פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
הערכת מחיר
מאת gilad1- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם כנראה שאני הולך למכור את הרכב ,והמערכת איתה... רציתי לדעת פחות או יותר מה שווי המערכת(כמה סביר לבקש) מגבר:rockford 301x סט:mb quart 216 70 rms אחוריים:alphasonik pfz 240 rms סאב:305 c העממי בלי הרדיו דיסק הוא נשאר אצלי, הכול חדש (בערך חודשיים שלוש עם קבלות ואחריות) חוץ מהמגבר בן שנה בערך, כמה לדעתכם המומחים אפשר למכור את המערכת? תודה על העצה
הודעה אחרונה מאת AMG, -
- 38 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מחפש קומפוננט עד 1000 ש"ח (גמיש עד 300 לא חייב) יעבוד על BOLT 4X50\55 לא זוכר בדיוק... שיהיה כמה שיותר איכותי ומדוייק עם טוויטר רך ונעים וכמה שפחות צעקני! תודה לעונים מראש..
הודעה אחרונה מאת GAL-R32, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התקציב הוא עד 1000 ש"ח רצוי פחות. תודה לכם
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תגידו מה המחיר של הקומפוננט הזה יד שניה? וכמה חדש? מורל איבריד אובישן ... 6 וחצי אינץ עם זה משנה
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חרשתי את ת"א בכל חנויות האלקטרוניקה, ואף אחד לא יודע לגבי קבל למגבר של רכב.. בעיקרון המגבר הוא 100W כך שאני לא צריך קבל גדול לדעתי.. מישהו יכול לעזור, ולהגיד לי כמה F צריך למגבר הנ"ל ומאיפה אפשר להשיג??
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 10 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אם יש לי שיר באיכות 128 kbps יש תוכנה שיכולה לחדד אותו או משהו לאיכות יותר טובה?? אם כן יש קישור או משהו להוריד?? אביחי
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה בכותרת, והסאב צורך כ 350 - 400 RMS .. אני מעוניין לרכוש את המגבר של HIFONICS TX8805 האם הוא יעשה את העבודה כמו שצריך ? הנה קישור : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5812692967&category=4950 ותסתכלו על הנתונים של המגבר והאם הם נראים ריאליים ? שימו לב לנתון שאומר המגבר מוציא 440 RMS X2 ב 4OHM .. נשמע הגיוני ? אשמח לתשובה .. או שאולי פשוט אפשר להתאים מגבר אחר ? מונו ? אשמח לכל דעה .. (תקציב - 1400 - 1500 ) שמעון.
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם וסליחה שאני משגע אותכם... האם מישהו שמע את הסאב הזה 15 אינץ של רוקפורד 300W RMS האם הוא עומד בעומסים ?? הבחור שמוכר אותו רוצה עליו 1000 שקל עם התיבה, מה אתם אומרים שווה ?הוא טוען שהוא עבד שבועיים תודה לכל מי שיכול לעזור לי זה נורא חשוב לי.. אמיר
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים על המגבר הזה: http://muz.co.il/item_prew.php?item_id=261 אני יודע שזה זבל סיני אבל יש זבל ויש זבל, שמעתי כבר לא פעם מגברים שהם "זבל סיני" ויש כאלו שמגבירים הרבה יותר טוב ממגברים יקרים. הייתי רוצה לדעת אם למשהו יש נסיון עם המגבר הזה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת עמרי_, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות את המערכת הבאה: רמקולים: http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=250e2aedc1461edcfc320a941c3816ab&productid=105 מגבר: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=103 רדיו דיסק : http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3511,'normal_sales') וסאב אני עדיין לא יודע איזה אני רוצה מצפה לקבל ממכם המלצות תודה מראש . תעבירו ביקורות על המערכת שהצאתי כאן כי אני חדש בתחום ואני מעוניין ללמוד. ואני לא אחד שמוסיקה זה החיים בשבילו פשוט אני מעוניין לשמוע טוב ואיכותי אז תנו חוות דעת על מה שהצאתי [:
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 3 תגובות
- 775 צפיות
שלום.. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 המערכות האלה שנראות בדיוק אותו דבר.. ומה עדיף לקנות ? תודה מראש ! הדגמים הם PIONEER DEHP770 DEH-P7750MP יש לציין שהדגם DEH-P7750MP יקר יותר. ואם אפשר לקבל חוות דעת על המערכות הנ"ל אני אשמח
איטום VS החלפת מיד באס 1 2
מאת mdma-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
