פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הציעו לי קיט התקנה של STINGER ב300 שקל אמרתי לא תודה יקר לי והציעו לי EXPLOZION ב150 שקל ראיתי שכתבו כאן שהשיגו ב100 שקל\89 ואפילו ב50 מאיפה אני יכול לקנות במחיר הכי זול?אני מאזור ת"א יש לי מגבר JBL CS 50.4 ואני מתכוון להגביר איתו JBL GTO 6506CE ורמקולים 6*9 JBL CS 496E האם הערכת חיווט של EXPLOZION תספיק לי? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קומפוננט ks65.2 kicker סאב 10 אינטש dls מגבר solid audio f4 מגבר solid audio f2 jbl cs396 6X9 hu-pioneer 7700 אני מאד אהבתי את הצליל אם יש מישהו שמכיר את הקומפוננט אשמח לשמוע תגובות עליו ובכמה קניתם אותו
הודעה אחרונה מאת Sago, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראשית שלום לקוראים ולעונים ה-SETUP נכון להיום הוא : HU- ALPINE 9855 קומפוננט focal 136W5.25" utopia איזה מגבר לדעתכם "יעשה" את העבודה ? הנתונים של הרמקולים הם 70W נומינלי מחיר כרגע לא ממש חשוב, היות ואני מתכווין "לשבת" בEBAY עד שאמצא מחיר טוב, בדיוק כפי שקרה עם הרדיודיסק והרמקולים ממתין בקוצר רוח לחוות דעתכם.....
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב ברצוני לרכוש זוג רמקולים 9*6 ב300-400 ש"ח. הרמקולים יהיו מחוברים למגבר. האם אתם יכולים לתת המלצה על דגם מסויים. בנוסף גם אני מבקש המלצה לחנות בחיפה בה ניתן לרכוש את הרמקולים. עשיתי כבר סקר קטן ומצאתי כי קיים הבדל של מעל למאה ש"ח במחיר של אותו מוצר בין חנויות חיפה למרכז הארץ! בתודה מראש גיא.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 868 צפיות
ערב טוב יש לי תיבה סגורה בה מורכב סאב "12. האם חייב להיות בה פתח לאוויר? אם ניתן לקבל בבקשה הסבר מפורט בנושא. תודה!
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 1 תגובות
- 780 צפיות
שלום לכולם היום עברתי בחנות של SOUNDS CENTER בנס ציונה חנות מערכות ברמה מקצועית מאוד והשירות מאוד אדיב ונחמד התעניינתי בקשר לקבל טוב שיחזיק לי את המערכת כי יש לי התנסות עם הרבה קבלים ולא כולם עשו את העבודה שלהם אז דיברתי עם הבעלים שם והוא המליץ לי על קבל של פלנט אודיו 1 פארד ולבסוף התקנתי אותו ויצאתי מרוצה מאוד ורציתי לשאול מה דעתכם על הקבל הזה אם מישהו התנסה איתו?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם. המגבר הנ"ל של פלטינום V12 מותקן ברכב אצל חבר שלי (2 כמו שאתם רואים) חיפשתי נתונים שלו (RMS לערוץ וגישור) ולא מצאתי. כמו-כן לא מצאתי דעות לגביו. הוא שוקל להחליף אחד מהם במגבר 4 ערוצים חדש.. אולי כשזה יקרה אני ארכוש ממנו אחד המגברים לעצמי. כמה שיותר נתונים,דעות וביקורת על המגבר יעזרו מאוד גם לי וגם לחבר שלי.. תודה. אמיר.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1690485 אני לא מבין בזה כלום אבל נראה לי שהתכונות שהם רשמו קצת מוגזמות.לא?
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם יש לחבר שלי רדיודיסק MP3 שנקנה בארה"ב, ולכן התדרים בFM אצלו הם רק אי זוגיות. האם יש דרך להפוך את הרדיו שיוכל לקלוט גם את שאר התדרים. תודה
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
גרמניה הבנתי יקר. איך בריטניה (ליתר דיוק לונדון)
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 4 תגובות
- 754 צפיות
לחבר שלי יש סאב של הייפוניקס.. שהוא טוען שיש לו 700 rms ואני טענתי שיש לו 350 מישהו אולי יודע על איזה סאב מדובר.. וזה לא הסאב המרובע.. שעולה 500 הוא אומר שזה סאב יותר יקר.. והוא עגול "12 תודה אביעד..
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אפשר גם והסביבה של נתניה אבל לא עד חדרה ורעננה תודה.
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
סאבים מאחרים.
