Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז זה קרה לפני חצי שעה בספורטניות , ניג'אסתי לחבר טוב שלי שקנה לפני שנה מונו רצחני של קדאנס מסדרת Z [אולטרה דרייב] שיורד ל1 אוהם בהספק של 1500RMS ושוקל 8.5K ובגודל של מושב אחורי כמעט שלם. משהו לפנים . קניתי אותו בהמלצה של תמיר ידידי מהפורום שעבר ובדק את המגבר הזה ואת רכיביו ואמר לי שמדובר במפלצת.

המפלצת נירכשה ב1500 שח מזומן לאחר ויכוח לא קל שבו הוצאתי את הנשמה לבחור שיוריד לי[ומי שמכיר אותי יודע שאני לא מרפה מהר]והיא תחליף למונו הנוכחי שלי[מגנט פאנטום] שימכר בקרוב...

כרגע הקאדנס המטורף הזה יחובר ללאנזר מקס ויאנסו לו את הצורה [900 ב2 אוהם] מאוחר יותר יבוא עוד מקס והמונו יזין את שניהם ב1500 ב1 אוהם ~~~!!!

זה מונו מטורף אתם יכולים להסיק מהתמונות, ולהלן התמונות הטריות!:-)

PA282558.JPG

PA282559.JPG

PA282560.JPG

PA282561.JPG

PA282562.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזוב שאני לא מבין ממש במגברים,

אבל פאק איזה גודל, למרות שאומרים שהגודל לא קובע..

סה"כ נראהה מפלצת, ובטח ישמיע כמו מפלצת..

פורסם

כמה תמונות ערום של המגבר:

הבהמה הזה מפיק 110V.

תמיר

פורסם

וואוווו מגבר רצחני.. תתחדש

צפוי לך שדרוג עצבני לכל החיווט..

לי אישית נראה מוגזם לשמוע כך ביום יום אבל אני יודע שאתה מטורף בקטע הזה..

שוב תתחדש ואני מאחל לך שתפעיל את כל האזעקות בחניה

פורסם

בישביל לעבוד ב1 אוהם המגבר דורש 4 G ואלטרנטור של 100A +

הינה עוד תמונה ששכחתי לצרף:

PA282565.JPG

פורסם

אסף

אני מאוד מקווה שבדקת אותו לפני הקניה על זוג סאבים עצבנים כדי לראות שהוא לא תקול ונותן את התמורה לה ציפית .

וגם אם הוא אכן עומד בקריטריונים אז אתה יודע בוודאי ששידרוג אלטרנטור הוא בלתי נמנע ואני מדבר על אלטרנטור של לפחות 120 A .

סה"כ אני מאוד אוהב את החברה הזאת גם לחבר שלי יש מונו שלהם ZRS 9 שהוא מטורף ועושה את העבודה על זוג L5 ועלה פי 2 משלך .

ולכן נישאר לי רק לאחל מזל טוב .

פורסם

אלי . המגבר תקין .

הוא יציב ב1 אוהם . הוא ניבדק ע"י תמיר אסרף מהפורום וידוע לי שאם אני רוצה לעבוד ב1 אוהם אז שידרוג אלטרנטור וחיוט למינימום 4 G זה הכרחי ביותר . ו1500 שח זה מחיר טוב עבור המונו הזה?[הוא נימכר בכללי ב2500 שח אולי יותר ]

פורסם

זה 500WRMS ב4 אום.

שלי יותר :-) 600WRMS ב4 אום.

תמיר

• תוכן חדש...