פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
השאלות מכוונות לבעלי דהייטסו שרייד ולמי שהתקינו בהם מערכות. יש לי דהייטסו שרייד 92' ואני רוצה ליקנות איזה קומפוננט מקדימה ויש לי 2 שאלות הראשונה היא כמה אינצ' הקומפוננט צריך להיות כי אני לגמרי לא בטוח איזה גודל יכול להכנס לשם והשנייה היא איך אני מכניס רמקול מהצד של הנהג ,מיצד ימין אפשר להסתדר אבל משמאל יש לי בעיה תודה לכול מי שעונה .
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
- 3 תגובות
- 929 צפיות
מעוניין לקנות מגבר עד.550 ש"ח יש לי זוג רמקולים פיוניר 460וואט 80 RMS ואני מעוניין לחבר אותם לאיזה מגבר עדיף 2 יציאות אבל אפשר גם 4 יציאות[ מבקש הצעות והמלצות עדיף לצרף לינקים מחנויות באזור המרכז בלבד תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת eldad-a, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלתי הצעת מחיר למערכת עם החלקים האלה: קומפוננט: DLS PS5 אחוריים: KICKER DS693 מגבר: DUVAL NOVA 1200W רדיו דיסק: KENWOOD KDC-MP528 רציתי לדעת אם המערכת שווה את המחיר שהציעו לי עליה (בסביבות 4000 ש"ח כולל הכל), והאם הרכיבים האלה מוכרים בכלל, כי בחיפוש באינטרנט לא מצאתי כל כך הרבה מידע עליהם, אם בכלל. לא מתוכננת הוספה של סאב. תודה מראש על העזרה. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום עם היוזר הזה, אבל אני חבר כבר בערך 3 שנים והיוזר הקודם נדפק לי...
הודעה אחרונה מאת drmtrl85, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למי שראה את המערכות שמגיעות עם הדגם, אין להן יציאות או כניסות, ככה שאפשר לשמוע רק ע"י דיסק או רדיו.. מישהו יודע אם אפשרי בצורה עצמאית לבנות line out למערכת שכזו? המערכת מקורית, ככה שאני דיי בטוח שהמכשול הראשי הוא איך להוציא אותה.. o_O עצות?
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעקרון השאלה נמצאת בכותרת.... אני נוסע ברנו מגאן 5 דלתות (שנת 97), וחושב לשים מאחורה סאב... אבל אני לא רוצה לבזבז "מקום יקר" , על תיבה שתתפוס לי חצי מהבגאז'... (פשוט אני עושה שימוש דיי נרחב בבג'אז, ואני צריך אותו כמה שיותר פנוי...) באופן כללי: בקיר השמאלי של הבגאז', יש מעין "בקע" כזה - יותר עמוק מאשר בצד ימין, ואני חושב לעשות בניה, ולהכניס לשם סאב בתצורת STEALTH.... (משהו כזה: ) והשאלות הן כאלה: 1. האם בתצורה כזאת - כדאי לשים את הסאב עם ה"פנים" כלפי חוץ, או עם המגנט כלפי חוץ?? 2. אני מודע לעובדה שזה יפגע באיזשהו אופן באיכות הצליל (בגלל הנפח הקטן שיהיה בפנים) - והשאלה היא איך ניתן למזער את הנזק?? או האם זה באמת יפגע בסאונד? 3. האם יש הסברים …
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש מחשבון/ נוסחה. לחישוב איזה כבל צריך לפי RMS של מגבר.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 2 תגובות
- 746 צפיות
לבעלי המגברים מהסידרה הנ"ל. / מביני עניין אני שואל לגבי הברוטוס 2005D ובחוברת מופיע במפורש. !! להפעיל על המגבר רמקולים/סאבים. בהתנגדות של או 4 אום 2 אום או 1 אום בלבד. אני רוצה להפעיל עליו סאב של 3 אום. או שנים בהתנגות סופית של 1.5 אום. זה לא אמור להיות בעיה? מעשית (לחבר אותו הוא יעבוד) השאלה . מנזק משימוש ממושך. שכן הם מדגישים. שזה לא באחריות שלו. התנגדות אחרת חוץ מ 4/2/1 אום. אני מבין התנגדות נמוכה מ 1 אום. תעשה נזק. אבל 3 או 1.5 אום?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
חבר'ה מה אתם אומרים על הרמקולים האלה: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2455 PHOENIX GOLD XS-69 ...האם הם עדיפים מה JBL CS396 ? אני מדבר בשתי המקרים כאשר מחברים אותם רק ל HU ללא מגבר!! תודה לעונים וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 0 תגובות
- 742 צפיות
