פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אפשר לקבל חוות דעת על המערכת הבאה? סט קומפוננט : FOCAL UTOPIA 165W מגבר: HIFONICS XX-OLYMPUS 1000W סאב וופר : ALPHASONIC 350W. רדיודיסק: PIONEER DEH-P760MP אם אני לא שם HPF המיד דופק ועוד שניה הוא מתפרק,אם שמים HPF של 80 ומעלה אין הבדל בין המסננים ואין הבדל בסאונד אבל יש הבדל בתנודות של המיד,מה כדאי? מה עדיף? מה ההדבלים? מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת speedman, -
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי בחדר מערכת שמורכבת ממגבר של אוטו שאליו מחוברים 2 רמקולים רגילים. קניתי עכשיו רמקולים 2.1 למחשב http://zap.co.il/model.asp?model_id=24889 ועלה לי רעיון לחבר אותם גם למגבר. אז רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר את הסאב למגבר איכשהו.. תודה.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 2 תגובות
- 844 צפיות
היי חבר'ה! קרוב משפחה שלי טס לחו"ל והבטיח לי שיעבור בדיוטי פרי ויקנה לי רדיו-דיסק שתכננתי עליו כבר הרבה זמן. נושא הרכבת המערכת ברכב שלי [סובארו אימפרזה 2001\לא NEW AGE] כבר מתעכב מלא זמן ואני רוצה כבר לסגור ת'בסטה!... מרוב תחקירים ובירורים נמאס לי ובא לי פשוט לקנות... בעקרון הבנתי שכדאי ללכת על הדגם הזה של פיוניר שהוא גם בתקציב שלי [עד 1000] לרדיודיסק עם MP3: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=259&CategoryID=159&Page=2 הקטע הוא ...שאני פתאום מחשב ככה סתם ת'מחיר ורואה שההבדל בינו לבין הארץ לא גדול כלל: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2700,'normal_sales') [נראה לי שהם טעו בתמונה..כי הפאנל אמור להיות…
הודעה אחרונה מאת cowboy8, -
- 5 תגובות
- 854 צפיות
נגיד יש לי באוטו חוטים יותר מ- 10G (נחשב גרוע) וכשאני שומע באסים הם אינם חזקים כמו שהם יכולים, אמרו לי לעשות חיווט מחדש ואז יהיה בסדר, אז השאלה היא לאיזה חוטים להחליף, והאם אני באמת אשמע הבדל בסאונד?
הודעה אחרונה מאת hekelny, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר שךי הזמין לרכב שלו הונדה סיוויק מודל 2001 רמקולים 6 על 9 של אינפינטי ועכשיו השאלה שלי היא לבעלי הונדה סיוויק 2001 האם מאחורה יש מקום לרמקולים 6 על 9 או שצריך לעשות חורים או מששהו? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Bass-In-Me, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
התחדשתי לי במגבר חדש עדין נפש, ורחמן שדוחף לסאב שלי "רק" 900W RMS ב3 אום. אז אחרי יש גם מגבר נשאר רק תיבה. את הציוד הדרוש יש. סאב יש - W7 מגבר יש - היפוניקס ברוטוס 2005D חיווט יש - 4G של סטינגר. מערכת יש - פיוניר 8600 בגז' לתיבה יש. נשאר רק תיבה. והיא תהיה רוב הסיכויים אטומה. אז מידות לתיבה החדשה הן. מידות חיצוניות. !!! גובה מקסימלי. 40 ס"מ רוחב מקסימלי. 40 ס"מ עומק מקסימלי עליון 40 ס"מ עומק מקסימלי תחתון ללא זווית קדימה 53 ס"מ עומק מקסימלי תחתון עם הזווית קדימה 58 ס"מ ומאחור תהיה הזווית, הסאב בחזית ישר. מאחור זווית. והסאב בזווית אחורה. > תמונות למטה. אז בבקשה. מה יהיה הנפח הסופי של התיבה. מה יהיה התדר של …
