Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה סוג מוזיקה אתה שומע ומה אתה מעדיף עצמה או איכות ??
אני שומע ניו יורק האוס במיוחד ואני מעדיף איכות אבל גם שיפציץ דרך אגב מחר אני הולך להחילף את הרמקולים ולהוסיף כסף יעני גג עד ה1500 שקל כי קניתי ב800 (ואני עוד יוריד אותו)אז תגידו לי איזה קומפוננט טוב עש לי עד טווח המחיר הזה והוא שווה את הכסף??דרך אגב המוכר הציע לי את הקפה של אינפיניטי אבל חבר שלי אמר לי לך על הריינבוי..

ושאלה לכללי שלא קשורה משהו יכול להגיד לי מזה קומפוננט פול ריינג'?

תודה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה "למה התכוון המשורר"

שכן פול רנג' הכוונה שהרמקול בנוי לקבל את כל טווח הצליל היוצא מהגברת המכשיר / המגבר

מצד שני:

קומפוננט בעל קרוסאובר פאסיבי מעביר טווחי תדר מסוימים למיד ואחרים (חלקם מקבילים לעיתים) לטוויטר.

אז אם היצרן התכוון שבכניסה לקרוסאובר הפאסיבי התחום הוא פול רנג' זה בסדר.

אם התכוון שגם המידבאס וגם הטוויטר יפעלו בפול רנג' , זה לא רציני ונוגד את עקרון הקומפוננט

אם הרמקול הוא רגיל, ויש לו טוויטר המותקן עליו, חייב לקבל פול רנג' (כל טווחי התדרים)

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה אחי..

ועכשיו לשאלה עיקרית שלי לגבי בחירת קומפוננט זה חשוב לי אני הולך להחליף אותו מחר את חחיבים לעזור לי אתם התקווה האחרונה שלי

תודה רבה

פורסם

אני שמעתי את הקומפוננט הנ"ל והוא נישנע מעולה למחיר , אומנם לא למחיר שרכשת אותו כי אפשר יותר זול 350 ש"ח זול יותר !

אבל באמת סט שנישמע לי טוב

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
אני שמעתי את הקומפוננט הנ"ל והוא נישנע מעולה למחיר , אומנם לא למחיר שרכשת אותו כי אפשר יותר זול 350 ש"ח זול יותר !

אבל באמת סט שנישמע לי טוב

איזה קומפוננט שמעת בו?
פורסם

הרבה חדרת'ים אה ? :smile:

כפי שאנחנו יודעים ועכשיו גם רואים כל החניות בחדרה יקרנים .. לא להתקרב ! וד"א הם יעשו הכול בשביל למכור .. הכול !

בכל אופן .. לפותח התר'ד אם אהבת את הרמקולים והקנייה כבר נעשתה אני לא רואה שום סיבה להחליף אותם .. ופשוט תזכור את העצה שקיבלת מאנשים עם נסיון וזהירות עם ההגברה, וכמובן זהירות על הטוויטרים העדינים ..

תתחדש !

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

ב1500 -+ אפילו פחות אני ממליץ על הבוסטון אקוסטיקס FS אני אוהב מאוד את הרמקול !!

תוכל לרכוש אותו בסאונדר (רחובות), הצליל שלו (לאחר השוואה כמובן) הוא אמיתי הטויטר רך ונעים מאוד ולא צורם .

ההשוואה התצבעה מול לייטנינג אודיו בולט וסרוין ווגה הד עם אותו ציוד בדיוק.

פורסם

לא חבל על הכסף שנזרק?

הרמקול עולה 300 ש"ח פחות ממה שהוא קנה!

יש אתרים/חנויות שמוכרים את זה ב500 ש"ח בערך,

אני לא מבין ,אתם עצלנים מכדי לעשות חיפוש, אתם רוצים שאתן לכם לינק?

ZZR

פורסם

יש לי שאלה........

ה AS62Q מוצהרים כ 90 RMS

וכאן אתם אומרים שהם פחות ולהזהר עם ההגברה

עכשיו במפרט אני רואה שהם 94DB מנוצלים הייטב

זאת אומרת שלהגביר אותם ע"י ה HU זה גם רעיון טוב? או שרצוי מגבר?

כי להזהר עם ההגברה זה קצת לקחת סיכון לא?

פורסם
איזה סוג מוזיקה אתה שומע ומה אתה מעדיף עצמה או איכות ??

מה זאת אומרת, מה זה?, או עוצמה או איכות?

לא נתקלת בסט עוצמתי אך איכותי?

כל סט איכותי של מעל 100 וואט RMS הוא עוצמתי!.

וסטים איכותיים באמת גם מגיעים ל150-220 וואט RMS, זה לא מספיק עוצמתי לך?

אתה מכיר סט "עוצמתי" שפחות "עוצמתי" מסט "איכותי ועוצמתי" אחר?

כאשר מדובר עם פריטים איכותיים לא צריך להתפשר על עוצמה מול איכות, גם בסאבים וגם ברמקולים, יש דבר שנקרא SQL, וזה שילוב של השניים, בעיקר בסאבים, (ע"ע IDMAX ודומיו).

קח סטים של דינאודיו,דיימונד אודיו,JL,בוסטון אקוסטיקס,מורל, עוד ועוד, ותראה שיש מספיק סטים עוצמתיים שלא ממש מתפשרים על איכות....

under construction..

פורסם
מה זאת אומרת, מה זה?, או עוצמה או איכות?

לא נתקלת בסט עוצמתי אך איכותי?

כל סט איכותי של מעל 100 וואט RMS הוא עוצמתי!.

וסטים איכותיים באמת גם מגיעים ל150-220 וואט RMS, זה לא מספיק עוצמתי לך?