אהלן לכולם אז ככה היום בערב משום מה הרדיו דסיק לא עבד לי ואחרי הרבה ניסיונות עדין לא עבר אז שהכלתי עם זה יותר לעומק שמתי לב 1.פיוז של האוטו נשרף לחלוטין!! [פיוז של המערכת לא !] 2.כאשר נתקתי את המערכת לגמרי וחיברתי שוב המגבר נדלק .. 3 בצד התחתון ימין ממש איפה שהרונקטור של המערכת נהייה ממש חם אבל ממש המערכת היא של קנווד 2020 די ישן לא יודע עם שווה תיקון אז מי שיודע מה זה או נתקל בזה בבקשה עזרה לפני שאני קונה חדש אני די מבסוט ממנו תודה לעונים רוני
הודעה אחרונה מאת r0ny01, -
- 3 תגובות
- 843 צפיות
אני צריך מפצל Y שנראה כך: http://www.macrom.it/IMG/arton47.jpg
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אוקיי אז ככה לפני שתתחילו להרצות לי על זה שהבמה הקידמית היא החשובה ביותר ולא צריך בכלל אחוריים אני יגיד לכם שבעבר היה לי אחוריים ואני חושב שכרגע הם חסרים לי ... אז ככה אני מחפש רמקולים אחוריים עד 500 ש"ח זה יכול להיות או קומפוננט או 6*9 אני לא יודע מה עדיף ... אני לא צריך מהם באס כי יש לי 2 סאבים באוטו יש גם מגבר שיגביר אותם והוא קיקר 350.4 2 יציאות משם פנויות והן יכולות לשרת את הרמקולים שאני אביא
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי פה כמה הודעות שאנשים רשמו על המגברים שלהם ... זה גם לפי זה הולך ? רציתי לדעת אולי עם יש לי עומס באמת יש לי ... מגבר לאנזר 1000 וואט 4 יציאות יושב על רמקולים אינפיניטי 6/9 ועל קומפוננט דראגסטר ומונובלוק לאנזר 1200D יושב על קיקר L7 יש מצב שיש לי עומס? ואני צריך... ורציתי לדעת עם זה עוזר למצבר קצת שלא יגמר מהר... בבקשה אל תביאו לי לינקים של תשובות כי לא הבנתי מיזה כלום שאלה פשוטה עם זה עוזר למצבר קצת.. שיהיה אפשר להשאיר את האוטו מכובה ולא יגמר המצבר....
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כשאני מעביר שירים יש מין קליקים ברמקולים ממה זה יכול לנבוע ?
הודעה אחרונה מאת audiophile, -
- 1 תגובות
- 860 צפיות
איזה בדיקות אחרונות אני יכול לעשות לפני קניית קבל ? יש לי מגבר לאנזר 430 שמפעיל סאב סרווין ווגה הד 12 ו-2 רמקולים 6 על 9 פיוניר ומגבר בוס שמפעיל קומפוננט כבל פלוס של 4 גייג' עובר מהמצבר למגבר וטיפה לפני סוף החוט יוצא עוד כבל 8 גייג' למגבר השני למגבר לאנזר יש כבל מינוס 4 גייג' ולמגבר השני כבל מינוס 8 גייג' 2 המינוסים מחוברים באותו מקום והאורך שלהם הוא גג חצי מטר שיש באס חזק המגבר נכנס לפרוטקשן ( רק הלאנזר הבוס ממשיך לעבוד רגיל ) המצבר חדש באוטו ( 60 אמפר ) מישהו בפורום אמר לעשות בדיקה עם מולטימטר אבל לא הבנתי איך ומה לבדוק אז מי שיכול לעזור שיגיב פה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברדיו דיסק שלי,7750 של פיוניר,הייתה בעיה של רעשי מנוע חזקים ביותר (היציאות נדפקו,כנראה מישהו הוציא ממנו חוטים כאשר היה דלוק)קיצר שלחתי אותו לתיקון ובמקומו הרכבתי זמנית את הרדיו דיסק הקודם שלי גם של פיוניר רק הרבה פחות טוב,3500. מאז שהרכבתי את המערכת הזו(שהיא תקינה לגמרי)הסאב התחיל להשמיע רעשים של פיצוץ שמכבים ומדליקים אותו וכאלה "פלאקים" כאלה מעצבנים ביותר כששומעים מוסיקה,והוא לא ממש מנגן כמו שצריך. שה7750 חזר היום מהתיקון הרעשים היו עוד יותר חזקים,כנראה בגלל שהפרא אווט שלו גבוה יותר. המתקין אומר שכנראה שזו בעיה במגבר ושזה משהו שאופייני למגברים של רוקפורד,הייתכן? אני לגמרי מבואס כי אני לא מאמין שזה מקרי שפתאום שהחלפתי בין הרדיו דיסקים הכל…
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
מה העלות של רכישת 2 מסכים + נגן +התקנה? מדובר ברכב אמריקאי 2001+ שלא קניתי עוד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקיי אז ככה.. אני רוצה לחבר hu במטבח החדש=] השאלה שלי היא איך אני משנה את הזרם מ 12v ל 220v? לזרם AC.. אני אשמח מאוד לעזרהה!! וכמה שיותר מהר בבקשה.. תודה מראש אלון פרקש
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
איזה קבל לקחת ?
