פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
כמו שקראתם בנושאים שכבר פתחתי אתם יודעים שיש לי בעיה במגבר לאנזאר ויב 430 קראתי את כל מה שרשמתם וגם מה שמצאתי בחיפושים ואלו הדברים שעשיתי : החלפתי את הכבל + מ-8 גייג' ל-4 גייג' שלחתי את המגבר לבדיקה והוא נמצא תקין בדקתי קצרים או מקומות חשופים שיכולים לעשות קצר ולא מצאתי כלום הדבר היחיד שעשיתי ואני לא בטוח לגביו זה שיש לי 2 מגברים ולכל מגבר חיברתי מינוס בנפרד אבל של 8 גייג' אחרי כל מה שעשיתי עדיין המגבר נכנס לפרוטקשן , אז לפני שאני מחליף אותו יש לכם עצות אחרונות שכדאי לי לעשות ? אם אני ישים לכל מגבר מינוס של 4 גייג' זה יכול להסתדר ? שווה לי לנסות לשים קבל לראות אם זה עוזר ? פשוט אני מאוד מרוצה מהמגבר שהוא מגביר לי את הרמקולים האחוריים אבל בסאב הוא א…
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 5 תגובות
- 915 צפיות
שלום לכולם אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה.. מבקש את עזרתכם במעבר לHU חדש . עד היום הסתדרתי עם פיוניר ,עד ההרכבה האחרונה שמשגעת אותי .. יציאת RCA אחת של הHU דפוקה עושה רעשים. רוצה להחליף את המערכת ל JVC מה אומרים תייעצו לי על דגמים טובים ומחירים. קיט RCA היכן אני יכול לרכוש את הבסט??? תודה מראש חיים
הודעה אחרונה מאת KaKa, -
המלצה על סאב
מאת bozman- 3 תגובות
- 748 צפיות
שלום לכולם אני מחפש סאב שיקבל גישור במגבר JBL הידוע אני אוהב לשמוע בקול גבוה אבל גם חשוב לי האיכות של הסאונד אז אפשר שתמליצו לי על סאב בסביבות 1000 שח תודה רבה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
Hello everybody! I'm in New york now, and today i saw in china town a car stereo store with some nice things in it... My question is, i saw the alpine 9853 if i'm not mistake in 250$... first of all, how is the price? second of all, the sale's guy told me that he can write for me in the recipt that the HU is used, and also that it actual price in under 200$ Is that enough to pass custom? thanks, Moshe P.s I would appreciate it if u would answer quick, i have only two more days here...
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פורד פיאסטה MK3 92-96 מישהו יודע מהו הגדול? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה גודל רמקולים יכנסו בדלתות מקדימה???
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 3 תגובות
- 802 צפיות
מישהוא יודע האם ניתן להכניס קומפוננט לדלת של לנצ'יה תמה?וכמובן באיזה גודל ?
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי תקציב של 5000 אני רוצה שהוא תכלול מערכת ,קומפוננטים, מגבר וסאב זה לאוטו פיג'ו 206 2002 המידות בלתות הקידמיות 6.5' בדלתות האחוריות 5 ורבע ובמגש מאחורה 6*9 תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
השאלה בכותרת. במסגרת התעניינות ברדיודיסק חדש נתקלתי בה. החברה מציגה רף מחירים שלא מבייש את סדרות אלפיין הגבוהות. בביקור באתר החברה רשום Harman/Becker. בדף אודות החברה מצויין שהיא חלק מהתאגיד האמריקאי "הרמן" והחברה עצמה גרמנית. מישהו ראה שמע ידע? איתמר.
הודעה אחרונה מאת samc, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמה אינץ' נכנס שם? ואם מישהו יודע איזה רמקולים יתאימו כי הבנתי שיש כאלו שהם במידה אבל עם מגנט גדול מדי או גבוהים מדי תודה
הודעה אחרונה מאת PMP, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי בעיה בגי'פ שלי מותקן לי צינג'ר ורדיו טיפ הבעיה שלי היא שאני שומע דיסק בנסיעה לפעמים השיר נקטע(נעצר כזה,או הפרעות כאלה) לקראת הסוף מה עושים?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני להתקין רדיו טייפ של חברת קנווד אך אין לי את הצמה שמתחברת אליו... השאלה היא היכן ניתן לקנות צמה ? מה המחירים ? כמו-כן יש לי צ'יינג'ר שחבר נתן לי בלי השלט (השלט נהרס) אבל הצ'יינג'ר עובד, האם ניתן לחברו לרדיו טייפ ? רשום עליו שיש לו שליטה על צ'יינג'ר, רק אילו חיבורים צריך לבצע ? ואם עליי ללכת למתקין, האם אפשר המלצה על מתקין הוגן במחירים סבירים באיזור רמת גן ? סה"כ מדובר בסובארו ג'סטי שנת 92 שעליה אני רוצה לבצע את ההתקנה... בתודה מראש ויום נעים ! מני.
