Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם לא יודעים מה הוא אמר לי הוא אמר שהקומפוננטים של אודיו באן שווים ועוד איך את המחיר שקניתי אותם הוא אומר שיש קומפוננטים של אודיו באן בארץ שעולים 450-500 שקל אבל הם פרביש מזה המונח הזה אתם יכולים להסביר לי הוא אומר שאל תשווה קופוננטים של אודיו באן פרביש לקופוננטים המקוריים וכדי להגן על עתמו הוא עושה לי שאם קנית רמקול של אודיו באן פרביש שלא תבכה על האיכות ועל איך שהם נראים (משומשים כאלה)

נו אז מה אתם אומרים על זה...

ושאלתי אותו עוד כמה דברים חוץ מזה הוא אומר שהרמקולים של פוקאל 100 rms הסדרה של הK עולים אצלו 2100 ואילו הקפה של אינפיניטי עולים 1700

מה אתם אומרים על כל מה שאמרתי?

תודה

פורסם
אתם לא יודעים מה הוא אמר לי הוא אמר שהקומפוננטים של אודיו באן שווים ועוד איך את המחיר שקניתי אותם הוא אומר שיש קומפוננטים של אודיו באן בארץ שעולים 450-500 שקל אבל הם פרביש מזה המונח הזה אתם יכולים להסביר לי הוא אומר שאל תשווה קופוננטים של אודיו באן פרביש לקופוננטים המקוריים וכדי להגן על עתמו הוא עושה לי שאם קנית רמקול של אודיו באן פרביש שלא תבכה על האיכות ועל איך שהם נראים (משומשים כאלה)

נו אז מה אתם אומרים על זה...

ושאלתי אותו עוד כמה דברים חוץ מזה הוא אומר שהרמקולים של פוקאל 100 rms הסדרה של הK עולים אצלו 2100 ואילו הקפה של אינפיניטי עולים 1700

מה אתם אומרים על כל מה שאמרתי?

תודה

אני אומר שהוא חירטט אותך, ושלא נעים לו להגיד שהוא פשוט שחט אותך במחיר של הקומפוננט.

הקומפוננט הזה עולה בסביבות ה450-500 ש"ח גג.

תמיד יש לחנויות את העניין הזה שהם ישר זורקים לך" זה בטח ריפבריש",כלומר הרמקול הוחזר לחברה לצורך חידוש.

בפועל זה תירוץ עלוב,ואם אתה עדיין מקבל אחריות לשנה, אז מה זה משנה לך??

ובלי שום קשר, אני שוב יזכיר את העניין שמדבור על הסט הכי פשוט של אודיובן, שהיא חברה בלי שום קשר די זולה , מה עוד שזה סט ללא קרוס כלומר זה רמקול קואקס עם טוויטר נשלף(טוויטר סיני אגב), ואני לא הייתי משלם עליו יותר מ500 ש"ח בלי שום קשר, כי ניתן אפילו אפילו לרכוש בפחות מזה את הפולס של מורל, ואפילו את הלייטנינג אודיו בולט.

under construction..

פורסם
אני אומר שהוא חירטט אותך, ושלא נעים לו להגיד שהוא פשוט שחט אותך במחיר של הקומפוננט.

הקומפוננט הזה עולה בסביבות ה450-500 ש"ח גג.

תמיד יש לחנויות את העניין הזה שהם ישר זורקים לך" זה בטח ריפבריש",כלומר הרמקול הוחזר לחברה לצורך חידוש.

בפועל זה תירוץ עלוב,ואם אתה עדיין מקבל אחריות לשנה, אז מה זה משנה לך??

ובלי שום קשר, אני שוב יזכיר את העניין שמדבור על הסט הכי פשוט של אודיובן, שהיא חברה בלי שום קשר די זולה , מה עוד שזה סט ללא קרוס כלומר זה רמקול קואקס עם טוויטר נשלף(טוויטר סיני אגב), ואני לא הייתי משלם עליו יותר מ500 ש"ח בלי שום קשר, כי ניתן אפילו אפילו לרכוש בפחות מזה את הפולס של מורל, ואפילו את הלייטנינג אודיו בולט.

לא אחי אני דיברתי עם איזה דרור אחד סוכן והוא אמר לי שזה ריפרביש כל מה שיש בארץ שעולה 500 שקל אז מה האינטרס שלו לשקר עליי הוא רוצה למכור ואיך אתה מסיק שזה רמקול קואקס

ואם אתה רוצה להאמין לכל השטויות האלה שהוא אומר לי שככה אתה אומר בוא איתי לשם ואז תסתכל מה הוא יגיד לך..ומזה טוויטר סיני לעזאזל מה ההדל שלו לאחרים?

תודה

פורסם

טוויטר סיני הוא טוויטר פייזו בדרך כלל.

שנותן צליל מזמזם וצורם ונשרף בקלות רבה.

שאלת מה האינטרס של הבחור?

מאד פשוט - האינטרס שלו הוא לעשות רווח של כמעט 100% על רמקול מעפאן.