מאת Dome- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי 2 מגברים סך הכל 600 אר אמ אס קבל של 1 פאראד יהיה מספיק ? מה קורה אם אני שם קבל יותר גדול מהאר אמ אס שהמגברים מוציאים ? מה דעתם על הקבל שמוכרים באתר של לאנזר ב-525 שקל ? איזה קבלים עד סכום של 600 שקל שמתאימים למערכת שלי אתם מציעים לי ? לכל אלו שיגידו שאני לא צריך קבל אז תנסו לו לרשום את זה ואם יש לכם תשובות לשאלות תגיבו
מיקום של מינוס
מאת Dome- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 795 צפיות
מיקום לא טוב של מינוס יכול לגרום למגבר להכנס לפרוטקשן ?
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקיי אז ככה... בתור במה קדמית אני משתמש במורל אלייט 6", ומאחורה על המגש יש לי מורל הייבריד אוויישן 6". השאלה שלי היא כזאת: האם הMOREL HYBRID יהיו יותר אפקטיביים בדלתות האחוריות של האוטו? כלומר בתוך הדלת עצמה? ולא על המגש האחורי... והשאלה השנייה שלי היא: בהנחה וקניתי עוד סט MOREL HYBRID OVATION האם הוא יוסיף משמעותית לסאונד באוטו, או שזה לא יהיה אפקטיבי עוד סט באוטו? כלומר יהיו לי 3 סטים באוטו
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמו שכתוב בכותרת... שמתי לב שיש רק לחברות זבל סיניות דגמים שאפשר להכניס בהם כרטיסי זיכרון כמו כאן: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1674088 השאלה השאלתית שלי היא אם יש דגמים לחברות מוכרות עם כזו אופצייה... בכלל לדעתי הרעיון הוא ממש שימושי.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
שלום... (בגלל הבלאגן הקטן שנוצר בפוסט הקודם שלי, החלטתי לחלק פוסטים לפי נושאים, ולא לעשות סלט...) אז ככה: בעקבות בעיות רבות עם המגבר החדש שלי (של חברת פרמייר - PS600 120X4 RMS), החלטתי שאני רוצה להחזיר אותו ולמצוא משהו הרבה יותר איכותי... אחרי התלבטויות רבות, החלטתי שאני מוכן להשקיע עוד כ500 שקלים נוספים (בנוסף ל700 שאני מקווה לקבל חזרה על הפרמייר), ולמצוא לי מגבר איכותי באמת! נכון להיום - יש לי רמקולים של מורל מקדימה ומאחורה: קדמיים: מורל מילניום, קומפוננט 5 ורבע אינצ' (100 RMS) אחוריים: מורל פולס, 6 על 9 (150 RMS) הנה משהו שמצאתי ומאוד אהבתי - בחיפוש אקראי באינטרנט: http://www.crutchfield.com/S-UTVyl5CuIy6/cgi-bin/ProdView.asp?g=100&I=03…
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם ישנו רדיו דיסק שניתן להתקנה במקום הרדיו טייפ, בקסרה שיש לה רדיו טייפ מקורי נשלט מההגה? (הכוונה כמובן לכזה שימשיך להיות נשלט מההגה) מחיר?