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
חברים שלי נסעו לתיאלנד והם ביום שבת יהיהו בבנקוק שיש שם קניון רק של רכיבים אלקטרונים מישהו יודע לגבי מחירים?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
מישהו שמע פעם על חברת הסאבים אימפדנס? ולא, לא מצאתי בגוגל שומדבר שיכול לעזור לי. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת R8082, -
- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני כשבוע רכשתי קומפוננט של מורל, דוטק 6.5. הלכתי למתקין הוא חיבר לי אותם בדלתות מקדימה, כיוונו אותם לפי רצוני והכל היה טוב עד לפני יומיים... שמעתי מוזיקה בעוצמה די חזקה, לא מפציצה אך עדיין חזקה ופתאום כאילו התנתק הטוויטר השמאלי, לאחר כמה שניות הוא חזר לעבוד וככה זה היה ברוב הנסיעה אחרי כמה זמן התנתק הטוויטר השמאלי ושניהם התחילו לעבוד פעם כן ופעם לא... ביום למחרת בדרכי למתקין הרמקול השמאלי גם כן הפסיק לעבוד, המתקין בדק אותם ואמר שהטוויטרים והרמקול נשרפו ושאני אחליף אותם אצל מי שקניתי. הקומפוננט עמד על מגבר של JBL 75.4, הבחור שקניתי ממנו אומנם לא התווכח ואמר שיחילף לי אותם אך טען שלמגבר הנ"ל יש פיקים אשר כנראה בגללו הם נשרפו ושאם ישרפו שוב לא יחליף לי אותם... הש…
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 1 תגובות
- 932 צפיות
אז ככה אני אמור לקבל בסביסות ה 2500 שקל אולי פחות על מערכת סריאו לאוטו אני רוצה מינימום שני אבי וופרים דרך אגב יש לי לנטרה 98 ומגבר בינוני אני רוצה ועוד בערך 4 עד 6 רמקולים זה אפשרי בתקציב כזה או מה כן אפשר לקנות בתקציב כזה
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 7 תגובות
- 866 צפיות
יש לי בעיה בתיבה של הסאב החור שממנו יוצא הצליל הוא נמצא בצד ימין של התיבה זאת תיבה אטומה לחלוטין שבה הסאב נמצא בתוך התיבה עכשיו מדובר בסאב רוצח. עכשיו אתמול התקנתי את המערכת ועכשיו בגלל כל ההתקנה ואיך שיושבים הדברים הסאב צמוד לגב המושבים ויכול לשבת רק בצורה אחת שבו הוא ישר כלומר החור נמצא מימין כמו במקור עכשיו משום מה אין באס חזק באוטו אבל כאשר אני מוריד את גב המושבים הבאס נהיה אימתני בכל מצב הבגאז' נראה כאילו הולך לעוף מהמקום וכאשר הספסל מורם כלומר יושב רגיל הדבר היחיד שאני יכול לשמוע מהבאס הוא רק את הרעידות של הבגאז' מה אתם ממליצים לעשות? מקווה שאבנתם את הכוונה שלי ד.א מדובר ברכב מסוג סופר לנסר בתודה מראש משה.
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי יונדאי לנטרה שנת 98 וקניתי רמקולים ... קדמיים ואחוריים ... הצלחתי לשים את הקדמיים ואת האחוריים אני לא מצליח לשים ביגלל שיש בעיה בפלסטיק הזה שתקוע במגש האחורי ... אני לא מצליח להגיע לחיבור של הרמקול המקורי ולפרק אותו ... ניסיתי בכל הדרכים לפרק את הפלסטיק הזה והוא לא יוצא מהמקום ... תעזרו בבקשה ...
הודעה אחרונה מאת Aviel, -
שלום לכולם. רציתי לדעת עם יש לי מכשיר של פיוניר MP8 ואני רוצה לחבר עליו 3 מסכים באיזה מפצל אני צריך להשתמש אשמח עם תתנו קישורים
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מגבר של לאנזר 2600D מנתונים שידועים לי עליו ב4 האום הוא נותן 400RMS ב2 האום הוא נותן 800RMS וב1.3 האום הוא נותן 1200 RMS השאלה שלי היא איך אני גורם בחיבור לסאב אחד מהמגבר הנ"ל לרדת בהאום כלומר אם לדוגמא אני רוצה להגיע ל1.3 מה בעצם אני צריך לעשות?
הודעה אחרונה מאת עמרי_, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
*רדיו דיסק Pioneer DEH-1750 *זוג רמקולים 6X9 3WAY 260W PIONEER *זוג רמקולים 6.5 2WAY Pioneer 160W *סאב וופר 250W של FIRST AUSTRIA *מגבר 4 ערוצים TOXIC 1000W
הודעה אחרונה מאת shlomi213, -
- 3 תגובות
- 819 צפיות
איך אפשר לדעת מה הנתונים של הסאב 12 HED ? הסאב הוא בצבע זהב משהו כזה והתיבה שלו היא מקורית פתוחה הוצאתי את הסאב מהקופסא אבל לא רשום כלום יש רק גומי על המגנט ושמוציאים את הגומי גם לא רשום כלום לפי מה שאמרו לי זה 600 וואט 250 אר אמ אס אבל איך אני יכול להיות בטוח ? הסאב יד שניה
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המערכת היא של LANZAR ומגבר של AUDIO LOGIC יש יללת אלתרנטור מעצבנת חיפשתי אל זה בפורם ניסיתי הכול והגעתי למסקנה שהHU או סתם זבל או לא יודע מה בחיבור המינוס של הRCA למינוס של הHU הבעייה לא נפתרת מישהו יכול לעזור? ואל תגידו לי לקצר את המינוס של המגבר זה גם ככה כבר איזה 30 סנטימטר אורך.
