פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737 תנו כותרות שימושיות לנושאים חדשים שאתם מפרסמים, ע"מ שמשתמשים אחרים ידעו מה הנושא גם בלי לפתוח את ההודעה. "צריך עזרה דחוף", "שלום לכולם ... זקוק לייעוץ"; "כנסו לכאן עכשיו" וכיוצ"ב לא יתקבלו בהבנה.
הודעה אחרונה מאת adib, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה כדי לעשות לקנות פוקל 165k2p upgreated ב 2500 שקל או לקנות פוקל אוטופיה דגם ישן משומש ב 1500 שקל 2 way? יש הבדל בין הרמקולים או שהם דומים מעוד? תעזרו בבקשה.
הודעה אחרונה מאת audiophile, -
שניהם מסדרות הבסיס עם קרוס חיצוני. בכלל השוואה בין החברות תודה
הודעה אחרונה מאת get in, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. ברכבי מותקן כעת מגבר JBL מסוג GTO P.4000 (אם אני לא טועה-600 וואט) 4 ערוצים. המגבר מפעיל כרגע זוג קומפוננטים של JBL וסאב מגנט ריפלקס. הצלחתי להשיג מגבר של פלטינום, V12 800 watt במחיר ממש זעום של 150 ש"ח (2 ערוצים) ואני מעוניין לצרף אותו למערכת. 2 ערוצים מה-JBL יחוברו לזוג פיוניר 9*6 300 וואט שיושבים על המגש (כרגע מחוברים ל-HU) והמגבר החדש יפעיל את הסאב.(מציעים סידור אחר?) השאלה שלי היא לגבי המתח שיצרכו 2 המגברים יחדיו: האם יכולה להיות בעיה כלשהי שקשורה למתח ברכב ככלל ומהמצבר בפרט? הכוונה לנפילות מתח, אולי עומס על המצבר/אלטרנטור? האם הדבר יחייב קבל? (אין כרגע תקציב) תודה לעונים אמיר.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים. לפני כמה ימים פירקתי את כל המערכת מהאוטו (הוא למכירה). כמובן התחלתי בניתוק ה+ מהמצבר, פירקתי את המגבר הוצאתי את כל החוטים -/+ . פירקתי את הקומפוננט והכל . בקיצור הרכבתי מערכת של פיילוט, עם זוג רמקולים אחוריים (פיוניר 240W). את כל החוטים בצמה חיברתי כמו שצריך הרדיו דלק הרמקולים עבדו והכל. שבאתי לדחוף את הרדיו דיסק לתוך הבית שלו, סידרתי את החוטים עם היד ככה שיכנס והכל ופתאום המנורה של האוטו (זאת שאם הדלת נפתחת היא דולקת , אם הדלת סגורה היא כבויה), בקיצר המנורה היבהבה ונכבתה -לדעתי נשרפה . וגם הרדיו דיסק לא נדלק... בדקתי את כל הפיוזים באוטו וכולם תקינים , האם אתם יכולים למצוא לי פיתרון בבעיה שנתקלתי? (יש מצב שחוט נגע בחוט חסוף? אולי בידוד לא …
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 934 צפיות
שלום ... רכשתי לא מזמן רכב חדש .... ההד יוניט שהכנסתי בו הוא : KDCW7531 ... הרמקולים הקדמיים הם : PCCI540 BLAUPUNKT Component 5.25 הרמקולים האחוריים הם :GTX693 BLAUPUNKT 6x9 עכשיו שומעים ממש טוב ... השאלה שלי היא כזאת ... חבר שלי חוזר מחול עוד חודש וחשבתי אולי הוא יביא לי משהו , אני פשוט לא יודע מה בדיוק ... כלומר איך אפשר לשפר את איכות הסאונד ... עכשיו מן הסתם אני לא אבקש ממנו להביא לי סאב ... אבל חשבתי משהו לכיוון של מגבר לרכב או אולי לשים רמקולים בדלתות האחוריות , יש לי הכנה לכך ... גם הם 5.25 ... אבל בכל מקרה משהו לא יקר , בסביבות ה1000 ש"ח ... אולי JBL 75.4 אבל השאלה האם הרמקולים יעמדו בהגברה זו ... בכל מקרה אשמח לעצות . תודה
הודעה אחרונה מאת TheBamuOne, -
