Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם המגבר הזה אכן 50w rms @ 4ohm אז זה מגבר ממש מוזר, אני בכל אופן עדיין לא נתקלתי במשהו כזה ולא ברור לי למה החברה עובדת בטכנולוגיה כזאת ?

פורסם

טוב לעשות קצת סדר בבילבול אני יביא לכם את הנתונים שרשומים בMANUAL

z7000 pure class a

watt R.M.S

4ohm =50W rated power[300w usac]c

2ohm=750w

1ohm=1500w

http://www.cadencestore.com/cadence_manuals/2003%20NEW%20Z%20MANUAL.pdf

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תזכור שהוא כלאס A. ולא D.

ולכן הוא גם פחות נציל. . אני מכיר אותו. מנסיון אצל חבר. הוא מפלצת. אבל הוא צריך חשמל והרבה חשמל בשביל לתת בראש .

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כן אני מודע לכך שהוא CLASS A שזה אומר נאמנות יותר למקור וסה"כ פחות עיוות לעומת CLASS D[לא שזה ממש חשוב היות ומדובר על הגברה לסאב ] החיסרון ש C.A צרכן גדול יותר של חשמל ולכן ב1 אוהם הוא גדול מדיי עליי כרגע ואני יעבוד איתו בנתיים ב2 אוהם .

אגב המחיר ששלמתי עבורו הוא מחיר טוב?

פורסם

אך גורמים לאלטרנטור של 60 אמפר להיות 120 ???

מה ההשלכות של אלטרנטור מחוזק על מערכת החשמל של האוטו?

האם ניתן לחזק כל אלטרנטור?

וכמובן כמה עולה כל הסיפור?

פורסם

המחיר מצויין יחסית. אבל אתה צריך לזכור. שאתה חייב לטפל באלטרנטור עכשיו. ולחזק אותו. וכנל לגביי מצבר.

ויש למגבר הזה חיבור מיוחד לקבל. כדי לעזור לו. והוא באמת חייב אחד טוב. אחרת מרגישים את ההבדל עם ובלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

כרגע הוא הולך לעבוד ב2 אוהם ללאנזר מקס שלי עד שאני יזרים עוד מזומנים.

אני ניכנס פה להשקעה לא פשוטה עבורי שבא בעתיד מדובר להביא עוד לאנזר מקס ובנות תיבה חדשה לשדרג אלטרנטור וחיווט כללי .

כרגע מחוסר מזומנים [יש לי חיים ובלויים ואוטו להחזיק והמשכורת של הצבא לא עוזרת בלשון המעטה]

אני דוחה את ה"שיפוצים"

כרגע המונו הנ"ל יחובר לאלטרנטור 80A שלי עם חיווט של 2*8G ויעבוד ב2 אוהם כשהוא מוצהר 750RMS [2OHM]

הפאנטום היה AB עם התנהגות צריכה זהה לCLASS D

ידוע לי שCLASS A צורך הרבה יותר מAB והרבה הרבה יותר מD..

זו בעיה אבל המונו הזה חייתי !!

עכשיו שאלות על הפרק:

1.ראיתי שיש לו חיבור מיוחד לקבל -מה ההבדל בין מגבר עם חיבור מיוחד מובנה כזה לקבל לבין מגבר שמוסיפים לו קבל בדרך הרגילה? ולמה קבל עשוי לעזור לי בשימוש היומיומי?

2. למונו שלי יש אופציה של רימוט בתצורת חיבור של קו טלפון שמעתי שזה מאפשר לי כמו גיין של עוצמה לשלוט על ההגברה מתוך הרכב.. איך בדיוק אני משתמש בכבל כזה ואיך זה בדיוק הולך בפועל ?

פורסם

אבל השאלה. עם לא עדיף לך להביא עדיין מונו כלאס D. שהוא צרכן קטן יותר.

ולחסוך את השיפוץ. באוטו של. שיפוץ שאתה לא תקבל החזר עליו.

אגב. ההיפוניקס מבקש לפי החיבור כבל של 2 G וזה עדיין כ 80 אמפר.

ו

פורסם

זה לא מגבר CLASS A. אם זה היה מגבר CLASS A זה אומר שהוא היה מבשל לך את המערכת חשמל ברכב, מסיבה אחת פשוטה - CLASS A הטרניזיסטורים כול הזמן בעבודה. והמגבר היה מתבשל לך כמו מחבט סתם גם בלי להפעיל מוזיקה. והספק שלו לא היה עובר את ה50W.

אבל זה מגבר עם ספק 100V +\- שמסוגל להפיק כמו שרשום ב2 אום 750 ו1 אום 1500.

זה מגבר CLASS AB עם הספק גבוה. 50W הוא לא.

וכול מה שרשום על 2 המונובלוקים השניים עם הספק נמוך מאוד ב4 אום זה שגוי.

אם ההספק שלנו ב2 אום 750 אז ההספק ב4 אום צריך להיות פי 2 נמוך אם לא פחות.

זה אומר ההספק חייב להיות מעל 375W.

תמיר

פורסם

קיצר אתה אומר שעשיתי פה עיסקה טובה והבאתי מונו סוסי למדיי ויאנוס כל דבר כימעט שאני יחבר עליו!

אני צודק גברת אסרף?

דבר שני כדי לעבוד איתו ב1 אוהם באמת הכרחי ביותר שאני ישדרג אלטרנטור?[כרגע אני הולך לעבוד איתו בחודשיים הקרובים כרגיל על סאב אחד ב2 אוהם]

[היום אני מביא אותו למפגש ]

אגב אם למישהו בא עליו ממש אז שיכין להיום 1800 שח מזומן והבהמה שלו!!!

פורסם
אך גורמים לאלטרנטור של 60 אמפר להיות 120 ???

מה ההשלכות של אלטרנטור מחוזק על מערכת החשמל של האוטו?

האם ניתן לחזק כל אלטרנטור?

וכמובן כמה עולה כל הסיפור?

חברה משהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

אני יכול להביא את המונו של רוקפורד 1501BD (נראה לי) במחיר מצחיק והסיבה של הבאתי אותו היא שצריך לשדרג את מערכת החשמל באוטו...

אז אם משהו יכול לעזור לי קצת ...

• תוכן חדש...