Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי קומפוננטט של אודיו באן 90 rms הספק כללי 180 וואט בעל קרוס אובר פסיבי פנימי הנצילות שלו היא 94 db והמוכר אמר שהקומפוננט יותר טובים ממורל דוטק והם הרמקולים הכי טובים עד טווח מחיר של 1000 שקל למרות שהמורל עולה יקר יותר..אני מהרמקול התלהבתי רצח שומעים בסראונד משהו מפחיד וזה עוד בלי מגבר עוד ניצלתי אותו דרך אגב הדגם שלו הוא AS62Q. קניתי את הקומפוננט ב900 שקל במקום 1000 ואני מרוצה ממנו לאללה

אז אתם יכולים להגיד איך הקומפוננט הזה

תודה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואו אחי יש לי את הקומפונטט הזה !! תתחדש!!

עדיין לא הרכבתי אותו אבל בקרוב אני ארכיב את כל המערכת שלי הכל בקופסאות בינתיים

דרך אגב איפה קנית במחיר הזה?

פורסם

אני גר בחדרה וקניתי מחנות שקוראים לה דרייב אין למה מה המחיר שלו האמיתי אחי?

ודרך אגב אם אתה יכול להגיד מה ההבדל בין קופוננט רגיל לfull range אני ישמח

תודה

פורסם

אני לא ממש יודע מה ההבדל, אני אשאיר את זה למומחים שבפורום שיענו לך...

אני קניתי אותם מארה"ב מהאתר הזה:

http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=audas62q

הם נראים ממש יפים עד שאמרתי לחבר שלי להביא לי גם את הדגם השני והוא חזר שבוע אחרי משם

אז יצא לי ממש טוב הוא הביא לי את הדגם AS65Q ועכשיו יש לי סט שלם ויפה :) (מקווה שגם ישמעו טוב)

פורסם

כן, באמריקה, אל תתבאס.....:|

המחירים באמריקה מאוד מוזרים למשל רמקולים של פיוניר עולים 70-60 דולר

לעומת אודיובאן ורמות כאלה של רמקולים שעולים בארץ פי 2-3 מפיוניר עולים שמה 40 דולר

לא מבין את זה....

אני חושב שהמשמעות של full range היא בעצם שהרמקול יכול לתפקד גם כרמקול 6.5" רגיל

וגם כקומפוננט זאת ע"י פירוק הטוויטר מהרמקול והשמתו במיקום נפרד ממנו ו/או אם בא לך שישמש כמו 6.5 רגיל אז פשוט מחברים אותו, תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

אני גם יוסיף שאני לא רוצה לבאס , אבל מדובר על רמקול קואקס עם קרוסאובר בילט אין!(ממש המצאת המאה:)) עם טוויטר סיני נשלף, לא יותר לא פחות.

מדובר ברמקול הכי פשוט שיש לאודיובאן.

נמכר בארץ ב450-550 ש"ח.(בחו"ל עלותו כ28-32 דולרים בודדים...)

900 ש"ח = מחיר שחיטה.

בכל מקרה , רמקול חביב למדי, רק תזהר על הטוויטרים הם ממש עדינים, אני הייתי לוקח את ההצהרה של היצרן, ונותן לו מקסימום 75-80% ממה שהוא מוצהר.

under construction..

• תוכן חדש...