- 40 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אוקיי אז זה קרה לפני חצי שעה בספורטניות , ניג'אסתי לחבר טוב שלי שקנה לפני שנה מונו רצחני של קדאנס מסדרת Z [אולטרה דרייב] שיורד ל1 אוהם בהספק של 1500RMS ושוקל 8.5K ובגודל של מושב אחורי כמעט שלם. משהו לפנים . קניתי אותו בהמלצה של תמיר ידידי מהפורום שעבר ובדק את המגבר הזה ואת רכיביו ואמר לי שמדובר במפלצת. המפלצת נירכשה ב1500 שח מזומן לאחר ויכוח לא קל שבו הוצאתי את הנשמה לבחור שיוריד לי[ומי שמכיר אותי יודע שאני לא מרפה מהר]והיא תחליף למונו הנוכחי שלי[מגנט פאנטום] שימכר בקרוב... כרגע הקאדנס המטורף הזה יחובר ללאנזר מקס ויאנסו לו את הצורה [900 ב2 אוהם] מאוחר יותר יבוא עוד מקס והמונו יזין את שניהם ב1500 ב1 אוהם ~~~!!! זה מונו מטורף אתם יכולים להסיק מהתמונות, ולהלן הת…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי חבר חוזר עוד חודשיים מגרמניה. אני צריך מגבר 100X4-חשבתי על ה gto 75.4 מה אתם אומרים? ואני צריך גם קומפוננט עד 1000 שקל. יש עצות? ומונובלוק שירים 2 שמיניות סאבים . לא סגור עדיין איזה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, מישהו בכלל זוכר אותי? הצבא מעלים אנשים אני חייב לציין, בכל מקרה אני כרגע עובד עם חבר על הרכב שלו, רכב מסוג סובארו לגאסי שנת 99 התקציב הכולל הוא 10K, מחפש קומפוננט 6.5 איכותי, קומפוננט או רמקולים 6x9 לאחורה (מה לדעתכם עדיף?), סאב וופר לא חזק מידי שיהיה מדויק הוא לא אוהב בומים, וכמובן מגברים וכו'. בנוגע לרדיו דיסק, אין צורך הוא כבר קונה יד שניה משהו בסביבות ה 2K. חשוב לציין שהמערכת צריכה להיות מערכת SQ, אשמח גם לקבל פירוט לקבל חיווט מומלץ ואיטום. \עריכה שכחתי להוסיף שהאופציה לקנות דברים מחו"ל פתוחה, אז אם יש דגמים מסוימים שאין בארץ ושווה להביא במחירים שיש בארה"ב, זה גם אפשרות. תודה רבה מראש, מתן.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 957 צפיות
לאחר הרבה חיפושים והרבה שאלות היתחדשתי במערכת חדשה באוטו. HU : הרדיודיסק הישן שלי JVC s895 סאב : el 12" של באזוקה קומפוננט: ההיבריד 6.5 מגבר : xetec xircuit 240.4 שלמרות שהנתונים שלו הם "רק" 70*4 rms אז היו לי חששות לגביו שהוא לא יפתח את ההיבריד טוב,אבל כל החששות האלה נעלמו בשניה שפתחתי את המערכת והרמקולים פשוט הפציצו בצורה מדהימה ונקייה ביותר והסאב עוד הוסיף לקונצרט והיה מדוייק ועוצמתי מאוד, את ההתקנה ביצע פה חבר בפורום בכינוי fastgt ועוד מתקין ששניהם עשו עבודה מדהימה ומאוד מקצועית, הבנייה של הדלתות היית סוף הדרך, כי למרות שהדלתות באונו עשוייות מקרטון הרמקולים יושבים בצורה מאוד מסיבית ויציבה. החיווט שלא רואים אותו באף מקום באוטו ואפילו שהמגבר מ…
הודעה אחרונה מאת TheBamuOne, -
- 2 תגובות
- 860 צפיות
קניתי 2 זוגות שלהם לאחר המלצה של חבר וגם כי מיהרתי יש לי אפשרות להחליף זה לא העניין אני רק רוצה לדעת איך הם זה הדגם שלי : http://www.orioncaraudio.com/component/cseries.asp הדגם של ה6.2 סה"כ שומעים איתם מצויין אבל אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת איך הם תודה.
הודעה אחרונה מאת liorbar, -
שבוע טוב ברשותי סיאט איביזה דגם סגינו עם המסך! לרדיו המקורי באוטו מחובר צינג'ייר fm יש לי כל מיני רעשים מוזרים ממנו כמו טסססססססס של הרדיו עכשיו מותקנת לי באוטו קומפננט של מורל פולס מקדימה מאחורה קנווד 240 וואט 6*9 וסאב של רוקפורד P2 200RMS כאשר אני מדליק פנסים+פנסי ערפל הרעש יורד האם אני צריך לשים משתיק? או שזה ככה בכל הצינג'ייר אפ אמ? הצעות נסופות יתקבלו בברכה!