אתה מכיר סט "עוצמתי" שפחות "עוצמתי" מסט "איכותי ועוצמתי" אחר?

כאשר מדובר עם פריטים איכותיים לא צריך להתפשר על עוצמה מול איכות, גם בסאבים וגם ברמקולים, יש דבר שנקרא SQL, וזה שילוב של השניים, בעיקר בסאבים, (ע"ע IDMAX ודומיו).

קח סטים של דינאודיו,דיימונד אודיו,JL,בוסטון אקוסטיקס,מורל, עוד ועוד, ותראה שיש מספיק סטים עוצמתיים שלא ממש מתפשרים על איכות....

גריני אני רואה שאתה אוהב לתת הרצאות סרק וחבל... התקציב של הבחור הוא 1500 ש"ח במחיר הזה הוא יכול לקנות סט של JL אודיו שמסוגל לקבל 60w rms, מצד שני יכול לקנות סט אחר של מאגנט נניח שיכול לקבל 90w rms, הג'י אל ישמע יותר טוב לרוב הדיעות אך לא יעמוד בהספקים גבוהים, לכן שאלתי שאלה לגיטימית אני מאמין, לי יש סט של פייז אבולושן שהוא חזק ואיכותי, מיד מעולה שיורד נמוך וטוויטר משי לא צווחני בכלל אך עוצמתי ואני ממליץ עליו בחום רב CFS 165.25

פורסם

ומה דעתכם על האיפיניטי קפה 270 וואט על 90 אר אמ אס ב1400 שקל ואני יוריד אותו שווה לי הוא איכותי ועוצמתי?

וכל אחד פה בפורום זורק לי קופוננט שהוא שמע כל אחד יגיד "יש משהו ששמעתי כדאי לך לקחת אותו"

תתנו לי דעה מגובשת ככה שאני ייקח את הדבר הכי טוב בשבילי ושזה יהיה תמורה לכסף..

למבינים בלבד(לא שאני מעליב את האחרים..אני מצטער אם כן) כי אני הולך מחר ב10 בבוקר לשם ואני צריך קומפוננט ב+-1500 שקל

מקווה שתעזרו לי

תודה רבה

ציון

פורסם
גריני אני רואה שאתה אוהב לתת הרצאות סרק וחבל... התקציב של הבחור הוא 1500 ש"ח במחיר הזה הוא יכול לקנות סט של JL אודיו שמסוגל לקבל 60w rms, מצד שני יכול לקנות סט אחר של מאגנט נניח שיכול לקבל 90w rms, הג'י אל ישמע יותר טוב לרוב הדיעות אך לא יעמוד בהספקים גבוהים, לכן שאלתי שאלה לגיטימית אני מאמין, לי יש סט של פייז אבולושן שהוא חזק ואיכותי, מיד מעולה שיורד נמוך וטוויטר משי לא צווחני בכלל אך עוצמתי ואני ממליץ עליו בחום רב CFS 165.25

עומרי, זה לא שאני נותן הרצאה על סרק.

שאתה כותב "מה אתה מעדיף עוצמה או איכות" אתה מטעה אנשים פשוט.

זה לא אומר שהוא צריך להתפשר על משהו שיבוא על חשבון משהו אחר.

אתה לא יודע אפילו איזה הגברה יש לו,אם יש לו מגבר של 50 וואט RMS לערוץ, אז הJL שיכול לקבל "רק" 60 וואט RMS יספיק לו, לא?

ודבר שני, סט של JL שמוצהר 60 וואט RMS , זו הצהרה אמיתית, ובאשר למגנט, הייתי לוקח את זה בערבון מוגבל...

דבר שני 1500+- ש"ח זה לא סכום מבוטל, ויש סטים טובים במחיר הזה שהם מאוד עוצמתיים, מה לדוגמא על ההייבריד?160 וואט RMS זה לא עוצמתי?

או הפוקאל 100 וואט RMS שנכנס לו לתקציב..

ובקיצור הכל תלוי בהגברה, סט איכותי יותר תמיד עדיף בכל מקרה, בד"כ סטים איכותיים גם מאוד עוצמתיים, 100 וואט RMS אמיתיים על סט קומפוננט זה המון,אל תסתכל רק על נתונים יבשים של רכיבים, יש מרחק שנות אור בין התאוריה לבין התכל'ס..

ולשאלת פותח התרד', איזה מגבר יש לך? ועד כמה אתה מוכן למתוח את התקציב?

under construction..

פורסם

אין לי מגבר בינתיים אני קונב בעתיד ולגבי אכות+עוצמה אתה אומר ללכת על הפוקאל?

יש לך להביא לי לינק כשאני יראה את המפרט?

תודה

פורסם

אם אין לך מגבר כרגע, ואתה עוד לא רוכש אחד, לא הייתי ממליץ לך לרכוש בנתיים כלום...

סט של 140-160 וואט RMS על הגברה של HU זאת בדיחה...

מה גם שתצתרך להתאים לו מגבר בהתאם וזה יגביל אותך מבחינת הספק המגבר..

עדיף לך להביא את המגבר שאתה חושב להביא, לראות כמה נשאר לך לקומפוננט ורק אז להתייעץ.

רמקול דורש את ההגברה שלו, אי אפשר לעבוד עם סט של 100 וואט RMS על הגברה של 18-26 וואט RMS גם אם מדובר על סט נציל בצורה בלתי רגילה.

מה גם שהHU יוציא לך עיוות מטורף שגם יכול לשרוף את האלמנטים גם עם הגברה כזאת חלשה.

וחבל עכשיו לרכוש סט של פוקאל או מורל מאוד איכותי ב1500 ש"ח, ושאח"כ ישאר לך איזה 800 ש"ח למגבר שלא יזיז אותם...

under construction..

• תוכן חדש...