Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי מחר אני מתכוון לסוע מהבסיס שלי לעיר התחתית , המטרה -מציאה וקניה של זוג סאבים לרכב במחיר טוב

תקציב עד 650 שח ל2 הסאבים [כן ויש לי כוח להתווכח שעות על גבי שעות עם מוכרים]

בכל אופן לא הסתובבתי כבר הרבה זמן באיזור שם ושכחתי את החנויות המומלצות להגיע אליהן ישר למטרת קניה במחיר זול בסופו של דבר.

בכל אופן מה שאני מבקש מאילו שמכירים -המלצות לחנויות ברחוב העצמאות ששווה לי ישר להתחיל את מזלי ולבזבז את זמני וכושר הויכוח שלי במטרה לצאת עם 2 סאבים דנדשים[מחפש בכללי 2 סאבים לאנזר MAX הפעם בגירסת הSVC שניהם או משהו חדש בסיגנון לSPL]

תודה לעוזרים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=MAX12&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=6

בברוקס אני מאמין תשיג את מבוקשך עם טיפה וויכוחים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

דרך בן צבי בת"א קצת רחוקה מחיפה....

בכל מקרה לגבי ברוקס, תשים לב שהם לא דוחפים לך איזה משהו משופץ, כבר שמעתי לשניים שזה קרה להם.

הם מחזיקים שם בית קברות למגברים בקומה השניה שלהם... הם מתמחים בזבל סיני מהזן הגרוע ביותר, פעם זה היה מגברי ERA לא רוצה לנחש מה זה היום

בשיפוצים

פורסם

top sound ברחוב העצמאות.. יש לו מחירים זולים.. ויש גם חנות בשם רכטמן, גם שם מחירים נוחים...

תהנה...

לא חותם

פורסם

חברה עיברית קשה שפה?????????

חיפה עדין לא ת"א.

נ.ב:NIVO תודה .

פורסם

טופ סאונד זה חיפה, זה ממש אחרי התחנה המרכזית הישנה, לפני כביש החוף שאתה נוסע בדרך לכאמל

זה התחנת דלק של פז השלישית אתה נכנס זה שם.

רכטמן שמעתי דברים לא טובים בכלל אז לא התאמצתי יותר מידי לברר :\

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

דווקא דיברתי אתמול אם מוכר בTOP SOUND והמחירים שם לפחות לרמקולים ממש לא זולים.

הם רצו על פיוז פשוט של 40 אמפר מחיר כפול!

פורסם

הייתיה יום גם ברכטמן וגם בטופ סאונד ברכטמן המבחר לא משהו המחירים סבירים ואם מתאמצים המוכר מתגמש בלחץ.

לאחר מכן עברתי לטופ סאונד שם המבחר גדול יותר הרמת ידע והבנה גבוהה יותר המחירים משתנים בצורה מוזרה יש דברים שהם זולים אצלם ביחס לחנויות אחרות וחנויות ברשת ויש דברים שהם יקרים ביחס לחנויות אחרות בחוץ וברשת בכל אופן הייתי אצלו כ3/4 שעה מתוכם רבע שעה שמעתי את הרכב של המתקין ודיברתי איתו על המפגשי צפון שם ואדי שהיה שם רבע שעה לפני וחצי שעה התלבטתי בין דגמים ובעיקר התווכחתי איתו רבות על מחיר .

ההתלבטות הייתה בין אודיו באן לבין קיקר בכל אופן לאחר והתלבטות לא קלה בחרתי בקיקר COMVR DVC [ששמעתי רבות במפגשים] ולאחר ויכוח על מחיר הבאתי אותו לשחרר לי את הקיקר ב700 שח חדש דנדש.

זהו אני סופ"ש יחבר את הקיקר ובהזדמנות יבנה לו תיבה .

תודה לכולם.

פורסם
טופ סאונד זה חיפה, זה ממש אחרי התחנה המרכזית הישנה, לפני כביש החוף שאתה נוסע בדרך לכאמל

זה התחנת דלק של פז השלישית אתה נכנס זה שם.

רכטמן שמעתי דברים לא טובים בכלל אז לא התאמצתי יותר מידי לברר :\

יש טופ סאונד בעיר התחתית ויש חנות אחרת של טופ סאונד (אין קשר בינהן) בתחנת דלק פז בקיריית אליעזר בחיפה שהיא מאוד יקרה... זה בדרך לת"א כאמור...

לא חותם

פורסם

תסביר בבקשה איפה נמצאת החנות TOP SOUND שאתה מדבר עליה.

הייתיה יום גם ברכטמן וגם בטופ סאונד ברכטמן המבחר לא משהו המחירים סבירים ואם מתאמצים המוכר מתגמש בלחץ.

לאחר מכן עברתי לטופ סאונד שם המבחר גדול יותר הרמת ידע והבנה גבוהה יותר המחירים משתנים בצורה מוזרה יש דברים שהם זולים אצלם ביחס לחנויות אחרות וחנויות ברשת ויש דברים שהם יקרים ביחס לחנויות אחרות בחוץ וברשת בכל אופן הייתי אצלו כ3/4 שעה מתוכם רבע שעה שמעתי את הרכב של המתקין ודיברתי איתו על המפגשי צפון שם ואדי שהיה שם רבע שעה לפני וחצי שעה התלבטתי בין דגמים ובעיקר התווכחתי איתו רבות על מחיר .

ההתלבטות הייתה בין אודיו באן לבין קיקר בכל אופן לאחר והתלבטות לא קלה בחרתי בקיקר COMVR DVC [ששמעתי רבות במפגשים] ולאחר ויכוח על מחיר הבאתי אותו לשחרר לי את הקיקר ב700 שח חדש דנדש.

זהו אני סופ"ש יחבר את הקיקר ובהזדמנות יבנה לו תיבה .

תודה לכולם.

פורסם

בעיר התחתית[עצמאות 31] אגב קיקר סולו באריק L7 מוכרים ברגיל שם ב2000 אני התחלתי איתו בויכוח נחמד והורדתי ל1800 סתם שתדעו . בסוף לא קניתי אותו אלה סתם התווכחתי כי אני אוהב

• תוכן חדש...