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה להתקין רמקולים ומגבר איפה אני יכול להתקין בזול.. ועבודה יפה.. התקנה בירושלים...וכמה זה בערך יעלה לי?
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 1 תגובות
- 777 צפיות
קיבלתי הצעת מכיר מחנות על מגבר בסאב של Cadence הייתי מעוניין שתגידו לי מה דעתכם על החברה? עכשיו לדגמים : http://www.dealclick.co.uk/product/55834/Cadence-Z4000.php מגבר Cadence z4000 75 X 4 RMS ההצעה שיקלתי על המגבר היא של 2,000 ש"ח המטרה מהמגבר : להגביר סט קומפוננט של cadence ,רמקולים אחוריים של cadence וסאב 350 RMS ( פרטים על הסאב למטה) יש לי 2 שאלות 1 ) איך הדגם ? ב) האם אני יכול לקבל ב2000 ש"ח מגבר עם תמורה יותר טובה? (אם כן אז לפרט) סאב: http://www.dealclick.co.uk/product/184337/Cadence-UD12-4H-350-W.php Cadence UD12-4H 350 W 350 RMS במחיר של 1640 ש"ח כלל תיבה (מותאמת לפי היצרן ) השאלות דומות: א) איך הסאב? …
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 4 תגובות
- 897 צפיות
השבוע עשיתי "שוק" וקניתי כמה דברים כמו: 1.קומפוננט של מוראל היייבורד. 2.רמקולים 6*9 של קנווד 400 וואט. 3.תיבה לסאב. עכשיו אני צריך מגבר שיגביר לי את הסאב בצורה מעולה ובשביל זה אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח. אני צריך המלצות למגבר מונו בלוק שיגביר לי את הסאב של פיוניר 800 וואט... חשבתי על כמה דגמים לדוגמא: ROCKFORD P3001 (http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3043,normal_sales) והשני זה: JBL BP 300.1 http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3227,'normal_sales') אני מצפה מהמגבר שאני יבחר שיתן בראש לסאב ושיפיק ממנו את המרב... למי שיש עוד הצעות אז בבקשה!!! תודה רבה לכולם...
הודעה אחרונה מאת lulz, -
- 6 תגובות
- 970 צפיות
נתקלתי במהלך השיטוט באינטרנט בסאבים זהים, אבל אחד הוא 4DUAL, הנה: http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/3414.html והנה אותו הסאב, אבל 2DUAL: http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/3415.html מה ההבדל בינהם ? ומה מתאים לרכב אם נגיד שאני רוצה לקנות ? (זה בסדר, אני לא, אין לי משאית בשביל להשכין את הסאבים האלו) תודה.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
צריך עזרה...
מאת lulz- 0 תגובות
- 572 צפיות
אתמול שאלתי את חברי הפורום בנוגע להגברה של הסאב פיוניר 800 וואט ולא ענו לי על השאלה שלי... אז אולי עכשיו... איזה מגבר כדי לי לקנות עד 1500 ש"ח שיגביר לי את הסאב הזה... האם זה מגבר מונו בלוק? או שזה יהיה מגבר 2 ערוצים עם גישור? ואם אפשר דגם ספציפי?? תודה רבה!! קרא את כללי הפורום.
הודעה אחרונה מאת lulz, -
- 1 תגובות
- 875 צפיות
שלום לכולם הציע לי לקנות רדיו דיסק מתוצרת JVC אני מטלבט אם לקנות אותו השאלה של אם יש למישהו ניסיון איתו כי לא ראיתי שמוכרים אותו בזאפ
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 3 תגובות
- 757 צפיות
שלום חברים! אני חדש בכל העסק קניתי לא מזמן מונובלוק של לייטיניג אודיו B.250.1 ורשום שם(בעצם זה רשום בכל המגברים) 2 אום - 150 RMS ו 4 אום 250 RMS. מישהו יכול להסביר מה זה אומר? ומתי הוא עובר בין 2 ל-4 אום? מקווה שתעזרו לי.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום התקנתי רמקולים של Pioneer 260W 6X9 ע"י הגברה של רדיו דיסק בלבד שאני מגביר מינימום ל-15-17 הרמקולים נשמעים מגעיל כאילו זה על העוצמה המרבית. מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת nissan almera, -
- 2 תגובות
- 670 צפיות
יהייה לי דוטק 4 אינטש מקדימה ו jbl 80 rms מאחורה. אני צריך מגבר של מינימום 100X4 RMS. יש את ה jbl jto 75.4 מבחר המגברים של לאנזר. התקציב הוא 1000 שקל. אני יכול לחכות ולקנות jto משומש ב 1000 או לקנות איזה לאנזר חדש. מה אתה אומרים?
