פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 805 צפיות
שלום לכולם ! כרגע יש לי באוטו מערכת אשר כוללת : רדיו דיסק - פיוניר דולפינים קידמיים - JVC 180w אחוריים - פיוניר 240 וואט מגבר - אדיו פייפ 4 יציאות 1000 וואט סאב - גי בי אל 10 אינצ , 400 וואט אני רוצה להחליף לקומפננט ולחבר אותו ואת האחוריים למגבר, ולהביא עוד מונובלוק וסאב. כל זה בתקציב של 3000 ש"ח (אפשר לחרוג טיפה אבל עדיף שלא..) , צריך גם להביא בחשבון את המחיר של ההתקנה ושל החוטים מכיוון שאין לי כלום ואני לא יודע להתקין לבד. גר בחיפה. האוטו הוא פיזו 306 שנת 99 , גודל הרמקול הקידמי 6.5 אינצ אני שומע לרוב מוזיקה שחורה , לפעמים קצת טראקים והאוס. ישנה נטייה קלה לאיכות לפני העוצמה. תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 3 תגובות
- 738 צפיות
מחפש סאב חזק מדוייק ואיכותי עד 1500 ש"ח לא חייב אפשר פחות... יעבדו על מגבר שנותן 75 RMS לערוץ... שומע את כל סוגי המוזיקה אם זה עוזר... תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברה שלום הגעתי להחלטה חשובה מאוד בחיים!!!! (בצחוק) יש לי סאב קיקר S12L7 מגבר חלש GTO 75.4 של JBL אני הולך לשים אותו עליו בגישור (זה מה יש,אני לא מעוניין לקנות מונובלוק כרגע) איזה תיבה אני צריך לבנות , אטומה או עם פורט??? ולמגיבים בבקשה ציינו סיבה אם ניתן
הודעה אחרונה מאת yanivbenedykt, -
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני רוצה הצעות לקנית HU חדש עד 2000 שקל... רציתי ללכת על אה pionner 7750mp יש הצעות אחרות?
-
- 46 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עומד לקנות רמקול 6X9 שיחובר לHU (פרט חשוב!).. מאחר ואין לי סאב באוטו רציתי לקבל המלצות והצעות לרמקול 9*6 חזק שינוצל בצורה המירבית מהגברת פנל (22 RMS) ויתן באס חזק ונמוך ככל האפשר (פיצוי על סאב).. התקציב הוא עד 500 שקל.. אשמח לקבל הצעות לאחר התנסות עם הרמקול או שמיעתו בעבר ולא על סמך נתונים יבשים.. תודה מראש לעונים, בן
הודעה אחרונה מאת RGL2005, -
- 4 תגובות
- 775 צפיות
שאלה שמטרידה אותי הרבה בזמן האחרון, למה החברות הגדולות לא מחליפות כבר את טכנולוגיית הדיסק בזכרונות פלאש? הרבה פחות תקלות, אין ראש שקורא, אין צורך במנגנון ייצוב דיסק וקריאה של buffer כדי למנוע קפיצות, והכי חשוב, אפשר לשמור הרבה שירים על הזיכרון, ולהחליף אותם/חלק מהם ממש בקלות. אין צורך בצריבה. אז למה לא עוברים לפלאש? או שכבר עברו ואני חי בעבר?
