Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נגן mp3 איכותי מאוד (H10 של אייריבר אם אתם רוצה לדעת) שכל פעם אני מחבר אותו לרדיו טייפ שלי דרך מתאם שהוא קלטת כזאתי עם חוט..עכשיו ברגע שאני יחליף לרדיו דיסק אני יודע שאני יצטרך להסחב עם דיסקים ובשביל זה יש לי את הנגן..אז השאלה שלי אליכם אם יש רדיו דיסקים במחיר טוב שיש להם יציאת AUX רצוי קדמית לא בגב של המכשיר כדי שאני יוכל לחבר את הנגן שלי דרך כבל RCA ל3.5MM או כבל אחר..אם אין קדמית אז אין-אבל בטוח יש יציאות קדמיות בנויות על הפנל..

מקווה שתעזרו לי

תודה רבה

פורסם

איי ריבר מתחבר למחשב דרך USB

יש מכשירים פשוטים בעלי כניסה כזאת

http://www.radio-electric.co.il/products/31103

אבל מה התקציב ?? שנוכל להמליץ בהתאם

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני קונה את זה בארה"ב ככה שיהיה שם זול אם נגיד משהו פה עולה 2000 שמה יעלה 1000

אין לי תקציב מגובש עדיין

פורסם

אתה יודע איך בכלל נראה הנגן שלי אין לו יציאת USB כמו בנגנים הקטנים יש לי נגן בנפח של 5ג'יגה צבעוני כזה אני חייב כבל כדי לחבר..

אז איזה רדיו דיסקים יש להציע

תודה

פורסם
איי ריבר מתחבר למחשב דרך USB

יש מכשירים פשוטים בעלי כניסה כזאת

יש לו "JUKEBOX"

ולא נגן פלאש.הוא צריך כניסה של אוזניות

AUX...

לפותח הנושא:הרבה רדיודיסקים מאפשרים AUX

בעזרת מתאם (אאל"ט מתאם מצ'יינג'ר לAUX)

תראה את זה:

http://tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=a10b4fd21c678f515b42d6364d63ac78&productid=189

פורסם

חחח... לפני כשנה וחצי, אני סבלתי בדיוק מאותה הבעיה!

היה לי נגן איכותי (לאותו זמן), שלא רציתי להפרד ממנו, וחיפשתי מערכת עם כניסת AUX קדמית...

אבל בסוף וויתרתי על זה, וקניתי HU של סוני, משהו מגניב (שאין לו כניסה מקדימה)...

בוא נאמר כך: אם אתה מחפש רדיודיסק, ולא משנה איזה ובאיזה סכום כסף או באיזה איכות - אז יש מלא (בעיקר את כל הזבל הזול ב400-500 שקל...)

אבל אם אתה מחפש רדיודיסק באמת רציני, או מהאלה שיש להם תצוגות יפות, או של חברות יקרות: תהיה מוכן לזה שלרובן אין כניסה מקדימה, אלא רק מאחור...

אבל זה לא כזה נורא האמת: אני דווקא לפני מספר ימים מצאתי צורה יפה איך לחבר יציאת AUX שתצא קדימה:

חיברתי מאחורי הרדיודיסק את הכבל המתאם (שיש לו יציאת "בננה" של אוזניות בצד אחד ושני RCA בקצה השני) - כבל כזה ניתן להשיג בכל חנות קנה ובנה בסיסית במקסימום 15 שקל (שלי עלה 7 שקל)...

ומשכתי את הכבל מאחורי הדש-בורד (איפה שכל החיווט לדש עובר) - עד לצד האחורי של תא הכפפות...

עכשיו - לי יש רנו מגאן 97, ושם יש מעין "פקק" כזה בתא, שאפשר להוציא, ואז יש חור אל "מאחורי הדש"...

אז דרך הפקק הזה הכנסתי את הכבל לתוך תא הכפפות, וסגרתי עליו ת'פקק...

ועכשיו: בכל פעם שאני רוצה לשמוע מוזיקה ממקור חיצוני, אני פותח את תא הכפפות, מוציא משם את הכבל AUX, ומחבר אליו נגנים חיצוניים! הכל יפה, מוסתר, אלגנטי ובלי הסתבכויות מיותרות!