הודעה אחרונה מאת Sago, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום ברכב שלי מותקנת מערכת PIONEER ונטנה חשמלית. האנטנה מקבלת פקודת עבודה מקו REMOTE של הרדיו. בכדי שהאנטנה לא תהיה פתוחה כל זמן שהרדיו פועל התקינו לי כפתור הפעלה על קו הREMOTE שהולך לאנטנה. לפני מס' ימים התקינו לי מגבר ברכב והושיבו אותו על קו REMOTE במקביל לאנטנה חשמלית של הרדיו ולפני הכפתור הפעלה של האנטנה. הבעיה היא כדי לגרום למגבר לעבוד אני חייב שכפתור האנטנה יהיה בON. אבל ברגע שאני מנתק את הקו ההולך לכפתור ומשם לאנטנה (ונשאר רק הקו של המגבר מחובר לREMOTE) המגבר מקבל פקודת עבודה. האם ניתן להושיב דיודה על הקו ההולך לכפתור ומשם לאנטנה כדי לא להיות תלוי באנטנה? אני אצרף את הסכמה.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב נשרף לי הפיוז 5AG40A. איפה ניתן לרכוש חלופי וכמה הוא יכול לעלות? תודה.
הודעה אחרונה מאת droid, -
קניתי קומפוננטט של אודיו באן 90 rms הספק כללי 180 וואט בעל קרוס אובר פסיבי פנימי הנצילות שלו היא 94 db והמוכר אמר שהקומפוננט יותר טובים ממורל דוטק והם הרמקולים הכי טובים עד טווח מחיר של 1000 שקל למרות שהמורל עולה יקר יותר..אני מהרמקול התלהבתי רצח שומעים בסראונד משהו מפחיד וזה עוד בלי מגבר עוד ניצלתי אותו דרך אגב הדגם שלו הוא AS62Q. קניתי את הקומפוננט ב900 שקל במקום 1000 ואני מרוצה ממנו לאללה אז אתם יכולים להגיד איך הקומפוננט הזה תודה
הודעה אחרונה מאת droid, -
- 2 תגובות
- 771 צפיות
יש לי סוזוקי בלנו שנת 98', השאלה שלי מה הכוח של האלטרנטור שלי אם אפשר להגדיר זאת כך? והאם החלפת אלטרנטור לאחד טוב יותר תשפר את המערכת שלי... כמה עולה אלטרנטור חדש?משופץ? יש לי 2 מגברים באוטו אחד של 650 RMS ואחד של 590RMS תודה...
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 1 תגובות
- 706 צפיות
אני מעונין לקנות את ה9853r מה ההבדל כי אני ממש היום מתכוון להזמין וחשוב לי לדעת מה ה-R אומר. תודה יוני
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 3 תגובות
- 789 צפיות
שלום רציתי לדעת עם המגבר הזה HIFONICS דגם TX1005D. אני חושב שהוא מוצהר ככה 1000 RMS ב1 אום,700 ב2 אום, 350 ב 4 אום. הוא יחזיק קיקר L7? או 3 קיקר קומפ וי אר או לפחות שיפתח אותו כמו שצריךךךך
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם יש ברשותי מגבר חזק ואין לי רמקולים לרכב מה שאני מחפש זה בעיקר עוצמה מאשר איכות אני חשבתי על הרמקולים האלה איך הם: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^717,normal_sales
הודעה אחרונה מאת מקס555, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, ברכב שלי יש רדיו טייפ דיי מקרטע. אתמול קניתי סוף סוף רדיו דיסק. ניסיתי בכל מיני דרכים אפילו ממש בכוח ולא הצלחתי להוציא את את הרדיו. האם זה תלוי בסוג רכב?(פיג'ו 206) תודה, טל.
הודעה אחרונה מאת zom, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למגברים הללו יש שיטה של חיבור המגבר על ידי פלחים=פח מתכת. (הלכ לי לאיבוד 3 רגליים עם הברגים.) אני מחפש מאיפה אפשר להשיג אותם. (מקוריים) כולל ברגים. אני צריך 3 יחידות. עם למשהו יש ולא צריך שיביא איתו למפגש מחר.
הודעה אחרונה מאת Soundman,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 952 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- DareDevil
- itsik170
- טויוטה סופרה
- EliC25
- hwgeek
- Pika007
- פינדר
- yor2
- yuvk
- zvit
- garay
- ArikB