מאת Sago- 8 תגובות
- 906 צפיות
היום אני וחבר שלי בדקנו לרכב שלו בערך 20 סאבים. כל הסאבים נשמעו כאילו הם מאחרים ברבע שנייה וזה ממש עצבן. לבסוף נבחרה שלישיית mtx 8 אינטש בתיבה ללא פורט. השאלה שלי היא מה אפשר לעשות בקשר לאיחור המעצבן הזה של כל הסאבים. מה הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
אהלן יש ברשותי מגבר בולט מונו שמוציא ב4 אוהם 150 RMS וב2 אוהם 250RMS שזה סבבה אבל .. יש לי סאב היפוניקס שהוא שתי סלילים של 2 אוהם כרגע הוא מחובר למגבר כך שההתנגדות היא 4 אוהם שאלתי היא האם אני יכול \ כדאי להוריד את ההתנגדות למגבר ל1 אוהם ??? מה יכול לקרות ??? בבקשה עצות כי אני מרגיש שהוא לא זז
הודעה אחרונה מאת r0ny01, -
- 23 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הסאב: http://www.audiooutfitter.com/store/WB124.html WILDBEAS 750 RMS המונו בלוק: Z1000 http://www.dealclick.co.uk/product/55825/Cadence-Z1000.php ושאלה כללית למה לא רשום כמה RMS ב4 אום המגבר מוציא???
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 1 תגובות
- 780 צפיות
איפה אני יכול להשיג את הקונקטור שממנו יוצאים חוטים שהם בעצם החיבורים לCD פיוניר הנ"ל או לפחות את ה PINOUT של כל חוט? תודה
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 0 תגובות
- 791 צפיות
מישהו יודע אולי איפה מוכרים באזור המרכז סאבים או מגברים של MTX????? תודה !!!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתחבר לקומפוננט 3 WAY ELAT http://www.morelhifi.com/products/mob_accuset.html
הודעה אחרונה מאת droid, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 929 צפיות
שלום רב יש לי שני סאבים של רוקפורד 200 RMS כל אחד כרגע הסאבים נמצאים כל אחד בתיבה של 50 ליטר עם פורט "מה שהיה לי מסאבים קודמים " אני ממש לא מרוצה מאיכות הבאס באוטו הבנתי שצריך תיבה אחת סגורה בשביל לקבל באס נקי ואיכותי אם יש מישהוא שיוכל לייעץ לי מה הגודל של התיבה שאני צריך ומה המידות אני מאוד אודה לו יש לציין שהסאבים מחוברים למגבר JL AUDIO 500/1 אני מאמין שהמגבר בסדר גמור מבחינת חוזק ואיכות - אם לא אני אשמח לקבל המלצות תודה רבה לכולם מראש
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלשום בלילה היה גשם מטורף אצלינו בעיר ומסתבר שהגומיה בבגאזלא ישבה טוב וכתוצאה מזה המונובלוק שלי נרטב לא ידעתי שזה קרה והדלקתי את המערכת שמעתי על ווליום ופתאום התחלתי להריח ריח של שרוף (אסף כמו שהיה לך בסאב) פתחתי את הבגאז' ושמתי לב שהמגבר עובד על פרוטקשן עכשיו הצלחתי לסדר את המגבר ע"י החלפת הפיוזים אבל יש מצב שהסאב נשרף בגלל מתחים גבוהים שהמגבר שלח לסאב?
הודעה אחרונה מאת seatibizi, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אוקיי מחר אני מתכוון לסוע מהבסיס שלי לעיר התחתית , המטרה -מציאה וקניה של זוג סאבים לרכב במחיר טוב תקציב עד 650 שח ל2 הסאבים [כן ויש לי כוח להתווכח שעות על גבי שעות עם מוכרים] בכל אופן לא הסתובבתי כבר הרבה זמן באיזור שם ושכחתי את החנויות המומלצות להגיע אליהן ישר למטרת קניה במחיר זול בסופו של דבר. בכל אופן מה שאני מבקש מאילו שמכירים -המלצות לחנויות ברחוב העצמאות ששווה לי ישר להתחיל את מזלי ולבזבז את זמני וכושר הויכוח שלי במטרה לצאת עם 2 סאבים דנדשים[מחפש בכללי 2 סאבים לאנזר MAX הפעם בגירסת הSVC שניהם או משהו חדש בסיגנון לSPL] תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 0 תגובות
- 754 צפיות
חבר שלי הביא מחו"ל ציוד. הציוד יורכב ברכב מיסוי איביזה טורבו חדשה יחסית רדיו מקורי, עם מתאם HI POWER ל RCA מגבר 4 ערוצים לאנזר VIBERENT 438 1400W מוגדר 175W RMS. אני מעריך כ 80W RMS מגבר 2 יציאות לאנזר 224 VIBE שקוף מוגדר 75W RMS מעריך כ 65W RMS. קומפוננט לאנזר אופטי 6C עוצמה 250W RMS (לפי יצרן) 500W PIK לאנזר אופטי קאוקסלי 6.5 אחורה. עוצמה 200W RMS (לפי יצרן) 400WPIK סאב לאנזר האריטג HRWDC12 עוצמה 1000W RMS שני סלילים של 4 אום.(לפי יצרן) 2000W והוא רוצה לחבר את הציוד הזה על שני המגברים למעלה. ולקבל צליל יפה. ושהם יתנו תוצאה סבירה לפחות. אני טוען שזה לא אפשרי. וצריך להוסיף מונו בלוק לסאב. או להחליף את הקומפוננט, לסט חלש…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 868 צפיות
שלום, רציתי לשאול מה עדיף, להתקין רמקוליים אחוריים על הגברת HU, כאשר מגבר 4 ערוצים מגביר את הסאב בגישור ואת הקדמיים, או שבמקרה כזה כדאי לוותר על האחוריים. תודה לעונים. שי.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
יש לי 2 סאבים של פיוניר 600 וואט סדרת יהלום עכשיו רציתי לדעת איך אני יודע איך לבנות תיבה מיוחדת בשביל שני הסאבים או שיש אפשרות לקנות כזאת תיבה..