אוקיי לאחר שסוף סוף הגעתי לסאונד שאני די אוהב יש כמה דברים שמפריעים לי והייתי שמח אם מישהו היה עושה לי קצת סדר בבלאגן... המיד באס של הסט שלי או שלא מפיק באס או שהדלת מפיקה יותר באס ממנו, אני שומע קירקושים מטורפים מהדלתות שלי זה עניין מאוד מציק אני כבר לא יכול לשמוע ככה... זה גורם למיד באס להשמע די רע אין לו וואקליות כזו או שאני לא יודע מה חסר לו עופר רוטמן שמע אצלי והאיר לי את הנקודה הזאת ללא כל קשר לקירקושים... עכשיו השאלה שלי היא כזאת מה יותר עדיף לעשות: 1)להחליף את המיד באס ולראות את התוצאה? 2)להחליף את הבניה לבניית פיבר יותר מסיבית ויותר אסטטית לעין שבעקבותה גם יגיע האיטום? אני חושב שלעלות למיד באס כמו המוראל הייבריד או כמו DLS או כמו לא יודע מה מיד באס…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מגבר הוא לאנזר 600 וואט שתיי יציאות איזה סאב עדיף לאנזר : http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=W306&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=15 פיוינר : http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=MAX12&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=6 תודה
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הקומפוננט הוא דוטק 5.25 . החור המקורי בדלת הוא 5.4 * 8 אינץ ! אני יכול לחבר את הרמקול לחור , אבל יהיו פתחים מסביבו ! או עדיף שאני יבנה מעץ MDF פלטה בגודל החור המקורי ועליו אני יעשה חור של 5.25 ! כך שהחור יהיה אטום ! אבל למה השאלה אם לבנות או לא , מפני שבדלת יש עוד חורים בגדלים של 10 * 15 ס"מ בערך ועוד כמה יותר קטנים . אז , האם האיטום שאני יעשה בחור המקורי בשביל הקומפוננט , יעשה הבדל ?! או שזה לא משנה אם יש כבר חורים בדלת , וההבדל יהיה זניח ? תודה ..
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
בירצוני להתחדש ברדיו רדיו דיסק של אלפין מדם CDA9847 Alpine מה אתם אומרים על המכשיר ? יש לי קומפוננטים של חברת מורל מדגם היברד אווישן ואני רוצה לקנות שתי מגברים וסאב פוקל.. אני רוצה להגיע לסאונד sq
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בשבוע האחרון ניסיתי נואשות להיפתר מיללת האלטאנטור המעצנת אבל ללא הצלחה. ניסיתי כול דבר חוץ מלחבר את המינוס ישירות למצבר אני יודע שבכללי עדיך שכול המינוס יהיה מחובר באותה נקודה יש סיכוי שזה יעזור? אני יודע שהמינוס צריך להיותר קצר ככל שאפשר כך שאני לא בטוח לגבי למשוך מינוס למצבר. פשוט ניגמרו לי הרעיונות מה אתם אומרים זה יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
שלום חברה, כבר החלפתי כל מיני סאב וופרים והגעתי למסקנה ש אני רוצה "קיק" חזק ו"אטום". אז אחלטתי ש אני הולך על סאב וופר של קיקר משהו חזק. לפני כמה ימים התחדשתי ב קיקר S12L7 סאב שהרבה זמן רציתי וחיכיתי. עכשיו יש לי אותו, ו אני יבנה לו תיבה בהתאם לסאב המחובד הזה חזקה ו אכותית! ש תכלול עץ סנדוויצ' 30מ"מ בעובי, התיבה תיהיה אתומה לגמרי בנפח של 51 ליטר, מודבקת אם דבק עץ צהובת חזק במיוחד ו מורכבת אם ברגים 4.5*50 וכמוון סיליקון. מכווה להגיעה למפגש!
הודעה אחרונה מאת Eyal-S, -
- 2 תגובות
- 841 צפיות
יש לי התלבטות קשה מאוד..... איזה סט קומפוננט הכי טוב אני יכול להביא במחיר של עד 150 דולר. אני מתכוון במחירים של ארצות הברית כי אני קונה את זה משם מאיזה אתר אינטרנט שיציע לי את המחיר הכי זול לאותו דגם... אני אשמח לקבל הצעות כי לי ממש נדפק המוח מרוב אפשרויות..... הגודל צריך להיות "6.5 וחשוב מאוד שיהיה בין 60rms ל- 120rms משהו באמצע יהיה מצויין תודה לכולם וחג שמח רם
הודעה אחרונה מאת rambo, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התקציב הוא עד 1000 שח רצוי פחות. סאב וופר איכותי. תודה
הודעה אחרונה מאת Eyal-S, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני עומד לקנות סאב יד שניה רציתי קצת עצות בכדי לבדוק את המצב שלו לפני שאני יקנה.
הודעה אחרונה מאת בנדח, -
- 37 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
וגם מה המחיר שלו...? ילה לזרוק שמות ומחירים
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
I am in new york and i want to buy a amp to the car,i tried to find the jbl gto 75.4 in the duty free but they did not have it. I looked in the internet for this amp , and it costs something like 260 dollar including tax and shippings. do you think it worths it, or should i find something else here? i would like to buy in the internet, so i am waiting for recomends please.