אם תאהב את הרעיון: בהצלחה בהתקנה! (זה באמת ממש פשוט!, ואם אין לך איזה פקק כזה, תנסה לראות אם יש לך חור כלשהו שיוצא מתוך תא הפפות אחורה אל מאחורי הדש - או מקסימום תקדח חור קטן...)

בברכה!

יונתן.

פורסם

חיברתי מאחורי הרדיודיסק את הכבל המתאם (שיש לו יציאת "בננה" של אוזניות בצד אחד ושני RCA בקצה השני) - כבל כזה ניתן להשיג בכל חנות קנה ובנה בסיסית במקסימום 15 שקל (שלי עלה 7 שקל)...

ומשכתי את הכבל מאחורי הדש-בורד (איפה שכל החיווט לדש עובר) - עד לצד האחורי של תא הכפפות...

עכשיו - לי יש רנו מגאן 97, ושם יש מעין "פקק" כזה בתא, שאפשר להוציא, ואז יש חור אל "מאחורי הדש"...

אז דרך הפקק הזה הכנסתי את הכבל לתוך תא הכפפות, וסגרתי עליו ת'פקק...

ועכשיו: בכל פעם שאני רוצה לשמוע מוזיקה ממקור חיצוני, אני פותח את תא הכפפות, מוציא משם את הכבל AUX, ומחבר אליו נגנים חיצוניים! הכל יפה, מוסתר, אלגנטי ובלי הסתבכויות מיותרות!

אם תאהב את הרעיון: בהצלחה בהתקנה! (זה באמת ממש פשוט!, ואם אין לך איזה פקק כזה, תנסה לראות אם יש לך חור כלשהו שיוצא מתוך תא הפפות אחורה אל מאחורי הדש - או מקסימום תקדח חור קטן...)

עשיתי דבר דומה , רק שאני חיברתי קבל שמצד אחד יש כניסת זכר וצד שני יציאת נקבה .

את הזכר חיברתי לחיבור ה-AUX , והצד עם הנקבה יוצא ממתחת לפנל ! (האורך של הקבל הוא בערך 30 ס"מ) .

בפינה של הפנל יש טלפון , כך שלא רואים את היציאה ! ממש נוח .

זה נכון

פורסם

כן... כל אחד מוצא ת'קומבינע שלו...

אני גם חשבתי בהתחלה לעשות כמוך שיענו רק במקרה שאני אצטרך לחבר משהו, אני אחבר עוד כבל נוסף ליציאה החדשה... אבל בסוף פשוט עשיתי כבל יחסית ארוך ששוכב מקופל בתא הכפפות, למקרה שאני ארצה לחבר משהו... ובצורה כזאת, אני גם תמיד יכול להכניס את הדיסקמן/נגן, לתוך תא הכפפות, במקום להחזיק אותו, או לשים על המושב של הנוסע...

בברכה!

יונתן.

פורסם

שניה אני רוצה לדעת את הנגן שיש לך אתה לא מחבר למחשב עם USB ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

ברור אבל הUSB מתחבר מאחורי המחשב היציאה של הנגן אל המחשב היא נקבה יש לי איזה כבל כזה שמתחבר לנגן מצד אחד ובסוף הכבל יש USB שמתחבר למחשב..

ואנשים אתם יכולים להמליץ לי על רדיו דיסק שיהיה איכותי מאוד...וברור שגם יפה..

תודה

פורסם

לפותח הת'רד... אני השתמשתי בשיטה קצת יותר יקרה אבל על פי מה שהבנתי יותר איכותית. עם מחבר ליציאית הצ'נג'ר של הפאנל מאחור. בכל אופן גם לי יש את הH10 5GB באוטו, ורציתי לחלוק איתך בעיה: אין לקנות בערך חיבורים לאוטו. והבעיה הגדולה יותר היא שכשאשר את מחבר את החיבור המפוצל של המחשב והשנאי הנגגן לא מנגן אלא עובר לMODE של USB CONECTION, ולכן לא ניתן לנגן בו כשהשנאי מחובר. אם תוכל לעזור לי אני ישמח! תודה...

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

• תוכן חדש...