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים יקרים איזה דגם רדיו דיסק פיוניר עדיף : 5750 במחיר 1250 ש"ח 6750 במחיר 1350 ש"ח 7750 במחיר 1850 ש"ח לכל הדגמים 3 שנות אחריות המחיר כולל התקנה . יבואן רב בריח . *אחריות לעין 1 שנה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אשמח לחוות דעתכם המנומקת . יואב
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 5 תגובות
- 821 צפיות
היום ראיתי כמה מוצרים שלהם וזה נראה לא רע בכלל, יש למישהו ניסיון עם החברה הנ"ל? www.soundstream.com תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מערכת DEHP7750MP Pioneer מגבר P4004 Rockford 100*4 rms קומפוננט 6.5" morel hybrid 140 rms סאב Rockford P112S4 punch מה אתה אומרים על המערכת הזאת ואם יש מה לשפר אני שמח לקבל הצעות תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 1 תגובות
- 939 צפיות
שלום לכולם , אני קונה HU חדש סוף סוף והתקציב הוא 1000 שקל. מכיוון שאני שומע גם רדיו לא מעט ( 88.00FM בעיקר ) אז קליטה ואיכות של הטיונר מאוד חשובים לי . עד היום די התאכזבתי מהטיונרים של PIONEER . היו לי 3 מכשירים שלהם ובכולם הקליטה ואיכות הצליל היתה בינונית מאוד. המליצו לי אנשים שמבינים עניין בסטריאו ( לפחות הם טוענים שהם מבינים אני לא יודע..) שהטיונרים של BLAUPUNKT מאוד איכותיים ובכלל המכשירים שלהם נותנים תמורה מלאה לכסף מבחינת איכות צליל. אין להם את הפיצ'רים של פיונייר אלפיין ודומיהם והם גם כנראה לא יפים כמוהם אבל זה לא מה שאני מחפש. http://www.blaupunktusa.com/BlaupunktUSA/Products/ReceiversChangers/BestInValue/Monterrey+MP35.htm המכשיר הז…
הודעה אחרונה מאת hekelny, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מחפש סאב איכותי עד גודל 10" (לא יותר) של יצרן איכותי כמו גנסיס. הצעות ? תודה
הודעה אחרונה מאת stiffler, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם הרדיו דיסק המקורי של שברולט קוואליר קורא דיסקים צרובים ??? אם כן אני מעוניין לקנות במחיר טוב.
הודעה אחרונה מאת רונן ק., -
- 0 תגובות
- 775 צפיות
שלום רציתי לדעת איך אני עושה שהשם של השיר או של הזמר ירוץ על המסך ללא הפסקה. כרגע זה רץ על המסך פעם אחת ומפסיק. הדגם של המערכת הוא פיויניר 7750 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת oron, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש את המגבר הזה:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=370115 בבקשה מי שמבין או מכיר את המגבר שיגיד לי איך הוא מבחינת אמינות ואיכות ואיך החברה הזאת בכלליות תודה לכול מי שעוזר
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי טויוטה קורולה 2004 וקניתי סט של 4 קומפוננטים של סרווין vmag אני מתכוון להביא גם סאב של היי פונקיס זאוס איך כדאי לי להגביר את כל זה? עם המערכת המקורית של האוטו כי לא בא לי על הלבניות המכוערות!!! עם מגבר חמש ערוצים חזק או מונו ומגבר 4 ערוצים?
