Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר קונים מכשיר ב-2000 ש"ח.. למה לבזמז אותם ולקנות פיוניר???

במחיר כזה (מקסימום מוסיף עוד 100-200 ש"ח) אתה כבר מביא מכשיר של CLARION את ה-656 אם אני לא טועה בדגם אבל זה בטוח הסידרה 6 שלהם... מכשיר איכותי ביותר פי כמה וכמה מהפיוניר...

ראיתי שכולם נעולים על הפיונירים אז אפילו לא הגבתי...

מסכים עם הבחור... לי יש את ה646 של קלריון...

בלי סרטוני דולפינים אמנם - אבל שווה כל שקל

וגם בתקציב שלך.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

אם כבר הגעתם למכשירים במחירים של 2000 ש"ח בערך , אז לדעתי האלפיין 9833 שווה יותר מכולם משום שהוא מכיל את כל הפונק' של ה-9835(אני אישית עוד לא פגשתי מכשיר טוב יותר) אולם נבדל ממנו בתצוגה פשוטה יותר, מה שמוזיל את המחיר.

עצה: כשרוכשים ר"ד צריך לבחור את המכשיר הכי "משוכלל" (בהתאם לדרישות) בכמה שפחות כסף.

ומשום כך יש היום המון רדיו דיסקים שלא שווים את הכסף לדעתי, כמו למשל סדרות 8 ו-9 של פיוניר.

בהצלחה

:king:

פורסם

מאיפנה אתה משיג את ה9833 ב2000 ש"ח אני ישמח לשמוע על מקום כזה ...

אני קניתי אותו לפני כמה חודשים והוא עלה לי 2500 ש"ח

פורסם

ד"א, בסכום הנ"ל (2K) ניתן לרכוש גם אלפיין דגם 9851. למישהו יש ניסיון איתו? איך הוא?

ועוד שאלה - ראיתי בחנויות באינטרנט שיש דגם 8MP, DEHP1Y, ו P80MP. מה ההבדל בינהם? כי יש הבדל במחירים...

• תוכן חדש...