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אבקש חוות דעת על מגבר לא מזוהה מבחינתי יצרן : YMR דגם : EA3300 Watts120x2 Channel Mosfet power Amplifier+subwoofer אני לא מכיר לא יודע דבר עליו רק שירד מרכב טוטאל לוסט של חבר שטוען שהיה בסדר גמור. אם למישהוא יש קישור ליצרן או כל אינפורמציה הכל יתקבל בברכה . למרות שנאמר : "לא בודקים שינים של סוס.. מתנה, !
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
- 1 תגובות
- 844 צפיות
אני לא מתכוון לחבר אותם למגבר. יש לי סאב והד יוניט של אלפיין. מה אתם מציעים בשביל איכות טובה במחיר הזה? פתוח להצעות. תודה.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 3 תגובות
- 936 צפיות
אז ככה... התקציב הוא 6,000 ש"ח להכל כולל הכל וזה אומר - התקנה + כבלים, HU, במה קדמית , סאב ומגבר המטרה היא נטו SQ, איטום בדלתות יבוא מאוחר יותר כשיגדל התקציב אני שומע בעיקר מוזיקה שחורה, וכל השאר מוזיקה בקצב מהיר (רמיקסים והאוס בסגנון של עופר ניסים) חשבתי ללכת על מורל הייבריד הדגם היוצא (זול יותר), סאב - אין לי מושג איזה פאנל של פיוניר http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2643,'normal_sales') ומגבר אני נוטה לכיוון של רוקפורד P4004 - אבל אני לא בטוח שהוא יפתח את הקומפוננט והסאב. אני לא מחפש לקנות שם של מוצר או גימיקים, נטו סאונד איכותי אבל גם עם זה אין צורך להיסחף כי אני הולך לשמוע בסופו של דבר דיסקים של MP3 (באיכות טובה, מי…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם! כמו שכבר ציינתי פעם שעברה - אני לא אוהב לעשות סלט בפוסטים - ולכן, אני מפריד: אז ככה: "הגיעו לאוזניי שמועות" על קיומה של חברה בשם Xetec שמייצרת בין היתר מגברים לרכב.... (מי שיודע על מי מדובר, יודע... אני בינתיים לא מעוניין בקטעים של זיהוי על מי מדובר - אלא רוצה חוות דעת נקייה של אנשים) www.xetec.de - באתר הבא - יצא לי קצת לקרוא על המגברים שלהם, והם נשמעים דיי מבטיחים (וחיפוש קצר באיביי מעלה גם מחירים דיי מכובדים לרציניים שבהם (כ400 דולר)) עכשיו.... חוץ מאשר באיביי - לא מצאתי את המגברים האלה בשום חנות אינטרנטית (בין היתר לא בקראצ'פילד, ולא בעוד כמה מקומות) ומן הסתם שגם בחנויות בארץ לא ראיתי מגברים של החברה הזאת..... ..... אם מישהו מכיר את…
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ו!! רציתי לשאול אותכם לגבי הסאב הנ"ל .. יש לי אוטו גדול מסחרי (ניסאן סירנה) ואני שומע ממש חזק (בעיקר טרנסים והאוס) והסאב כמובן גם יצתרך להתאמץ !!! השאלה שלי אליכם אם מישהו מכיר את הסאב הזה ??! כבר יש לי תיבה של 15 אינץ שהיה לי בה מורל עם סאונד מדהים רק שהוא נשרף לי כבר איזה 4 פעמים!! 600W 300W RMS 95דציבל תודה רבה לכולם שבת שלום אמיר.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
חיבור ipod לרדיו
מאת AMG- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש אפשרות לעשות את זה?
הודעה אחרונה מאת AMG, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי קיקר קומפ ויאר 2 סלילים של 4 אוהם ויש לי מגבר לא מונובלוק אלא הייפוניקס 6400 הסאב עובד אצלי על 8 אוהם והוא לא מנוצל אני רוצה לקנות את הסרווין ווגה דגם ווגה הישן והטוב או פוקל ה400 RMS אשמח לעוד סאבים טובים למטרת SQ בעוצמה של 400 RMS ודומה
הודעה אחרונה מאת AMG,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 946 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Pavlik
- GREEN.
- NickName1
- DareDevil
- א.ד.מ.
- gpm11
- amosbmw
- yd b-4
- NAPOLEON
- שחר 1
- FROGIE
- zvigolden