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
- 58 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים על המערכת ואם יש הצעות לשינוי פריטים . תודה מראש Subwoofer : Cerwin Vega V-MAX 15" 1000WATT 400 R.M.S mp3: pioneer DEHP4750MP commponent : Morel PULSE 120RMS קדמיים 6X9 : Infinity REF9603I 100RMS 300WATT אחוריים Amplifier MonoBlock = MAGNAT PHANTOM 1400watt 675RMS לסאב מגבר 4 ערוצים לקומפוננטים ולאחוריים LANZAR דגם VIBE438 1400 וואט 4X175RMS
הודעה אחרונה מאת Bass-In-Me, -
- 1 תגובות
- 692 צפיות
אז ככה. בקרוב אני קונה פולו. רציתי לשדרג טיפה את המ"ע שיש לי ב: למכור את הסאב ולקנות קיקר או משהו בסגנון. קומפוננטים איכותיים אבל לא יותר מידי יקרים. יש לי כמה שאלות לגבי קנית דברים מחו"ל באינטרנט. 1. האם ניתן לקנות רמקולים, סאבים, קומפוננטים וקיט להתקנת מגבר מחו"ל באינטרנט הרי זה לא מוצרי חשמל ממש כמו מגברים... 2. עם יש לכם תנו טיפים איך ואיפה אני מבצע את העיסקעות האלה(אתרים מחו"ל שאפשר לבטוח בהם). 3. איזה כבלים הכי טובים להתקנת מגבר. (8G 4G ) לא מבין בזה. וגם איזה חברה. תודה מראש. מקווה שתעזרו לי. hu -pioneer 3600 mono block -lightning audio b250.1 power acoustic 2 יציאות pioneer w305c rockford fosgate frc3269 6/9 kenwwood 5" 2 wa…
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום.. יש לי פאנל של פיוניר deh-p1y. יש לי שני רמקולים קדמיים מקוריים של הלנטיס שלי...די מעפנים. הקטע הוא שאין לי כ"כ הרבה כסף ואני לא יכול להשקיע יותר מידי במערכת...אולי לאט לאט לאט. עכשיו... אם אני מתכוון להשקיע בה לאט לאט אז אני צריך לתכנן מה אני קונה ואיך, כדי שבכל שלב בדרך להשגת המערכת השלמה אוכל להינות ממנה כמה שיותר. השאלה היא איך כדאי לי לעשות את זה? לקנות קודם כל סאב? שווה לחבר לה סאב בלי מגבר?( יש לה מגבר פנימי די מכובד נראה לי). עדיף לי לקנות קודם כל רמקולים אחוריים 9*6 ?? מה אתם חושבים? תודה רבה מראש למי שיגיב...ממש תודה.
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 7 תגובות
- 805 צפיות
כמה עולה היום סט קומפוננט כזה חדש?http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063563&CategoryDesc=Power%20Component%20Systems
הודעה אחרונה מאת shibby, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 916 צפיות
אין לי מושג איך באמת קוראים לזה ,אני מתכוון לחלק שבו שמים את הדיסקים. אני רוצה שיהיו לי כמה כאלה וכך כל הדיסקים יהיו מוכנים לשמיעה. 12,רגאיי 12 רוק 12 מאטל וכו'....
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- 32 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הסאב שלי הוא אינפינטי קאפה לצורך העניין, והמגנט שלו "כאילו" מחולק ל2 חלקים, כלומר 2 מגנטים, כרגע שמתי לב שהמגנט העליון זז טיפה אבל עדיין שמים לב שהוא זז ולא יושב בדיוק מול המגנט התחתון. השאלה שלי אם זה אומר שהסאב גמור, דפוק, וכו .. המגנט גם טיפה שבור בקצה בחלקיקים קטנים קטנים .. מה זה גם אומר ? כמו שפעם מישהו אמר לי (במפגש) "בצער רב אני ... " - תבין לבד .. שמעון.
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברצוני לרכוש סאב מסוג image dynamics idmax12" אם תוכלו לעזור לי ולומר לי מי היבואן שלהם ומה הטווח מחירים שלהם בארץ? ראיתי שבדולרים זה בסביבות 360 בחו"ל בארץ? 5000 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
מה אתם אומרים על החברה הסינית "JiaXing XingHui Electronic CD.,LTD" (הרבה זמן טעינה). 1 2
מאת Guest תמיר .א.- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
מה אתם אומרים על החברה הסינית הזאת "JiaXing XingHui Electronic CD.,LTD"המוכרת בתור השם Y-SOUND ?! אותי זה עניין רצח, מוצרים מאוד זולים. זה הליין סאבוופרים שלהם: טוב חברים התייאשתי.....יש להם עוד סאבים.......כול המגברים - הרמקולים - הסאבים של חברות הסיניות למיניהם....... זו החברה שמייצרת עבורם והם רק מדביקים שמות אחרים. תמיר
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום.. מבקש עזרה בקשר לסאב שיש לי.... נכון לעכשיו הוא יושב על תיבה של XPLOSSION פתוחה, אבל שמעתי הרבה שדווקא את הדגם הזה של פיונייר צריך לשים ב קופסא סגורה... מה אתם אומרים. תודה.
