתאכזב ומחר אני מתכנן לחבר את התיבה ברכב עם הCOMP VR ועל הדרך להרכיב את הקבל 1F שיש לי בצד. לפניכם התמונות [מצטער שלא צילמתי את הליך ההרכבה פשוט בזמן ההרכבה שקענו בעבודה ושכחנו לצלם ] אגב תמונה של התוכנית של התיבה מצורפת למי שרוצה לייצר לו תיבה דומה…
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מאיפה קונים פורט לתיבה-פתח איורור ולבד בד לצפות תתיבה תודה רבה שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת 1200mics!, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש ברשותי סאב של ROCKFORD RFR 3110 POWER 1000 W RMS אני יותר מאשמח אם ותכוונו אותי איזה תיבה מתאימה והעדפה שלי לאטומה +איזה מגבר "ולא זבל סיני" יתאים לסאב הזה.הסאב הינו בעל 2 סלילים של 4 אום כל אחד.בנוסף מותקן אצלי CD של ALPINE 9855 +קומפוננט של MB Q 6.5 +קומפוננט של FNQ הסידרה הישנה +מגבר של ROCKFORD POWER 4 ערוצים סידרה ישנה בתעודה מצוין שהספק הינו 4*118 W RMS+כבל של לייטינג.את סיפור הסאב והמגבר אני "סוחב" כבר הרבה זמן והיום החלטתי שאני עושה לזה סוף ולא אכפת לי כמה זה יעלה מעכשיו בכל תלוי בכם.שימו לב שהסאב הוא 10" והנצילות שלו היא כ-83.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 4 תגובות
- 945 צפיות
האם למישהו מכם יש מושג כמה שוקל מגבר ROCKFORD 10001 BD אפילו בערך כי דרך זה אני יקבל אינדקציה לגבי המשלוח +אם יש לכם המלצה דרך איזה אתר כדאי לקנות אשמח לדעת.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 3 תגובות
- 944 צפיות
שלום רב לכולם. יש לי את המגבר הבא : Lanzar HTG 424 http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=HTG424 עכשיו אני רוצה להביא סאב וחשבתי על השניים האלה: http://www.d-sound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=65&catId= Cerwin Vega HED-12. או: http://www.d-sound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=73&catId= Lanzar MAX12 מה אתם אומרים? האם המגבר שלי יזיז אותם כמו שצריך? תגובותכם יעזרו לי מאוד תודה.
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה אתם אומרים על המגבר הזה??? http://www.muz.co.il/item_prew.php?item_id=1007
- 3 תגובות
- 830 צפיות
ללא רדיו דיסק וללא התקנה. מדובר בפיזו 206.
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
אני מחפש קיט של כבל 2 G. איכותי. איפה אני מוצא אחד. במחיר הגיוני.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 4 תגובות
- 860 צפיות
כאשר מחובר ליציאת ה-RCA מגבר ההגברה של הר"ד עדיין פועלת?סתומרת אפשר לחבר אליהם טוויטרים במקום למגבר?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Liquidator
- נהג מירוצים ותיק
- עוזי ל
- stum
- Shay Shd Dave
- לירון .ה.
- RedLabel
- Pavlik
- PASHUT
- גולדן191
- falou
- Cycleman