הודעה אחרונה מאת niger21, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לאנשים הפורום עד לפני שבועיים היה לי סאב של קיקר 2 שלילים של 2 אוהם עכשיו יש לי מגבר שנותן 340 RMS בגישור 4 אוהם והוא לא נותן 2 אוהם בגישור לצורך העניין מגבר הייפוניקס 6400 השאלה שלי היא העם ניתן להפעיל את הסאב קיקר קומפי ויאר 2 סלילים של 4 אוהם כול אחד בצורה שהסאב יחובר ב4 אוהם וינוצל? במידה וכן איך אני עושה זאת ובמידה ולא אשמח לעצות לגביי סאבים הכיוון הוא SQ אך SQL מתאים יותר התקציב הוא עד 2000-1000 שקל לסאב אני חשבתי שעם לא יהי אפשר לסדר קומבינה עם הקיקר אני יביא סרווין ווגה ווגה הישן והטוב אך יש בעיה להשיג אותו אז אולי אני יתפשק על הוי מקס למרות שנראה לי שאין מה להשוות הווגה הישן לוקח ובגדול תודה רבה ועוזרים מחכה לתשובות בקוצר רוח
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 6 תגובות
- 946 צפיות
שלום דוד שלי עכשיו בא בשיגוע נוסף: הוא רוצים לקנות מערכת לאוטו. אוקי התקציב שלו הוא מקסימום 3000 שקל. אוקי הוא רוצה שהיא תורכב מהכל כולל הכל : רמקולים, טוויטרים, צ'יינג'ר,רדיו דיסק MP3,סאב וופר+תיבה, מגבר, ועוד כמה דברים. עכשיו האם זה מחיר הגיוני לדרישות שהוא ביקש? הוא רוצה שזה יהיה מחברה די מוכרת, לא איזה ג'אנק לא מוכר. מישהו יכול לתת לי הצעות של חברות טובות, או מחיר של המערכת שציינתי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח!!! אני מחר הולך לשדרג את המערכת שלי בכמה רכיבים כמו: א. רמקולים 6*9 של קינווד 400וואט החדשים. ב. קומפוננט מקדימה של MOREL HYBRID . ג. איטום לדלתות. והמוצר הרביעיי יהיה מגבר 2 ערוצים שעדין אני לא סגור עליו... יש כמה אופציות: Lanzar vibe-221 rockford p2002 למי שיש לחדש משהו להגיד להוסיף אני מוכן לשמוע זה הזמן....... המגבר הניבחר יגביר 2 זוגות קומפוננטים של MOREL. 1.MOREL HYBRID (מקדימה...) 2.MOREL PULSE (מאחורה...) תודה מראש לכולם...
הודעה אחרונה מאת droid, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש מפרט של הסאב הזה. מדובר על סאב מלפני כמה שנים... לא מצאתי אותו באתר של מורל. אם אפשר משהו כמה שיותר מפורט - אולי PDF במידה יש למישהו. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 5 תגובות
- 746 צפיות
במערכת שלי(כולה שתי קופוננטים של אודיו באן מקדימה ורמקולים של קנווד 250 מאחורה) כאשר אני מגביה עד הסוף יש עיוות של הצליל דיסטורשן כזה עכשיו השאלה שלי זה שאם אני ישים מגבר נגיד של איפניטי מהדיוטי פרי ואני יגביה עד הסוף יהיה לי גם עיוות בצליל כזה שאני מגיע לווליום גבוה כזה ,אם יהיה עיוות אז מה עושים בעיניין הזה.אם לא יהיה שאני יקנה מגבר אז לא.. אני רק רוצה לדעת לידע כללי תודה
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 8 תגובות
- 861 צפיות
היי רציתי לקבל ממכם המלצות לרמקולים 6.5 חזקים! שישתלבו עם הקומפוננט cervin vega v-mag ואם אפשר על הדרך גם המלצה למונובלוק לסאב קומפ וי אר 12" תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת DJPOWER, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 679 צפיות
שלום לכולם , איזה סאב אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 1500 שקל ? ההגברה בשבילו תהיה 2 ערוצים בגישור של רוקפורד 4004 מאוד חשוב שישמע הכי טוב בתיבה אטומה וכמה שיותר קטנה בגלל חוסר מקום. הסגנון מוזיקה שאני אוהב זה רוק ובלוז ככה שדיוק יותר חשוב לי מעוצמה. **עריכה** מה דעתכם על הסאב הבא : http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3269,'normal_sales') האם ההגברה שלי תזיז לו בכלל והאם התיבה הזו יחסית קטנה ומתאימה לצרכים שלי ? תודה.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, למישהו יש נסיון איתו ? מישהו מכיר/שמע/ראה ביקורות עליו? ההצהרות נכונות? זה המפרט שלו: 1*2000 Peak output power Output power RMS at 4 Ohm 1*460 1*730 at 2 ohm at 1 ohm 1*1000 הוצע לי לרכוש אותו ב1900 ש"ח...חדש עם אחריות.... האם הוא עדיף על הפאנטום? או על שאר המונו בלוקים שיש כיום בשוק עד סכום של כ 2000 שקלים? קישור לשאר הנתונים: http://car.rainbow-audio.de/products/details.php?lan=2&pro=3&lin=19&art=271025 תודה לכולם...
הודעה אחרונה מאת nivo, -
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום אם יהיה מלאי בדיוטי פרי אז יביאו לי את המגבר אינפיניטי דגם: REF7541A שנאמר פה בפורום שקיים שם. הסתכלתי באתר אינטרנט של אינפיניטי ורשום: Maximum Input Signal:5.5V עכשיו בנוסף אני רוצה לרכוש בארץ מכשיר רדיו דיסק של פיוניר והבנתי שהיציאות rca שלו הם: 6.5v אני נורא מבולבל, אשמח לעזרה!