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
ברשותי סיאט איביזה קופה 2001 המערכת שלי כרגע בבניה אבל פחות או יותר יש את רוב החלקים פאנל של פרמיר 3 יציאות למגברים קומפננט מורל פלוס קדימה סאב רוקפורד 200 אר אמ אס מגבר רד בוקס 1400 וואט 6*9 קנווד 240 וואט אני חשבתי להביא מונו לסאב ו6*9 או את המורל או אינפנטי מה לגבי איטומים? לדעתכם צריך לא צריך שוווה את הכסף וההשקעה או לא? תודה שמוליק!
הודעה אחרונה מאת infinty, -
- 1 תגובות
- 781 צפיות
אני מתלבט בין מספר סאבים, עברתי על התרדים ולא מצאתי עליהם יותר מדי חוות דעת: הראשון JBL GTO1200 (בתיבה עם הפורט): http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=889 השני PHASE THRILLER 3000 יותקן בתיבה עם פורט: http://www.phase-linear.de/produkte.asp?p=subwoofer&view=detail&grp=6&ser=47&nr=1361012&lang=EN אם יש לכם עוד הצעות לסאבים, באזור המחירים הזה, סגנונות המוזיקה שונים מאינפקטד ועד פינק פלויד... יהיה מחובר בגישור לJBL דיוטי פרי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי בתאילנד: pioneer deh-p1y חדשה כמובן ב1000 שקל. עשיתי עיסקה טובה? בכמה אפשר לקנות אותה בארץ? מה אתם אומרים על המערכת? מישהו מכיר? חוץ מזה שהיא יפה היא גם שווה משהו?
הודעה אחרונה מאת shlomi_kor, -
- 9 תגובות
- 987 צפיות
כמה ווואט וכמה אר אמ אס הסאב של סרווין וגה הד 12 ? הדגם שאני מדבר עליו ישן והוא בצבע שחור עם אדום מסביב ובאמצע יש סמל של סרווין הסאב 12 אינטש
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 1 תגובות
- 784 צפיות
שלום לכולם ! אני רוצה לקנות את הפרוססור הדיגיטלי . איפה משיגים אותו ומהוא טווח המחירים ?
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 1 תגובות
- 937 צפיות
עשיתי איזה סוג של בנייה אצלי באוטו שמצריכה התקנת מאוורים לסירקולציה של אויר קר למגבר . אני רוצה לחבר אותם למערכת החשמל של הרכב , 12V , ורוצה שהם ידלקו ע"י אותו פיקוד שמדליק את המגבר . הוצע לי לחבר את המאווררים לריליי שיקבל פיקוד וידליק את אותם ברגע שהמגבר נדלק . ברגע שהעלתי את העניין בפני אדם אחד המהנדסי אלק' שעובד איתי הוא חשש מהחיבור בצורה הזו בטענה שהוא לא יודע כמה זרם מותר למשוך מהפיקוד של הרדיו דיסק , מפני שהריליי עצמו צורך כמות זרם מסוימת ואני עלול לשרוף את הרדיו דיסק . הוא הציע חיבור ע"י טרנזיסטור שאינו צורך הרבה זרם ככה לא יורגש , אך יש לחבר לו נגדים בנק' מסוימות , ועדיין , חיבור הנגדים מצריך חישוב שכולל את נתוני הזרם והמתח של ה REMOTE . מישהו …
הודעה אחרונה מאת alexwrx,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 702 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NirNissimov
- Rשף
- motior
- IsraCar
- T_A
- David32
- פינדר
- carsgo
- גולדן191
- פול-טנק
- tomerR
- dav9