Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, אני מחייה את השרשור בחזרה כי אני צריך להגיע להחלטה.

אמנם ארוך... אבל ממצא ואודע למי שיקרא ויעזור לי בהתלבטות!

החבר שלי כאמור רוכש לעצמו בקרוב את ה-JBL 4 ערוצים שמוכרים בדיוטי פרי.

העניין הוא כזה:

הוא בכל מקרה רוצה למכור אחד מהמגברים האלו של פלטינום..אני מעוניין לקנות אותו כבונוס לעצמי (למרות ששומעים אצלי מספיק טוב גם עם מגבר אחד ובקרוב גם יוחלף הרדיו-דיסק-פרטים בהמשך ההודעה).

גם הוא לא סגור על מחיר מכירה (הוא לא מבין בזה כלום) ואני לא סגור על מחיר הקניה- יוצא שאני זה שיקבע את המחיר, ומן הסתם הוא חבר מאוד טוב שלי אז אין סיכוי שאני אנכל אותו ויעשוק אותו!!

המחיר צריך להיות סביר.

כרגע, מגבר של (JBL (P4000 מגביר לי זוג קומפוננטים של JBL מקדימה וסאב של מגנט (הריפלקס, שדרך אגב הוא לא רע בכלל כמו שעושים ממנו).

בנוסף ישנם זוג פיוניר 9*6 330 וואט (80 RMS) שמחוברים (מפאת חוסר ערוצים מוגברים) ל-HU (הוא כשלעצמו לא משהו-פנסוניק MP3....נחמד.. אבל עדיין לא ברמה של פיוניר או קנווד)

ה-HU יוחלף בקרוב לפיוניר או קנווד (שישפרו לטעמי את כל הצלילים ברכב) והמגבר של הפלטינום יצטרך או להגביר את הסאב (230 RMS לסאב, לא יודע כמה המגבר מוציא בגישור) או להגביר את זוג הפיוניר האובליים.

אילו הממצאים.. אם חסר משהו אני אוסיף...

תנו עצות ריאלים ואת הרעיון שלכם לחיבור המערכת.

*המגבר JBL הנוכחי,4 ערוצים, 50RMS לערוץ או 75RMSב-2 אום

*הקומפוננטים אני משער 55 RMS (לא ממש זוכר)

*האובליים כאמור 80 RMS

תודה

אמיר.

פורסם

תשמע אחי בקשר למחיר הקנייה אני אגיד לך ראסמי

הוא לא שווה יותר מ150-200 גג במצב הכי טוב שיכול להיות

אני הייתי נותן לו 150 כי דבר ראשון הוא משומש ודבר שני

כזה חדש 1200W עולה 450 והמגבר המדובר סה"כ 800W

שעולה חדש בערך 300

פורסם

אז אתם אומרים 150 שקל? מחיר נורמלי למצב הקיים?

כמה בכלל הוא נותן בגישור? (ושוב חוזר על השאלה לגבי עדיפות החיבור)

תודה

אמיר.

פורסם

בטח שווה 150 זה מחיר ריצפה..אם לך לא מתאים ..אני גם ב180 יקח את המגבר הנ"ל..רק תגיד לי בהודעה פרטית.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, שלום לכולם.

נזכרתי היום בתר'ד הזה שפתחתי, ואחרי קריאה שלו שוב אני רואה שכל הפרטים שרשמתי עדיין תקפים ומדוייקים!

המגבר הגיע לידיי לפני יומיים (פירקתי לחבר שלי מהרכב את שני המגברים ולקחתי אחד לעצמי)

עדיין לא סגרנו מחיר (בדיוק כמו שציינתי בהודעה הקודמת).

כנראה שהמחיר יסגר על 150 ש"ח כפי שהצעתם לי בעבר (אלא אם כן זה לא מחיר הוגן, תאירו את עיניי ואני אשלם עליו יותר)

לכל מי שצעק "זבל סיני", אין לי בעיה עם זה... שומעים נהדר ברכב, ומפריע לי שה-9*6 לא מוגברים אלא דרך ה-HU (פנסוניק) שהוא מעצמו חלש ולא איכותי יותר מדי.

משיחה עם תמיר א. הבנתי שלא תיהיה שום בעיה לחבר אותו במקביל ל-JBL הקיים ברכב.

לגבי קונפיגורציית החיבור: תחושה פנימית שלי אומרת שה-JBL מעט מתחמם אחרי הרבה זמן של עבודה בווליום גבוה (מגביר את הסאב מגנט והקומפוננטים הקדמיים), כנראה מתקשה מעט.

אולי חיבור של הסאב למגבר הנ"ל יוריד את העומס מה-JBL והוא יעבוד ללא עומס עם האובליים והקומפוננטים.

טענו כאן שהוא מרים ללא בעיה את הסאב שיש לי- נכון? או שיש דעות שנויות במחלוקת?

(ה-JBL בגישור נותן 150 RMS, אני בספק אם הפלטינום יתקרב לזה)

תודה

אמיר.

פורסם

עם אני זוכר נכון. למגבר ה2 ערוצים אין קרוס מלא.

הוא או גישור לסאב. LP

או FULL, לרמקולים.

ולכן אני הייתי מחבר אותו לסאב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני כמעט בטוח שהפליניום הזה יפיק יותר מ150W... הוא לא חלש יחסית למגבר 2 ערוצים פשוט.

תמיר

פורסם
אני כמעט בטוח שהפליניום הזה יפיק יותר מ150W... הוא לא חלש יחסית למגבר 2 ערוצים פשוט.

תמיר

אתה תהיה נוכח בהתקנה אז אתה גם תוכל להבחין בזה..:wink:

:-)

תודה חבר'ה

• תוכן חדש...