Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום

הגעתי להחלטה חשובה מאוד בחיים!!!! (בצחוק)

יש לי סאב קיקר S12L7

מגבר חלש GTO 75.4 של JBL

אני הולך לשים אותו עליו בגישור (זה מה יש,אני לא מעוניין לקנות מונובלוק כרגע)

איזה תיבה אני צריך לבנות , אטומה או עם פורט???

ולמגיבים בבקשה ציינו סיבה אם ניתן

פורסם

לפי דעתי

אטומה

נימוק .

כי עוצמה לא חסר

אבל כי המגבר חלש אז פתוחה

שיקול שלך

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

איזה מוסיקה אתה שומע, זה תלוי מאוד בסוג המוזיקה ובציויון הצליל שאותו אתה מחפש.

באופן עקרוני סאב בתיבה אטומה מדייק יותר ,מהיר יותר ,אך תדרים נמוכים יותר פחות מורגשים.

תיבה פתוחה נותנת אפשרות להגיע לתדרים נמוכים יותר ועוצמות גבוהות יותר אך זה בא על חשבון האיכות הדיוק ומהירות התגובה של הסאב.

אך את האמת הJBL לא מספק אפילו שליש מיוכלתו של הסאב, תוצאות טובות מהגברה של 250-260 וואט RMS על סאב שדורש 750 וואט RMS, זה לא ממש משהו פרקטי.. במיוחד לאור העובדה שהסאב הזה לא ניחן בנצילות מדהימה.

בעקרון אם תביא סאב חלש יותר באיזור ה250-350 וואט RMS אתה תהנה ממנו יותר ותפיק ממנו יותר, או לחילופין, את הL7 על מגבר בהתאם ליכולת הסאב(הגברה של בסביבות ה800 וואט RMS).

כל רמקול באשר הוא, דורש הגברה בהתאם,פחות מידי יכול לגרום לעבודה במצב של עיוות קבוע, ויותר מזה יכול להוביל לשריפת הסלילים והרכיבים.

under construction..

פורסם

לי אישית היה L7 באוטו עם מגבר של אוריון 4004 ולמרות שהוא נתן לו רק רבע(במקרה הטוב..חחח)

הסאב נתן בראש... ולפי דעתי תלך על תיבה פתוחה .. כי ככה תוכל לשמוע יותר טוב את מה שהסאב יכול לתת SPL טהור!!! סאב מטורף.. תתחדש..

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

רומן עם איזה רכב אתה מגיע? מעניין אותי מאוד לשמוע אותו עובד עם ההגברה המיועדת לו...

אם אתה מעוניין לשמוע את הסאב בתיבה אטומה של 50 ליטר אם הגברה של כ 700 רמס אתה מוזמן ל מפגש אני יהיה שם!

SPL - 143.6DB

"

פורסם

מיקי הפעיל את הL7 שלו בתחרות עם הגברה יותר חזקה.

תמיר

• תוכן חדש...