הודעה אחרונה מאת mr, -
- 1 תגובות
- 822 צפיות
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152177 4x50 וואט RMS CS 50.4 JBL אני מחבר אליו קופוננט של מאגנט 70RMS...(אגב קומפוננט מומלץ נותן תמורה מלאה לכסף). אני רוצה סאב שיתן לי הכי הרבה עוצמה.. חשבתי על TS-W300R 150W RMS 91dB http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4059_66349985_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent בעיקרון אני גם צריך סאב שיקח הכי פחות מקום בבגאז' זאת אומרת סאב עם דרישה לתיבה קטנה... כי זה אוטו של ההורים ואין לי כוח לשטויות שלהם(או יותר נכון אין להם כוח לשטויות שלי) נ.ב אין לי אפשרות לקנות מגבר נוסף.
הודעה אחרונה מאת תמיר61, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
הציעו לי בחנות מערכות מגבר לרכב של B52 רציתי לשאול עד כמה הוא אמין ואיכותי והאם יש אותו למישהו?
הודעה אחרונה מאת Metaleon, -
- 3 תגובות
- 787 צפיות
שלום הציעו לי ב 450 ש"ח: תיבה לסאב(12"-יש לי סאב אבל אין לי תיבה) התקנת מגבר כולל הכבלים וחיבור הסאב. מחיר שפוי??
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. 1. אני רוצה עוצמה אדירה ו אכותית מקדימה-יעזור לי שני מיד באסים של 6.5 של מורל אלייט ב דלת או ש כדי ללכת על גודל של 9 INCH בודד מה עדיף? זה יותר קשה להתקנה. 2. אם אני יבחר בשניים של 6.5 ו ארצה לשים אותם ב נפח עטום על איזה נפח מדובר ו כדי לעשות את זה או שלהשאיר אותם לעבוד FREE AIR? 3. האם הגברה של גישור 350 WATT RMS ב 2 אום זה יספיק ל זוג מיד באסים , מיד ראנג' ו טוויטר (צד אחד) או לא? זה אפשרי להוריד את העסק הזה לשניים אום, כן? אולי טעיתי במשהו תקנו אותי אם כן! תודה!
הודעה אחרונה מאת griber6, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 852 צפיות
המגבר הוא האינפיניטי (דיוטי פרי). האוטו סובארו די אל. הבעיה היא שגב המושב האחורי זה פשוט ספוג ואי אפשר להרכיב עליו, ולחבר לו חתיכת עץ זה דיי בעיה. האם ניתן לחבר את המגבר מתחת המושב הקידמי (למרות בעיית התחממות וכול הבעיות הנלוות)?? אם מישהו יכול ליעצ לי על מקומות אחרים אני אודה לו מאוד.
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיה... ברגע שאני מחבר את הרמקולים האחוריים על פול ווליום (נו, בגבול הטעם הטוב).... הרמקולים עצמם נשמעים סבבה... אבל המדף שלהם לא עומד בעומס - ומתחילים רעשים ורעידות "All over the place".... הרכב הוא רנו מגאן 97, 5 דלתות - כלומר, המדף מאחורה עשוי ממין קרטון דחוס כזה, או משהו בסגנון.... ובמילים אחרות - לא מספיק חזק! מה שחשבתי עליו זה להוסיף פלטת עץ דחוס (=MDF, נכון??) מתחת למדף המקורי, ופשוט להבריג אותה אליו... אבל לא לכל המדף - אלא רק לרצועה שיושבים עליה הרמקולים (כי המדף הוא לא שטוח לגמרי, אלא עשוי ב"מפלסים" שונים). והשאלה היא - האם זה יעזור לחזק רק את האזור שעליו יושבים הרמקולים, מבלי לחזק את כ-ל המדף? ובעיה נוספת היא שכרגע יש לי רק עץ דחוס מ…
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום כולם קבלתי הצעה להתקנה מקצועית של מגש עבה מעץ באוטו כולל בד אקוסטי כולל רמקולים פיוניר 260W חדשים כולל חוטים והתקנה מקצועית בכל הרכב 650 שח 380שח על פיוניר אחוריים 260W 270 על התקנה מקצועית + מגש אחורי חדש מעץ + בד אקוסטי. מה דעתכם על המחיר?
