Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב אסף! אני לא מכיר את המגבר הזה אבל הוא נראה רציני.. מאוד דומה בגודל ובחיבורים למגבר PPI ולפי ההצהרות נראה כמו מפלצת בקיצור תתחדש! לא הבנתי למה אתה רוצה למכור אותו?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברה משהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

אני יכול להביא את המונו של רוקפורד 1501BD (נראה לי) במחיר מצחיק והסיבה של הבאתי אותו היא שצריך לשדרג את מערכת החשמל באוטו...

אז אם משהו יכול לעזור לי קצת ...

לא גורמים לאלטרנטור להיות יותר חזק פשוט מחליפים אותו לאחד גדול יותר וחזק יותר

זה לא מנוע שאתה יכול לחבר לו טורבו וההספק עולה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הקטע של ה-50W ב4 אום הוא שזה מגבר שמכונה "cheater amp" שתוכנן בהתאם להגדרות המדידה הישנות של תחרויות SPL אמרקאיות.

אתם יכולים לראות נתונים דומים במגברים כמו הTI והMS של פניקס גולד.

בשביל 1.5KW ב1 אום בCLASS AB אתה צריך גנרטור קטן באוטו.

אין כמו "אולד סקול"...

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אחי רציתי לדעת אם לא עדיף לך במקרה ללכת על סאב של לאנזר אופטי מוצהר 1100 אר אם אס והוא יחסית זול כ1500 ש"ח ללא תיבה אבל מפלצתי לא עדיף על הלאנזר מקס???

פורסם

אכן, ציטר אמפ.

המטרה להיכנס לקטגוריה נמוכה יותר בתחרויות.

בשביל 1500W במגבר AB ב1 אוהם צריך כמעט 200 אמפר :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

כן ידוע לי ולכן אני מחוסר ברירה כלכלית "מוותר" על העונג ומוריש את העונג והטירוף לאדם הבא..

לצערי הרב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
לא גורמים לאלטרנטור להיות יותר חזק פשוט מחליפים אותו לאחד גדול יותר וחזק יותר

זה לא מנוע שאתה יכול לחבר לו טורבו וההספק עולה

קודם כל, כן ניתן לחזק אלטרנטור, זה כן משהו שאתה יכול לעשות על מנת להעלות לו את ההספק.

פשוט מחזקים את הסלילים במידה ויש מקום לחזק.

אם אין מקום לחזק, אז מחליפים את האלטנרטור לאחד אחר מתאים, הוא לא חייב להיות גדול יותר, הוא צריך להיות בעל הספק גבוה יותר.

יש משפט אחד שתמיד בחורות אומרות:"הגודל לא קובע", אז מצטער ידידי גם במקרה זה, גודל הוא לא פונקציה של הספק, אלטרנטור יכול להיות קטן אך אימתני,לדוגמא אצלי יושב אלטרנטור שמפיק 120A, והוא זהה בגודלו לקודמו הסטנדרטי שהפיק רק 55A.

חיזוק אלטנרטור\החלפת הקיים בתמורה לישן + תוספת כסף= 450-500 שח.

פירוק והרכבה+החלפת רצועה במידה וצריך=120-200 ש"ח, תלוי בזמן העבודה\סוג הרכב\סוג הרצועה.

סה"כ כל הסיפור יכול לעלות במקסימום 700 ש"ח, בפועל בד"כ זה פחות ובגבול ה550-600 ש"ח כולל רצועה חדשה.

אם אתם מחזקים אלטנרטור אצל מישהו שגם מרכיב אותם, אז הוא יכול פשוט להוסיף לכם רק שעת עבודה וזה יהיה הכי זול.

אם לוקחים אלטרנטור ממקום שמשפץ אלטרנטורים ומתקינים אותו אצל חשמלאי רכב אחר\המוסכניק שלכם אז פירוק והרכבה יעלו יותר.

under construction..

פורסם

גריינ צודק יש מוסכים שלוקחים את האלטרנטור המקורי שלך ופשוט מחזקים אותו על ידי ליפוף של עוד כמה סלילים.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...