לאחר ששמעתי סטים של:

Morel (Dotech MK2)

Focal (Access)

MB Quart (QSD)

JBL (נשמעו כל כך חרא שאפילו לא שאלתי מה הסידרה)

עצרתי את הבחירה שלי על מוראל גם כי נשמעים מצויין וגם כי כחול לבן.

לא קניתי את המוראל במחיר הכי זול - אבל ידעתי שתהיה לי כתובת לחזור אליה אם משהו לא יעבוד כמו שאני מצפה.

הבחור איתו אתה מתעסק נשמע לי לא אמין. תחשוב פעמיים לפני שאתה קונה ממנו עוד מוצר.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

ואני שמעתי אצלך באוטו בEMMA (מאזדה 3 תכלת) אני מוכרך לציין ששומעים מעולה יחסית.

למרות השירים המוזרים שהשמעת לי :roll:

בקיצר , ציון .... השירשור הזה הולך ומתנפח סתם, קנית כבר את הרמקול תעזוב מה אומרים לך אם אתה מפסוט זה הכי חשוב , אם שומעים טוב לטעמך סבבה שיהיה במברוק.

פורסם

הלכתי היום לחנות של הקומפוננט שקניתי והוא אמר לי שאני יכול להחליף את הקומפוננט למחיר של עד 900 שקל וזה גמיש אצלי בקטנה להוסיף אז אני שואל אותכם מבחינת איכות לא סתם משהו טוב!+עוצמה איזה קומפוננט כדאי לקחת?

זה חשוב לי כי אני קומה את המגבר של אינפיניטי מהדיוטי פרי

תודה

פורסם
ואם הרמקול עולה חצי ממה שהוא שילם?

אני הייתי מחזיר לחנות ולוקח את הכסף.

הרמקול הזה עולה 395 ש"ח בדיוק, בדקתי מקודם.

איפה בדקת

כי זה פשוט מחיר זנות

הכי זול שמצאתי זה 450

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
ואני שמעתי אצלך באוטו בEMMA (מאזדה 3 תכלת) אני מוכרך לציין ששומעים מעולה יחסית.

למרות השירים המוזרים שהשמעת לי :roll:

.

המאזדה כבר טוטאל לוס :)

החדשה בדרך... נתקן שם את כל הטעיות שעשיתי בקודמת...

לגבי השירים - זה היה דיסק הדגמה של פוקאל... עם דגש על איכות סאונד, זה לא המוסיקה שאני שומע :-P

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם
הלכתי היום לחנות של הקומפוננט שקניתי והוא אמר לי שאני יכול להחליף את הקומפוננט למחיר של עד 900 שקל וזה גמיש אצלי בקטנה להוסיף אז אני שואל אותכם מבחינת איכות לא סתם משהו טוב!+עוצמה איזה קומפוננט כדאי לקחת?

זה חשוב לי כי אני קומה את המגבר של אינפיניטי מהדיוטי פרי

תודה

אם הוא נותן לך זיכוי, קח דוטק של מורל.

under construction..

פורסם
אם הוא נותן לך זיכוי, קח דוטק של מורל.
רגע אז מבין החברות האלה איזה קומפוננט כדאי לקחת תתנו לי דעה מגובשת כי כל אחד זורק לי משהו אז בואו נגיע להחלטה מסודרת אלה כל החבקות שאמרתם לי..והדגש הוא על איכות סאונד+עוצמה שיהיו טובים מאוד

1)מורל

2)פוקל

3)mbquart

4)אחר-רק אם יש עוד המלצות

יאללה בוא נסיים עם זה כבר..חחח

תודה

פורסם

לכל חברי הפורום

בפעםה האחרונה ודייי מחר אני הולך להחליף את הקומפוננטים וזהו זה מה שיהיה לי באוטו! אני לא יוכל להחליף עוד פעם..שמעתי מממכם בת'רד שלי שפתחתי ובכלל בת'רדים אחרים המון סוגים טובים של קומפוננטים אני מתכוון להביא קומפוננט מהחנות שהמחיר שלו הוא עד 900 שקל ואני יוסיף עוד קצת כסף אם תגידו לי שאני צריך להשקיע עוד טיפה אבל לא בצורה חריגה(רק אם צריך לא חייב) אז בואו נסיים עם זה ותביאו לי קומפוננט שיש לו SQ+SPL בהתאם והוא יעשה לי את העבודה בצורה הכי משתלמת למה שאני ישלם אם החלטתם והבאתם לי דגם תגידו לי כמה הוא עולה במחיר הכי זול שלו כדי שאני אוליי יוריד אותו..

מחר אני הולך לשם על הבוקר בפעם האחרונה תגבשו דעה ותביאו לי אתם מבינים בזה לדעתי יותר ממנהל החנות החרטטן הזה וברור שיותר ממני אבל כל הדעות המרובות שאני שומע "תקנה את זה" זה מבלבל אותי אז תעזרו לי..

תודה רבה

ציון

• תוכן חדש...