הודעה אחרונה מאת wtlvh31, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי מערכת כרגע שכוללת קומפ' קדמי DOTECH - מגבר של רוקפורד 4004 וסאב 12" BAZOOKA. אני נאלץ להוציא את הסאב מהרכב ( מרחיבים את המשפחה וצריך מקום ) מכיוון שאני לא מתכוון להשאר עם סט קדמי בלבד אז אין לי ברירה ואני אצטרך לשלב את הקומפ' הקדמיים עם 6X9 מאחורה. אני צריך ייעוץ על רמקולים ברמה סבירה שישתלבו טוב עם אופי הצליל של הדוטק. הם יהיו מוגברים במקום הגישור של הסאב.. התקציב שלי הוא עד 700 שקל. ויש כמה אופציות שבדקתי - 1. http://cheaper.co.il/product.asp?productid=877&CatCode=108 חורגים קצת מהתקציב אבל אני יקבל גם הנחה קטנה על מזומן. 2. http://cheaper.co.il/product.asp?productid=846&CatCode=108 3. מורל פולס 6X9 המפורסמים שעולים…
הודעה אחרונה מאת מקס555, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי אנשים התקנתי מערכת חדשה לפני כמה ימים hu .. pioneer deh 7750 מגבר kenwood 75RMS *2 7X10 KENWOOD 75RMS קומפוננט אינפיניטי 90RMS 6.5 INCH מגבר ROCKFORD PUNCH 100A2 2 סאבים ROCKFORD PUNCH 200RMS EACH מגבר לסאבים צריך החלפה SABA 600RMS @2 OHM האם יש משהוא שאני יכול להחליף לשיפור הסאונד
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום... השאלה נמצאת בכותרת... אני מעוניין לרכוש סאב 12" במחיר עד 1500 וחובה כמה שיותר מדוייק, אך שיהיה גם עוצמתי... מצד אחד יש את האינפיניטי קאפה פרפקט שמציעים לי לקנות אותו ב 1500 ומצד שני יש את הפוקאל הזה שהוא 400 RMS http://www.d-sound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=33&catId=4 איזה מהם עדיף מבחינת דיוק... ובכלל איך הפוקאל הזה נשמע.. על מה כדאי ללכת? הסאב יוגבר עם מונו בלוק (כרגע לא החלטתי בוודאות אך כנראה שזה יהיה הפאנטום של מאגנט)... תודה לעונים... ניב.
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 1 תגובות
- 831 צפיות
הי, ברשותי HU של JVC KD-S7R. המכשיר כנראה משנת 2002. תוכלו להסביר לי האם וכיצר אפשר לחבר אליו דיסקמן? מצאתי ספר התקנה אבל לא הבנתי ממנו הרבה... http://www.jvc.co.uk/files/installation_manual/ib_kds7install.pdf דבר נוסף, הדיסקמן של iRiver (דגם iMP-550), עם OPTICAL / LINE OUT.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מערכת DVD הבעיה מתחילה שהרכב דלוק יש ריצודים על גבי המסכים גם שאני מדליק מזגן אבל שהרכב כבויי רואים חלק .המערכת מחוברת ישירות למצבר הבעיה היא בראייה כמו כן רציתי לציין שאין לי "שריקות " של המנוע ברמקולים, אולי יש לכם פיתרון כדי שאני יראה תמונה ברורה ללא הפרעות??? אני כבר התייאשתי.......
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 4 תגובות
- 811 צפיות
אם הפנאל הוא 4X50 והמגבר הוא 4X100 זה מתחבר וניהיה 4X150 ?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי היום מגבר של: shark b737 xzound 600 וואט. 2 יציאות. עכשיו אני לא מבין גדול במערכות... רציתי לדעת קצת על החברה איך היא? ואיך הדגם הספציפי הזה? אני מאוד מרוצה ממנו אצלי הוא מחובר רק על הסאב של פיוניר 800 וואט, והוא עושה עבודה מעולה!! תודה לכולם!!
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש מערכת רדיו-דיסק קוראת Mp3 + רמקולים לרכב בסביבות המחירים 800-1000 ש"ח. מערכת סבירה, שישמעו בה סבבה, ווליום גבוה נחמד. אשמח להמלצות מדוייקת ואפילו קישורים למרכזים באינטרנט יעזרו. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת bkantor,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 285 אורחים (הצג רשימה מלאה)