הודעה אחרונה מאת Ave, -
- 5 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מה גורם בעצם לפקודה של הקבל להדלק? חיברתי את הקבל בצורה כזאת שמהפלוס של המצבר מחובר לפלוס של הקבל ומהפלוס של הקבל לפלוס של המגבר... וכנ"ל לגבי המינוס מהמינוס של השלדה לקבל ומהקבל למגבר עכשיו קראתי שאת המינוס אני צריך לחבר גם בקבל לשלדה וגם מהמגבר לשלדה האם מה שעשיתי כזה גרוע? למה עכשיו שאני מדליק את המערכת הקבל לא נדלק ביחד? האם הוא אמור בכלל להדלק? או רק כאשר יש ירידה של מתחים? אני מתחנן להסברים
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 8 תגובות
- 812 צפיות
יש לי אזעקה של קוברה עכשיו שאני פותח תאוטו ***תאוטו = את האוטו *** נפתח לי גם הפגש..יש אפשרות לבטל את זה שרק הדלתות יפתחו ושאני ירצה לסגור אז הנעילה תסגור הכלל כולל הפגש? תודה מראש לעוזרים אלון .
הודעה אחרונה מאת AlonSe, -
- 8 תגובות
- 930 צפיות
מה גודל הרמקולים הקידמיים במצובישי סופר לאנסר? ואם אני מזמין דרך האינטרנט רמקולים, יש אפשרות להתקין אותם לבד? כי לפי איך שזה ניראה הרמקולים לא נמצאים בדלת אלא בדשבורד. תקנו אותי אם אני טועה. תודה!
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי את הסאב של המערכת קולנוע ביתי 12 אינץ' 120 W פועל על מתח מהקיר 220V חיפשתי ומצאתי ממיר מתח לאוטו מ12V ל 220V לסאב כמובן יש מגבר פנימי יש עוד אלמנטים שלא לקחתי בחשבון ? אם אני יחבר עכשיו את הרדיו דיסק ( DEH-P4650) למגבר הפנימי של הסאב דרך היציאה למגבר שיש לרדיו דיסק עם RCA הכל יעבוד ?
- 3 תגובות
- 667 צפיות
ברשותי ר"ד DEH 1650 ולחיצה ארוכה על מקש ה SOUND (במצב רגיל זה הEQ והFAD\BAL), מקפיץ תפריט תדרים ומספרים לדוג" 1k n 800 וכו.. אני יודע שזה קיים כמעט בכל הדגמים, אבל בתצורות שונות למה זה טוב ואיך משתמשים בזה ?
הודעה אחרונה מאת tiller, -
- 3 תגובות
- 778 צפיות
* חייב להיות איכותי - אני לא קונה זבל * רדיו נורמלי + RDS * בולמי זעזועים - שלא יקפוץ מכל אבן על הכביש * אחריות של יבואן מסודר * בעתיד הקרוב יגיעו גם מגבר, קומפוננט וסאב וופר. אז שה HU תאפשר לעשות את כל הכיוונים והחיתוכים. * אני לא צריך "פאנל פוזה" - לא איכפת לי מדולפינים קופצים ואנימציות מטופשות. צריך נטו מערכת איכותית. התקציב: עד 2000 ש"ח בערך.. אבל אני עדיין לא סגור עם עצמי לגבי התקציב. השאלה: מה ייתן לי פאנל ב2000 ש"ח שלא ייתן לי פאנל ב1400-1500 ש"ח או בעצם, האם עד כדי כך שווה להשקיע בHU את כל ה2000 ש"ח, או שהאיכות שמיעה תיהיה זהה לפאנל זול יותר ואפשר להתפשר. מחכה לתשובות
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
יש לי כבל RCA שרשום עליו DIGITAL FULLYS SHIELDED HIGH DEFININITION PC-OFC INTERCONNECT CABLE FOR HOME THEATER AND DIGITAL STEREO HI-FI SYSTEMS מה זה אומר?ויש סיכוי שהוא יתחבר למגבר? תמונות של הכבלים http://img160.imageshack.us/my.php?image=pic007457bh.jpg http://img160.imageshack.us/my.php?image=pic007462fh.jpg
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,014 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- mottis
- hgilad123
- יוני יון
- FROGIE
- נהג מירוצים ותיק
- לירון .ה.
- itamar_by
- RedLabel
- om2
- nechmya
- mikk