-
- 1 תגובות
- 896 צפיות
אז המצב כזה, קניתי ממישהו מגבר שהוא יכול להגביר עד 250 RMS גג, עכשיו חיברתי אותו לסאב MAGNAT 180 RMS וכול פעם בעוצמה גבוהה של באס, המגבר מדליק את נורית ה- PROTECT, זה לא שהוא מפסיק לעבוד אלא להפך הוא עובד כבר ככה בערך 20 שעות ובעוצמות גבוהות מאד, אז השאלה בעצם היא האם המגבר ישרף בסוף או שלא?
- 32 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כשאני פותח את הסוויץ',תצוגת המכשיר נדלקת (שומר מסך) אך הוא פשוט לא מגיב לכפתורים, ולא מופעל (לא מגיב ללחיצה על כפתור ה SRC -SOURCE) דרך אגב ניסיתי גם מהשלט, ועדיין הוא לא נדלק. שוב, זרם קיים ומגיע עד לפאנל שכן הוא מראה את תצוגת השומר מסך, וכן נע החוצה כשאני מכבה את הסוויץ'. אני מניח כמובן שיש בעיה בפאנל עצמו ולא ביחידה שבתוך הרכב, השאלה שלי היא אם מישהו נתקל בתופעה דומה? ומה היה הפיתרון
- 2 תגובות
- 929 צפיות
שלום רב, קניתי רדיו דיסק חדש מהדיוטי פרי PIONEER DEH 4700 השאלה היא לאן בצמת חוטים מחברים את הטויטרים ? יש שני חיבורי RCA לרמקולים הרגילים ... וגם לאן אני מחבר את הMUTE ? לדיבורית ? או לרכב לאן שהוא ? וגם מזה ACC ? איזה חיבור זה ? לאן זה הולך ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 2 תגובות
- 772 צפיות
שלום לכולם.. אני מתלבט בין שתי מגברים שניהם שתי יציאות... 1)infinity kappa 52a 2)EARTHQUAKE TNT600 מה יותר טוב בהנחה שאני משיג את שניהם באותו מחיר תודה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
- 2 תגובות
- 891 צפיות
שלום לכולם יש לי באוטו קומפוננט של מורל פלוס. עכשיו הרמקול הימני שלי לפעמיים מחסיר צלילים שברמקול שמאול שומעים וזה אחרי בדיקה שעשיתי בבית שצריך לשמעו בשתי הרמקולים אותו דבר .ואני לא יודע כבר מה ליבדוק, בדקתי את החיבורים ואני לא יודע כבר מה עוד לבדוק ,עם תוכלו לעזור לי הודה לכם מאוד .
הודעה אחרונה מאת מקס555, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני ממש ממש לא מבין במערכות ובכל מה שקשור להספקים, וואלטים וכ'ו. יש לי 3000 ש"ח למערכת ואני רוצה שהיא תיהיה מורכבת מ: רדיו דיסק MP3 מגבר 6-4 רמקולים. טוויטרים סאב תיבה לסאב ויש לי שאלה : מה זה קומפוטנטים? אני רוצה שיהיה משהו איכותי כי אני ממש "אנין אוזן" ואני חיייב שתיהיה מערכת שתרצה אותי ותספק את צרכיי. אני לא רוצה מערכץ מחברות לא טובות כמו דייהו וכ'ו, אני מחפש מותגים וכ'ו. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך הכל הולך עם הערוצים של המגבר, סאב וופר, יש לי מלא בלבול בראש בקשר להרכבת מערכת. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mazda_323,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 499 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- natco
- איציק נ.
- yor2
- RK
- Yuvalino
- פיגו107שנת2010
- RBRB
- yohai71
- T_A
- nir eli
- אורי מ.