-
- 1 תגובות
- 846 צפיות
שלום ! יש לי שני סאבים של רוקפורד סדרה ישנה ששניהם חייבים תיקונים : מדובר בסדרה RFZ3412 1) הסאב הראשון - הגומיה נקרע אך הסליל עובד . 2) הסאב השני - הסליל נשרף אך הגומיה בסדר . האם כדאי לתקן את שתיהם ? (גומיה חדשה וסליל חדש ) או עדיף להעביר את הסליל (מהסאב שהגומיה שלו קרועה) לסאב שהסליל שלו סרוף (והגומיה שלמה) ? אני מעדיף לתקן את שתיהם . איפה אני אוכל לעשות זאת בארץ ? מעניין כמה "אוטופרט" ייקח על זה ...
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי נגן mp3 איכותי מאוד (H10 של אייריבר אם אתם רוצה לדעת) שכל פעם אני מחבר אותו לרדיו טייפ שלי דרך מתאם שהוא קלטת כזאתי עם חוט..עכשיו ברגע שאני יחליף לרדיו דיסק אני יודע שאני יצטרך להסחב עם דיסקים ובשביל זה יש לי את הנגן..אז השאלה שלי אליכם אם יש רדיו דיסקים במחיר טוב שיש להם יציאת AUX רצוי קדמית לא בגב של המכשיר כדי שאני יוכל לחבר את הנגן שלי דרך כבל RCA ל3.5MM או כבל אחר..אם אין קדמית אז אין-אבל בטוח יש יציאות קדמיות בנויות על הפנל.. מקווה שתעזרו לי תודה רבה
הודעה אחרונה מאת STmh04, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הבאתי מחבר שלי סאבוופר של פיוניר 12 אינטץ',נראה לא רע(סביר..) כולל תיבה אקוסטית של פיוניר. אני לא יודע את הדגם שלו ואם מישהו מזהה את הדגם ויכול לתת לי פרטים עליו מבחינת וואט TRUE RMS ואיזה סוג מגבר אני יכול להשתמש כדי לנצל את הסאב באוטו שלי.. האם אני יכול להשתמש במגבר פשוט.. הכוונה לא של חברה ידועה.. תודה מראש לעוזרים,תמונה של הסאב צורפה אני מאוד צריך את הגדם ופרטים על הדגם-(של הסאב).
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 4 תגובות
- 845 צפיות
שלום אני קניתי את המגבר הנ"ל:http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3093,'normal_sales') ואני לא מבין מה ז"א "אופיה חיבור עם גשר RMS 150W *2 "? זה לא אמור להיות 150*1?
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
- 4 תגובות
- 990 צפיות
מה ההבדל בין 9855 R (הבנתי שזה הדגם הארופאי) מול הדגם 9855 רגיל?
הודעה אחרונה מאת GILAL, -
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום חבר'ה, אני מקווה שלא "סומנתי" אחרי הוויכוח שהיה בנושא הרדיודיסק שקניתי. בכל אופן אני מתלבט מה השלב הבא בשדרוג המערכת: קומפוננט או מגבר 4/5 ערוצים וממש קשה לי להחליט. המערכת כיום: HU:Blaupunt bermuda mp35 Amp:Rockford 2300 שמחובר ל Pioneer 6X9 80W RMS מקדימה יש סוני אקספלוד 25 וואט נקי שהתבררו כשרופים ולכן כיוונתי לשמוע רק דרך האחוריים. לא זוכר כמה אינץ' הקדמיים(מזדה 323 סדאן),נראה לי 5. בכל אופן זה כנראה לא ישנה כי התכנון הוא החלפת אוטו למזדה 626 בסוף החודש. אני מתלבט אם לחתור לכיוון רכישת מגבר או קומפוננט כשהבעיה היא: המגבר שלי מוציא 15 וואט וזה בעייתי לפעמים, קצת חלש. מורגש שחסר סאונד מקדימה. הרדיודיסק מוציא 18 וואט שזה יכול…
הודעה אחרונה מאת Chooch, -
- 11 תגובות
- 965 צפיות
כרגע 2 סטים של קומפ מחוברים ל2 יציאות במגבר. עכשיו אני מעוניין לקנות רדיו דיסק piooner 7700 וחשבתי על צורת חיבור שונה: קומפ קדימה - מגבר קומפ אחורה - רדיו דיסק סאב - מגבר עד היום לא חיברתי את הקומפוננט מאחורה לרדיו דיסק כי לא הייתה לי אפשרות לחתוך תדרים ברדיו דיסק הנוכחי. הבנתי שה 7700 ניתן האם אני צודק?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני עזרה דחוף קניתי פיונייר דולפינים והדולפינים קפצו מהאחורי הסלע מה עושים?
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,189 אורחים (הצג רשימה מלאה)