Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברצוני לרכוש זוג רמקולים 9*6 ב300-400 ש"ח. הרמקולים יהיו מחוברים למגבר.

האם אתם יכולים לתת המלצה על דגם מסויים. בנוסף גם אני מבקש המלצה לחנות בחיפה בה ניתן לרכוש את הרמקולים.

עשיתי כבר סקר קטן ומצאתי כי קיים הבדל של מעל למאה ש"ח במחיר של אותו מוצר בין חנויות חיפה למרכז הארץ!

בתודה מראש גיא.

פורסם

מה דעתכם על פיונר 9*6 350W?

יש בעיה אם המחיר, במרכז הארץ הם עולים 350 ש"ח ולאומת זאת בחיפה המינימום הוא 430ש"ח!

האם ניתן לנסות בימאים (עיר תחתית), יש סיכוי למצוא אותם שם ב350?

פורסם

אני לא צריך באס כי יש לי סאב נפרד.

בנוסף גם נאמר לי מאחד המוכרים כי הוא ממליץ על פיונר יותר מאשר קנווד.

עם אתה מחפש בס אז הייתי ממליץ לך על קנווד ואתה יכול לקנות אותם במחירים הנעים בין 350 שקל לבין 400
פורסם

תחשוב שוב לבי הכיוון של קומפוננט כי 6/9 זה סתם מנסיון מר שלי

יש לי 6/9 של פיוניר 350W מוגברים ושמעתי קומפוננט טוב של מורל סדרה נמוכה של פולס 6.5

ואין מה להשוות בכלל באותו סט אפ ועל אותו מגבר פשוט ניסיתי להחליף בין הפיוניר לקומפוננט

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

טוב

היום רכשתי את הרמקולים מTOP SOUND ב"ימאים".

לאחר שיחה נחמה אם המוכרים החלטתי כי אני ירד מהPIONEER והלכתי על MOREL PULSE 6*9.

בנוסף קיבלתי רשת הגנה לסאב ופיוז 50A מתנה.

לגבי הרמקולים הקדמיים החלטתי על PIONEER 5.25

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=512&lead_id=&look

אך עקב בעיה קטנה במזומנים נאלצתי לדחות את קבלתם למס' ימים.

בסוף העיסקה המוכרים הציעו לי עוד אופציה לרמקול 5.25, AUDIO BAHN. לא זוכר מה הדגם.

אבל אני אצתרך להוסיף עוד 200 ש"ח (אני מאמין כי יהיה ניתן לרדת קצת)

השאלה היא האם כדאי ללכת על האודיו-באן או שהפיוניר מקדימה יספיקו. חשוב לציין כי הרמקולים הקדמיים לא יהיו מוגברים.

דעתכם בבקשה!

:-) בנוסף ברצוני לציין לשבח את היחס ואת המחיר שקיבלתי שאותו אני לא אפרסם, אבל המחיר הוא זול משאר החנויות וניתן להגיד מהידע שלי כי הוא דומה למחיר שהייתי משלם ברכז הארץ.

• תוכן חדש...